اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
    بسیار ممنون محمد خان همون کرون میخرم بهتر
    من در حد دانسته هام به نظرم کرون بهتره و امیدوارم همینطور باشد.البته از بازار هم تحقیق کنید بد نیست .راه خرید با تضمین 100درصد هم خدمتتون پیغام دادم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    مثلا این لوله خرطومی U.V آلمانی را محمد جان ببینید....
    چه بستهای جالبی دارد که کشویی به لوله متصل میشود....
    چند ماه پیش به فکر خریدش افتاده بودم برای زمانی که
    دوربین را میخواستم نصب کنم.....

https://tivankala.com/types-of-pipe/...emo-click.html

یام مثلا تفنگ میخ کوب گازی که انگار جدیدا وارد فروشگاهش کرده....

https://tivankala.com/%D8%AA%D9%81%D...olo-agii-.html
    سینا خان ممنون که این فروشگاه را معرفی کردید چیزهای جالبی داره

این میخکوبهای بتن گازی مشکل اصلیشون اینه خیلی گرون هستند (تفنگ معمولی 5-6میلیون است) گاز و میخشون هم همه جا پیدا نمیشه .متوسط قیمت میخ و گازشون هم از میخ و چاشنی معمولی بالاتر می افته
    جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۲۳:۳۳ ۱۳۹۹/۱۱/۰۲.
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
      به قول آقای چری
      پوریا هستم
      همون PROMember5 سابق

فضایی؟
      باید گفت فراکیهانی
      آخه 19 میلیــــــــــــون برا یه آچار برقی؟!
      من میرم در افق محو شوم

محمد خان یه توضیحی در مورد این دریل های مگنتی میدین؟
      چی چیَن؟ به چه دردی میخورن؟ چرا انقد بزرگن؟ چرا انقد گرونن؟؟؟
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
      It Means
      TRY AGAIN
      With More
      XP
      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

این را میفرمایید اشکان جان؟؟؟؟

همین مدل را (مستر تولز) دیجی کالا هم میفروشه.... نمیدونم چرا مدل دیجی کالا نه
        کیف داره و شارژرش هم سوزنی است.... با این همه باز 100 از فروشگاه ECA گران تره....

https://www.digikala.com/product/dkp...8%AF%D9%84-s08
        اینا که نه
        پیچ گوشتی جغجعه ای منظورم بود
        ست پیچ گوشتی جغجغه ای 16 تایی پروسکیت Proskit مدل SD-9816. انواع ست پیچ گوشتی موبایلی و ساعتی مناسب برای تعمیرات موبایل، پیچ گوشتی شارژی و برقی، خرید فازمتر با قیمت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

ست پیچ گوشتی جغجغه ای 24 تایی پروسکیت Proskit مدل SD-9824 انواع ست پیچ گوشتی موبایلی و ساعتی مناسب برای تعمیرات موبایل، پیچ گوشتی شارژی و برقی، خرید فازمتر با قیمت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

ست پیچ گوشتی 34 تکه رولنز ROLANS مدل 9172. انواع ست پیچ گوشتی موبایلی و ساعتی مناسب برای تعمیرات موبایل، پیچ گوشتی شارژی و برقی، خرید فازمتر با قیمت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

ست پیچ گوشتی 53 تکه رولنز ROLANS مدل 9171. انواع ست پیچ گوشتی موبایلی و ساعتی مناسب برای تعمیرات موبایل، پیچ گوشتی شارژی و برقی، خرید فازمتر با قیمت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

