اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

واقعیت در تولید برق رایگان!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : واقعیت در تولید برق رایگان!!!

بچه که بودم سیستمی بطور ذهنی طراحی کردم که از جاذبه برق بگیریم
    همه چیز هم کاملا درست هستپ
    بریم لب پرتگاه یه کوه بایستیم
    یه توربین تو دره بگذاریم
    با انرژی خیلی کمی سنگ ریزه پرت کنیم
    این سنگ ها در اثر جاذبه شتاب می گیرند، می خورند سر پره های توربین
    و انرژی تولید می شود

یکم بزرگتر که شدم فهمیدم
    ظرف مدت خیلی کوتاهی در اثر تنش های مکانیکی چیزی از پره های توربین باقی نمی موند
    برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
    http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

البته این طرح با سیال ها درست شده قبلا. فکر میکنم بهش میگن نیروگاه برق ابی
      البته یه مشکل دیگه داره طرح شما اونم اینه که یک ربع نشده یک کوه از سنگ ریزه زیر توربین درست میشه. سه برابر برق تولیدی باید صرف جابجا کردن اون کوه بکنیم ))
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
        البته این طرح با سیال ها درست شده قبلا. فکر میکنم بهش میگن نیروگاه برق ابی
        البته یه مشکل دیگه داره طرح شما اونم اینه که یک ربع نشده یک کوه از سنگ ریزه زیر توربین درست میشه. سه برابر برق تولیدی باید صرف جابجا کردن اون کوه بکنیم ))
        دیگه کودکی هایم رو نمی خواد نقد کنید :biggrin:
        اندازه یه کوه ایراد داره اما حداقل ثابت می کنه می شه از انرژی پتانسیل گرانشی زمین انرژی گرفت
        برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
        http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

برای منم جالبه که این بحث انقدر طولانی شده
          خب منم بنا به علاقه ایی که به این موضوع داشتم یه بار یه خرج درست و حسابی کردم و 30% نتیجه گرفتم
          میشه برق رو رایگان بدست آورد اما در اینده
          من با تعدادی آهنربای نودیوم که خیلی قدرتمند هستند سعی کردم روتور و استاطوری طراحی کنم که دوران داشته باشه
          و با استفاده از سیم پیچی که تو استاتور گذاشته بودم نتیجه بگیرم اما خب دیگه ...
          نودیوم خیلی قدرتمنده نمیزاره قطب مخالفش از جلوش رد بشه و در کل واسه من هزینه داشت ولی خب تجربه ی خوبی بود
          ولی شاید در اینده دوباره روش کار کنم به هر حال کلی رووش فکر کردم ... نه بخاطر هزینه ایی که روش کردم بخاطر علاقه ایی که به این موضوع دارم هست .
          هیچ چیز نشد نداره اما تنها اثباتش نیاز به زمان داره ...
          موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی م.
            دیگه کودکی هایم رو نمی خواد نقد کنید :biggrin:
            اندازه یه کوه ایراد داره اما حداقل ثابت می کنه می شه از انرژی پتانسیل گرانشی زمین انرژی گرفت
            سلام
            درسته شما سنگ ریزه رو با انرژی کمی بر میدارید و پرت میکنید ..............اما به این فکر کردید اون سنگ ریزه چطور تا اون ارتفاع بالا امده؟
            انرژی صرف شده تا اون سنگ ریزه به اون ارتفاع بالا رفته و شما با پرتابش انرژی ذخیره شده بصورت پتانسیل گرانشی رو ....آزاد میکنید.....

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

دوستان درست فرمودند ...
              اون کلیپی که گذاشتم فکر کنم اون قسمت پایینش که توی چوب فرو رفته یه موتور کوچولویی گذاشتند و داره حرکتش میده ...
              دوستان اینها همش یه عده افراد سودجو هستند که فقط میخوان هم علم رو زیر سوال ببرند و هم از دیگران سوء استفاده کنند ...
              به عکس زیر توجه کنید ...

روز اول گفتم عجب ... پس ریاضی سر تا پاش اشکاله ...
              رفتم نشون استاد ریاضی دادم که اونم گفت جالبه !!! (دانشجوی دکترای ریاضیات محض)
              خودم رفتم خونه کلی روی اون فکر کردم و دیدم خطای دید داره ...
              یعنی اینکه اون قسمتهایی که به هم میچسبند دقیق نیستند و لابه لای آنها خالی است و اینقدر لایه نازکی هست که هیچ کس به آن توجهی نمیکنه ...
              رفتم این مساله رو به استاد ریاضی گفتم ... فقط تحسینم کرد !!! نه نمره ای نه چیزی ...

