اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

نوشته اصلی توسط نا صر
    واقعا یعنی اینقدر پیشرفت کردن ؟؟
    باریکلا داره
    راستی اون مدار کنترلر دما رو که گفتی 7 سال پیش ساختی واسه ما هم بزار دیگه :mrgreen:
    اون مدار خیلی اسپشیاله :biggrin:

کارهایی که میکنه ایناس:

1. تنظیم دمای بالا و پایین برای روشن و خاموش شدن با دقت 0.1 درجه
    2. تنظیم دمای شب با ساعت شروع شب و خاتمه . مثلا ساعت 1 تا 9 صبح کولر 1 درجه دیرتر روشن بشه که هوا گرم تر باشه این آبشن خیلی کیف میده.
    3.نشون دادن دمای بیرون و اختلاف دمای امروز با دیروز که به درد وقتی میخوره که میخایم لباس بپوشیم بریم بیرون مشیه فهمید چقدر بیشتر یا کمتر بپوشیم.
    4. نشون دادن دمای خونه با دقت 0.1
    5.نشون دادن دمای حد اکثر و حد اقل 24 ساعت گذشته و ساعت ثبتش
    6. ساعت و تاریخ شمسی و میلادی و روز هفته.
    7. جلو عقب بردن ساعت هر 6 ماه یک بار طبق ساعت رسمی کشور
    8.نشون دادن مدت زمان روشن بودن کولر برای امروز و کلا از اول تابستون.
    9. تنظیم تاریخ و زمان به میلادی فقط :mrgreen:

همه این کارارو فقط با یه PIC16f877A و 2 تا رله و 2 تا DS1820 و نمایشگر 4*16 انجام میده.
    اندازشم حدودا 15*7*4 هستش .

چطوره؟ چیزی کم نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
      اون مدار خیلی اسپشیاله :biggrin:

کارهایی که میکنه ایناس:

1. تنظیم دمای بالا و پایین برای روشن و خاموش شدن با دقت 0.1 درجه
      2. تنظیم دمای شب با ساعت شروع شب و خاتمه . مثلا ساعت 1 تا 9 صبح کولر 1 درجه دیرتر روشن بشه که هوا گرم تر باشه این آبشن خیلی کیف میده.
      3.نشون دادن دمای بیرون و اختلاف دمای امروز با دیروز که به درد وقتی میخوره که میخایم لباس بپوشیم بریم بیرون مشیه فهمید چقدر بیشتر یا کمتر بپوشیم.
      4. نشون دادن دمای خونه با دقت 0.1
      5.نشون دادن دمای حد اکثر و حد اقل 24 ساعت گذشته و ساعت ثبتش
      6. ساعت و تاریخ شمسی و میلادی و روز هفته.
      7. جلو عقب بردن ساعت هر 6 ماه یک بار طبق ساعت رسمی کشور
      8.نشون دادن مدت زمان روشن بودن کولر برای امروز و کلا از اول تابستون.
      9. تنظیم تاریخ و زمان به میلادی فقط :mrgreen:

همه این کارارو فقط با یه PIC16f877A و 2 تا رله و 2 تا DS1820 و نمایشگر 4*16 انجام میده.
      اندازشم حدودا 15*7*4 هستش .

چطوره؟ چیزی کم نداره؟
      عالیه
      دهنم آب افتاد اگه میشه مدارشو با فایلش رو برامون بزار :redface:

sigpic

دیدگاه

آقا حالا که بحث الکترو موتور پیش اومده من یه سوال داشتم. نمیشه برای اینکه از تسمه و پولی که خودشون کلی فضا رو اشغال میکنن استفاده نکرد بیاییم از موتور کم سرعتی مثل موتور پنکه سقفی استفاده کنیم؟ آخه تسمه و پولی خودشون قسمتی انرژی تلف میکنن. کسی نمیدونه بازده موتور های کم سرعتی مثل پنکه سقفی چقدره؟ RPM شون حدودا 4 دور در ثانیه هستن. آیا توان های بالا تر هم وجود داره؟
        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط General Mohsen Mohammadshahi
          آقا حالا که بحث الکترو موتور پیش اومده من یه سوال داشتم. نمیشه برای اینکه از تسمه و پولی که خودشون کلی فضا رو اشغال میکنن استفاده نکرد بیاییم از موتور کم سرعتی مثل موتور پنکه سقفی استفاده کنیم؟ آخه تسمه و پولی خودشون قسمتی انرژی تلف میکنن. کسی نمیدونه بازده موتور های کم سرعتی مثل پنکه سقفی چقدره؟ RPM شون حدودا 4 دور در ثانیه هستن. آیا توان های بالا تر هم وجود داره؟
          بله قسمتی از انرژی صرف این اتصالان میشه
          تازه تسمه هم کم کم پوسیده میشه
          روی مکانیک کولر جا واسه کار زیاده
          RPM که میشه دور در دقیقه یعنی RPM پنکه سقفی 240 هست ؟؟؟
          کلا زیاد با موتور پنکه سقفی آشنایی ندارم ولی فکر کنم موتور های بهتری هم بشه به جای موتور کولر گذاشت.

arvinfx عزیز من اون طرح اسپشیالت رو می خوام :mrgreen: البته طراحیش خیلی راحته ولی می دونی من خسته ام

sigpic

دیدگاه

بعضی از شرکتها (ایرانی) از این روش استفاده کرده اند و موتور را مستقیما نصب کردهآ‌اند اگر در اینترنت جستجویی انجام دهید می توانید تبلیغات شرکتها در این مورد را ببینید.
            ضمنا از موتور پنکه سقفی نمی توان استفاده نمود زیرا گشتاور راهآ‌اندازی پایینی دارد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
              arvinfx عزیز من اون طرح اسپشیالت رو می خوام :mrgreen: البته طراحیش خیلی راحته ولی می دونی من خسته ام
              کپی رایت داره :icon_razz: ولی چون تویی میخام بهت بدمش ولی به قیمت فوق کم. برات تو پیغام خصوصی میفرستم ولی به کسی ندیا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                کپی رایت داره :icon_razz: ولی چون تویی میخام بهت بدمش ولی به قیمت فوق کم. برات تو پیغام خصوصی میفرستم ولی به کسی ندیا!
                بسیار سپاس گذارم
                منم یه برنامه سنگین واسه ماشین لباس شویی نوشتم البته میشه باهاش موتور های مختلف رو خاموش و روشن کرد البته باید زمان بدی بهش
                فکر کنم خیلی به درد بخوره مخصوصا در کنترل یه کولر واست می فرستم :mrgreen:
                نوشته اصلی توسط مهدی صفرجوکار
                بعضی از شرکتها (ایرانی) از این روش استفاده کرده اند و موتور را مستقیما نصب کردهآ‌اند اگر در اینترنت جستجویی انجام دهید می توانید تبلیغات شرکتها در این مورد را ببینید.
                ضمنا از موتور پنکه سقفی نمی توان استفاده نمود زیرا گشتاور راهآ‌اندازی پایینی دارد.
                بسیار عالی
                کدوم شرکت ؟؟؟
                آبسال که کولر خوبی رو تولید کرده با قیمت 1 میلیون تومن البته ولی نسبت به کولر های معمولی خیلی خوبه هر چند بازم جا واسه کار داره

sigpic

دیدگاه

RPM که میشه دور در دقیقه یعنی RPM پنکه سقفی 240 هست ؟؟؟
                  ممنون از پاسختون.شرمنده اشتباه گفتم. : آره RPM پنکه سقفی معمولی حدودا 200 هست. بعضی مدل ها تا 250 هم اندازه گرفتم.
                  تو نت گشتم ولی راندمانشون رو پیدا نکردم. اگه اشتباه نکنم این نوع موتور ها راندمان خیلی پایینی دارن. چون یه سری پنکه جدید تو یه سایت خارجی دیدم که به جای موتور معمولی تک فاز خازنی از دی سی(احتمالا براشلس) استفاده کرده بود و نوشته بود که تا 350% بازدهی بیشتری داره http://www.hansenwholesale.com/ceilingfans/bestfans.asp