این چهارتا من دارم . هم پروسکیت هم ROLANS کیفیت بالایی دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
          بسیار ممنون محمد خان همون کرون را میخرم بهتره
          سینا جان یک آهنربا نودونیوم (نئودینیوم) بخر هر سر پیچگوشتی را آهنربایی میکنه راحت و ارزون براتون تمام میشه....
          من خورم سر پیچ گوشتیامو از حسن آباد گرفتم خیلی هم خوب از آب درومد طرف خودش میگه کدوم بهتر.......
          با دریل رونیکسم رو دور کم تو چوب بسار سفت بدون سوراخکاری پیچید بدون اینکه ذره ای از سر پیچگوشتی خورده بشه.
          سر مته هم مقداری بیشتر پول بدید کبالت بخرید مرگ ندارد
          سلام و عرض ادب و تشکر از علی آقای گل ... علی آقا تلگرافی نوشتید بدون هیچ نقطه و فاصله....
          چند بار خوندم و تفکیک کردم تا رمز گشایی شد و فهمیدم مطالب خیلی مهمی را اشاره کردید....
          باز هم بسیار ممنون و متشکرم....
          راستی دوستان این جریان کبالت چیست؟؟؟؟ من مثلا قبلا مته آهن زرد میگرفتم و میدونید چه اندازه
          باید وقت میگذاشتم تا یک ورق کلفت را سوراخ کنم و داعما هم میشکست..... یک ابزار فروشی در شهرک
          صنعتیمان پیشنهاد داد مته کوبالت ببر... خریدم و برای اولین بار که به کار گرفتم.... شکه شدم...
          دیدم ورق را در چند ثانیه سوراخ کرد ... حال این کبالت چیست و آیا فقط برای آهن است و یا چوب و بتون
          هم کبالت دارد؟؟؟ سر پیچگوشتی را هم پس میفرمایید باید کبالت بگیرم؟؟ لینکش در دیجی کالا است؟؟؟؟

ارادت
          خیلی خوبه یادم انداختید این سر پیچگوشتی های رونیکس را خیلی تعریفش را شنیدم و ظاهرا خیلی خوبه قیمتش هم که خیلی مناسبه .حتما یکی بخرید به درد می خوره.
          آن دو مدل هم کلا نوع سرشون خیلی کاربردی نیست زیادی بزرگ هستند چهارسو ph2کاربردی ترین هست مثل همان رونیکس ph3زیادی بزرگه و کم استفاده.برند
          آمریکایی را اولین باره میشنوم .آلمانی هم شنیده بودم اما نمی دونم اصل هست و کلا درجه کیفی خیلی بالا است یا نه .
          اینم ست جالب و قیمت مناسبی است
          https://www.digikala.com/product/dkp...%84-2607019503
          زمانی که این آهنربا ها 10-15تومن بود یکی خریدم اما هیچ چیز خاصی نداره داخلش آهنربا داره که یک جهت پیچگوشتی را مغناطیسی و طرف مخالف خنثی می کند
          سلام و عرض ادب.... محمد خان ممنون برای توضیحات خوبتون.....
          پس شما این سری از سر پیچ گوشتی های بوش را پیشنهاد میدهید؟؟؟؟
          اینها کبالتی هستند؟؟؟ در کورد کبایت دار کمی توضیح میدهید؟؟؟
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
            پوریا هستم
            همون PROMember5 سابق

فضایی؟
            باید گفت فراکیهانی
            آخه 19 میلیــــــــــــون برا یه آچار برقی؟!
            من میرم در افق محو شوم

محمد خان یه توضیحی در مورد این دریل های مگنتی میدین؟
            چی چیَن؟ به چه دردی میخورن؟ چرا انقد بزرگن؟ چرا انقد گرونن؟؟؟
            کم کم باید از این درختهای شجره نامه برای خودتون درست کنید

دریل مگنت یدونه پایه داره که آهنربایی میشود یعنی دریل را شما روی ورق آهنی می گذارید و محکم می چسبه به آهن بعد با خیال راحت و دقت خوب می توانید در آهن سوراخکاری کنید .این دریلها گیربکسهای خیلی قوی دارند و دورشون پایینه اما قدرت یا همان گشتاور زیاده .یدونه مخزن روغن هم دارند که موقع کار گردبر یا همان مته را چرب می کنه که در اثر حرارت و سایش خراب نشود

این ساختمانهای اسکلت فلزی را دیدید یا سوله های صنعتی و بعضی پلهای های آهنی که قطعات بزرگ آهن را به هم پیچ و مهره کردند دقیقا با همین دریلها این کار انجام میشه .فرض کنید یک ورق آهن دارید به ضخامت یک سانتی متر قراره سوراخی داخلش بزنید با قطر 2سانتی متر چنین کاری جز با دریل مگنت امکان پذیر نیست.

