اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر سنجی تکمیل مدار گلخانه !!؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر سنجی تکمیل مدار گلخانه !!؟

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
    درود ، بسیار خوب و حرفه ای کار شده و خدا قوت ویژه داره، من هم مدار مشابه در دست کار دارم که با وایرلس و تحت وب تنظیم میشه . همین مولفه های دما و رطوبت خاک و هوا و ... پیش بینی شده . Avr خیلی هم خوبه . فقط یک تست بزنید بره توی کار ایراداتش در بیاد ، تا وقتی روی گلخونه تست نشه متوجه ایرادات احتمالی نمی*شیم .
    سلام
    والا avr خوبه بنده عرض کردم که تو محیط های صنعتی زیاد از avr استفاده کردم
    با طراحی pcb خوب مشکل نویز تا حدودی حل میشه
    بله به خاطر وقتی که گذاشتم نمی خوام این وقتم هدر بره
    ولی اگر قرار باشه ادامه بدم تو قسمت pcb اون رله ها رو حذف می کنم و از رله های مخصوص PLC استفاده می کنم
    حالا ببینیم چی میشه رفیق
    مرسی که وقت گذاشتین

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط Mehrdad khosravi نمایش پست ها
    درود دوست عزیز
    منم پیشنهاد میکنم همینو به یه نتیجه برسونی
    Arm و ال سی دی رنگی و... هم گزینه خوبیه اما وقتو هزینه ای که برای این پروژه گذاشتی ضایع میشه حیفه
    سلام
    هزینه که ...
    تنها وسایل راه اندازی مثل تاچ و ال سی دی 240 در 128 و هزینه کردم
    همین بالا بودن هزینه ال سی دی که بالای صد تومنه وقتی فک می کنم که برا یه ال سی دی سیاه و سفید صدو بیست تومن بدن در حالی که ال سی دی رنگی با رزولیشن بالا ارزانتر از این در میاد کمرم میشکنه
    به هر حال اینم پروژه avr است دیگر
    مرسی از وقتی که گذاشتین
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

پروژه خوبی هستش شما هم به نحو مطلوبی روش کار کردین.
      به نظر من بجای وقت گذاشتن روی آرم و یادگیری و ... بهتره روی اپلیکیشن بویژه اندروید برای این پروژتون باشید که از طریق وا ی فای و اینترنت با سیستم ارتباط برقرار کنه. این آپشن ها هستند که میتونه براتون پولساز باشه و هم اینکه در کنار تمام کردن این پروژه حداقل یه دست آورد دیگه ای هم کسب میکنید.
      برای حذف یا به حداقل آوردن نویز هم با طراحی بهتر pcb میشه یه کارهایی کرد.
      موفق باشید

دیدگاه

سلام...عیدتون مبترک
        منم با نظر دوستمون موافق میکرو های arm هستم...مخصوصا stm32 ک قیمت خیلی خوبی داره!تکمیل این پروژه با arm چندتا ویژگی داره!اول اینکه شاید کمتر پروژه ای تو این سبک با این ظرافت و زیبایی نوشته شده باشه با arm.
        دوم اینکه زمینه صنعت تو مسیر پیشرفت و ارتقا قرار داره و مسلما اگر روزی قصد اجرای این طرح رو تو جاهای متفاوت بحواین برعهده بگیرین استفاده از همین arm قدرت مانور بیشتری بهتون میده در تغییراتی ک ممکنه در اینده روی برنامه و مدار داشته باشین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
          بله تلاش که کردم
          ولی از یه طرف حیفم میاد ولش کنم
          از طرف دیگه شروع دوباره برنامه نویسی با stm32 نیاز به وقت بیشتری هست
          تازه حوصله هم میخواد که الان مثل دو سال پیش نیستم و تنبل شدم
          سلام
          قسمت گرافیکی کارتون بسیار عالی کار کردین
          واسه تغیر میکرو اگه برنامتون رو به زبان سی نوشتید نیاز نیست خیلی برنامتون رو تغییر بدین و فقط یه سری تعریفها و رجیسترها هست که عوض میشه و بسیار ساده تر از اون چیزی هست که فکرش رو میکنید

