اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

نوشته اصلی توسط pinkplus
    موتورهای براش (جاروبک) دار موتورهای DC هستند که توسط کوموتاتور در هر لحظه جای قطبهای مغناطیسی رو عوض می کنه. ساده ترینش هم موتورهای کوچیکی هست که به اسم آرمیچر معروف هست و توی اسباب بازی ها زیاد استفاده میشه. وقتی در مورد موتورهای براش لس یا بدون جاروبک صحبت میشه منظور موتورهای DC بدون جاروبک هست نه موتور AC ( بدیهی است که موتورهای AC هم بدون جاروبک هستند و به نوعی براش لس). موتورهای DC براش لس مثل فن های کامپیوتر، موتور فلاپی درایو. موتورهای داخل هارد درایو ساختار پیچیده تری دارند
    در اینجا توسط یک مدار الکتریکی جهت جریان در سیم پیچها تغییر کرده و با تغییر فرکانس آن می توان سرعت گردش موتور را تغییر داد. در این سیستم ها بازذه موتور بالاست و نیازی به استفاده از اینورتر های گران قیمت برای کنترل سرعت وجود ندارد.
    خیلی ممنون از راهنمایی
    اما من خودم کلی با این موتور ها کار کردم و در پست دوچرخه برقی هم اطلاعات زیادی رو در این مورد گذاشتم.
    شما حتما یه سر به پست دوچرخه برقی که در امضای من وجود داره بزن
    در قسمتی شما فرمودید : " در ضمن این موتورها نسبت به بار بسیار حساس هستند. "
    که سوال من هم همین بود که شما کدوم موتور را می فرمایید.؟؟؟؟؟براشلس یا براش ؟؟؟
    چون موتور های براشلس یارامتری به نام لغزش ندارند.

sigpic

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

نوشته اصلی توسط mohamad-h
      چون من خودم به این موضوع علاقه داشتم نیم ساعتی وقت گذاشتیم و تلفن بازی با این شرکتهای فوق حرفه ای داشتیم

شرکت رعد موتور کوشا:

کلا طرف حال و سواد جواب دادن به سوالات را نداشت .

شرکت:ما اصلا تک فروشی نداریم و فقط با کارخانه ها قرار داد می بنیدم
      شرکت آفاق :
      ...
      چه کردی! :wow:

اگه موتور خالیشو نمیفروشن پس به چه درد میخوره! اگه بسوزه یا شفتش گشاد کنه دیگه کولر بدرد نمیخوره! کاش اینو ازش پرسیده بودی.

ممنون بابت زحمتی که کشیدی. کولر من 3600CFM هستش که نمیفهمم چیه ولی یه 6100m3/h هم نوشته که میشه 6100 متر مکعب در ساعت

دیدگاه

عکس موتورشو پیدا کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          چه کردی! :wow:

اگه موتور خالیشو نمیفروشن پس به چه درد میخوره! اگه بسوزه یا شفتش گشاد کنه دیگه کولر بدرد نمیخوره! کاش اینو ازش پرسیده بودی.

ممنون بابت زحمتی که کشیدی. کولر من 3600CFM هستش که نمیفهمم چیه ولی یه 6100m3/h هم نوشته که میشه 6100 متر مکعب در ساعت

ممنون

منم دقیقا همین سوال را پرسیدم .طرف گفت فقط سرویسکارها و نمایندگی تعمیرات دسترسی دارند و خودشون براتون عوض می کنند (شاید یک سرویسکار پیدا کنیم چندتومن بیشتر بهش بدهیم یکی برامون جور کنه البته اگر خود سرویسکار را مجبور به مرجوع کردن خرابی ها نکنند)

البته همه این بازیها مال اینه که نمونه دیگه ای ازش ساخته نشده اگر نه 2تا شرکت دیگه هم بیاد تو کار دیگه بقال سرمحله هم مثل موتور کولرهای دیگه میاره :mrgreen:

cfmهم مثل همون متر مکعب هست فقط با سیستم یکای دیگه فوت مکعب در دقیقه است به جای متر مکعب در ساعت

cubic feet per minute

کلا واحد پر مصرف تری نسبت به متر مکعب است .مثلا شما یدونه فن کامپیوتر بخواهید بخرید برای اینکه بدونید کدوم قوی تره تو دیتا شیتش حجم هوادهی را با همین cfmمی نویسه