البته دریل مگنتهای دیجی کالا با برند fineساخت آلمان است و یکی از قدیمی ترین شرکتهای ساخت دریل مگنت در دنیا است .کلا فاین خیلی سابقه داره مثلا اولین دریل برقی قابل حمل دنیا را شرکت فاین ساخته
            Click image for larger version

Name:	index.jpg
Views:	1
Size:	5.6 کیلو بایت
ID:	1125389
            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
              اینا که نه
              پیچ گوشتی جغجعه ای منظورم بود
              ست پیچ گوشتی جغجغه ای 16 تایی پروسکیت Proskit مدل SD-9816. انواع ست پیچ گوشتی موبایلی و ساعتی مناسب برای تعمیرات موبایل، پیچ گوشتی شارژی و برقی، خرید فازمتر با قیمت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

ست پیچ گوشتی جغجغه ای 24 تایی پروسکیت Proskit مدل SD-9824 انواع ست پیچ گوشتی موبایلی و ساعتی مناسب برای تعمیرات موبایل، پیچ گوشتی شارژی و برقی، خرید فازمتر با قیمت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

ست پیچ گوشتی 34 تکه رولنز ROLANS مدل 9172. انواع ست پیچ گوشتی موبایلی و ساعتی مناسب برای تعمیرات موبایل، پیچ گوشتی شارژی و برقی، خرید فازمتر با قیمت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

ست پیچ گوشتی 53 تکه رولنز ROLANS مدل 9171. انواع ست پیچ گوشتی موبایلی و ساعتی مناسب برای تعمیرات موبایل، پیچ گوشتی شارژی و برقی، خرید فازمتر با قیمت مناسب در فروشگاه تخصصی الکترونیک ECA

این چهارتا من دارم . هم پروسکیت هم ROLANS کیفیت بالایی دارن
              سلام و عرض ادب....
              بله محمد خان متوجهم کردن.... پوزش میخوام.... ولی دریل پیچگوشتی را هم سایت
              نصبت به مدل بی کیف و با شارژر سوزنی دیجی کالا که مدل سایت شارژر کشویی دارد و
              با کیف.... 130 تومان ارزانتر میفروشد..... جریانش چیست؟؟؟ محمد خان ابته توضیح دادند...
              مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
              _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

محمد خان سلام مجدد.... این گل تقدیم به شما
                محمد جان جهت اطلاع عرض میکنم...... این دو برند ....البته میدانم هر دو در یک رنج هستند ولی از نظر
                آپشنها و کیفیتی.... کدام یک بهتر میباشند..... ؟؟؟؟ یکی از این برندها را هم سایت خودمان میفروشد....
                نظر شما چیست و این دو مدل کدام بهتر است؟؟؟؟ ممنون میشم در این باره توضیح دهید.... با تشکر...

دیدگاه

این برند چرا محمد جان این قدر گرونه.....
                  مگر از این دسته چینی های بی کیفیت نیست؟؟؟؟

دیدگاه

لام و عرض ادب.... محمد خان ممنون برای توضیحات خوبتون.....
                    پس شما این سری از سر پیچ گوشتی های بوش را پیشنهاد میدهید؟؟؟؟
                    اینها کبالتی هستند؟؟؟ در کورد کبایت دار کمی توضیح میدهید؟؟؟
                    سلام
                    ارادت
                    صرفا برای اینکه برند بوش هست و قیمت مناسبی داره و نسبتا کار راه انداز است پیشنهاد دادم .اگر چیز خاص و تاپی نیست.

کبالت فلزی هست که به آلیاژ سر مته اضافه می کنند باعث میشه بهتر سوراخ کنه اما مشکلش اینه خیلی شکننده تر از مته های معمولی میشه یعنی مواظب نباشید سریع مته میشکنه .فکر هم نکنم مته بتن کبالت داشته باشیم بیشتر برای همان آهن کاربرد داره پس برای چوب هم میشه استفاده کرد .
                    سر پیچ گوشتی هم در آلیاژش کبالت استفاده نمی کنند چون شکننده میشه .

