اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

همه چیز در باره ابزار.....

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب....
    اتفاقا هنوز در فکر خرید درمل هستم..... لیست من ابتدا لامپ هوشمند شیاومی بود که خریدم.....
    بعد هیتر گورداک است .... بعد دریل شارژی یا برقی چکشی.... وبعد کمپرسور باد و بعد فرز مینیاتوری.....
    دیدید که محمد خان بد شانسی هم آوردم .... بعد از منبع تغذیه کرونا اومد و بعد دلار گرون شد.... پرینتر را
    یادتون هست میخواستم بفروشم که نشد... گفتم بشود کمک هزینه خرید.... اینورتر سینوسی را هم که به
    چند نفر پیشنهاد دادم که کسی نخواست.... یا 400 وات میخواستند یا 2000 و مال من 1000 بود که بدر هیچ
    کاری انگار نمیخورد... پس باید از جیب پول بدم که یک دفعه امکانپذیر نیست.... راستی محمد جان
    موتور برق رسید و با عکس دیجی خیلی فرق داشت.... بسیار هیوندای بی کیفیت است و هر کاری کردیم هندل
    نخورد و تماس گرفتیم دیجی کالا چون کالای سنگین بود زود اومد برد.....این جوری تو عکس نبینید...خیلی بی
    کیفت است.... پول را ندادن... گفت از مرکز تماس میگیرن و باهاتون هماهنگ میکنند.... اصلا پشیمون شدیم
    میرم یک اینورتر میخرم (اگر قطعی برق ادامه داشت) و یک باتری 70 آمپر.... به وسیله های مورد نظر یعنی کامپیوتر
    و تلفن و درب فقط وصلش میکنم... خوب شد برق کار نیاوردم و قرار بود بیاد و یک وسیله همانند رله وصل کنه ...
    کونداکتور.... دتکتور.... نمیدونم چی بود ... گفت برای کارتون اون خوبه... کنسلش کردم فعلا..... عکسو میبینی فکر
    میکنی چه طلایه و بعد از جلو میبینی حالت به هم میخوره... انگار هم دست دو بود و رو اگزور خط داشت و پاکش کرده
    بودن.... جعبه هم پاره بود.... یک بار اسپرسو ساز هم خریده بودیم این مشکل را داشت.... وقت کنم در نظر سنجی
    دیجی بد جور بهشون میپرم..... اصلا مو نمیزد با هیوندای سانتافه...

https://www.digikala.com/product/dkp...9%84-hg1220-ig
    والا تا جایی که من میدونم دیتکتور به اون سنسور های دود که روی سقف وصل میشن که وقتی دود بهشون خورد آزیر آتش سوزی رو میزنن میگن نمیدونم چه ربطی به مدار برق اضطراری داره والا
    ولی کنتاکتور هم اگه اشتباه نکنم یه چیزیه شبیه رله ولی با این فرق که جریان بیشتری داره انگار چند تا رله جریان بالا رو بذارن بغل هم وقتی قسمت فرمان کنتاکتور بهش برق میرسه، تعدادی از رله ها(که بهش میگن کنتاکت) رو قطع و تعدادی رو وصل میکنه که تعداد کنتاکت ها به مدل اون کنتاکتور ربط داره

درمل هم من درمل 4000 دارم خریدم 3 و 300 حدود 1 سال پیش
    خدایی دستگاه خیلی قوی ای هست از همه بهتر اتچمنت هاش هست البته سری هاش و اتچمنت های خیلی گرونه ولی اتچمنت گردبر و خط بر(که در مدل 4/65 هست) و اتچمن سی ان سی(در مدل 4/65 نیست) و اون استندش و تبدیلش به روتر خیلی باحال و خوبن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

لون لامپ هوشمند شیائومی رو میشه بگین چیه؟!
    برام جالب شد
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Failure Doesn't Mean

GAME OVER
    It Means
    TRY AGAIN
    With More
    XP
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

نوشته اصلی توسط CherryCHTR نمایش پست ها
      اخه دریل قابلیت اتصال به موبایل میخواد چیکار دیگه
      دریل بلوتوث دار
      جل الخالق این یکی رو دیگه ندیده بودم :/
      قبول دارم کاربرد زیادی نداره .اما گوشی پرچمدار شنیدید ؟؟؟دقیقا این شرکت می خواسته بگه این دریل دیگه آخرت دریلها است .البته مشابه همین را دیوالت هم داره

