اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
    یه پیام خصوصی به آقای مومنی بفرستید براتون عوض میکنه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

یه سوال
    توی اصفهان، بورس الکترونیکی ها خیابون طالقانی هست
    توی تهران کجاس؟ جایی که پر باشه از مغازه های برقی و الکترونیکی؟؟
    روم نمیشه مزاحم ایشون بشم.... پس بیخیالش میشم....
    پ.ن: تهران خوب خیابان جمهوری (خیلی معروف است) چند پاساژ معروف قدیمی
    و جدید در زمینه الکترونیک فعالیت دارند.... البته پشت شهرداری یا همان شمال
    میدان توپ خانه (امام خمینی) هم یک پاساژ فعالیتی مشابه (تا حدی) دارد.... قبلا
    بروس همان پشت شهرداری بود که کم کم به جمهوری نقل مکان کردند... و پشت
    شهرداری شد بورس وسایل صوتی و تعمیراتی.... مثل ابزار فروشی که جلوی مسجد
    شاه بازار بزرگ تهران....بورس ابزار بود که کم کم انبارها را بردند خیابان سپه و
    بعد مغازه ها انتقال پیدا کرد که شد بورس ابزار خیابان سپه و جلو مسجد شاه شد
    گاوصندوق فروشی....
    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

یه سوال دیگه هم داشتم
      ارّه فارسی بر چرا اسمش فارسی بر هست؟؟؟؟
      اسمش از کجا اومده؟؟؟

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
      روم نمیشه مزاحم ایشون بشم.... پس بیخیالش میشم....
      پ.ن: تهران خوب خیابان جمهوری (خیلی معروف است) چند پاساژ معروف قدیمی
      و جدید در زمینه الکترونیک فعالیت دارند.... البته پشت شهرداری یا همان شمال
      میدان توپ خانه (امام خمینی) هم یک پاساژ فعالیتی مشابه (تا حدی) دارد.... قبلا
      بروس همان پشت شهرداری بود که کم کم به جمهوری نقل مکان کردند... و پشت
      شهرداری شد بورس وسایل صوتی و تعمیراتی.... مثل ابزار فروشی که جلوی مسجد
      شاه بازار بزرگ تهران....بورس ابزار بود که کم کم انبارها را بردند خیابان سپه و
      بعد مغازه ها انتقال پیدا کرد که شد بورس ابزار خیابان سپه و جلو مسجد شاه شد
      گاوصندوق فروشی....
      آهان خیلی ممنون بابت راهنماییتون
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
      It Means
      TRY AGAIN
      With More
      XP
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
        یه سوال دیگه هم داشتم
        ارّه فارسی بر چرا اسمش فارسی بر هست؟؟؟؟
        اسمش از کجا اومده؟؟؟
        برای خود منم قبلا این سوال مطرح بود تقریبا هیچ جوابی هم براش پیدا نکردم جز این یک مورد لینک زیر که فکر کنم تا حد زیادی تحلیلش معقول باشه
        یادم می‌آید زمانی که در حرفه برق ساختمان مشغول به کار بودم، موقع نصب داکت ها(لوله‌های پلاستیکی سفیدرنگ که سیم برق از آن رد می‌شود) [...]

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها

والا ما هم هرچی میگفتیم چیزی برامون نمیگرفتن که گذشت خودمون کار کردم یواش یواش جمع کردیم دوره ارزونی خریدیم ولی الان افسوس که پول لاستیک خالیش که جفتی شده 2 میلیون رو ندارم!!!!
        اشکان خان بیا پراید منو کنترلی کن با هم باهاش بازی می کنیم خرج لاستیکش هم کمتر از 2میلیونه
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

محمد خان سلام.... صندوق پستیتون پر شده.... یک پیغام مهم است که میخواهم برایتان ارسال کنم ... ممنون میشم خالیش کنید.....
          خبر خالی کردن صندوق از شما در اینجا....
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد خان سلام.... صندوق پستیتون پر شده.... یک پیغام مهم است که میخواهم برایتان ارسال کنم ... ممنون میشم خالیش کنید.....
            خبر خالی کردن صندوق از شما در اینجا....
            سلام
            سینا خان خالیش کردم .شرمنده نمی دونستم پر شده .ظرفیت کم پیغام خصوصی این انجمن هم با این شبکه های اجتماعی گسترده واقعا نوبر است
            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
              سلام
              سینا خان خالیش کردم .شرمنده نمی دونستم پر شده .ظرفیت کم پیغام خصوصی این انجمن هم با این شبکه های اجتماعی گسترده واقعا نوبر است
              لطف کردید..... یک مطلب براتون ارسال کردم و نیاز به نظر کارشناسیتون دارم....

دیدگاه

اشکان جان از داخل مغازه چند تا عکس بگیرید بزارید اینجا ببینم چه شکلی هست.... همیشه از بیرونش عکس میگیرید....