محمد خان سلام مجدد.... این گل تقدیم به شما
                    محمد جان جهت اطلاع عرض میکنم...... این دو برند ....البته میدانم هر دو در یک رنج هستند ولی از نظر
                    آپشنها و کیفیتی.... کدام یک بهتر میباشند..... ؟؟؟؟ یکی از این برندها را هم سایت خودمان میفروشد....
                    نظر شما چیست و این دو مدل کدام بهتر است؟؟؟؟ ممنون میشم در این باره توضیح دهید.... با تشکر...
                    مخلصم شما خودتون گل هستید

من باشم pmرا میخرم هم ارزان تر است همترکیب رنگش را من بیشتر دوست دارمهم اینکه 6ماه گارانتی داره .اما اگر کیف نیاز دارید مدل داخل فروشگاه ایکا را بخرید که کیف دارد

این برند چرا محمد جان این قدر گرونه.....
                    مگر از این دسته چینی های بی کیفیت نیست؟؟؟؟
                    https://www.digikala.com/product/dkp...D8%AF-77140370
                    چون طرف دلش خواسته گرون بفروشه فردا هم در تخفیف دیجی کالا می گذاره مثلا یک میلیون تومن بعضی افراد نا آگاه هم میگند عجب تخفیف توپی 2600شد یک میلیون .برای تخفیف بلک فرایدی به سبک ایرانی هم خوبه

اینم یکی از نظرات دیجی کالا

سلام من اینو از بیرون ۶۵۰ خریدم اونم ۲ باطری با گارانتی خیلی گرونه
                    ولتر

دیدگاه

سلام و عرض ادب و تشکر.....
                      محمد خان این دو عکس را بی زحمت یک نگاهی بیندازید..... ادون و PM را در کنار هم از یک زاویه مشخص دیجی کالا
                      عکس قرار داده..... پلاستیک بدنه و محل اتصال این دو در منطقه LED چراغ دریل .... ببینید ادون چه خوب با هم تاچ
                      شده اند ولی PM چه اتصال بد و بی کیفتی دارند... البته ممکن است در عکس به این صورت باشند و هر دو ود واقعت
                      یکی باشند و یا برعکس باشد.....

این ست پیچگوشتی شیاومی را هم ببینید بد نیست..... اگر پروسکیت
                      500 است .... این خیلی با ارزشتر است.... نظرتان چیست...؟؟؟

https://dkstatics-public.digikala.com/digikala-comment-files/1e4513bdaf5a2d362a098ca6ebe86d5d4190fa44_159752507 1.mp4

دیدگاه

ارادت

بله سینا خان حرف شما کاملا صحیحه ادون خیلی بهتر چفت شده .اما به قول خودتون شاید این فقط در عکس باشه.
                        اما کلا در جنس برند چینی دنبال این چیزها نباشید خدمتتون هم عرض کردم اینها کیفیت سنجی تولید ندارند و کاملا شانسی هستند مثلا دید علی آقا گفتند جوش ادون دارند و راضی هستند اما من چند مورد سراغ دارم به یک ماه نکشیده میگند جوش ادونشون سوخته .پس کاملا شانسی و به نوع مصرف شما بر می گرده .دیگه واقعا با 500تومن نمیشه انتخاب بهتر از همین ادون امثال آن را داشت

این ست پیچگوشتی شیاومی را هم ببینید بد نیست..... اگر پروسکیت
                        500 است .... این خیلی با ارزشتر است.... نظرتان چیست...؟؟؟
                        نمیشه گفت کدام بهتره هرکدام کار خاص خودش را انجام می دهد شیائومی ست موبایلی است اما پروسکیت چون بلنده برای وسایل برقی صوتی تصویری که سوراخ دارند و در انتهای سوراخ پیچ نصب شده بهتر است چون شیائومی در سوراخ محل پیچ گیر میکند و جواب نمیده .
                        من کلا برای کارهای ظریف(موبایلی) یدونه از این مدل چند سال پیش خریدم حدود 10هزار تومن

تا امروز برای کارهای ظریف کاملا جواب داده چون پیچ ظریف فشاری زیادی روش نیست که سر پیچگوشتی خراب بشه .کار منم موبایل نیست که هر روز بخواهم پیچ باز کنم و ببندم و سر پیچگوشتی خراب بشه .خلاصه این ستهای ارزان خیلی بی کیفیت هستند اما فوق العاده برای خانه کار راه انداز است.
                        جدیدترین ویرایش توسط Mohamadh14; ۱۴:۰۱ ۱۳۹۹/۱۱/۰۳.
                        ولتر