بجز اون دو تا خار حلقه ای ساده ها بقیه خار ها حتما انبر میخواد درسته؟
      بستگی به سایز خار و جاش داره خیلی از همین خارهایی که انبر مخصوص نیاز داره را با یدونه پیچگوشتی دوسو میشه درآورد یا حتی با دم باریک یا نوک سیم چین
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohamadh14 نمایش پست ها
        قبول دارم کاربرد زیادی نداره .اما گوشی پرچمدار شنیدید ؟؟؟دقیقا این شرکت می خواسته بگه این دریل دیگه آخرت دریلها است .البته مشابه همین را دیوالت هم داره

بستگی به سایز خار و جاش داره خیلی از همین خارهایی که انبر مخصوص نیاز داره را با یدونه پیچگوشتی دوسو میشه درآورد یا حتی با دم باریک یا نوک سیم چین
        آهان
        این انبر خار رو هم دیدم جالبه که 4 مدل سری بهش وصل میشه خار باز کن و خار جمع کن گفتم لینک بدم شما هم یه نگاهی بندازین
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Failure Doesn't Mean

GAME OVER
        It Means
        TRY AGAIN
        With More
        XP
        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

سلام و عرض ادب....
          اتفاقا هنوز در فکر خرید درمل هستم..... لیست من ابتدا لامپ هوشمند شیاومی بود که خریدم.....
          بعد هیتر گورداک است .... بعد دریل شارژی یا برقی چکشی.... وبعد کمپرسور باد و بعد فرز مینیاتوری.....
          دیدید که محمد خان بد شانسی هم آوردم .... بعد از منبع تغذیه کرونا اومد و بعد دلار گرون شد.... پرینتر را
          یادتون هست میخواستم بفروشم که نشد... گفتم بشود کمک هزینه خرید.... اینورتر سینوسی را هم که به
          چند نفر پیشنهاد دادم که کسی نخواست.... یا 400 وات میخواستند یا 2000 و مال من 1000 بود که بدر هیچ
          کاری انگار نمیخورد... پس باید از جیب پول بدم که یک دفعه امکانپذیر نیست.... راستی محمد جان
          موتور برق رسید و با عکس دیجی خیلی فرق داشت.... بسیار هیوندای بی کیفیت است و هر کاری کردیم هندل
          نخورد و تماس گرفتیم دیجی کالا چون کالای سنگین بود زود اومد برد.....این جوری تو عکس نبینید...خیلی بی
          کیفت است.... پول را ندادن... گفت از مرکز تماس میگیرن و باهاتون هماهنگ میکنند.... اصلا پشیمون شدیم
          میرم یک اینورتر میخرم (اگر قطعی برق ادامه داشت) و یک باتری 70 آمپر.... به وسیله های مورد نظر یعنی کامپیوتر
          و تلفن و درب فقط وصلش میکنم... خوب شد برق کار نیاوردم و قرار بود بیاد و یک وسیله همانند رله وصل کنه ...
          کونداکتور.... دتکتور.... نمیدونم چی بود ... گفت برای کارتون اون خوبه... کنسلش کردم فعلا..... عکسو میبینی فکر
          میکنی چه طلایه و بعد از جلو میبینی حالت به هم میخوره... انگار هم دست دو بود و رو اگزور خط داشت و پاکش کرده
          بودن.... جعبه هم پاره بود.... یک بار اسپرسو ساز هم خریده بودیم این مشکل را داشت.... وقت کنم در نظر سنجی
          دیجی بد جور بهشون میپرم..... اصلا مو نمیزد با هیوندای سانتافه...

https://www.digikala.com/product/dkp...9%84-hg1220-ig
          سلام
          ارادت
          اینورتور را چرا بفروشید مگر الان به کار خودتون نمیاد ؟؟؟؟(من اتفاقا اینورتور را می خواستم اما گفتم اول پولش را جور کنم بعدا بهتون اطلاع بدهم که یک موقع پولش جور نشد بدقول نشوم) با این قیمتها بفروشید بعدا بخواهید جایگزین کنید خیلی سخت میشه قصد فروش داشتید بیشتر فکر کنید

