اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سیم کشی روشنایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سیم کشی روشنایی

نوشته اصلی توسط sajad great
    حالا که اوضاع چپن در قیچی شد من هم یه سوال برام به وجود اومد اگر بار رو متعادل {به صورت ستاره یا مثلث}بستشد نول رو دیگه به کجای لامپهاوسلیدید که گرم هم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo:
    مثلث که نه ولی اون دوستمون فرمودن که
    یه تعداد پرژکتور رو بصورت ستاره بستن بعد ""نول رو به قسمت صفره مدار "" وصل کردن
    که مشکلشون اینجا بود که با اینکه بار متعادل بود بازم از نول جریان عبور میکرد!!
    حالا من گفتم شما حساب کنین هر پرژکتور به 220 ولت برق نیاز داره ،یعنی واسه روشن شدنش باید 220 ولت برق دو سرش باشه
    اونوقت چطوری با هر فاز( که تا نقطه ی صفر 220 ولت برق داره) چندتا پرژکتور رو سری کردن؟!؟!؟
    اینجاش گیج کنندس
    ولی چندماهی هست که از دوستمون خبری نیس
    لطفا یه نفر استاد بیاد توضیح بده

دیدگاه

پاسخ : سیم کشی روشنایی

نوشته اصلی توسط ^^BEHZAD^^
      مثلث که نه ولی اون دوستمون فرمودن که
      یه تعداد پرژکتور رو بصورت ستاره بستن بعد ""نول رو به قسمت صفره مدار "" وصل کردن
      که مشکلشون اینجا بود که با اینکه بار متعادل بود بازم از نول جریان عبور میکرد!!
      حالا من گفتم شما حساب کنین هر پرژکتور به 220 ولت برق نیاز داره ،یعنی واسه روشن شدنش باید 220 ولت برق دو سرش باشه
      اونوقت چطوری با هر فاز( که تا نقطه ی صفر 220 ولت برق داره) چندتا پرژکتور رو سری کردن؟!؟!؟
      اینجاش گیج کنندس
      ولی چندماهی هست که از دوستمون خبری نیس
      لطفا یه نفر استاد بیاد توضیح بده
      دوست عزیز یک مثال برات از شرکتی که در اونجا کار می کنم می زنم تا مفهموم این کار رو در عمل بفهمی ما اونجا المنت های تکفاز رو به صورت ستاره بستم ودر آخر به سیم ستاره نول وصل کردیم که اگه به هردیلی المنت سوخت االمنت ها از نول استفاده کنند
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X