دیدگاه

کبالت فلزی هست که به آلیاژ سر مته اضافه می کنند باعث میشه بهتر سوراخ کنه اما مشکلش اینه خیلی شکننده تر از مته های معمولی میشه یعنی مواظب نباشید
                          سریع مته میشکنه .فکر هم نکنم مته بتن کبالت داشته باشیم بیشتر برای همان آهن کاربرد داره پس برای چوب هم میشه استفاده کرد .
                          سر پیچ گوشتی هم در آلیاژش کبالت استفاده نمی کنند چون شکننده میشه .

من باشم pmرا میخرم هم ارزان تر است همترکیب رنگش را من بیشتر دوست دارم
                          هم اینکه 6ماه گارانتی داره .اما اگر کیف نیاز دارید مدل داخل فروشگاه ایکا را بخرید که کیف دارد
                          سلام مجدد و تشکر فراوان از طرف خودم و یکی از دوستان سایت که قرار شد اسمش را نیاورم....
                          پس کبالت فقط برای مته آهن خوب است.... سر پیچگوشتی کبالت که علی جان فرمودند نمیتواند
                          خوب باشد.... فکر کنم علی آقا سر پیچگوشتی تیتانیوم رونیکس مد نظرشون بود... تیتانیومی
                          چه کیفیتیست؟؟؟؟ کلا تیتانیوم دقیقا چه فلزی است؟؟ خیلی شنیدم که مثلا پیچهای ماشین بوگاتی
                          تیتانیوم است... یا فلان کس فلان وسیله اش از تیتانیوم است.....

پ.ن: پس PM با برند مستر تولز در یک کیفیت است..... این سوال را راستش را بخواهید یکی از دوستان
                          همین سایت در پیغام خصوصی پرسید و روش نمیشد در تاپیک بپرسه.... من پرسیدم.... اگر چکشی
                          داشت که من هم برای ماشین خودم میخرید (حال مسترتولز یا PM )... پس از نظر شما فقط رنگ و گارانتی موجب
                          شده که شما نظرتان به P.M برگردد و این که در حقیقت همان آنکور است و باز پیشینه ای در کارنامه خود دارد..
                          باز نظری برای دوستمون ندارید .... یک دلیل محکمتر که برو همان را دقیقا بخرد......

دیدگاه

آقا 2 تا سوال
                            اول اینکه یه ست پیچگوشتی جغجغه ای خوب و خوشگل البته ولی نه خیلی گرون فوقش دیگه تا 200 یا دیگه نهایت نهایتش تا 300 تومن اگه میشه بهم پیشنهاد کنید برای کار های عادی روزمره میخوام خیلی لازم دارم
                            و اینکه از این ارگانیزر ها جنس خوب که خیلی هم بزرگ نباشه توی اصفهان از کجا میتونم بگیرم میخوام تا میشه اینترنتی نباشه
                            شما جایی رو سراغ ندارید محمد خان؟؟

سلام مجدد و تشکر فراوان از طرف خودم و یکی از دوستان سایت که قرار شد اسمش را نیاورم....
                            پس کبالت فقط برای مته آهن خوب است.... سر پیچگوشتی کبالت که علی جان فرمودند نمیتواند
                            خوب باشد.... فکر کنم علی آقا سر پیچگوشتی تیتانیوم رونیکس مد نظرشون بود... تیتانیومی
                            چه کیفیتیست؟؟؟؟ کلا تیتانیوم دقیقا چه فلزی است؟؟ خیلی شنیدم که مثلا پیچهای ماشین بوگاتی
                            تیتانیوم است... یا فلان کس فلان وسیله اش از تیتانیوم است.....

