اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گرد آوری اطلاعات پایه در راه اندازی انواع اینورتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گرد آوری اطلاعات پایه در راه اندازی انواع اینورتر

نوشته اصلی توسط تیبا
    کف کش چه مارکی خوبه؟؟
    فدک, اسپیکو, راد؟؟؟
    خوب الان یه سری کفکش داریم تو یک حوض میخوایم که با تغییر دور تو نازل ها برنامه های خاصی انجام بدن آیا برای همش یک ینورتر میخاد؟؟
    سلام
    من اطلاعاتی در مورد خود کفکش ندارم
    اگر همیه کفکشها یک کلکتور را شارژ میکنند 1 اینورتر برای همه کافیه ولی اگر هر کفکش کلکتور جداگانه را شارژ میکند باید اینورتر جدا گانه ای داشته باشد

دیدگاه

سلام
      دوستان توجه داشته باشند که اگر اینورتر هم کیلووات با موتور باشه ما نمیتونیم فرکانس را از 60 بالاتر ببریم چون اینورتر فالت جریان اضافی رو میده اگر ما بخواهیم فرکانس را از 60 بالاتر ببریم لازمه که از اینورتری با کیلووات بالاتر از موتور استفاده کنیم (با افزایش فرکانس جریان نیز افزایش پیدا میکند

دیدگاه

یعنی مثلا الان که کفکش 22 کیلو وات داریم اینورتر باید چند ک و باشه؟؟؟
        باز کن لطفا ماجرارو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
          یعنی مثلا الان که کفکش 22 کیلو وات داریم اینورتر باید چند ک و باشه؟؟؟
          باز کن لطفا ماجرارو
          سلام
          تا چه حد میخای فرکانس بالا بره؟
          البته اینم بگم قطعات استفاده شده در کفکش باید تحمل دور بالا را داشته باشد وگرنه آسیب می بیند

دیدگاه

مگه تعداد دور بر زمان مشخص نداره؟؟
            من اندازه فرکانسش رو تاحدی که از کمترین مقدار تا ماکزیمم مقدارش دور داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
              مگه تعداد دور بر زمان مشخص نداره؟؟
              من اندازه فرکانسش رو تاحدی که از کمترین مقدار تا ماکزیمم مقدارش دور داشته باشه
              چرا داره منتهی باید تعریف بشه مثلا اینوزتر وگ فرکانس تا 300 هرتز قابل انتخابه ولی ما در سیستمهای پمپاژ معمولا نهایتا تا 60 هرتز انتخاب میکنیم چون اگر بالاتر انتخاب کنیم مطمنا قسمتهای مکانیکی پمپ و موتور از قبیل سیل وبلبرینگها آسیب می بینند

