اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

واقعیت در تولید برق رایگان!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : واقعیت در تولید برق رایگان!!!

نوشته اصلی توسط aswhu600
    از این ابداعات که وقتی میبینی باعقلت جور در نمیاد و بلافاصله قانون بقای انرژی در ذهنت شکل میگیره دیدم که توسط بعضی جاها جایزه گرفتن و حتی در اخبار صدا و سیما هم نشون داده

ولی بازم باور نمیکنم مثلا چند ماه پیش در اخبار نشون داد که دستگاهی ساخته بودن ژنراتور موتور برقی و چند تا لامپ و روشن میشد و میگفت میشه برای همیشه روشن بمونه و چندتا لامپ هم روشن کنه

با اینکه دیدم ولی هنوزم باورم نمیشه به نظر من از یه طریقی انژی را به سیستم اضافه میکنن
    خیلی دوست دارم توضیح این اقایون را در مورد دستگاهشون بشنوم
    بله دوست عزیز تاریخ دقیقش هم موجود هست

اما من هرکاری کردم از آرشیو صدا و سیما فیلمش در نیومد....
    من آن آشفته ماشینم که تایر زیر تن دارم
    و از اسرار بازارم همان قدر زیر و بم دارم
    چنان خسته شدم از گردش چرخان چرخانم
    که امروزه تمنای دویدن بر دو پا دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dideh
      http://www.8pic.ir/images/uiucdg6f7005ssm7z018.jpg
      چرا صدا و سیما نباید یه سروری داشته باشه که همه چیزارو بایگانی کنه ؟؟؟
      همش ادعا خالی ... ادعا ادعا ادعا ...
      همش میگن فلان شبکه را راه اندازی کردیم ... فلان شبکه ... فلان فلان فلان ...
      ما چند هزار دستگاه خودروی پراید به کشور فلان صادر کردیم!!! میخوام بخوره تو سرتون ...
      موقعی که توی صرفا جهت اطلاع بیست و سی بیاد بگه عراقی ها در این فکر هستند که داعشی ها خطرناک تر است یا پراید !!!
      کمیت به درد هیچکس نخورده و فقط و فقط کیفیت هست که به درد همه میخوره ...