عکس از داخل مغازه فعلا نمیشه گرفت عکس بذارم آبروم میره الان خیلی بهم ریخته هست. یکم حوصله کنم مرتب میکنم چشم عکس میذارم.
                چند سری باربرام اومده هنوز نچیدمشون توی کارتن پخش و پلا هستن
                فقط موارد فروشگاه ECA را دارید و یا به جر آن... چیزهای دیگری هم میفروشید؟؟؟ خودتان هم از چین خرید دارید؟
                عکس از تمام قسمتهای مغازه یادتون نره....
                فقط اجناس eca . اجناس خودمون نسبتا تکمیله نیازی نیست از جای دیگه بخواهیم بفروشیم
                خریداز چین برای اجناس خودمغازه خیر. اگر سفارش خورد و تک داشتی بفرست میاریم برات

به چه صورت نام کاربری را تغییر دادید؟ خیلی وقته میخواهم S اول اسمم را بزرگ کنم... کجا باید برم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                یه پیام توی انجمن یا تلگرام به آقای مومنی بده شایدبرات ردیفش کنه ....

دیدگاه

عکس از داخل مغازه فعلا نمیشه گرفت عکس بذارم آبروم میره الان خیلی بهم ریخته هست. یکم حوصله کنم مرتب میکنم چشم عکس میذارم.
                  چند سری باربرام اومده هنوز نچیدمشون توی کارتن پخش و پلا هستن

فقط اجناس eca . اجناس خودمون نسبتا تکمیله نیازی نیست از جای دیگه بخواهیم بفروشیم
                  خریداز چین برای اجناس خودمغازه خیر. اگر سفارش خورد و تک داشتی بفرست میاریم برات
                  [COLOR=#2f4f4f][SIZE=4][B]
                  سلام.... خوب هستید اشکان جان....
                  مزاحم مهندس مومنی نمیشم.... کمی هم بد اخلاقه....
                  کاری به شرکت ECA ندارم... چرا خودتان وارد نمیکنید و از دست دوم (ECA) خرید میکنید برایتان گران در نمیاید؟؟؟
                  همیشه در کاسبی بدانید نون در خرید خوب هست... خریدخوب هم در خرید از دست اول خلاصه میشود... خرید از چین
                  که همان علی بابا و اکسپرس است که همانند دیجی کالای خودمان است و یکی عمده فروش و دیگره خورده فروش است.....
                  کار پیچیده ای نیست..... پ.ن: یک کالا بخواهم وارد کنید ... مثلا یک منبع تغذیه.... خودتان وارد میکنید یا ECA را میفرمایید
                  که وارد میکند ؟؟؟ اگر خودتان وارد میکنید.... هزینه ها چه میران است؟ مثلا کالای من 100 دلار قیمت دارد....؟؟؟؟؟؟؟؟
                  پ.ن: عکس میخواهید نزارید چرا این همه بهانی میگیرید پس چشم من و محمد جان شور است.... باشه یادتون باشه

دیدگاه

سلام.... خوب هستید اشکان جان....
                    مزاحم مهندس مومنی نمیشم.... کمی هم بد اخلاقه....

اتفاقا پسر با اخلاق و پایه ای هست
                    با حوصله وقت میذاره کار رو درست انجام میده. منتهی چون کارش جوری هست که انضباطیه ملت فک میکنن جلاده!!! برای منم همینجوری میگفتن. الان تا طوری میشه اشکان فلان جور اشکان اونجور اینجور!!!! فک میکنن یسریا نمیان انجمن من گفتم این دوروبر پیداشون نشه!!! فک نمیکنن یه سری دیگه وافعا وقت نمیکنن بیان انجمن . طرف جوونیش رو توی انجمن کرده. زن و بچه و کار داره! من و شما هم چند وقت دیگه همیجوری دیگه وقت نمیکنیم!
                    کاری به شرکت ECA ندارم... چرا خودتان وارد نمیکنید و از دست دوم (ECA) خرید میکنید برایتان گران در نمیاید؟؟؟
                    همیشه در کاسبی بدانید نون در خرید خوب هست... خریدخوب هم در خرید از دست اول خلاصه میشود... خرید از چین
                    که همان علی بابا و اکسپرس است که همانند دیجی کالای خودمان است و یکی عمده فروش و دیگره خورده فروش است.....
                    کار پیچیده ای نیست..... پ.ن: یک کالا بخواهم وارد کنید ... مثلا یک منبع تغذیه.... خودتان وارد میکنید یا ECA را میفرمایید
                    که وارد میکند ؟؟؟ اگر خودتان وارد میکنید.... هزینه ها چه میران است؟ مثلا کالای من 100 دلار قیمت دارد....؟؟؟؟؟؟؟؟
                    عاغاااااا اسممون نمایندگی هست دیگه .
                    شما برو چهارسو نمایندگی سامسونگ آیا اجناس ماله ال جی رو هم میفروشنن؟

پ.ن: عکس میخواهید نزارید چرا این همه بهانی میگیرید پس چشم من و محمد جان شور است.... باشه یادتون باشه
                    یه دو روز امون بده یه دستی کشیدم امروز به مغازه اجناس خوشگل جدید هم برسن این هفته میذارم