با این حساب فکر کنم دیگه شما حداقل یدونه براشلس 400وات را نیاز دارید .که می تونید از هاب موتورهای دوچرخه و اسکوتر و ویلچر برقی استفاده کنید متخصصش هم در این سایت حاضر آقای منتظری

کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
          ولتر

دیدگاه

این هم مشخصات مربوط به موتو هست که موتوری که من میاز دارم 302W هستش که موتور دورخه برقی فکر کنم خوب باشه ولی موتوی ارزونی نمیتونه باشه.

دیدگاه

آقا آروین جدول خوبی پیدا کردید من اگر اینو پیدا کرده بودم اینقدر این شرکت منو از این خط به اون خط نمی فرستاد :angry:

خوب این طور که مشخصه تو ایران کولر که عنوان میشه مثلا 8000 ،متر مکعب است اما بازم این مدل 8000اسمیش 700متر مکعب تا 8000قدرت کمتری داره

واتر پمپش جالبه قدرتش میشه حدود 13وات حالا نمی دونم توان خروجی یا ورودی ؟؟؟!!!اگر ورودی باشه که خیلی خوبه (اما بعیده مثلا توان مصرفی مدل 80حدود530واته اما موتورش 370 این وسط 160وات زیاداومد بر فرض بازده سویچینگ و درایو 80درصد باشه میشه 444وات حالا 26وات هم مصرف کنترلر و پنل میشه 470باز هم 60وات این وسط زیاده !!!!)

به نظرمن با همین براشلس ها هم بازم اگر پمپهای مکانیکی چیزهای به درد بخوری باشه داخل همین کولرها استفاده داره .اگر بخواهیم از مدل مکانیکی استفاده نکنیم و یدونه براشلس هم برای پمپ بگذاریم هزینه ها خیلی زیاد میشه .

نمی دونم منظور شما از گرون بودن موتورهای اسکوتر و دوچرخه برقی یعنی چقدر اما همین موتور هم سر انگشتی حساب کنیم نباید زیاد ارزون باشه مثلا همین مدل60مد نظر شما قیمتش 1060تومنه مثلا 260پنل و بورد کنترلر و.........350هم بدنه . پمپ و......450میشه قیمت موتور
              ولتر

دیدگاه

قیمت موتور دوچرخه که ناصر خان خریده 700 تومنه بازم 2 برابرشه.

قیمت برق حدود 65 به کیلواته

موتور کولر من روی دور کم 2.5A جریان میکشه که میشه 550W که اگر 7 ساعت در روز روشن باشه و 5 ماه هم روشن باشه میشه 596.75Kw مصرف کولر که قیمتش میشه 65*596=38000 تومن مبلغ سرمایه گزاری حدودی
                موتور 400 تومن
                درایور 70
                آدابتور 60
                530 هزارتومن !

530/38=13.9 سال طول میکشه که جبران کنه سرمایه گزاری رو! با این قیمتی که برق داره اصلا نمی ارزه که!

لطفا یه بار خودتم حساب کن ببین درست حساب کردم؟

دیدگاه

محاسبات شما به نظر من هم درسته تازه فکر کنم ماه 31روزه حساب کردید چون 30 روزه میشه 577.5کیلو وات ساعت

از طرفی تو محاسبات شما فرض میشه که براشلس مصرفش صفر است در حالی که براشلس کم مصرف تره اما صفر نیست.پس خودش هم هزینه برق داره.