دیدگاه

سلام دوست گرامی
            خسته نباشی
            از اونجایی که شما تا اینجا پیش رفتی و به اینجا رسوندیش میتونی همینو تکمیل کنی
            از نظر نویز هم باید کارایی انجام بدی تا خیالت راحت بشه مثلا یه سری کارها باید در شماتیک انجام بدی و یکسری دیگر هم در مدارچاپی
            در همین رابطه جناب آقای کی نژاد یه پی دی اف آموزشی دارن که میتونی ازش استفاده کنی و البته راهنمایی دوستان انجمن...
            اگه فاصله بوردهات زیاد هستن برای برقراری ارتباط بینشون میتونی از ارتباط سریال استفاده کنی
            اگر هم بخوایی ارتقا بدی من نظرم ARM هست
            مثلا سرعت افزایش بدی یا حتی میتونی براحتی شبکه اترنت هم به پروژه اضافه کنی ... یکسری امکانات وایرلس اضافه کنی ...تعداد خروجی ها رو اضافه کنی ..
            البته مدارت یکسری تغییرات اساسی میتونه کنه مثلا دیگه نیازی نیست از RTC خارجی استفاده کنی ...
            جدیدترین ویرایش توسط Blue Ice; ۱۳:۱۶ ۱۳۹۷/۰۱/۲۵.
            ! Life doesn't get easier , you just get stronger

دیدگاه

سلام
              پروژت خیلی خوب و حرفه ای شده انشاا... که همه ی پروژه هات اینجوری باشه
              من هم دنبال کد نویسی به زبان سی هستم تا یاد بگیرم و مثل شما اینجوری درست کنم (البته می دونم به خوبیه شما نمی شه)
              من شنیدم avr خوبه شما هم avrبرو
              موفق باشی

دیدگاه

ولی همین نویز گیر بودن avr منو به تردید انداخته
                مدارات زیادی با avr تو محیط صنعتی استفاده کردم
                یه بدی که avr داره اینه که (حالا به دلیل اورجینال نبودن میکرو ها یا هر مشکل دیگه ای ) تو فرکانس 16 مگا هرتز حداکثر تا یک ماه کار می کنه
                البته نویز رو میشه کنترل کرد ولی همین حساس بودن زیادی به نویز یکم تردید تو دلم ایجاد کرده
                تا جایی که یادم میاد تقریبا یه ماه روش وقت گذاشته بودم برا برنامه نویسیش
                سلام

فرمودید مدل های avr که تو ایران هست تو فرکانس 16 حداکثر تا یک ماه کار میکنه
                آیا واقعا همینطوره ؟؟
                دلیل اصلیش چی میتونه باشه ؟؟
                آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
                  سلام

آیا واقعا همینطوره ؟؟
                  اگه این مسئله درست باشه من باید فرار کنم از اینجا چون پروژه دادم دست مشتری که با مگا32 هست و فرکانس 16 حالا خودمونیم واقعا اینجوری هست؟انصافا نترسونیدمون
                  Proudly @real_ahmadi
                  #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست ها
                    سلام
                    قسمت گرافیکی کارتون بسیار عالی کار کردین
                    واسه تغیر میکرو اگه برنامتون رو به زبان سی نوشتید نیاز نیست خیلی برنامتون رو تغییر بدین و فقط یه سری تعریفها و رجیسترها هست که عوض میشه و بسیار ساده تر از اون چیزی هست که فکرش رو میکنید
                    سلام
                    نه داداش با کامپایلر بسکام هست
                    همینه دیگه از اول باید دنبال سی میرفتم

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
                    سلام
                    پروژت خیلی خوب و حرفه ای شده انشاا... که همه ی پروژه هات اینجوری باشه
                    من هم دنبال کد نویسی به زبان سی هستم تا یاد بگیرم و مثل شما اینجوری درست کنم (البته می دونم به خوبیه شما نمی شه)
                    من شنیدم avr خوبه شما هم avrبرو
                    موفق باشی
                    بله خیلی وقته می خوام کلا جمع کنم برم زبان سی
                    اونجور که شما می فرمایید همچین هم خوب نیست فقط شکست نفسی می فرمایید
                    avr خوبه ولی بهتر از این که هست باید برم سمت بهتر از این

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
                    سلام

آیا واقعا همینطوره ؟؟
                    سلام
                    بله
                    سری AU مثل atmega128-AU متاسفانه تا 12 مگاهرتز به خوبی کار می کنن ولی وقتی برای یه مدت طولانی تو حداکثر فرکانس کار می کنند بعد یه ماه تقریبا میکرو دیگه از کارایی می افته
                    البته برای نتیجه گیری بهتر می تونید از سری L استفاده کنید مثل atmega128-L که این مشکل رو من در این مدل از میکرو ها ندیدم
                    دلیل اصلیش هم شاید اورجینال نبودن میکرو ها می تونه باشه ؟