اون مستندی که توی شبکه یک گذاشت هم پیگیرش میشوم و گیرش میارم و پلود میکنم ...
              شاد و پیروز باشید
              [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
              معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
              معرفی نرم افزار Codewizard PWM
              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام
                تولید برق رایگان یه مبحث..............تولید انرژی از هیچ یه چیز دیگست.................
                در مورد اولی کارهای خوبی صورت گرفته مثل باطری خورشیدی ............توربین بادی و آبی ........غیره
                اما تولید انرژی از هیچ تقریبآ چیزی مانند خلق کردن هست ..........منم یه مستند تو سیما دیدم که درباره انرژی رایگان تورس بود.............
                http://www.aparat.com/v/BU7rA
                صحبت از بدست اوردن انرژی از کائنات بصورت کاملآ رایگان و همیشگی بود ...........اما معنی اون بدست اوردن انرژی از هیچ نبود..........
                اینکه دولتها دنبال یک منبع انرژی رایگان میگردن و سعی میکنن تحقیقاتشون مخفی باشه شکی نیست چون هر کس انرژی در اختیار
                داشته باشه قدرت داره .............اما اینکه این انرژی از هیچ بدست بیاد و بسیار ساده با چند آهنربا یا یه پریز و جرقه زن فندک کار کنه خنده داره......

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : واقعیت در تولید برق رایگان!!!

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                  سلام
                  تولید برق رایگان یه مبحث..............تولید انرژی از هیچ یه چیز دیگست.................
                  در مورد اولی کارهای خوبی صورت گرفته مثل باطری خورشیدی ............توربین بادی و آبی ........غیره
                  اما تولید انرژی از هیچ تقریبآ چیزی مانند خلق کردن هست ..........منم یه مستند تو سیما دیدم که درباره انرژی رایگان تورس بود.............
                  http://www.aparat.com/v/BU7rA
                  صحبت از بدست اوردن انرژی از کائنات بصورت کاملآ رایگان و همیشگی بود ...........اما معنی اون بدست اوردن انرژی از هیچ نبود..........
                  اینکه دولتها دنبال یک منبع انرژی رایگان میگردن و سعی میکنن تحقیقاتشون مخفی باشه شکی نیست چون هر کس انرژی در اختیار
                  داشته باشه قدرت داره .............اما اینکه این انرژی از هیچ بدست بیاد و بسیار ساده با چند آهنربا یا یه پریز و جرقه زن فندک کار کنه خنده داره......
                  درود بر شما
                  خدا خیرت بده ....
                  آره دقیقا" همین مستند بود ... دنبال این مستند میگشتم ولی نمیدونستم که اسمش چیه ...
                  بچه ها حتما این مستند رو دانلود کنید ...
                  خیلی با حاله ...
                  با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

