اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط PROMember5 نمایش پست ها
    بله منم منظورم همین بود که آشغاله ولی خب قیمتش خوبه
    این هیتر هوای گرمیکه دوستان گفتن، برای لحیم کاری smd خوبه؟؟؟؟ اگه نه چیزی که قیمتش روی همین حدودا باشه و باهاش بشه لحیم کاری smd کرد چی هست توی بازار؟؟؟
    ببخشید شما ساکن اصفهان هستید؟؟؟
    نه اون هیتر به درد smdنمی خوره فکر نکنم زیر یک میلیون هیتر مناسب smdپیدا بشه . 125تومنی این لینک زیر است

بله من ساکن اصفهان هستم البته اگر در اثر آلودگی هوا زنده بمانم
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

سلام بر دوست عزیز تازه واردمان (که اسمشان را نمیدانم ) و محمد خان گل....
      بله خوب کرون خوب است.... اما بخواهم بخرم دیگر میروم بوش میخرم... به نظر من کرون و رونیکس در یک حد باشند....
      ابزار چینی استاندارد دار....فکر کنم PM یا همان انکور خودمان از ادون و اینهل بهتر باشد و در حد هیوندا باشد.... اما خوب
      کرون و رونیکس بهتر است... اگر پرینتر کزایی فروش میرفت که مشکلی نبود.... مثلا 13 تومان() بعد کلی کیف میکردم...
      پ.ن: راستی پدر را راضی کردم تا اخر تابستان سال دیگر علف زن بخرد و یک برند خوب که مدت زیادی بتواند برایش کارکند
      تهیه کند... مدلهای 3000 تا 3500 بر اساس فرمایشات محمد عزیز بدرد نمیخورد و بعدا مشکل ساز است....
      پ.ن2: باید به دستم برسد و روی یک برد SMD سوخته بگیرم ببینم تا چه اندازه قابل استفاده است.....
      اصلا میتواند قلع را ذوب کند.... البته انگار 200 درجه است که شک دارم این کار را بکند..... برای خم کردن پلاستیک و وارنیش که
      خوب است..... البته خمیر های قلع درجه یک ژاپنی از 160 به بالا ذوب میشود... باید البته تست کرد.....
      پ.ن3: نوش جانتون ... البته ابتدا باید دباره داخل فر یک بار کاملا داغش کنید تا خدای نکرده بیمار نشوید... البته پیتزای معمولی
      دیگر حدود 60 تا 80 است.... لاکچری های بالا شهر تهران که از 200 تا چند میلیونی شده....
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد خان یک سوال ابتدایی این وسیله چیه؟؟؟ خیلی در سرچهای دریل بالا میاد ولی دقیقا نفهمیدم کارش چیست؟؟؟
        اول فکر کردم خط کش است سر دریل میبندند ولی استوانهای است... خیلی پوزش میخوام سوالها ابتدایی میباشد...
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد جان این مدل چکشی هم داره؟؟؟!!! عجب دستگاهی هست..... قدرت چکشی آن خوب است؟؟؟؟
          https://www.digikala.com/product/dkp-491377/%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D9%84-%D9%BE%DB%8C%DA%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%DA%86%DA%A9%D8%B4%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%AF%D9%84-gsb-120-li
          ببینید درست متوجه شدم: یک دریل دستی داریم که فقط برای دریل کاری است و یا برقی و یا باتری میباشد....
          یک دریل و پیچ گوشتی برقی یا شارژی داریم میتوان آن را در مود دریل و یا پیچ گوشتی قرار داد.... مثل این مدل
          یک مدل پیچ گوشتی برقی یا شارژی معمولی داریم که فقط برای پیچ کردن است و سرش 3 نظام نداشته و سر پیچ
          گوشتی دارد.....

محمد جان این مدل خوب است؟؟؟؟ کلا بوش در زمینه شارژی چه مدلهایی (مدلهای دستی) دارد؟
          به جز بوش.... دریل دستی کوچک (حال چه برقی و چه شارژی ....) چه مدلهایی در بازار موجود است که چکشی
          داشته باشد؟ وآیا به پای چکشی های بزرگ مثل مال پدرم میرسد یا خیر..... اصلا این چکشی ها خوب هستند؟؟؟
          اگر این نوع چکشی ها خوب باشد .... با یک تیر 3 نشان میزنم و یک ریل دستی و چکشی و پیچ گوشتی خریدم و میارزد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
            محمد خان یک سوال ابتدایی این وسیله چیه؟؟؟ خیلی در سرچهای دریل بالا میاد ولی دقیقا نفهمیدم کارش چیست؟؟؟
            اول فکر کردم خط کش است سر دریل میبندند ولی استوانهای است... خیلی پوزش میخوام سوالها ابتدایی میباشد...