حامد جان نقل از کی کردی ؟؟ از من ؟؟
      [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
      معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
      معرفی نرم افزار Codewizard PWM
      با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
        دوستان می دونید کلا موضوعاتی که یه مقدار فضایی هستش توی این سایت خیلی طرفدار داره اما یه موضوع منطقی که زده می شه که کلی مبحث علمی داره
        دوستان کم لطفی می کنن از این نوع تاپیک ها من توی eca هم کم ندیدم که در مورد مباحث غیر علمی خیلی بحث میشه
        ( دوستان من خطابم نسبت به هیچ شخص خاصی نیستا ! )
        همه دوستان این سایت برای من عزیزن
        یه دونه تاپیک لینک می دم شاید توی eca دیده باشید:
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=55879.150
        کلی بحث بدون ریفرنس علمی و احساسی زده شده برای ساخت یه موتور مگنتی بدون سوخت
        آخه عزیزان اول باید یه مبحث رو در نظر بگیریم!
        ما به لحاظ علمی در کجای دنیا هستم؟
        اگه می پذیرید که علم ما نسبت به علم روز دنیا خیلی سطح پایین تری داره
        خوب این نشون می ده ما منطقی هستیم!
        پس چرا نیاید بریم دنبال علم روز دنیا در زمینه ی انرژی اونم با ریفرنس های علمی درست!!!
        من توی این تاپیک یه پست هم زده بودم و گفتم اگه می خوایم به علوم روز در مورد انرژی دسترسی داشته باشیم
        راهش google نیست!
        راهش aparat نیست !
        راهش utube نیست !
        راهش ریفرنس های معتبر علمیه که خیلی هم در دسترس هستن!!!
        دارم داستان گویی می کنم ولی خواهشا خودتون قضاوت کنید
        تویه اون لینکی که در بالا قرار دادم در مورد موتور مگنتی بدون سوخت بحث شده که کار به مغناطیس و تک قطبی مغناطیسی رسیده!!!
        یکی گفته بیایم یه قطب آهن ربا رو ضعیف کنیم تا آهنربا شبه تک قطبی بشه
        یکی گفته عمرا تک قطبی وجود نداره
        یکی گفته آهنربا مثلثی بسازیم تا دوتا از یک قطب داشته باشه و یکیش قطب دیگر باشه ( یعنی سه قطبی یا آهنربا مثلثی)
        خلاصه هزارتا حرف صد تا یه غاز
        آخه دوستان بد می گم بگین بد میگه
        یه سرچ توی APS زدین ؟
        یه سرچ توی nature زدین ؟
        بابا این بانک اطلاعاتی ها مقالات ته علم فیزیک دنیا رو چاپ می کنن!!!
        آیا توی موتور های تکنولوژی دانشگاه MIT سرچ زدین؟
        آیا می دونین شرکت هایی مثل ABB چه ماشین های الکتریکی رو توی سال گذشته پتنت کردن ؟ ( اطلاعاتش هست )
        به خدا قسم که خودمون تنبلی می کنیم!!!
        نیاز نیست بی راهه ای رو که علم دنیا سال ها پیش درگیرش بوده رو الان ما درگیرش باشیم!!!
        در مورد تک قطبی که کلی بحث بیهوده روش شده من با دو تا سرچ کلی بکگراند علمی پیدا کردم
        http://www.aps.org/meetings/march/vpr/2011/imagegallery/ice.cfm
        دوستان نمی دونم تا به حال روی یه مقاله نسبتا سطح بالا کار کردین؟؟
        شاید خیلی ها یه دیدگاه منفی داشته باشن که مقاله نوشتن کار دکتری هایی هست که دست به کار اجرایی نمی زنن!!!
        نظر من چیر دیگه ای هستش!!!
        وقتی شما می خواین مقاله ای بنویسید ابتدا باید ته موضوع رو توی دنیا در بیارید !!!
        یعنی اینکه بدونین تمامی ژرنال های دنیا در مورد این موضوع چی گفتن==> شما راه تکراری نخواهید رفت!!!
        پس اگر می خواین کار بزرگی کنید باید بدونین دیگران چه کار هایی توی این زمینه ها کردن
        در مورد راه های جدید تولید انرژی خیلی کار های بزرگی انجام شده که قانون پایستگی رو نقض نمی کنن ولی از را هایی به انرژی دست پیدا می کنن
        که هزینه ی بسیار کمی داره که این منطقیه!!!
        به جای اینکه در مورد یه موضوع بدون ریفرنس و فضایی صحبت کنیم دوستان در همین پیج تمامی راه های جدید رسیدن به انرژی رو قرار بدیم البته با ریفرنس علمی و معتبر تا دیگران بدونن اگه می خوان تو زمینه انرژی کار کنن از کجا باید شروع کنن!!!
        موفق باشید و بسیار عذر خواهی می کنم از پر گویی خودم
        هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
        بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

میدونم این لینکی که میدم بی ربط هست ولی حتما نگاهش کنید ... خیلی باحاله ...
          http://www.veproject1.org/
          البته فکر کنم که احتیاج به فیلترشکن داشته باشید ...
          چند تا کلیپ دیدم حتما میرم میسازم تا باورم بشه که واقعا کار میدن ...
          ساختم بهتون میگم ...
          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dideh