دیجی در برگشت زدن پول اذیت می کنه باید فقط صبر کنید .البته من جای شما بودم میرفتم بازار تهران از نزدیک می دیدم بعد میخریدم تو شهر ما نیست اما تهران قطعا موجوده .
          از یک نظر این تجربه خوبی شد چون شما قصد خرید علفتراش موتوری هم داشتید که دقیقا همین برند هیوندای که من دارم را پیشنهاد دادم .حالا فکر کنم دور هیوندای و ابزار موتوری را خط کشیدید

اینجا که اروپا نیست تا مشتری کالا را مرجوع کنه بره به عنوان مرجوعی فروخته بشوددیجی یک موقع می بنینید کالا 5بار مرجوع شده بازم می گذارند برای فروش.حالا بازم دیجی خوبه خیلی از فروشگاه ها بلایی سر آدم در میارند که خودمون بیخیال مرجوع کردن بشویم.

آهان
          این انبر خار رو هم دیدم جالبه که 4 مدل سری بهش وصل میشه خار باز کن و خار جمع کن گفتم لینک بدم شما هم یه نگاهی بندازین
          https://www.digikala.com/product/dkp-2795990
          اتفاقا یک ماه پیش دنبال انبر خار بودم البته این برای کارهای ظریفه من انبر سایز بزرگ مناسب مکانیکی میخواستم و دنبال مارک کنیپکس بودم بعد که قیمتش را دیدم کلا تو افق محو شدم گفتم نخواستم
          http://clubabzar.com/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=337&s earch=+&category_id=0&page=1&limit=25&utm_medium=P PC&utm_source=Torob

البته ست ارزون حدود 350هزار تومن هم داره اما کلا فعلا بی خیال خریدش شدم تا بعد
          ولتر

دیدگاه

سلام
            ارادت
            اینورتور را چرا بفروشید مگر الان به کار خودتون نمیاد ؟؟؟؟(من اتفاقا اینورتور را می خواستم اما گفتم اول پولش را جور کنم بعدا بهتون اطلاع بدهم که یک موقع پولش جور نشد بدقول نشوم) با این قیمتها بفروشید بعدا بخواهید جایگزین کنید خیلی سخت میشه قصد فروش داشتید بیشتر فکر کنید

دیجی در برگشت زدن پول اذیت می کنه باید فقط صبر کنید .البته من جای شما بودم میرفتم بازار تهران از نزدیک می دیدم بعد میخریدم تو شهر ما نیست اما تهران قطعا موجوده .
            از یک نظر این تجربه خوبی شد چون شما قصد خرید علفتراش موتوری هم داشتید که دقیقا همین برند هیوندای که من دارم را پیشنهاد دادم .حالا فکر کنم دور هیوندای و ابزار موتوری را خط کشیدید

اینجا که اروپا نیست تا مشتری کالا را مرجوع کنه بره به عنوان مرجوعی فروخته بشوددیجی یک موقع می بنینید کالا 5بار مرجوع شده بازم می گذارند برای فروش.حالا بازم دیجی خوبه خیلی از فروشگاه ها بلایی سر آدم در میارند که خودمون بیخیال مرجوع کردن بشویم.

اتفاقا یک ماه پیش دنبال انبر خار بودم البته این برای کارهای ظریفه من انبر سایز بزرگ مناسب مکانیکی میخواستم و دنبال مارک کنیپکس بودم بعد که قیمتش را دیدم کلا تو افق محو شدم گفتم نخواستم

البته ست ارزون حدود 350هزار تومن هم داره اما کلا فعلا بی خیال خریدش شدم تا بعد
            اره انبر کلا گرونه خیلی
            تو چه سایزی میخواهید؟ با چه قدرتی؟

این پروسکیته طول انبرش 15 سانته یعنی حدودا 6 اینچ
            کافی نیست براتون؟!
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            Failure Doesn't Mean

GAME OVER
            It Means
            TRY AGAIN
            With More
            XP
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

اره انبر کلا گرونه خیلی
              تو چه سایزی میخواهید؟ با چه قدرتی؟

این پروسکیته طول انبرش 15 سانته یعنی حدودا 6 اینچ
              کافی نیست براتون؟!
              سایز معمول بازار . فکر کنم بهش میگند 7 اینچ تکی هم میشد بخرم مثلا رونیکسش حدود 100تومن بود اما دوست داشتم ست بخرم که معمولی حدود 350هست .جنیوس تایوان هم حدود 800-900اما چون خیلی واجب ندارم فعلا بیخیال خریدش شدم
              ولتر