سلام به همه ی مهندسان کنجکاو :mrgreen:
                    منم حدود سه سال پیش یک همچین کلیپ هایی رو دیدم حتی یکیشون رو هم درست کردم که به هیچ وجه کار نکرد که بعدش فهمیدم همشون سره کاریه.
                    ( البته اون موقع اطلاعات چندانی از الکترونیک نداشتم )
                    هرگز از هیچ نمیشه چیزی رو تولید کرد ولی میشه یک انرژی رو به نوع دیگه ای از انرژی تبدیل کرد.
                    الان چند راه جدید برای تبدیل انرژی پیداشده که هنوز بیشتر در حد تحقیقات هستن.
                    یکیشون تولید برق از رعد و برقه که تا اونجایی که شنیدم حتی مرکز تحقیقاتی هم برای این کار تاسیس کردن.
                    یکی دیگه از راه ها هم تولید الکتریسیته از امواج رادیویی موجود در هوا هست که مدل های کوچیکش رو با 4 تا دیود ژرمانیومی و خازن میشه درست کرد و انرژی خیلی ضعیفی رو تولید می کنن . برای اطمینان یکیشون رو درست کردم که هر 5 دقیقه میتونست به اندازه ی یک چشمک LED سه میلی متری قرمز رو روشن کنه.
                    یکی دیگه از این راه ها که توسط نیکولا تسلا پیشنهاد شده بود ، استفاده از الکتریسیته ی موجود در لایه ی یونوسفر زمین بود و ادعا کرده بود که با ساخت 12 برج میتونه این انرژی رو دریافت و به تمام نقاط جهان به صورت بیسیم ارسال کنه و این انرژی که همون پلاسما هست رو به صورت دائم استفاده کنه. هنوز صحت این طرح تایید نشده ولی آمریکا با استفاده از تحقیقات تسلا در رابطه با لایه ی یونوسفر ، پروژه ی عظیم هارپ H.A.R.P رو ساخته که هنوز موارد مصرفش در حاله ای از ابهاماته. البته بعضی از افراد تند رو خیلی از بلایای طبیعی رو از تاثیرات این دستگاه میدونن ولی هنوز هیچ مدرک رسمی در این رابطه وجود نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kasaee
                      سلام به همه ی مهندسان کنجکاو :mrgreen:
                      منم حدود سه سال پیش یک همچین کلیپ هایی رو دیدم حتی یکیشون رو هم درست کردم که به هیچ وجه کار نکرد که بعدش فهمیدم همشون سره کاریه.
                      ( البته اون موقع اطلاعات چندانی از الکترونیک نداشتم )
                      هرگز از هیچ نمیشه چیزی رو تولید کرد ولی میشه یک انرژی رو به نوع دیگه ای از انرژی تبدیل کرد.
                      الان چند راه جدید برای تبدیل انرژی پیداشده که هنوز بیشتر در حد تحقیقات هستن.
                      یکیشون تولید برق از رعد و برقه که تا اونجایی که شنیدم حتی مرکز تحقیقاتی هم برای این کار تاسیس کردن.
                      یکی دیگه از راه ها هم تولید الکتریسیته از امواج رادیویی موجود در هوا هست که مدل های کوچیکش رو با 4 تا دیود ژرمانیومی و خازن میشه درست کرد و انرژی خیلی ضعیفی رو تولید می کنن . برای اطمینان یکیشون رو درست کردم که هر 5 دقیقه میتونست به اندازه ی یک چشمک LED سه میلی متری قرمز رو روشن کنه.
                      یکی دیگه از این راه ها که توسط نیکولا تسلا پیشنهاد شده بود ، استفاده از الکتریسیته ی موجود در لایه ی یونوسفر زمین بود و ادعا کرده بود که با ساخت 12 برج میتونه این انرژی رو دریافت و به تمام نقاط جهان به صورت بیسیم ارسال کنه و این انرژی که همون پلاسما هست رو به صورت دائم استفاده کنه. هنوز صحت این طرح تایید نشده ولی آمریکا با استفاده از تحقیقات تسلا در رابطه با لایه ی یونوسفر ، پروژه ی عظیم هارپ H.A.R.P رو ساخته که هنوز موارد مصرفش در حاله ای از ابهاماته. البته بعضی از افراد تند رو خیلی از بلایای طبیعی رو از تاثیرات این دستگاه میدونن ولی هنوز هیچ مدرک رسمی در این رابطه وجود نداره.
                      سلام دوستان
                      این هارپ چیه کسی اطلاعاتی راجبه بهش داره؟
                      من یه جای دیدم که نوشته باعث ایجاد زلزله میشه؟؟

ببنیدhttp://s4.picofile.com/file/81679209...D8%9F.htm.html
                      @ *.*.*619*.*.*.@

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.390

دیدگاه

...
                        ..... امکان تولید برق رایگان (نه انرژی نامحدود که قوانن رو زیر سوال ببره) وجود داره....
                        ...
                        بهتره یه تاپیک باز کنیم و رو کار کنیم
                        اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

با سلام
                          به قول دوستمون (جناب شمس آبادی) در چرت بودنش شکی نیست .ولی به این موضوع باید توجه داشت که در کارگاه این فرد روسی یا اون فرد انگلیسی که کلیپش را دوستمون جناب (حامد رحیمی) گذاشتن لوازمی هست که ما فقط در دانشگاه یا شاید درسر کار با اونها کار کرده باشیم ولی اونها جزء لوازم شخصی خودشون بود . این نشون میده اروپایی ها در هر سطحی باشن به فکر تحقیق و پیشرفتن واین توی ذاتشونه به دولت هاشون ربطی نداره.
                          من یک مدت کلیپ های از این دست را دنبال میکردم متوجه شدم اکثرا" اولین بار توسط کاربر های روسی در میاد بعد توسط کاربرهای بقیه کشورها کلکشون رو میشه
                          و این کل کل ادامه داره و ما هم بینندگان ساکت وخوبی هستیم .
                          :angry: :angry: :angry: oo:

دیدگاه

سلام به همه

http://www.aparat.com/v/sfWh8

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                              سلام به همه

http://www.aparat.com/v/sfWh8

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
                              روزی که من این رو دیدم کلی خندیدم ...
                              پیش خودم گفتم چقدر جالب ...
                              حتی رگولاتور ولتاژ هم روی اون هست که بتونه دقیقا ولتاژ 220 ولت رو بده !!! =)) =)) =)) =))
                              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : واقعیت در تولید برق رایگان!!!

نوشته اصلی توسط سامان اسدی
                                روزی که من این رو دیدم کلی خندیدم ...
                                پیش خودم گفتم چقدر جالب ...
                                حتی رگولاتور ولتاژ هم روی اون هست که بتونه دقیقا ولتاژ 220 ولت رو بده !!! =)) =)) =)) =))
                                نکنه سینوسی خالص هم هست
                                اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X