اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بهترین درایور موتور(پل H)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بهترین درایور موتور(پل H)

نوشته اصلی توسط داود رهایی
    فرض کنید ولتاژ پل 24 ولته اگر دیوتی سایکل 0% باشه، میانگین ولتاژ شاخه چپی از پل صفر ولت خواهد بود و شاخه راست ولتاژ 24 ولت رو خواهد داشت و ولتاژ موتور (اگر فرض کنیم مثبتش سمت راست و منفی سمت چپ باشه) 24 ولت بوده و موتور در جهت مستقیم با حداکثر سرعت میچرخه
    حال اگر برعکس دیوتی سایکل 100% باشه ولتاژ ها جابجا خواهد بود و موتور با تمام نیرو برعکس میچرخه
    اگر دیوتی سایکل 50% باشه در دو طرف پل ولتاژ 12 ولت خواهیم داشت و دو سر موتور صفر ولت میوفته و حالت ترمزی خواهیم داشت
    شما اتصالات گیت ماسفت ها رو چطوری در نظر گرفتین؟؟
    وقتی دیوتی سایکل صفر باشه، ماسفت ها خاموش هستن، جریان از کجا میخواد رد بشه؟ لطفا نقشه اتصالات رو قرار بدین تا واضح تر بشه توضیحاتتون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
      شما اتصالات گیت ماسفت ها رو چطوری در نظر گرفتین؟؟
      وقتی دیوتی سایکل صفر باشه، ماسفت ها خاموش هستن، جریان از کجا میخواد رد بشه؟ لطفا نقشه اتصالات رو قرار بدین تا واضح تر بشه توضیحاتتون.
      سلام آقا شاهرخ

نوشته اصلی توسط roboreza
      طریقه کارش رو آقای رهایی توضیح دادن طریقه اتصال هم توی ایسیهایی مثل l298 به این صورته که pwm رو با نات به یکی از اینپوت ها و خودش رو مستقیم به یه اینپوت دیگه میدید
      توی پل اچ ساده هم اگه فرض کنیم گیت دوتا ماسفت سمت راستی به هم و گیت دوتا ماسفت سنت چپی هم وصله این دو ورودی نقش همون اینپوت هارو دارن
      به این روش میگن کنترل پیشرفته موتور dc
      به غیر از کم شدن پایه ها شوت های موتور هم کم میشه
      و اینکه خیلی شما داری کار رو سخت میکنی. ولتاژ 24 ولت و 250 وات که این حرفا رو نداره. فوقش میشه 15 آمپر! یدونه hip4081 بذار با 4تا z44. نویز هم پس نمیده :mrgreen:
      AYRIC

دیدگاه

---
        اگر روزی بفهمی همه چیزایی که از بچگی تا حالا بهت گفتن بی اساس یا دروغه چه حالی میشی؟
        کارمندان نابکار، از دزدان و آشوبگران بیشتر به کشور آسیب میآ‌رسانند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roboreza
          سلام آقا شاهرخ
          سلامroborezaی عزیز، فکر کنم متوجه نحوه ی اتصالات شدم، ولی تو این روش، عامل کنترل سرعت جریانی هست که از سمت سوییچ های مخالف میاد، اینجوری تلفات بالا نمیره؟و تو سرعت های کم، موتور ضربه نمیزنه؟
          نوشته اصلی توسط داود رهایی
          شما میدونید دیوتی سایکل چیه؟
          ببخشید این رو پرسیدم چون با چیزی که نوشتید بنظر میاد در این مورد کم اطلاع هستید
          به جای پیش داوری،یه نقشه قرار میدادین خیلی بهتر میشد.

دیدگاه

سلامroborezaی عزیز، فکر کنم متوجه نحوه ی اتصالات شدم، ولی تو این روش، عامل کنترل سرعت جریانی هست که از سمت سوییچ های مخالف میاد، اینجوری تلفات بالا نمیره؟و تو سرعت های کم، موتور ضربه نمیزنه؟به جای پیش داوری،یه نقشه قرار میدادین خیلی بهتر میشد.
            سلام
            اگه فرکانس خیلی پایین باشه چرا اما با 20 30 کیلو دیگه این مشکلات رو نداره
            AYRIC

دیدگاه

این همون نقشه ای هست که فقط با تنظیم دیوتی سایکل میشه جهت چرخش موتور رو کنترل کرد:

تو این نقشه با حداقل تعداد پایه اینکار انجام میشه ولی نمیدونم چرا خیلی به دلم ننشست نقشه ش! احساس میکنم کیفیت شدیداً فدای کمیت شده.تعداد پایه ی مصرفی رو فدای توان مصرفی غیرمفید (تلفاتی) کردیم.از 100 درصدی که دیوتی سایکل رو تقسیم بندی میکنیم، 50 درصد برای کنترل سرعت چپ گرد مصرف میشه و 50 درصد هم راست گرد.مثلا وقتی داریم با 75 درصد PWM میدیم،75 درصد جریان مثلا از چپ به راست هست، 25 درصد هم از راست به چپ، یعنی ما همیشه داریم از منبع تغذیه جریانی رو میکشیم که موتور در حالت توان کامل میکشه، اما فقط بخشی از اون تبدیل به انرژی مکانیکی میشه. ویه سوال دیگه، این نوع راه اندازی علاوه بر اتلاف انرژی به صورتی که گفتم، اتلاف دیگه ای هم داره؟ فکر کنم داشته باشه.چون ما داریم موتور DC رو به شکل AC راه اندازی میکنیم.( مثلا اثر پوستی )

دیدگاه

یعنی ما همیشه داریم از منبع تغذیه جریانی رو میکشیم که موتور در حالت توان کامل میکشه، اما فقط بخشی از اون تبدیل به انرژی مکانیکی میشه. ویه سوال دیگه، این نوع راه اندازی علاوه بر اتلاف انرژی به صورتی که گفتم، اتلاف دیگه ای هم داره؟ فکر کنم داشته باشه.چون ما داریم موتور DC رو به شکل AC راه اندازی میکنیم.( مثلا اثر پوستی )
                فقط ماسفت های بالایی باید p باشن

نه اینطور نیست که جریان کشی اینقدر زیاد بشه. من همیشه از این روش توی رباتام استفاده میکنم. مثلا اگه موتور توی حالت عادی 100 میلی آمپر میکشه با این روش 110 میلی آمپر میکشه که تفاوت ناچیزیه
                اسم این روش آنتی فازه
                http://www.modularcircuits.com/blog/articles/h-bridge-secrets/lock-anti-phase-drive/
                AYRIC

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X