دیدگاه

سلام
                ارادت
                اینورتور را چرا بفروشید مگر الان به کار خودتون نمیاد ؟؟؟؟(من اتفاقا اینورتور را
                می خواستم اما گفتم اول پولش را جور کنم بعدا بهتون اطلاع بدهم که یک موقع
                پولش جور نشد بدقول نشوم) با این قیمتها بفروشید بعدا بخواهید جایگزین کنید
                خیلی سخت میشه قصد فروش داشتید بیشتر فکر کنید
                دیجی در برگشت زدن پول اذیت می کنه باید فقط صبر کنید .البته من جای شما
                بودم میرفتم بازار تهران از نزدیک می دیدم بعد میخریدم تو شهر ما نیست اما تهران قطعا موجوده .
                از یک نظر این تجربه خوبی شد چون شما قصد خرید علفتراش موتوری هم داشتید
                که دقیقا همین برند هیوندای که من دارم را پیشنهاد دادم .حالا فکر کنم دور هیوندای و ابزار موتوری را خط کشیدید

اینجا که اروپا نیست تا مشتری کالا را مرجوع کنه بره به عنوان مرجوعی فروخته بشوددیجی یک موقع
                می بنینید کالا 5بار مرجوع شده بازم می گذارند برای فروش.حالا بازم دیجی خوبه خیلی از فروشگاه ها بلایی سر آدم در میارند که خودمون بیخیال مرجوع کردن بشویم.
                سلام و عرض ادب...
                میدونید محمد خان.... نباید کالای خراب برگشتی را دباره ارسال کنند.... میدانند که دباره
                برگشت میخورد... ... فقط در وقت و سوخت و آلودگی و هزینه .... بماند... وقتی حکومت
                میرود واکسن روسی میخرد و میزندو نتیجه نخواهد گرفت و چند ماه بعد (حال یک سال) میرود
                دباره فایزر را میخرد و بعد از یک سال که همه جا درمان شدند و دباره کاری واکسن میزنند...
                بعد توقع این داریم دیجی کلاه نیاید این کار را بکند..... مگر در دیجی کلاه جز بچه های این
                آقایان کس دیگری هم سرمایه گذار است و مدیرانشان غیر از این افراد هستند.....
                به دو دلیل محمد خان.... اولا که مشاهده کردید و به پیشنهاد شما موتور برق 2 کیلو خریدم
                چون دو کامپیوتر و درب و تلفن و پکیج شفاش.... حساب کردم که بالای 1000 خواهد شد
                خوب اینورتر 1000 جوابگو نیست.... ثانیا.... اینورتر من مدل شارژری یا همان UPS نیست
                که زمان قطع برق اتوماتیک بر روی باتری برود... مثل موتور برق باید دستی روشن شود...
                موتور برق چاره ای نبود...اما خوب کلا از قطعی برق با برنامه بگذریم... اینجا برق زیاد میرود
                به همین دلیل همه همکاران UPS دارند..... ما هم UPS فاراتل داریم که روی سرور یکی است
                و روی کامپیوتر من هم یکی بود که خراب شده...باید سری UPS کارسپا را خرید کنم.... این مدل
                من برای استفاده خورشیدی بوده و یا برای اتصال به باتری ماشین.... کلا خلاصه کلام روشن شدنش
                با دست و با تاخیر است...... اگر قرار است هر دو تا سه سال پول باتری دهیم... سیستم هم باید
                اتوماتیک و بدون وقفه باشد.... چون قطعی های برق معمولی دیگر زمان ندارد... در هفته یک باری
                همیشه تو این 15 سال قطعی برق داشتیم.... دلیل هم زیرساخت بیکیفیت برق صنعتی منطقه است.
                این هم محمد خان مدل شارژری سا همان UPS کارسپا است که کمی گرانتر از مدل معمولی آن است....
                پ.ن: اگر هم خودم نرفتم بازار به دلیل کرونا است و این که بازار فقط باید با اتوبوس و تاکسی و مترو رفت
                خود سپه هم بد جوری مغازه ها تو در تو هستند... گفتیم سفارش اینترنت دهیم... البته این بار اول و دوم
                دیجی کلاه نیست.... خیلی از این ماجراها داشتیم....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام
                  ارادت
                  من اطلاع نداشتم که این اینورتورهای شارژر دار مثل upsسویچ هم می کنه .اگر این طوره که سویچ می کنه خیلی جالبه