دیدگاه

ممنون از پاسختون.شرمنده اشتباه گفتم. : آره RPM پنکه سقفی معمولی حدودا 200 هست. بعضی مدل ها تا 250 هم اندازه گرفتم.
                    تو نت گشتم ولی راندمانشون رو پیدا نکردم. اگه اشتباه نکنم این نوع موتور ها راندمان خیلی پایینی دارن. چون یه سری پنکه جدید تو یه سایت خارجی دیدم که به جای موتور معمولی تک فاز خازنی از دی سی(احتمالا براشلس) استفاده کرده بود و نوشته بود که تا 350% بازدهی بیشتری داره http://www.hansenwholesale.com/ceilingfans/bestfans.asp
                    خواهش می کنم. دشمنتون شرمنده
                    سایت رو دیدم قیافه موتور ها هم به براشلس می خورد چون موتور های براشلس موتور های پهنی هستن
                    دیگه کم کم همه وسایل دارن می رن به سمت استفاده از موتور براشلس

sigpic

دیدگاه

سوال.

پمپ آب کولر چند دور در دقیقه هتسش؟

من یه مدلی دارم که استاتورش یه مدل عجیبیه! این چه مدلیه؟ بازدهشون چطوره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        سوال.

فکر کنم حدود 500 باشه البته حدس می زنم
                        این یه نوع موتور القایی هست بازده اش هم پایینه :sad:
                        اگه یه عکس از روتورش بزاری خیلی خوب میشه روتورش قفس سنجابی هست ؟؟؟

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          سوال.

از رو تجربه بهتون میگم که 2400 دور در دقیقه هست. من یه تهویه دارم همین جوریه.موتور القایی تکفاز قفس سنجاب بدون خازن. کمترین بازدهی رو تو بین موتور های القایی دارن. با اون موتور هایی که دوتا بوبین دارن فرقی نداره.بازدهی هم که زیر 20 درصد هستن! :surprised:. اون سیم های ضخیم مسی که نزدیک روتور میبینی هم نقش خازن رو بازی میکنن!

دیدگاه

روتورش دقیقا" مثل روتور فن کولر هستش فقط مینیاتوریش. همون روتور فقس سنجابیه اگر ببینی تو عکس هم معلومه سیم پیچی نشده.

دیدگاه

این نوع موتور ها کمتر از 2000 دور نیستند. اصولا همه ی موتور های القایی قفس سنجابن. من از همینارو باز کردم سنجابی بود. مثل بقیه موتور های القایی :mrgreen:.

دیدگاه

از رو تجربه بهتون میگم که 2400 دور در دقیقه هست. من یه تهویه دارم همین جوریه.موتور القایی تکفاز قفس سنجاب بدون خازن. کمترین بازدهی رو تو بین موتور های القایی دارن. با اون موتور هایی که دوتا بوبین دارن فرقی نداره.بازدهی هم که زیر 20 درصد هستن! :surprised:. اون سیم های ضخیم مسی که نزدیک روتور میبینی هم نقش خازن رو بازی میکنن!
                                سلام مطمئنم کمتر از این حرفاست چون یه موتور 2400 دور دارم یعنی 45 دور در ثانیه میزنه نمیشه با چشم دید و خیلی خیلی سریع می چرخه اما این موتور های کولر خیلی آروم میچرخن نهایت دور این پمپ ها می تونه 1000 دور باشه البته من پمپ اب کولر خودمون رو میگم چون چرخشش خیلی ارومه و میشه با چشم دنبال کرد.

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X