سود بانک 530تومن در طی 12سال خودش میشه حداقل3710،000تومن(سود خالص که اصل پول کم شده)

اطمینان هم داشته باشید براشلس زیر 500تومن تو این توان تک فروشی پیدا نمیشه از طرفی سویچینگ 350واتی که بازده داشته و هر روز خراب نباشه حداقل 200تومنه نه 60تومن .هزینه های نصب موتور کوپل کردن و غیره هم دست کم 50تومن.
                  تراش کار فقط بخواهد یدونه پولی برای شافت بتراشه 20-25تومن می گیره

این محاسبات را که شما انجام دادید به فکر رفتم که اصلا خرید این کولر هم از اول عاقلانه است ؟؟!!!مدل 60معمولی با براشلس حدود400تفاوت قیمت داره که نشون میده صرفه اقتصادی در حال حاضر نداره از طرفی این کولری که موتورش فروشی نیست فردا که خراب بشه طرف میگه موتور تو شهرستان نیست باید زنگ بزنم تهران براتون بفرستند و.........حالا حساب کنید وسط تابستون باید یک هفته بدون کولر زندگی کنید بردش هم که اگر خراب بشه دیگه واویلا میشه .بازبشه بره برای تعمیر و برگرده خدا میدونه چند روز بدون کولر میشیم .

خوب مثل اینکه براشلس کردن کولر هم مثل انرژی خورشیدی و.............تو ایران فعلا صرفه نداره و بعیده صرفه پیدا کنه چون اگر برق و......گرون بشه به دنبالش سایر قطعات و دلار هم گرون میشه و روز از نو روزی از نو

پمپ مکانیکی هم فرض کنیم 80 وات صرفه جویی کنه با همون فرض 7ساعت و 5ماه میشه سالی 84کیلو وات ساعت بر فرض کیلو واتی 100تومن = 8400تومن در سال با قیمت 35تومن = 4سال برگشت سرمایه(با حساب سود بانکی اینم صرفه اقتصادی نداره به غیر از اینکه پمپ بسوزه بریم یدونه از اینها جاش بخریم یا اینکه از اول رو کولر نصب شده باشه )
                  ولتر

دیدگاه

این موتور های براشلس یا برای سرعت های بالا طراحی شدن یا برای قدرت های بالا
                    ما که یه چیز متوسط می خوایم به نظرم بریم یه موتور براشلس از این سرعت بالاها بگیریم روش یه گیربکس نصب کنیم و یه موتور طراحی کنیم
                    موتور براشلس هم کوچک در حد 250 وات بیشتر از 50 تومن قیمت نداره ولی یه اسپید کنترل هم می خواد و یه گیربکس هم می خواد که فکر کنم نهایت بشه 200 هزار تومن حتی کمتر ! تنها مشکل همین نصب گیربکس هست !

sigpic

دیدگاه

اون براشلس های کوچیک پروازی و مدل اصلا به درد این کار نمی خوره چون اونها دورشون خیلی بالاست بر فرض گیربوکس هم براش پیدا بشه حداقل 20 درصد تلفات نیرو داریم از طرفی شافت اونها اصلا روش نمیشه بار گذاشت و این موتورها برای جای ثابت و دائم کاری طراحی نشده داغ می کنه و احتمالا می سوزه جریان کشی بالایی هم داره پس نسبت به ولتاژ بالاها بازده یکی دو درصدی کمتری داره.

در ماشین لباسشویی های جدید به جای نصب تسمه و موتورهای معمولی اومدند از یک موتور یا براشلس یا pmموتور(نمی دونم دقیقا کدومش است) استفاده کرده اند .و مستقیم سافت موتور با دیگ لباس شویی کوپل میشه تمام این هزینه های موتورهای جدید برای همینه که با کوپل مستقیم بازده بالا بره وصدا کم بشود
                      ولتر

دیدگاه

رفتم سعدی جنوبی امروز.

20 تا مغازه بیشتر گشتم هیچ کدوم پمپ آب مکانیکی نمیدونستن اصلا چیه! افق هم میگفتم نمیشناختن.

یه پمپ آب دیگه خریدم که روش زده 0.350A مصرفشه ولی الان که وصلش کردم همون 1.1A جریان میکشه!

|---------------------- 1 ساعت بعد...