نبوغ ایرانی دیگه

می بینی کشور چقدر گل و بلبله

از همینه
            --------------------------- --------------------------

دیدگاه

دوستان عزیز منم با صحبتای سازنده دستگاه خیلی متقاعد نشدم و حرفاش رو قبول نکردم اما نمیدونم شما چه اصراری دارید همش بگید این دستگاه قانون پایستگی انرژی رو نقض کرده ، پس درست نیست ! (گرچه معلوم نیست این قانون هم درست باشه ) اما مگه انرژی فقط برق یا سوخت یا اینجور چیزاست که شما میگید چون این چیزا وارد دستگاه نشده پس دستگاهش تقلبه ؟ ما این همه انرژی اطرافمون داریم
              حتی هوایی که بطور عادی در کنار ما در حرکته (نه باد )هم انرژی داره ، جاذبه زمین انرژی داره ، حرکت دورانی زمین انرژی داره و ... حالا شاید این دستگاه تونسته به نحوی از این انرژی بهره برداری کنه
              من که گفتم سازنده دستگاه میگفت ما سه تا قانون رو نقض کردیم
              1- نسبیت انیشتین
              2- قانون دوم ترمودینامیک
              3- قانون سوم نیوتون
              اما باز هم هر کس از راه میرسه هی میگه پس قانون بقای انرژی چی میشه ....
              Don't hesitate to ask any question ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artison
                سازنده دستگاه میگفت ما سه تا قانون رو نقض کردیم
                1- نسبیت انیشتین
                2- قانون دوم ترمودینامیک
                3- قانون سوم نیوتون
                شک نکن که طرف کلاهبردار بوده، اون هم از نوع به شدت پررو و وقیحش :NO: از قدیم گفتن دروغ هر چی بزرگتر باشه باور کردنش راحت تره . آخه قوانینی که سالیان طولانیه که با صرف صدها میلیارد ها دلار از دور ترین نقاط کهکشان تا روی زمین خلاف اونها مشاهده نشده مگه الکیه که یه نفر با این پررویی و وقاحت صاف توی روی آدم نگاه کنه و بگه ما سه تا از اونها رو نقض کردیم. واقعا که جای تاسف داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط artison
                  من که گفتم سازنده دستگاه میگفت ما سه تا قانون رو نقض کردیم
                  1- نسبیت انیشتین
                  2- قانون دوم ترمودینامیک
                  3- قانون سوم نیوتون
                  خیلی معذرت میخوام. ولی اگه من جای شما بودم یه چیزی نشونش میدادم.
                  کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                    تا موقعی که اون مستندها رو ندیدید شوخی و مسخره نکنید ...
                    به این فکر کنید که حتی اگر 0.1% هم حقیقت داشته باشه چیکار میکنید ؟؟
                    آیا به این فکر نمی افتید که چگونه کار میکنند ؟؟
                    آیا به این فکر نمی افتید خودتون هم یکی از این دستگاهها بسازید ؟؟
                    آیا تا به حال فکر کردید چرا پلیس FBI جلوی این طرح رو میگیره ؟؟؟
                    به نظرتون اگر چنین چیزی حقیقت داشته باشه چند ده میلیون نفر در جهان بیکار خواهند شد ؟؟؟
                    همونطور که قبلا هم گفتم ربطی به سیم پیچ و این جور چیزا نداره ...
                    ساختارش کلا فرق میکرد ...
                    یه دستگاهی ساخته بودن که با کوچکترین حرکت اولیه به حرکت در میومد ...
                    دوستان اشاره کردن
                    من هم تاکید میکنم
                    چه دلیل داره دوتا چوب زیر دستگاه هم اندازه نباشن و یکیشون تا زیر میز امتداد داشته باشه؟ :angry: :angry: :angry:

سامان جان استفاده از میدان مغناطیسی زمین رو نمیشه با این تخیلات مسخره مقایسه کرد
                    میدان مغناطیسی میشه مثل استفاده از نور خورشید برای تولید برق
                    مثل استفاده از امواج دریا
                    مثل توربین بادی
                    مثل استفاده از ضربه کف کفش
                    مثل استفاده از وزن ماشین در حال حرکت
                    مثل استفاده از موتور به جای ترمز تو قطار و ماشین های هیبریدی
                    مثل...
                    یعنی مهار کردن انرژی هایی که وجود دارن ولی دارن تلف میشن
                    شاید خروجی بسار کمی داشته باشن؛ ولی تولید نمیشن؛ تبدیل میشن
                    اسمش هم انرژی پاک هست؛ نه انرژی رایگان :agree:

دوستان خیال پرداز این کلیپ رو هم ببینید ذوق کنید:
                    http://www.aparat.com/v/c02Uh

https://www.google.com/#q=Perpetual+motion+machines+
                    اینها واقعا عملی هستن
                    ولی بعد از مدتی از کار می افتن(به خاطر داستانهایی مثل اصطکاک و ...)