نمی دونستم قطعی برق براتون یک مشکل دائمی است اینطوری که خیلی بد و اعصاب خردکنه
                  ولتر

دیدگاه

والا تا جایی که من میدونم دیتکتور به اون سنسور های دود که روی سقف وصل میشن که وقتی دود بهشون خورد آزیر آتش سوزی رو میزنن میگن نمیدونم چه ربطی به مدار برق اضطراری داره والا
                    ولی کنتاکتور هم اگه اشتباه نکنم یه چیزیه شبیه رله ولی با این فرق که جریان بیشتری داره انگار چند تا رله جریان بالا رو بذارن بغل هم وقتی قسمت فرمان کنتاکتور بهش برق میرسه، تعدادی از رله ها(که بهش میگن کنتاکت) رو قطع و تعدادی رو وصل میکنه که تعداد کنتاکت ها به مدل اون کنتاکتور ربط داره
                    عرض کردم... من طرح محمد جان را پیش برقکار سایت بردم و این که میخواهم موتور برق
                    را اتوماتیک کنم.... و گفت فلان کالا را برایت نصب میکنم و دقیقا اسمش را یادم نیست...
                    دو اسم در فکرم بود که همینجوری نوشتم... گفتم هم دقیقا نمیدانم چیست..... برقکارها
                    را هم میشناسید که هیچی بروز نمیدهند... نمیخواهند یاد بدهند... هر برقکاری دیدم به
                    این صورت بود.... نان خود را آجر نمیکنند....حتی از لامپ متال هالید پرسیده بودم گفت برای
                    چی میخوای خودم میایم و برایت نصب میکنم... کاریت نباشه...فکر کرد برای محیط مغازه میخوام
                    پ.ن: کلا محمد جان و پوریا جان هیوندای یک کالای چینی است و کیفیت قابل قبول دارد... اما
                    مثل مدل عکس داخل دیجی نیست... توسن هم از نزدیک دیدم و با عکسها خیلی فرق دارد...
                    در کل اگر بهتر بخواهیم در زمان دلار 1000 هوندا حدود 1500 تا 2000 مدل 2 کیلو قیمتش
                    داشت ... خوب میشود حدود 35 تا 50 میلیون... پس باید این مقدار پول خرج شود......

لون لامپ هوشمند شیائومی رو میشه بگین چیه؟!
                    برام جالب شد
                    البته من 900 خریدم....

مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

عرض کردم... من طرح محمد جان را پیش برقکار سایت بردم و این که میخواهم موتور برق
                      را اتوماتیک کنم.... و گفت فلان کالا را برایت نصب میکنم و دقیقا اسمش را یادم نیست...
                      دو اسم در فکرم بود که همینجوری نوشتم... گفتم هم دقیقا نمیدانم چیست..... برقکارها
                      را هم میشناسید که هیچی بروز نمیدهند... نمیخواهند یاد بدهند... هر برقکاری دیدم به
                      این صورت بود.... نان خود را آجر نمیکنند....حتی از لامپ متال هالید پرسیده بودم گفت برای
                      چی میخوای خودم میایم و برایت نصب میکنم... کاریت نباشه...فکر کرد برای محیط مغازه میخوام
                      پ.ن: کلا محمد جان و پوریا جان هیوندای یک کالای چینی است و کیفیت قابل قبول دارد... اما
                      مثل مدل عکس داخل دیجی نیست... توسن هم از نزدیک دیدم و با عکسها خیلی فرق دارد...
                      در کل اگر بهتر بخواهیم در زمان دلار 1000 هوندا حدود 1500 تا 2000 مدل 2 کیلو قیمتش
                      داشت ... خوب میشود حدود 35 تا 50 میلیون... پس باید این مقدار پول خرج شود......

