اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت پمپ باد با سیلندر گاز و متور یخجال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت پمپ باد با سیلندر گاز و متور یخجال

داداش شرمنده این رو میگم ولی خدا شفات بده خوب برو یه اماده اش رو بخر 150 تومن به بالاست خیالت هم راحته تا الان چقدر خرج کردی؟
    قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
      داداش شرمنده این رو میگم ولی خدا شفات بده خوب برو یه اماده اش رو بخر 150 تومن به بالاست خیالت هم راحته تا الان چقدر خرج کردی؟
      سلام
      دوست عزیز برادر گرامی خدا شفات بده یعنی چی؟منظور شما پمپ هوای آماده بخرم انگار شما تو خوابی کمپرسور باد آماده 400 به بالاست داداش نکنه منظور شما موتور یخچاله اگه می خواستم بخرم که مرض نداشتم این جا بگم ولی یکی از دوستان گفت که می تونی کلاهک موتور رو برداری و سیم پیچ رو عوض کنی اوکی می شه گفتم شاید دوستان عزیز اطلاعاتی داشته باشن آقای مهندس عزیز :read:چیز زیادی خرج نکردم داداش 50 تومن فعلا به جز موتور . :nerd:

دیدگاه

اولا من با شما نبودم منظورم حامد رحیمی بودش که کپسول گاز و موتور یخچال رو به چه صورتی جوش دادن بود بعدش قیمتی که گفتم برای پمپ باد کوچک هست البته این قیمت اول اوایل تابستونه که داشتم با این اوصاف نمی ارزه که جونت رو به خطر بندازی
        قم الکترونیک

دیدگاه

پاسخ : ساخت پمپ باد با سیلندر گاز و متور یخجا&#1604

آقا حامد عزیز مراحل ساخت پمپ باد رو دیدم جالب بود منم عاشق ساختن و کارهای فنی هستم . الان در حال ساخت یه پمپ باد هستم ان شا ا... تموم که شد عکسشو میذارم . راستی در مورد فشار سیلندر گاز باید بگم صفحه اول چندتا عکس گذاستی یکیش عکس دسته سیلندر گاز هستش که روش هک شده wp 17.5 kg/cm2 به این معنی که فشار کاری سیلندر گاز 17.5 کیلو گرم بر سانتیمتر مربع یا معادل 17 بار میباشد و فشار تست سیلندر های گاز 25 بار هستش ولی به شرظی که از سیلندر به همون صورت استاندارد استفاده کنید یکی از دوستان هم اشاره کردن یعنی ار سه راه و اتصالات دنده ای استفاده کتید به جای جوشکاری . منم از سیلندر گاز استفاده کردم فقط یه سوراخ 5 ته سیلندر واسه خروج آب ایجاد کردم.
          موفق باشی :bye

دیدگاه

حامد رحیمی حالا کاری نداریم دیگه کار از کار گذشته :دی

ولی تو جوش الکترودی حواستون باشه واسه خنک کردنش روش آب نریزید :mrgreen:

دیدگاه

دوستان یه سوال داشتم آیا با موتور یخچال میشه گازخانگی رو تو کپسول بزنیم خطرنداره منفجر نشه.دوم هم این که آیا می شه با اتصال چند موتور یخچال یعنی این که خروجی هاشون به هم متصل باشه میشه تا 60بار فشار ایجاد کنیم :question: موتور قوی تر از این سراغ ندارین راستی این مهندس حامد رحیمی چی شده بود که این جوری شد بگید ما هم بدونیم تجربه بشه منتظر جواب دوستان عزیز هستم

دیدگاه

:rolleyes:
                متاسفانه من هم کار دادم دست خودم
                وقتی با سنگ فرز کار میکردم متاسفانه مچ دستمو با سنگ فرز تا استخوان بریدم
                باعث بریدگی تاندون و اعصاب دستم شدم دست چپم حالت نیمه فلج داره ولی بعد از دو تا عمل دکتر ها امید بهبود دستم رو دارند
                هدفم از گفتن این حرف که اقا نکنید نسازید بخرید
                البته دستم سر این دستگاه بریده نشد
                ولی یه چیز شبیه این بود
                متاسفانه هیچ وقت سلامت دستم بهبودی 100 درصد پیدا نخواهد کرد
                و تا اخر عمر بابت غفلتم پشیمونم
                ولی بازم خدا رو شاکرم دستم قطع نشد
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
                  :icon_razz:
                  جوش پوک و پنیری نیست !! نگران نباشید ! :mrgreen:
                  فقط خراب کاری کردم که باعث شده این طور به نظر بیاد
                  در مورد سوالات شما
                  سنسور فشار 10 بار 5 تومن
                  شیر اطمینان 4 بار تا 11 بار (تقریبا خودم تست کردم ) 4 تومن
                  شیر برقی 6 تا 11 بار 16 تومن اصل خارجکی !!!
                  10 تومن اصلی وطنی
                  این خارجکی :mrgreen: می باشد
                  زمان مورد نیاز برای رسیدن به 4 بار حدودا 5 دقیقه
                  زمان رسیدن به 8 بار و باز شدن سیلندر اطمینان 10 دقیقه
                  قیمت ممتور صفر نو اکبند 5 لوله که 2 تا دمش داره 100 تومن حدودا
                  قیمت متور کار کرده 0 تومن :mrgreen: تا 20 تومن
                  شیر یک طرفه مخصوص cng هم 10 تومنه که در صورت نبودنش 2 اتفاق میفته
                  اولا متور خوب کار میکنه پر میکنه ولی زمانی که سیلندر تحت فشار بیشتر از 4 اتمسفر باشه چون این فشار روی لوله دمش هم هست
                  متور قادر به استارت نیست
                  2 وم چون متور ها قدیمی ان کار کرده هستن و سیلندر 1 طرفه شون درس کار نمیکنه در مدت زمان 2 روز فشار 6 بار به 2 بار میرسه
                  (نشتی موتو ر)
                  سوال بعدی لطفا :mrgreen: :mrgreen:
                  سلام
                  دوسته من ، من جوشکاری اسکلت 6 سال کار میکنم و درباره جوش اطلاعات کافی دارم ، جوشی قویه هس که به اتصالات ضربه نزده باشه ( هرچند کلفت باشه و قوی ) و در عین حال تو جون اتصالات نفوذ کرده باشه( امپر متعادل ، و امپر زیاد جوش رو می سوزونه )
                  اینو شنیدین که اصلا جوش بالابر استاندارد نیس میگین چرا ؟؟ یه خال جوش میتونه 1 تا 500 کیلو ( شایدم بیشتر وزن رو تحمل کنه اما چه وزنی ، وزنی که به صورت لرزه ای نباشه
                  چه کسایی که جونشون بالایه همین بالابری که در اث جوشکاری محکم شده بود رفت ، بله دوسته من پس به این هوا نباش
                  شایدم نوعه جوشت فرق کنه و همشون تو یه ماین
                  دوما تا حالا ترکیدن کپسول هوا رو دیدی ؟؟ اچار کلاغی که برا بازو بسته کردن فلکه اون گذاشته بودیم شکست و خودش هم چند متر به عقب رف ، خدا رو شکر کسی رو به کشتن نداد
                  اینا چند نکته بود که گفتم ، نه این که ته دلتو خالی کنم نه ، چون به چشم دیدم میگم نکن
                  موفق باشی
                  برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                  راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