نوشته اصلی توسط مهندس احمدی نمایش پست ها
                    اگه این مسئله درست باشه من باید فرار کنم از اینجا چون پروژه دادم دست مشتری که با مگا32 هست و فرکانس 16 حالا خودمونیم واقعا اینجوری هست؟انصافا نترسونیدمون
                    والا واقعیت را باید گفت
                    بیشتر پروژه های من با atmega128-Au بوده چون سری L نتونستم پیدا کنم از این میکرو ها استفاده می کردم
                    بعد از چند دوره و آبروریزی اخرش فهمیدیم که میکرو مگا 128-au تو فرکانس 16 کلا بعد یه مدت از کار می افته
                    الان دیگه اولا سعی می کنم از میکرو های تایوانی استفاده کنم ثانیا هم سعی می کنم از مدل های L استفاده کنم و ثالثا هم سعی می کنم فرکانس بیشتر از 12 نشه
                    البته این مشکلو فک کنم بعضی از مدل های avr یکیج smd دارن
                    یعنی مدل dip همچین مشکلی نداره
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                      نه داداش با کامپایلر بسکام هست
                      همینه دیگه از اول باید دنبال سی میرفتم

بله خیلی وقته می خوام کلا جمع کنم برم زبان سی
                      اونجور که شما می فرمایید همچین هم خوب نیست فقط شکست نفسی می فرمایید
                      avr خوبه ولی بهتر از این که هست باید برم سمت بهتر از این

سلام
                      بله
                      سری AU مثل atmega128-AU متاسفانه تا 12 مگاهرتز به خوبی کار می کنن ولی وقتی برای یه مدت طولانی تو حداکثر فرکانس کار می کنند بعد یه ماه تقریبا میکرو دیگه از کارایی می افته
                      البته برای نتیجه گیری بهتر می تونید از سری L استفاده کنید مثل atmega128-L که این مشکل رو من در این مدل از میکرو ها ندیدم
                      دلیل اصلیش هم شاید اورجینال نبودن میکرو ها می تونه باشه ؟

والا واقعیت را باید گفت
                      بیشتر پروژه های من با atmega128-Au بوده چون سری L نتونستم پیدا کنم از این میکرو ها استفاده می کردم
                      بعد از چند دوره و آبروریزی اخرش فهمیدیم که میکرو مگا 128-au تو فرکانس 16 کلا بعد یه مدت از کار می افته
                      الان دیگه اولا سعی می کنم از میکرو های تایوانی استفاده کنم ثانیا هم سعی می کنم از مدل های L استفاده کنم و ثالثا هم سعی می کنم فرکانس بیشتر از 12 نشه
                      البته این مشکلو فک کنم بعضی از مدل های avr یکیج smd دارن
                      یعنی مدل dip همچین مشکلی نداره
                      خوب داداش دستت طلا خیالمون راحت شد من مگا 32 دیپ استفاده کردم و تایوانی هم فک می کنم باشه پس نباید مشکلی باشه از فروشگاه معتبری هم تو شهرمون گرفتم
                      اگه از کار بیفته که ستمه بازم متشکر
                      موفق باشی
                      Proudly @real_ahmadi
                      #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

مهندس یعنی حافظه ی فلشش کلا از کار میفته و میکرو بی مصرف میشه؟؟؟
                        خوب بیاین سمت stm32 و keil . کلا با تکنولوژی بروز کار کنید.avr اصلا امکانات نداره ...وقتتون رو صرف تکنولوژی های منسوخ نکنید....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط metalelec نمایش پست ها
                          مهندس یعنی حافظه ی فلشش کلا از کار میفته و میکرو بی مصرف میشه؟؟؟
                          خوب بیاین سمت stm32 و keil . کلا با تکنولوژی بروز کار کنید.avr اصلا امکانات نداره ...وقتتون رو صرف تکنولوژی های منسوخ نکنید....
                          کم کم از کار می افته
                          یه سری از کدهای flash رو اجرا نمی کنه مثلا کانال adc اول از کار می افته
                          بعد یه مدت دیگه کلا نمیاره
                          بله خودم با stm32 الان کار می کنم
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

[/QUOTE]
                            نوشته اصلی توسط ry.mohammad
                            سلام
                            یه مدار گلخانه حدود دو سال پیش داشتیم برنامه نویسی می کردیم که نصف کاره موند
                            دیروز داشتم مداراتم رو جمع می کردم که چشم به همین مدار افتاد
                            قرار بود این مدار بعد تکمیل اینجا قرار داده بشه
                            به نظر خودم که اگر تکمیل میشد خوب بود
                            اینو برا یه بنده خدا طراحی کرده بودم که متاسفانه به پست خدمت سربازی ما خورد و نیمه کاره موند
                            نظرات شما برام مهمه چیکار کنم
                            تکمیل کنم یا برم با arm و ال سی دی و رنگی و ... طراحی کنم
                            تو نظر سنجی هم (قسمت بالا) شرکت کنید لطفا

[...]
                            با سلام و درود
                            تلاش های حضرتعالی شایسته ی تقدیر است.