ما ایرانی ها ماشالا قوه خیال پردازی بسیار عالی داریم :angry:
                    و متاسفانه چند سال گذشته به خاطر داستان هایی که همه میدونن این خرافه پرستی ها به شدت افزایش پیدا کرده
                    کو پس این دستگاه سفر به آینده ای که مهندس نمیدونم چی چی ساخته بود و قرار بود تو خونه هر ایرانی یکی ازش باشه؟ :NO:

تو آمریکا مردم خونه میسازن و آب ورودی رو با استفاده از فاضلاب خروجی کمی گرم میکنن تا هدر رفت انرژیشون کم بشه ;-< ;-< ;-<
                    اونوقت ما هنوز دنبال اینیم که دوتا موتور رو کوپل کنیم تازه به همون گردش انرژی(که همونم به هیچ وجه امکان نداره) هم راضی نباشیم؛ بیایم فرز هم باهاش روشن کنیم ~x( ~x( ~x(
                    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

هر کدام از دوستان اگر شکی نسبت به کارکرد یا وجود خارجی موتورهای مگنتیکی بدون سوخت دارند و از ماجرای نقض قوانین فزیک حرف میزنند.لطف کنند به این سوال بنده جواب بدهند که ایا اگر یه تیکه اهنی که در مجاورت اهن ربا قرار داره و توسط اهن ربا جذب میشه و تغییر مکان میده بدون اینکه به اصطلاح انرژی خارجی(افزایش یا کاهش) صرف تغییر مکان تیکه آهن شده باشه با قوانین تناقض نداره؟اگر تناقضی نداره پس چگونه بدون صرف انرژی(افزایش یا کاهش انرژی) تونستیم کاری انجام دهیم اگرم تناقضی داشته باشه پس قوانین به آن مستحکمی فزیک نیوتنی با این مثال ساده نقض میشه.
                      اگرم کسی به وجود خارجی این موتور شک داره هزینه اش رو متقبل بشه براش امادشو بسازم و بفرستم.حالا چرا این موارد پیش و پا افتاده تو کشور ما داره تازه کالبد شکافی میشه دلیلش همون حرفای دوستمون امیر حیدری هست.
                      حالا چرا از این به اصطلاح موتور بدون سوخت مگنتیکی که میتونه برق رایگان هم تولید کنه لااقل تو بعضی از کشورهاییی که تحقیقات گسترده ای در رابطه باانرژیهای با ورودی کمتر و خروجی بیشتر انجام شده استفاده نمیشه؟جواب خیلی ساده است. 1-خروجی نسبت به حجم موتور بسیار ناچیز است.لذا مطلقا اقتصادی نیست 2-ناپایداری تولید انرژی توسط موتور.

دیدگاه

مشکلی که خیلی از کسانی که تو این تاپیک دارن راجع بهش بحث میکنند دارند اینه کهاغلب تفاوت نیرو و انرژی رو نمیدونن ))))

کسی راهی سراغ نداره من دیگه اپدیت شدن این تاپیک بی سر و ته و پر از توهمات رفقامون رو نبینم؟
                        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

من دارم این رو میسازم ...
                          http://s5.picofile.com/file/8164605126/Pseudo_Perpetual_Motion_Machine_9GAG.mp4.html
                          به نظرتون کار میده ؟؟
                          با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                            مشکلی که خیلی از کسانی که تو این تاپیک دارن راجع بهش بحث میکنند دارند اینه کهاغلب تفاوت نیرو و انرژی رو نمیدونن ))))
                            کسی راهی سراغ نداره من دیگه اپدیت شدن این تاپیک بی سر و ته و پر از توهمات رفقامون رو نبینم؟
                            از نظر من هیچ جای بحثی نداره ادامه این مبحث . یه قانونی تو طبیعت وجود داره و اگر هر قانون دیگه ای تو طبیعت هم نقض بشه این قانون(بهش میگن قانون سوم ترمودینامیک) به هیچ وجه نقض نمیشه که به بیان ساده میگه:
                            لیوانی که شکست خود به خود درست نمیشه. چوبی که آتیش گرفت خود به خود چوب نمیشه. آبی که بخار شد خود به خود آب نمیشه. فرایند های طبیعت طوری هستن که بی نطمی کل جهان رو افزایش میدن. یعنی حتی شما وقتی یه مقدار آب رو با یخچال به یخ تبدیل میکنی از طرفی میبینی که بله یخ بی نطمیش کم شده. ولی از طرفی محیط اطراف (هوایی که اطراف رادیاتور گرم وجود داره) رو داره بی نطم تر میکنه. اگه یخ رو دوباره آب کنیم بی نطمی کل سیستم هوا و یخ بیشتر شده چون مقداری انرژی اضافی هم توسط موتور به محیط انتقال پیدا کرده
                            دوستانی که در این موارد شک دارن جلد ترمودینامیک و فیزیک جدید(هالیدی میشه جلد 3) که ترجیها مولف کنت اس کرین باشه رو بخونن.