دیدگاه

اوکی جالب بود
                پس تو سیستم های رقصان با موزیک که فرکانس محدوده بیشتری دارند و در واقع تغییر فرکانس ها با سرعت زیاذی انجام میشه به چه صورت کنترل میشن؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammady.teh
                  سلام
                  دوستان توجه داشته باشند که اگر اینورتر هم کیلووات با موتور باشه ما نمیتونیم فرکانس را از 60 بالاتر ببریم چون اینورتر فالت جریان اضافی رو میده اگر ما بخواهیم فرکانس را از 60 بالاتر ببریم لازمه که از اینورتری با کیلووات بالاتر از موتور استفاده کنیم (با افزایش فرکانس جریان نیز افزایش پیدا میکند
                  به نظرم این گفته درست نیست.به فرض اگه روی یک موتور نوشته میشه 5.5 کیلووات و 3000 دور این به این معناست که موتور مورد نظر 5.5 کیلووات را در دور 3000 به نمایش میزاره پس جریان نامی موتور هم تو همون دور دیده خواهد.نکته ای که بنده مشاهده کردم رعایت نکردن نمودار v/f موتور مورد نظر میباشد که اگر موتور در زمان مشخصی به دور نامی نرسد درایو ارور جریان اضافی خواهد داد.
                  منظورم این بود که ما در فرکانس 600 هرتز هستیم ناگهان به فرکانس 2000 هرتز بریم و بلعکس اینجا آیا موتور جواب میده یا خیر می تونی در کسری از ثانیه تغییر دور بده آیا به تنش نمی افته؟؟
                  تنش رو باید تو سیستم موتور و مکانیکتون بررسی کنید.ولی در این حالت مشکلی که برای اینورتر پیش میاد تو حالت استارت جریان اضافی ودر حالت استپ ولتاژ اضافی است که اگه این دو عامل کنترل بشه مشکلی بوجود نمیاد.البته در بیشتر اینورترها والبته اینورترهای دلتا پارامتری به نام Stall Prevention وجود داره که همه چیزو میذاره به عهده اینورتر تا فرکانس و نرخ تغییر فرکانس رو طوری انتخاب کنه که هیچ فالتی بوجود نیاد.
                  پس تو سیستم های رقصان با موزیک که فرکانس محدوده بیشتری دارند و در واقع تغییر فرکانس ها با سرعت زیاذی انجام میشه به چه صورت کنترل میشن؟؟؟
                  احتمالا منظور شما زمان شتاب یاacceleration time هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                    به نظرم این گفته درست نیست.به فرض اگه روی یک موتور نوشته میشه 5.5 کیلووات و 3000 دور این به این معناست که موتور مورد نظر 5.5 کیلووات را در دور 3000 به نمایش میزاره پس جریان نامی موتور هم تو همون دور دیده خواهد.نکته ای که بنده مشاهده کردم رعایت نکردن نمودار v/f موتور مورد نظر میباشد که اگر موتور در زمان مشخصی به دور نامی نرسد درایو ارور جریان اضافی خواهد داد.
                    من این چیزی که گفتم خودم تجربه کردم یعنی اینورتر در فرکانس 65 تریپ اضافه جریان داد موضوع بعدی هم اینه که اینوتر جریان راه اندازی بالایی ندا ره که تریپ بده مثلا اگر زمان راه اندازی را 1 دقیقه هم بگذاریم هیچ مشکلی پیش نمی آید وموضوع دیگه هم اینکه درسته در 3000 دور جریان نامی را میکشد حال اگر ما فرکانس را بالا ببریم خوب ذور موتور نیز افزایش میابد و با افزایش دور موتور جریان نیز از جریان نامی بالاتر میرود واین را میتوانید امتحان کنید که با بالا رفتن فرکانس جریان نیز افزایش می یابد وباتوجه به اینکه کیلووات ذکر شده بر روی اینورتر بر اساس فرکانس 50 میباشد با افزایش فرکانس جریان نیز ازحد تعریفی برای اینورتر بالا میرود وبخاطر همین تریپ میدهد
                    در سیستمهای رقصان نیز محدوده فرکانس همان 50 یا 60 هرتس هستش (ماکزیمم فرکانس) در کنترل این قبیل سیستمها بعلاوه تغییرات فرکانس در بعضی موارد از کنترل شیر برقی ها نیز جهت افزایش و کاهش لحظه ای فشار آب استفاده میگردد
                    در مورد رقص ن

دیدگاه

من این چیزی که گفتم خودم تجربه کردم یعنی اینورتر در فرکانس 65 تریپ اضافه جریان داد
                      بله دوستانی هم که در نهایت موتورشون رو پیش بنده میارن برای تنظیم مثل شما فکر میکنن و فالت اور کارنت رو به صورت تجربی زیاد دیدن.ضمنا بنده درباره موتورهای دوربالا که عموما با فرکانسی حدود 400 هرتز کار میکنند صحبت میکنم.
                      موضوع بعدی هم اینه که اینوتر جریان راه اندازی بالایی ندا ره که تریپ بده مثلا اگر زمان راه اندازی را 1 دقیقه هم بگذاریم هیچ مشکلی پیش نمی آید
                      به نظر میرسه مطالب رو خوب نمیخونید موضوع بحث درباره افزایش دور در کسری از ثانیه بود نه در 1 دقیقه که در این صورت اور کارنت ممکنه بوجود بیاد.اگر فکر میکنید اینطور نیست منوال همون اینورتری رو که نصب کردید بخونید.در قسمت راهنمایی جهت رفع مشکلات احتمالی در مورد فالت اور کارنت در زمان استارت راه حلی که داده کم کردن زمان راه اندازیه