سلام
            این دستگاه اکستندر دریل هست.
            کاربردش برای مواقعی هست که نمیتونید با دریل به یک پیچ دسترسی پیدا کنید و با استفاده از این اکستندر میتونید اون پیچ رو ببندید
            برای باز و بسته کردن پیچ هایی که توی ماشین هست خیلی کاربرد داره چون مهمولا دریل نمیتونه اونجا جا بشه
            و البته این اکستندر انعطاف پذیر هم هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط آرمین کیایی نمایش پست ها
              سلام
              این دستگاه اکستندر دریل هست.
              کاربردش برای مواقعی هست که نمیتونید با دریل به یک پیچ دسترسی پیدا کنید و با استفاده از این اکستندر میتونید اون پیچ رو ببندید
              برای باز و بسته کردن پیچ هایی که توی ماشین هست خیلی کاربرد داره چون مهمولا دریل نمیتونه اونجا جا بشه
              و البته این اکستندر انعطاف پذیر هم هست.
              ممنون دوست عزیز....
              سر دریل بسته میشودو بعد سر دیگر پیچگوشتی قرار
              میگیرد؟؟ قابل اعتماد است؟؟؟ قیمت تک آن چند میباشد.....؟؟؟

دیدگاه

ممنون دوست عزیز....

قابل اعتماد که،اگر جنس اصلی رو بخرید بله
                مدل های خوب فشار بسیار بالایی رو میتونن تحمل کنن
                اما همین مدل های ارزان چینی اگر پیچی یکم سفت باشه میتونه خیلی راحت بشکنه
                درمورد قیمت هم والا من چند ماه پیش از یکی از دوستان که عمده فروش بود یک مدل تایوانی خریدم به قیمت 80 هزار تومن(قیمت حال حاظر رو نمیدونم راستش)
                ولی واقعا ارزش خرید داره

دیدگاه

دوست عزیز این رابط انعطاف پذیر سر دریل و پیچگوشتی برقی هستش برای جاهایی که دریل نمیتونه وارد شه(مکان های تنگ)

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون دوست عزیز....
                  قیمتش از 60 تومن هست به بالا اگه جنسش خوب باشه کار میده
                  والا من فک نکنم با زیر 300 تومن خوب از آب در بیاد

دوست عزیز این رابط انعطاف پذیر سر دریل و پیچگوشتی برقی هستش برای جاهایی که دریل نمیتونه وارد شه(مکان های تنگ)

قیمتش از 60 تومن هست به بالا اگه جنسش خوب باشه کار میده
                  والا من فک نکنم با زیر 300 تومن خوب از آب در بیاد
                  ایول بلاخره رسیدم به سطح کاربر تازه وارد
                  حالا دیگه میتونم امضا بزنم
                  جدیدترین ویرایش توسط CherryCHTR; ۲۰:۴۱ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵.
                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                  Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                  It Means
                  TRY AGAIN
                  With More
                  XP
                  ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

محمد جان این مدل چکشی هم داره؟؟؟!!! عجب دستگاهی هست..... قدرت چکشی آن خوب است؟؟؟؟
                    https://www.digikala.com/product/dkp-491377/%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D9%84-%D9%BE%DB%8C%DA%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%DB%8C-%DA%86%DA%A9%D8%B4%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%98%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%B4-%D9%85%D8%AF%D9%84-gsb-120-li
                    ببینید درست متوجه شدم: یک دریل دستی داریم که فقط برای دریل کاری است و یا برقی و یا باتری میباشد....
                    یک دریل و پیچ گوشتی برقی یا شارژی داریم میتوان آن را در مود دریل و یا پیچ گوشتی قرار داد.... مثل این مدل
                    یک مدل پیچ گوشتی برقی یا شارژی معمولی داریم که فقط برای پیچ کردن است و سرش 3 نظام نداشته و سر پیچ
                    گوشتی دارد.....