البته من 900 خریدم....

https://www.digikala.com/search/?q=%...88%D9%85%DB%8C
                      چه جالبه رنگ و شدت نور و ایناشو با موبایل و دستیار صوتی میشه تغییر داد؟
                      به گوگل هوم هم وصل میشه

راستی من یه دستگاه گوگل هوم مینی دارم که سوغاتی برام از خارج اوردن ولی اینو هررررررررررررررررررررررکاری کردیم نتونستیم وصلش کنیم میخواد به نت وصل بشه و آپدیت و اینا بکنه ولی گوگل تحریم هست و این هم امکان تنظیم dns نداره متاسفانه برا همین غیرقابل استفاده شده برام
                      حالا میخواستم بدونم نمیشه به عنوان یه چیز دیگه مثلا اسپیکر یا میکروفون ازش استفاده کنم؟؟؟
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                      Failure Doesn't Mean

GAME OVER
                      It Means
                      TRY AGAIN
                      With More
                      XP
                      ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

دیدگاه

چه جالبه رنگ و شدت نور و ایناشو با موبایل و دستیار صوتی میشه تغییر داد؟
                        به گوگل هوم هم وصل میشه

راستی من یه دستگاه گوگل هوم مینی دارم که سوغاتی برام از خارج اوردن ولی اینو هررررررررررررررررررررررکاری کردیم نتونستیم وصلش کنیم میخواد به نت وصل بشه و آپدیت و اینا بکنه ولی گوگل تحریم هست و این هم امکان تنظیم dns نداره متاسفانه برا همین غیرقابل استفاده شده برام
                        حالا میخواستم بدونم نمیشه به عنوان یه چیز دیگه مثلا اسپیکر یا میکروفون ازش استفاده کنم؟؟؟
                        بله همه کارست.... پریزهای هوشمند هم شیائومی دارد....
                        میتوانید از آنها تهیه کنید....
                        چی بگم... من اطلاعی در مورد وسیله شما ندارم....محمد خان
                        فکر کنم بیشتر در این باره بدانند....

دیدگاه

نه سینا خان منم اطلاعی ندارم .می دانید که در زمینه شبکه و اینترنت و مودم و...سوادم در حد صفر است.متصل کردن منبع تغذیه به موبایل که خاطرتون هست نصف روز درگیرش بودم
                          ولتر

دیدگاه

نه سینا خان منم اطلاعی ندارم .می دانید که در زمینه شبکه و اینترنت و مودم و...سوادم در حد صفر است.متصل کردن منبع تغذیه به موبایل که خاطرتون هست نصف روز درگیرش بودم
                            راستی محمد خان به دلیل خرید لامپ هوشمند و استفاده از آن مجبور شدم مک آدرس را از مودم
                            خانه پاک کنم... بعد وقتی چشمم به منبع افتاد یک دفعه به فکر اتصال به گوشی افتادم....تا
                            جاهایی یادم بود که توضیح داده بودید... کمی هم از نت کمک گرفتم که آخر وصل شد... کاری انجام
                            نمیداد ولی خوب جالب بود و یک بار هم به یاری ام آمد.. منبع در قفسه است و داشتم روی زمین پروژه
                            میبستم و باید کمی ولتاژ را تغییر میدادم و این کار ادامه داشت و باید بلند میشدم و داعما این کا را تکرار
                            میکردم که به فکر گوشی افتادم و نمیدونید چقدر مزه داد کل پولش در آن لحضه در اومد....

دیدگاه

سلام
                              ارادت
                              من اطلاع نداشتم که این اینورتورهای شارژر دار مثل upsسویچ هم می کنه .اگر این طوره که سویچ می کنه خیلی جالبه

نمی دونستم قطعی برق براتون یک مشکل دائمی است اینطوری که خیلی بد و اعصاب خردکنه
                              سلام و عرض ادب....
                              بله محمد خان... همیشه برق در منطقه ما هم نوسان داشته و حداقل هفتگی قطعی
                              دارد.... مثلا یک ربع و یا حتی چند ثانیه.... گاهی یک صبح تا ظهر .... اما این که
                              نوسان شدید چند ثانیه ای مو جب ریست کامپیوترها میشد که همه UPS
                              قرار دادند.... کلا برق در خارج از تهران از این مشکلات را دارد....میگن
                              کارگاه های صنعتی این مشکل را به وجود میاورد.... اما من میگم مشکل از
                              زیرساختهای برق است....

دیدگاه

سلام و عرض ادب.....
                                این سرپیچگوشتی آمریکایی را ببینید.....
                                به نظرم هنوز میشود با کمی فکر کردن به یک مجموعه با کیفیت دست پیدا کرد بدون
                                آن که نیاز باشد میلیونی پول داد... مثلا این سرپیچگوشتی را با یک ست برند آلمانی و یا سوئدی و یا آمریکایی خریداری کرد و به یک ابزار چند میلیونی دست پیدا کرد....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X