داداش راهش اینه که پست خودت رو گزارش تخلف بزنی تو متنش توضیح بده که پستم رو حذف کنین به دلیل فلان.(متاسفانه الان خودم هم گرفتار شدم :angry

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                            من دارم این رو میسازم ...
                            http://s5.picofile.com/file/8164605126/Pseudo_Perpetual_Motion_Machine_9GAG.mp4.html
                            به نظرتون کار میده ؟؟
                            سامان جان عزیز. وقتتو هدر نده داداش. :biggrin: کار نمیده اصلا. بهت قول میدم.کار نیروی گرانشی به مسیر بستگی نداره
                            میتونی به عنوان وسیله تزیینی ازش استفاده کنی :biggrin: ولی یه موتور هم باید بهش وصل کنی تا چرخشش ادامه پیدا کنه چون اسطحکاک داریم :biggrin:
                            لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                              جناب وزیری فرمودین موضوع بی سر و ته هستش ( من می گم موضوع تا حدی غیر علمی و بدون استناد علمی هستش !!! )
                              می دونید دلیلش چیه؟ شاید دلیلش اینه که افراد تحلیل های علمی درستی در پاسخ به هم استفاده نمی کنن
                              الان جناب محمد شاهی عزیز که تخصصشون هم فیزیک هستش یه سری نکات گفتن ( ممنون ازشون) ولی چرا عملکرد یه سیستم رو که آقا سامان عزیز آوردن
                              کسی به صورت علمی نقض یا تایید نمی کنه ؟؟؟ آیا لازم برای بررسی یه سیستم حتما اون رو ساخت
                              جناب محمد شاهی عزیز ، من تو زمینه فیزیک مکانیک خیلی تخصص ندارم شما مطالبی گفتید در رابطه با جابجایی و گرانش !!!
                              چرا روی تصویر سیستمی که آقا سامان آوردن اعمال نمی کنید تا رفتارش تحلیل بشه!!!
                              اما در مورد حرفی که جناب leader در مورد آهنربا زدن من می تونم پاسخش رو بدم ( این رفتار نقض کننده ی قوانین فیزیکی نیستش و عملکرد موتور های مگنتی رو نمیشه با این مثال صحه گذاشت.
                              با تصویر نظر خودم رو می دم
                              موفق و موید باشید
                              هر کجا هستم، باشم / آسمان مال من است / پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است ...
                              بعضی وقت ها آدما طوری می بینن که نمی بینن، بعضی وقت ها طوری می بینن که اشتباه می بینن، بعضی وقت ها می بینن ولی سعی می کنن مثل دیگران ببینن، ولی موفق اون کسی که سعی می کنه متفاوت و قشنگ ببینه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حیدری
                                جناب محمد شاهی من تو زمینه فیزیک مکانیک خیلی تخصص ندارم شما مطالبی گفتید در رابطه با جابجایی و گرانش !!!
                                چرا روی تصویر سیستمی که آقا سامان آوردن اعمال نمی کنید تا رفتارش تحلیل بشه!!!
                                نیازی به تخصص نیست که. هیچ تخصصی هم ندارم. همونی که گفتم کار نیروی گرانشی به مسیر بستگی نداره خودش نقض میکنه تولید انرژی در این سیستم رو.
                                گلوله ها تا ارتفاع مشخصی بالا میره ولی از مسیر طولیانی تری و کند تری در شعاع بیشتری و هنگام برگشت هم همون ارتفاع رو تو برگشت طی میکنه. کار انجام شده یکی هست. استحکاک هم که داشته باشیم بدتر میشه اوضاع. باید بهش انرژی هم تزریق بشه تا حرکت ادامه پیدا کنه.
                                این مدل هیچ فرقی با حالتی که گلوله ها رو دور تا دور هم دایره بچسبونیم نداره.
                                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X