محمد جان این مدل خوب است؟؟؟؟ کلا بوش در زمینه شارژی چه مدلهایی (مدلهای دستی) دارد؟
                    به جز بوش.... دریل دستی کوچک (حال چه برقی و چه شارژی ....) چه مدلهایی در بازار موجود است که چکشی
                    داشته باشد؟ وآیا به پای چکشی های بزرگ مثل مال پدرم میرسد یا خیر..... اصلا این چکشی ها خوب هستند؟؟؟
                    اگر این نوع چکشی ها خوب باشد .... با یک تیر 3 نشان میزنم و یک ریل دستی و چکشی و پیچ گوشتی خریدم و میارزد
                    در مورد انواع دریل و پیچگوشتی کاملا درست بیان کردید
                    بله این دریل شارژی چکشی هم داره اما این مدل در سایت دیجی گارانتی نداره .مدل بدون چکشی گارانتی ابزار سرا داره

کلا موتور این دریل شارژی های کوچک شما فرض کنید 50-100وات است سرعتشون هم حدود 1000-1500
                    دریلهای معمولی حدود 500وات به بالا هستند با دور 2500-3000
                    پس قطعا این دریل شارژی های کوچک را نمیشه با دریل برقی از نظر قدرت مقایسه کرد .
                    اما شما فرضا تو خانه یدونه سوراخ در دیوار می زنید یک دقیقه طول میکشه دریل برقی 20ثانیه زمان نیاز داره برای کار خانگی تفاوتی نداره.البته توجه کنید این دریل شارژی های کوچک نهایت مته 10روش نصب میشه اما دریلهای برقی اکثرا تا مته 13نصب میشه (البته در کار خانگی مته بالاتر از 10 زیاد کاربرد نداره)

بوش شارژی مدلهای زیادی داره موتور معمولی مثل این لینک شما یا موتورهای براشلس که گران تر است از همین 2500تا 37میلیون تومن
                    https://www.digikala.com/search/category-drill/?brand[0]=367&attribute[A16721][0]=19090&pageno=1&last_filter=16721&last_value=19090 &sortby=4

از این 12ولتهای سایز کوچک aegهم داره اما حدود 4-5تومن به بالا است

میلواکی هم 10-11تومن به بالا

بله خوب کرون خوب است.... اما بخواهم بخرم دیگر میروم بوش میخرم.
                    حرف قشنگی بود

دیگر حدود 60 تا 80 است.... لاکچری های بالا شهر تهران که از 200 تا چند میلیونی شده....
                    200تومن که دیگه میریم استیک می خوریم البته من تاحالا در عمرم استیک نخوردم نمی دونم خوشمزه هست یا نه اصلا قبل از اینکه اینستا بیاد من جز در تام و جری استیک ندیده بودم(البته شاید در فیلم خارجی هم دیده بودم دقت نکرده بودم)

اول فکر کردم خط کش است سر دریل میبندند ولی استوانهای است... خیلی پوزش میخوام سوالها ابتدایی میباشد.
                    نه بابا سوال ابتدایی چیه؟؟؟!!!هرکسی خیلی چیزها را نمی داند و فقط قطره ای از دریا را میداند (سخن سنگین بود تکبیر بلند بگویید)
                    آقای کیایی توضیح دادند این عکسم ببینید دقیق کارش مشخصه
                    به دریل و پیچ گوشتی دستی وبرقی و شارژی می خوره
                    جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۰:۴۸ ۱۳۹۹/۱۰/۲۵.
                    ولتر

