اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جایگاه یک مهندس الکترونیک در ایران!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جایگاه یک مهندس الکترونیک در ایران!

دوستان عزیز شما وقتی یه کاریو دوست داشته باشی با تمام سختی و گستردگی بازار بد و.... کنار میای بعدش یا شما انتخابت درسته از نظر خودت یا غلطه اگه غلط بوده خودتو باید مقصر بدونی نه الکترونیک و گستردگی و.... برا انتخاب رشته کسی و با اسلحه تحت فشار نذاشته کسیو اگه الکرونیک بده یا پولش کمه بازارش اشباع شدو .... ولش کن برو پی یه شغل جدید موندن توش چیزی برات نمیاره.
    من به شخصه با دوستی زدم تو کار الکترونیک .... باهم دانشگاه و... هردو لیسانس الکترونیک گرفتیم تو کار اون به یه جا رسید گفت فلانی من خوشم نمیاد ازین کار، آینده ای ندارم توش، اون رفت من موندم ،الان اون فیلم ساز شده منم طراح مدار هردو خوشحالیم از انتخابمون و به بگفته دور و بریامون آدمای موفق هستیم الکترونیک و... بد نیست ولی ممکنه انتخاب شدنش وسط ما بد باشه
    جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
    که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

پاسخ : جایگاه یک مهندس الکترونیک در ایران!

نوشته اصلی توسط شاید
      در ضمن در پیرو فرمایش شما که سطح علمی دانش آموخته های الکترونیک پایینه باید عرض کنم که هر چند این واقعیت وجود دارد و گفته شما صادق هست.ولیکن تمام فارغ التحصیلان که نمیتوانند در سطح بالا طراح باشند.
      مثلا در طراحی تابلو فرمان آسانسور خیلی بازار خوبی داره.ولی آیا تمام فارغ التحصیلان الکترونیک میتوانند همچین تابلویی طراحی کنند ؟؟ طبیعتا باید بعد اتمام تحصیلات دنبال کسب تجربه و... باشند که این روند فرسایشی و طولانی ای هستش.

ولی رشته های مثل پزشکی-وکالت و... همان مطالبی در کارشان نمود دارد که در طول تحصیل از کتاب ها خوانده اند وگرنه کدام دانشگاه ایران ARM تدریس می کند.
      ای کاش اینا رو با آب طلا بنویسن بر سر در سایت
      دیگه عرضی نیست ، ببخشید سرتونو درد آوردم ;-<
      هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X