پ.ن: پس PM با برند مستر تولز در یک کیفیت است..... این سوال را راستش را بخواهید یکی از دوستان
                            همین سایت در پیغام خصوصی پرسید و روش نمیشد در تاپیک بپرسه.... من پرسیدم.... اگر چکشی
                            داشت که من هم برای ماشین خودم میخرید (حال مسترتولز یا PM )... پس از نظر شما فقط رنگ و گارانتی موجب
                            شده که شما نظرتان به P.M برگردد و این که در حقیقت همان آنکور است و باز پیشینه ای در کارنامه خود دارد..
                            باز نظری برای دوستمون ندارید .... یک دلیل محکمتر که برو همان را دقیقا بخرد......
                            تیتانیوم یه عنصر فلزی خیلی سخت و سبک و مقاوم در برابر خوردگی و زنگ زدگی و واکنش های شیمیاییه

عکس بالا هم یه کریستال تیتانیوم زیبا ولی مور مور کنندس(من نگاش میکنم یه حالی میشم)
                            چون فلز سبک و سختیه با آهن یا آلومینیوم یا وانادیوم مخلوط میکنن و یه آلیاژ سبک و مقاومت بدست میاد
                            مثلا زه راکت های بدمینتون جنس خوب از نوع تیتانیومی هست(من خودم قبل کرونا بدمینتون حرفه ای بازی میکردم راکتم از جنس فیبر کربن و زه(همون تور راکت) از یجور آلیاژ تیتانیم بود و بخاطر همین راحت مث پر سبک بود ولی زهش اونقدر محکم بود که به شاتل بدمینتون اشاره میکردی یه متری شوت میشد بالا)
                            از آلیاژ تیتانیوم توی صنایع هوا و فضا مث ساخت موشک و هواپیما و کلا جاهایی که نیاز به سبکی و در عین حال مقاوم در برابر واکنش های شیمیایی مث زنگ زدنه از آلیاژ این فلز استفاده میکنن

ولی راستش آلیاژ های تیتانیوم برنگ مشکی هستن معمولا من نمیدونم چرا این سری پیچگوشتی زرده
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                            It Means
                            TRY AGAIN
                            With More
                            XP
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

نمیشه گفت کدام بهتره هرکدام کار خاص خودش را انجام می دهد شیائومی ست موبایلی است اما پروسکیت چون بلنده برای وسایل برقی صوتی تصویری که سوراخ دارند و در انتهای سوراخ پیچ نصب شده بهتر است چون شیائومی در سوراخ محل پیچ گیر میکند و جواب نمیده .
                              من کلا برای کارهای ظریف(موبایلی) یدونه از این مدل چند سال پیش خریدم حدود 10هزار تومن

تا امروز برای کارهای ظریف کاملا جواب داده چون پیچ ظریف فشاری زیادی روش نیست که سر پیچگوشتی خراب بشه .کار منم موبایل نیست که هر روز بخواهم پیچ باز کنم و ببندم و سر پیچگوشتی خراب بشه .خلاصه این ستهای ارزان خیلی بی کیفیت هستند اما فوق العاده برای خانه کار راه انداز است.
                              دقیقا همین مدل شما را پارسال پدرم وقتی ماشینش را برای سرویس برد به نمایندگی .... به ایشون هدیه دادند....
                              هر چند وقت یک بار یک هدیه ای این چنینی به ایشون میدهند.... برم امروز ازشون بگیرم... استفاده ندارند....

دیدگاه

دقیقا همین مدل شما را پارسال پدرم وقتی ماشینش را برای سرویس برد به نمایندگی .... به ایشون هدیه دادند....
                                هر چند وقت یک بار یک هدیه ای این چنینی به ایشون میدهند.... برم امروز ازشون بگیرم... استفاده ندارند....
                                کدوم کمپانیه که از این هدیه ها میدن؟؟
                                شرکت های بنز و رولز رویس هدیه ماشین اسباب بازی میدن که امکاناتش از ماشین ما بیشتره بعد اینجا پیچگوشتی میدن
                                البته همین هم خوبه ما که ماشینو میبریم نمایندگی چیزی که نمیدن هیچی یه پولی هم میگیرن :/

آقا یه نگاه به این بندازین
                                https://www.digikala.com/product/dkp-3899964
                                چیز خوب و قشنگیه ولی یه کوچولو گرونه
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                                It Means
                                TRY AGAIN
                                With More
                                XP
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~