دیدگاه

ممنون از همه دوستان..... محمد آقا و آقای کیایی و دوست عزیزمان
                      که اسمش را نمیدانیم و پستشان به تعداد مورد نظر برای قرار دادن امضاء رسیده
                      استیک محمد خان گوشت گاو نیم پز هست و بسیار بیمزه میباشد.... بدرد همان
                      تام و جری میخورد... گوشت کبابی خودمان چیز دیگری است....
                      پ.ن: پس در حقیقت همانند شلنگ درمل است..... انتقال نیروی گردشی به سر پیچگوشتی میباشد....
                      مته را هم میتوان به آن متصل کرد؟؟؟ کلا بهترین برندش را میتوانید معرفی کنید؟؟؟؟
                      پ.ن: محمد جان ....بله دقیقا درست میفرمایید..... مشخص است که کار دریل چکشی 600 تا 900 وات را
                      نخواهد کرد..... اما خوب من یادتان است نیاز به یک پیچ گوشتی شارژی ساده داشتم و فرمودید نخر.... بدردت
                      نمیخورد مگر تعمیر کار کامپیوتر باشید.... بعد دنبال یک دریل چکشی هم بودم که خوب برای سوراخ کاری سالی
                      دو یا 3 عدد .... نیازی واجب نبود.... کلا دریل شارژی را هم دوست داشتم..... دریل ماکیتا دستی هم نیم تنه فلزی
                      و بسیار سنگین است.... و خسته کننده.... اگر بخواهم همه را بگیرم که هم پر هزینه وهم جای زیاد میگیرد....
                      اما اگر بشود یک ابزار .... خیلی خیلی خوب خواهد بود... اما گارانتی نداشته باشد زیاد مناسب نیست.... همیشه یک
                      جای کار میلنگد... اگر ابزاری باشد که هم دیوار سوراخ کند و هم پیچ گوشتی باشد و هم یک دریل ظریف کاری برای
                      کارهای الکترونیک.... خوب شارژی هم باشد که برق نخواهد...کیف و.... نوشابه و نون اضافه..... خیلی خوب میشود

نه بابا سوال ابتدایی چیه؟؟؟!!!هرکسی خیلی چیزها را نمی داند و فقط قطره ای از دریا را میداند (سخن سنگین بود تکبیر بلند بگویید)
                      ..... بله از شوخی بگذریم دقیقا حرف شما صحیح است.....

دیدگاه

بله خیلی شبیه شلنگی های درمله
                        بهترین برندش را نمی دونم اما اگر تاپ تول پیدا کنید احتمال زیاد با کیفیت است .چون کلا ابزار تاپ تول متوسط به بالا است
                        مناسب برای سری پیچگوشتی‌های شش گوش 1/4 اینچ نگهدارنده سری پیچگوشتی آهنربایی با مکانیزم قفل سریع آهنربای بسیار قوی رابط

همین دیجی یک مدل فلزی داره فکر کنم بهتر از این پلاستیکی ها باشه

به این رابطها مته نمیشه متصل کرد فقط برای سر پیچ گوشتی و سر بکس است
                        لینک زیر سر بکس هست

این دریل بوش گارانتی دارش هم پیدا میشه
                        دو سرعته دسته نرم برای کار راحت تر کنترل سرعت الکترونیک برای کار با سرعت های مختلف مدت زمان استفاده بیشتر از باتری برای کار مداوم

البته این شرکت ساز و کار را من جدیدا اسمش را شنیدم مثل ابزار سرا با سابقه نیست.
                        ظاهرا این دریل هم با باتری 2آمپر هست هم 1.5آمپر در نظرات دیجی نوشته بودند حتما 2آمپر بخرید
                        همین که دیجی داره می فروشه من از عکس کاربرا که دیدم اصلی هست پس نگران اینکه چون گارانتی نداره پس تقلبی هست نباشید .
                        ابزار 2500که حداقل یک میلیون پول باتری ها و شارژر است خریدش بدون گارانتی به نظر من ریسک خاصی نداره .مخصوصا که شما برای کار خانگی و سالی چندبار استفاده نیاز دارید.
                        اما اگر با گارانتی باتریش 2آمپر باشه که از همان ابزار یراق بخرید
                        جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۱:۱۹ ۱۳۹۹/۱۰/۲۶.
                        ولتر