- عزیزانی که در زمینه ی طراحی محصولات الکترونیکی و یا موارد مشابه فعالیت دارند، می توانند در زمینه ی فرآیندهای اقتصادی با ساختار «start-up» مطالعه داشته باشند و در هم راستا با فعالیت های علمی و فنی خود از دانش گروه های اقتصادی نیز استفاده نمایند.
                            یک نمونه استارت آپ(start-up) با موضوع گلخانه های خانگی که این مدار در آن کاربرد دارد:
                            1- مزرعه هوشمند در منزل
                            2- مزرعه هوشمند در منزل
                            3- getniwa | Niwa is the smart indoor garden for you

کلمات کلیدی:
                            1- start-up
                            2-
                            indoor garden
                            3- smart indoor garden
                            4- Practical business skills
                            5- Business Strategy
                            6- مهارت های کاربردی کسب و کار
                            7- استارت آپ

- همچنین در صورتی که قصد انتشار کدها و سایر موارد مرتبط با مدار وجود داشته باشد، می تواند از ابزارهایی مانند GitHub استفاده نمود تا امکان مشارکت سایرین به ویژه جامعه ی توسعه دهندگان متن باز(Open Source) نیز به شکل بهتری فراهم گردد.
                            آموزش کار با GitHub
                            1- فیلم فارسی آموزش گیت هاب – Github
                            2- آموزش مقدماتی کار با گیت و گیت*هاب - زومیت
                            3- Git Tutorial - Try Git
                            جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۰۱:۱۶ ۱۳۹۷/۰۱/۲۷.

دیدگاه

سلام دوست عزیز منم یک سیستم واسه گلخونه طراحی کردم و علاقه ای زیادی به این کار دارم اما متاسفانه به دلیل مشغله کاری نشد انجامش بدم. یکی از ارزو هام اینه که تمومش کنم
                              من با استفاده از arm و ال سی دی رنگی این کار رو کردم. ولی نکته قابل توجه که بهش رسیدم این بود که مهم نیست از چه مداری استفاده کنی بلکه مهمه واسه چه نوع سیستم گلخانه ای طراحی کنی
                              هدف من اجرای یافتن دستگاه و روشی برای بهترین حالت راندمان در مدل کشت در اب aquaponic , و hydropnic بود. اگه که سیستم کنترلی مناسبی بتونید طراحی کنید کار بزرگی در این وضعیت کم ابی انجام دادید
                              این روش به این صورت هست که کلا ریشه گیاه در اب کشت میشود و با کنترل دقیق ph دما و مواد مورد نیاز گیاه در اب و همچنین شرایط جوی از جمله نور مناسب ، گیاه به رشد خودش ادامه میده.

جدیدترین ویرایش توسط hunybal; ۱۲:۳۷ ۱۳۹۷/۰۱/۳۰.

دیدگاه

داداش ادامه بده کار خیلی خوبیه.
                                نتیجشو هم به ما بگو

نوشته اصلی توسط hunybal نمایش پست ها
                                سلام دوست عزیز منم یک سیستم واسه گلخونه طراحی کردم و علاقه ای زیادی به این کار دارم اما متاسفانه به دلیل مشغله کاری نشد انجامش بدم. یکی از ارزو هام اینه که تمومش کنم
                                من با استفاده از arm و ال سی دی رنگی این کار رو کردم. ولی نکته قابل توجه که بهش رسیدم این بود که مهم نیست از چه مداری استفاده کنی بلکه مهمه واسه چه نوع سیستم گلخانه ای طراحی کنی
                                هدف من اجرای یافتن دستگاه و روشی برای بهترین حالت راندمان در مدل کشت در اب aquaponic , و hydropnic بود. اگه که سیستم کنترلی مناسبی بتونید طراحی کنید کار بزرگی در این وضعیت کم ابی انجام دادید
                                این روش به این صورت هست که کلا ریشه گیاه در اب کشت میشود و با کنترل دقیق ph دما و مواد مورد نیاز گیاه در اب و همچنین شرایط جوی از جمله نور مناسب ، گیاه به رشد خودش ادامه میده.

دوست عزیز ایده و کار شما هم خوبه
                                ولی یه چنتا سوال پیش میاد
                                تعیین pH و رطوبت خاک مشکلی نداره اما برای تعیین مواد مورد نیاز برای خاک میخای چکار کنی؟ (یا همون آب)
                                اصلا همچین سنسورایی داریم که مثلا مقدار املاح خاک رو بده؟ البته شاید بتونی از TDS استفاده کنی. البته من زیاد با جزئیات کشت هیدروفونیک آشنایی ندارم و اینکه املاح هدف توی این نوع کشت چی ان و سنسور تشخیص شون چی هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X