خوب الان خازن رو بررسی کردم سالم بود ولی با کمال تعجب وقتی خازن رو بر داشتم از مدار مصرفش شد اندازه ای که روی موتور نوشته. موتور خودمو گزاشتم دیدم مصرفش کمتر هم هست! 210 میلی آمپر! خود خازن 0.9A جریان مصرف میکنه!
                        توی Psim هم شبیه سازیش کردم مصرف خازن درسته 0.9 هستش! این خازن مگه نباید مصرف رو کم کنه؟ 20uf ظرفیتشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          رفتم سعدی جنوبی امروز.

20 تا مغازه بیشتر گشتم هیچ کدوم پمپ آب مکانیکی نمیدونستن اصلا چیه! افق هم میگفتم نمیشناختن.

یه پمپ آب دیگه خریدم که روش زده 0.350A مصرفشه ولی الان که وصلش کردم همون 1.1A جریان میکشه!

|---------------------- 1 ساعت بعد...

خوب الان خازن رو بررسی کردم سالم بود ولی با کمال تعجب وقتی خازن رو بر داشتم از مدار مصرفش شد اندازه ای که روی موتور نوشته. موتور خودمو گزاشتم دیدم مصرفش کمتر هم هست! 210 میلی آمپر! خود خازن 0.9A جریان مصرف میکنه!
                          توی Psim هم شبیه سازیش کردم مصرف خازن درسته 0.9 هستش! این خازن مگه نباید مصرف رو کم کنه؟ 20uf ظرفیتشه!
                          خوب آقا آروین به جای این همه رفتن از تو سایتشون شماره را برمی داشتید زنگ می زدید شاید حتی براتون درب خونه می آوردند که تست کنید

منم راستش مشکل مشابه برای اندازه گیری توان ورودی منبعهای سویچینگ داشتم .اون زمان که آقای کوهستانی فعال بودند یک جوابی هم دادند که این آمپر روی مولتی مترهای ما واقعی نیست و برای اندازه گیری توان واقعی روش دیگه ای وجود داره (مثل اینکه این خازن کلا داستان را تو جریان گیری acعوض می کنه ) خلاصه من هم متوجه نشدم داستان چیه و این مولتی متر ture rmsبا این معمولی ها چه فرقی داره شما که دست به تاپیکتون خوبه :biggrin: فرصت کردید یک تاپیک هم برای اندازه گیری این بارها بزنید شاید به نتیجه رسید
                          ولتر

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : جریان پمپ آب کولرتون رو چک کردین؟

نوشته اصلی توسط mohamad-h
                            خوب آقا آروین به جای این همه رفتن از تو سایتشون شماره را برمی داشتید زنگ می زدید شاید حتی براتون درب خونه می آوردند که تست کنید

منم راستش مشکل مشابه برای اندازه گیری توان ورودی منبعهای سویچینگ داشتم .اون زمان که آقای کوهستانی فعال بودند یک جوابی هم دادند که این آمپر روی مولتی مترهای ما واقعی نیست و برای اندازه گیری توان واقعی روش دیگه ای وجود داره (مثل اینکه این خازن کلا داستان را تو جریان گیری acعوض می کنه ) خلاصه من هم متوجه نشدم داستان چیه و این مولتی متر ture rmsبا این معمولی ها چه فرقی داره شما که دست به تاپیکتون خوبه :biggrin: فرصت کردید یک تاپیک هم برای اندازه گیری این بارها بزنید شاید به نتیجه رسید
                            والا من اون چیزی که کنتور میخونه رو میخام بدونم ولا قیر

دیدگاه

الان دوباره تو Psim شبه سازیش کردم جریان درسته!

دیدگاه

یه تست دیگه کردم.

جریان پمپ = 0.2A
                                جریان پمپ + خازن = 1.1A
                                جریان پمپ + فن بدون خازن= 2.1
                                جریان پمپ + فن + خازن = 1.2

یعنی کل سیستم مصرفش 1.2A هستش ولی پمپ خالی 1.1A :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X