دیدگاه

ممنون از همه دوستان..... محمد آقا و آقای کیایی و دوست عزیزمان
                          که اسمش را نمیدانیم و پستشان به تعداد مورد نظر برای قرار دادن امضاء رسیده
                          استیک محمد خان گوشت گاو نیم پز هست و بسیار بیمزه میباشد.... بدرد همان
                          تام و جری میخورد... گوشت کبابی خودمان چیز دیگری است....
                          پ.ن: پس در حقیقت همانند شلنگ درمل است..... انتقال نیروی گردشی به سر پیچگوشتی میباشد....
                          مته را هم میتوان به آن متصل کرد؟؟؟ کلا بهترین برندش را میتوانید معرفی کنید؟؟؟؟
                          پ.ن: محمد جان ....بله دقیقا درست میفرمایید..... مشخص است که کار دریل چکشی 600 تا 900 وات را
                          نخواهد کرد..... اما خوب من یادتان است نیاز به یک پیچ گوشتی شارژی ساده داشتم و فرمودید نخر.... بدردت
                          نمیخورد مگر تعمیر کار کامپیوتر باشید.... بعد دنبال یک دریل چکشی هم بودم که خوب برای سوراخ کاری سالی
                          دو یا 3 عدد .... نیازی واجب نبود.... کلا دریل شارژی را هم دوست داشتم..... دریل ماکیتا دستی هم نیم تنه فلزی
                          و بسیار سنگین است.... و خسته کننده.... اگر بخواهم همه را بگیرم که هم پر هزینه وهم جای زیاد میگیرد....
                          اما اگر بشود یک ابزار .... خیلی خیلی خوب خواهد بود... اما گارانتی نداشته باشد زیاد مناسب نیست.... همیشه یک
                          جای کار میلنگد... اگر ابزاری باشد که هم دیوار سوراخ کند و هم پیچ گوشتی باشد و هم یک دریل ظریف کاری برای
                          کارهای الکترونیک.... خوب شارژی هم باشد که برق نخواهد...کیف و.... نوشابه و نون اضافه..... خیلی خوب میشود

..... بله از شوخی بگذریم دقیقا حرف شما صحیح است.....
                          راستش بلک اند دکر اون کیتش که قبلا لینک گذاشتم خیلی خوبه و دقیقا همینیه که من و شما میخوایم
                          کیف با کیفیت که داره
                          با یه مته با کیفیت دیوار که هیچی بتون رو هم سوراخ میکنه(فیلم تستش توی یوتیوب هست)(البته اگه جنس اصلش رو بخرین)
                          شارژی که هست
                          سنباده لرزان و اره عمود بر و اره همه کاره و روتر دستی(همون اُوِر فرز خودمون) و دریل ایمکت درایو همه رو با هم داره سَری هاش رو و میشه با سَری دریل عوض کرد
                          قوی که هست خوش دست و ... هم که هست خلاصه خیلی خوبه
                          ولی خب 2 مشکل اصلی داره
                          1- قیمت سرسام آور(ولی به ابزار ها و کیفیتی که میده خیلی خیلی میارزه به هرحال)
                          2- باید از آمازون بخرین اگه کسی خارج دارین میتونین بگین یکی براتون بیاره وگرنه اگه بخواین از مالتینا بخرین هزینه پستش میشه 6 میلیون خود دریل هم حدود 6 میلیون کلا 12 میلیون
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                          Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                          It Means
                          TRY AGAIN
                          With More
                          XP
                          ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

ولی خب 2 مشکل اصلی داره
                            1- قیمت سرسام آور(ولی به ابزار ها و کیفیتی که میده خیلی خیلی میارزه به هرحال)
                            2- باید از آمازون بخرین اگه کسی خارج دارین میتونین بگین یکی براتون بیاره وگرنه اگه بخواین از مالتینا بخرین هزینه پستش میشه 6 میلیون خود دریل هم حدود 6 میلیون کلا 12 میلیون
                            مشکل سوم هم اضافه کنید که هیچ خدمات و قطعاتی در ایران نداره .اگر ایرادی پیدا کند کلا باید بندازید دور یا با خلاقیت خودتون قطعه ای مشابه براش پیدا کنید یا درست کنید
                            ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر.....
                              نه اگر خدمات و گارانتی نداشته باشن که هیچ...... اما کلا از بلک اندکر خوشم میاد....رنگش قشنگه
                              کمپرسور آن را که حتما میخرم..... وقت کنم برم ابزار سپه.... پایین پارک شهر ضلع جنوب غرب پارک هست..
                              یک دوری هم تو پارک بزنم... البته یک مدت شده بود پاتوق ...... بماند..... اما فکر کنم همین بوش بهتر باشه
                              البته برای کار حرفه ای دوستمون ..... باتری کوچکی داره.... باید ایشون حرفه ای تر خرید کنند.....

محمد جان مدلی شبیه این بوش شارژی چکشی.... برقیش هم هست؟ چنده...؟ همین اندازه.... همین کارایی... فقط برقیش....؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                                ارادت
                                من برقی به این کوچیکی تا حالا ندیدم
                                چکشی کوچیک برقی میشه این حدود

ولتر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X