دیدگاه

اتفاقا پسر با اخلاق و پایه ای هست
                      عاغاااااا اسممون نمایندگی هست دیگه .
                      شما برو چهارسو نمایندگی سامسونگ آیا اجناس ماله ال جی رو هم میفروشنن؟
                      یه دو روز امون بده یه دستی کشیدم امروز به مغازه اجناس خوشگل جدید هم برسن این هفته میذارم
                      سلام و صبح به خیر.....
                      در مورد مهندس مومنی شوخی کردم.... دیدید که استیکر لبخند هم بعدش قرار
                      دادم..... بله بچه خیلی خوبیه و کار راه انداز.... این که بخواهم وقتشونو بگیرم
                      که s ابتدای اسم sina1359 را حروف بزرگ کنه.... وقتشونو میگیره و کاری واجب
                      نیست فکر کردم خودم میتونم در تنظیمات این کار را بکنم که نمیشود.....
                      سامسونگ را با ECA مقایسه میکنید؟ بگذریم .... درامدت از نمایندگی ECA درشیراز
                      خوب هست؟ آیا با شرکتی مثل آفتاب رایانه میتونی رقابت کنی؟؟؟ کلا خرجت در میاد؟
                      چیزی میتونه سیو کنی برای آینده کاریت...؟ اگر جواب مثبت است که ادامه با ECA
                      بهترین کار هست....پ.ن: عکس مغازه هم تا چند روز بیشتر زمان نداری
                      جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۰۹:۰۴ ۱۳۹۹/۱۰/۳۰.

دیدگاه

محمد خان سلام و عرض ادب......
                        دوست عزیز نظرتون در مورد برند آیوا چیست؟؟؟ کجایی هست؟
                        برندی قابل اعتماد است یا فیک و بی نام نشان....؟؟؟

خرید اینترنتی دریل چکشی شارژی آروا مدل 5812 و قیمت...

دیدگاه

سلام
                          ارادت
                          برمد آروا مثل رونیکس و توسن و.....برند ایرانی است .
                          دریل و.....زیاد تعریفی نداره حتی شاید پایین تر از توسن و رونیکس باشه .اما آروا به خاطر اینورتورهای جوش ساخت ایرانش معروف شده .چون کیفیت اینورتورهاش به نسبت قیمت خیلی خوبه و گارانتی بلند مدت می دهد .به نظر من اگر کسی پول داره که دستگاه جوش ایران ترانس وصبا ......بخره اگر پول نداره به جای بنجلهای چینی آروا بخره که حداقل گارانتی داره و کیفیت قابل قبول داره
                          ولتر

دیدگاه

من فکر کردم برند آیوا است که در زمینه صوتی فعالیت داشت......
                            محمد خان انگار آپشنهای دریلی که هم پیچگوشتی باشد هم درل چکشی
                            (حال چه برقی و یا شارژی) خیلی کم است.... چنین دریلی همه کاره خواهد
                            بود.... نمیدونم چرا تولید چنین مدلی کم است؟؟؟؟

دیدگاه

چون چکشی قوی نیاز به موتور قوی داره در مدلهای شارژی گران تر اکثرا چکشی دارند مثلا میلواکی و دیوالت و متابو در شارژی های قوی قابلیت چکشی می گذارند
                              از طرفی قبلا عرض کردم پیچ بند یا همان قابلیت ترکمتر روی دریلهایی سوار میشه که دور پایینی دارند .در دریل شارژی ها اکثرا دور پایین هست .اما دریل قوی حرفه ای را نمیاند دورش را پایین بیارند که روش پیچ بند نصب کنند .از طرفی تمام دریلهای جدید برقی با دیمری که دارند شما می توانید پیچ ببندید فقط ترکمتر ندارد که زیاد مهم نیست .
                              کلا تجربه ثابت کرده ابزارهایی که چندتا کار باهم انجام می دهند زیر کارهای سنگین زودتر خراب می شوند .مثال بزنم خیلی از افرادی که دریل گیربکسی قوی می خرند برای سوراخکاری فلزات حتی اگر دریلشون چکشی داشته باشه با چسب کلید چکشی را محکم می کنند که اصلا حتی اتفاقی کلید روی حالت چکشی نرود
                              ولتر

دیدگاه

ممنون محمد خان.... توضیحات شما تو این مدت خیلی اطلاعات من را در زمینه ابزار زیاد کرده است....
                                محمد جان فرمایشات شما دقیقا درست است.... دستگاه های چند کاره هیچوقت نمیتوانند حرفه ای
                                عمل کنند... همان همه کاره هیچ کاره خودمان میشود اما خوب من حرفه ای کار نمیکنم و اگر بخواهم
                                هر یک را جدا تهیه کنم....یک پیچگوشتی برقی و یک دریل دستی و یک دریل چکشی ... باید یا ابزار میکسی
                                مثل این مدلها بخرم و یا هر سه را مدل فیک و ارزان تهیه کنم.... که بالای 3000 نرود...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X