:rolleyes:
                    متاسفانه من هم کار دادم دست خودم
                    وقتی با سنگ فرز کار میکردم متاسفانه مچ دستمو با سنگ فرز تا استخوان بریدم
                    باعث بریدگی تاندون و اعصاب دستم شدم دست چپم حالت نیمه فلج داره ولی بعد از دو تا عمل دکتر ها امید بهبود دستم رو دارند
                    هدفم از گفتن این حرف که اقا نکنید نسازید بخرید
                    البته دستم سر این دستگاه بریده نشد
                    ولی یه چیز شبیه این بود
                    متاسفانه هیچ وقت سلامت دستم بهبودی 100 درصد پیدا نخواهد کرد
                    و تا اخر عمر بابت غفلتم پشیمونم
                    ولی بازم خدا رو شاکرم دستم قطع نشد
                    آخخخخخ چرا????
                    آقا حامد خیلی ناراحت شدم بخدا امیدوارم که دوباره سلامتی تون رو بدست بیاری:'( :'(

دیدگاه

انشالله که سلامتی دستتون رو بدست بیارید مخصوصا که در راه کسب علم دانش بوده .راستی دوستان اگه ممکنه جواب سوالاتی رو که بالا پرسیدم رو بدین ثواب داره به خدا هم اکنون نیازمند یاری شما هستم تا خدایی نکرده منم کار دست خودم و دیگران ندم ممنون :read:

دیدگاه

آقای رحیمی اگه ممکنه راهنمایی کنید ممنون می شم :nerd:

دیدگاه

:read: دقیقا چی باید بگم؟
                          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

آیا می شه با اتصال چند موتور یخچال یعنی این که خروجی هاشون به هم متصل باشه میشه تا 100بار فشار یا بیشتر رو ایجاد کنیم مثلا گاز خانگی رو خطر انفجار نداره :read:

دیدگاه

شما قصد ساخت پمپ خانگی CNG دارید !!!!!!!!؟
                              نه خیر شاید تا 20 بار بشه ولی توی 30 بار بدنه کپسول و اتصالات !! بووووووم !!
                              مشکل دوم گرمای حاصل موقع فشرده سازی هر نوع گازی هست که باید دفع بشه وگر نه نمیشه فشرده کرد
                              مشکل سوم فکر میکنم متور داخل (متور یخجال) توی گاز داخل متور کار میکنه !!!!!! (نفهمیدم خودمم چی گفتم)
                              یعنی اگه گاز قابل اشتعال واردش بشه !! شرمنده میشه !!!

دیدگاه

شما قصد ساخت پمپ خانگی CNG دارید !!!!!!!!؟
                                نه خیر شاید تا 20 بار بشه ولی توی 30 بار بدنه کپسول و اتصالات !! بووووووم !!
                                مشکل دوم گرمای حاصل موقع فشرده سازی هر نوع گازی هست که باید دفع بشه وگر نه نمیشه فشرده کرد
                                مشکل سوم فکر میکنم متور داخل (متور یخجال) توی گاز داخل متور کار میکنه !!!!!! (نفهمیدم خودمم چی گفتم)
                                یعنی اگه گاز قابل اشتعال واردش بشه !! شرمنده میشه !!!
                                یه جورایی آره ولی به صورت آزمایشی :mrgreen: من یه مداری تو زیر گذاشتم حالا موتور یخچال رو بیخیال چون من به اون جاش فکر نکرده بودم که موتور داخل مخزن هستش یه کمپرسور دیگه جایگزین می کنم با اتصال موازی به صورت زیر فکر نکنم باز بوم کنه :question:

گرمای اون رو هم با رادیات نمی شه اوکی کرد؟
                                داداش ممنون که به نکات مهم اشاره کردی دستت درد نکنه انشالله که خیر از جوانیت ببری مهندس.یه نیم نگاهی هم به نقشه من بندازی ممنون می شم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X