پاسخ : همه چیز در باره ابزار.....
والا تا جایی که من میدونم دیتکتور به اون سنسور های دود که روی سقف وصل میشن که وقتی دود بهشون خورد آزیر آتش سوزی رو میزنن میگن نمیدونم چه ربطی به مدار برق اضطراری داره والا
ولی کنتاکتور هم اگه اشتباه نکنم یه چیزیه شبیه رله ولی با این فرق که جریان بیشتری داره انگار چند تا رله جریان بالا رو بذارن بغل هم وقتی قسمت فرمان کنتاکتور بهش برق میرسه، تعدادی از رله ها(که بهش میگن کنتاکت) رو قطع و تعدادی رو وصل میکنه که تعداد کنتاکت ها به مدل اون کنتاکتور ربط داره
درمل هم من درمل 4000 دارم خریدم 3 و 300 حدود 1 سال پیش
خدایی دستگاه خیلی قوی ای هست از همه بهتر اتچمنت هاش هست البته سری هاش و اتچمنت های خیلی گرونه ولی اتچمنت گردبر و خط بر(که در مدل 4/65 هست) و اتچمن سی ان سی(در مدل 4/65 نیست) و اون استندش و تبدیلش به روتر خیلی باحال و خوبن
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
لون لامپ هوشمند شیائومی رو میشه بگین چیه؟!
برام جالب شد
نوشته اصلی توسط sina1359
نمایش پست ها
ولی کنتاکتور هم اگه اشتباه نکنم یه چیزیه شبیه رله ولی با این فرق که جریان بیشتری داره انگار چند تا رله جریان بالا رو بذارن بغل هم وقتی قسمت فرمان کنتاکتور بهش برق میرسه، تعدادی از رله ها(که بهش میگن کنتاکت) رو قطع و تعدادی رو وصل میکنه که تعداد کنتاکت ها به مدل اون کنتاکتور ربط داره
درمل هم من درمل 4000 دارم خریدم 3 و 300 حدود 1 سال پیش
خدایی دستگاه خیلی قوی ای هست از همه بهتر اتچمنت هاش هست البته سری هاش و اتچمنت های خیلی گرونه ولی اتچمنت گردبر و خط بر(که در مدل 4/65 هست) و اتچمن سی ان سی(در مدل 4/65 نیست) و اون استندش و تبدیلش به روتر خیلی باحال و خوبن
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
لون لامپ هوشمند شیائومی رو میشه بگین چیه؟!
برام جالب شد
دیدگاه