دیدگاه

با افزایش دور موتور جریان نیز از جریان نامی بالاتر میرود واین را میتوانید امتحان کنید
                        من اطلاعات چندانی در مورد اینورترها ندارم اما مگه نباید توان موتوری که انتخاب میشه برای باری که نیاز به سرعت بالا داره
                        طوری انتخاب بشه که در اون دور هم جریان موتور از جریان نامی بیشتر نشه.
                        چون در هر صورت موتور بیشتر از جریان نامی رو نمیتونه تحمل کنه.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                          من اطلاعات چندانی در مورد اینورترها ندارم اما مگه نباید توان موتوری که انتخاب میشه برای باری که نیاز به سرعت بالا داره
                          طوری انتخاب بشه که در اون دور هم جریان موتور از جریان نامی بیشتر نشه.
                          چون در هر صورت موتور بیشتر از جریان نامی رو نمیتونه تحمل کنه.
                          دوست عزیز موتورهایی که برای دورهای بالا طراحی شده اند موتورهای خاصی هستند ولی توان عموم موتورهای موجود بر اساس فرکانس 50 میباشد واین موتورها را ما میتوانیم فقط در محدوده 0 تا 50 دور آنها را کنترل کنیم اگر ما دور موتور را بالا ببریم حتی اگر از اینورتر با کیلو وات بالاتر هم استفاده کنیم که تریپ ندهد خود موتور هم سیم پیچ و هم قسمتهای مکانیکی درگیر آسیب میبیند

دیدگاه

دوست عزیز موتورهایی که برای دورهای بالا طراحی شده اند موتورهای خاصی هستند ولی توان عموم موتورهای موجود بر اساس فرکانس 50 میباشد واین موتورها را ما میتوانیم فقط در محدوده 0 تا 50 دور آنها را کنترل کنیم اگر ما دور موتور را بالا ببریم حتی اگر از اینورتر با کیلو وات بالاتر هم استفاده کنیم که تریپ ندهد خود موتور هم سیم پیچ و هم قسمتهای مکانیکی درگیر آسیب میبیند
                            با این حال همون موتورهای دور بالا دارای جریان نامی تعریف شده ای هستن که نباید جریان بیشتری برای مدت طولانی به آنها تحمیل شود
                            مثلآ یک موتور یک اسب باری رو با دور 3000 دور در قیقه جوابگوست برای همین بار در دور 6000 نباید از موتور 2 اسب بهره گرفت تا موتور جدید
                            در جریان نامی کار کنه.
                            اگر همان موتور یک اسب رو در دور جدید استفاده کنیم نمی سوزه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                              با این حال همون موتورهای دور بالا دارای جریان نامی تعریف شده ای هستن که نباید جریان بیشتری برای مدت طولانی به آنها تحمیل شود
                              مثلآ یک موتور یک اسب باری رو با دور 3000 دور در قیقه جوابگوست برای همین بار در دور 6000 نباید از موتور 2 اسب بهره گرفت تا موتور جدید
                              در جریان نامی کار کنه.
                              اگر همان موتور یک اسب رو در دور جدید استفاده کنیم نمی سوزه.
                              معمولا جریان نامی در موتور ها براساس ماکزیمم دور و ماکزیمم بار تعریف میشود و به همین دلیل اگر موتوری قابلیت دورهای بالا را داشته باشد مطمئنا به مشکل نخواهد خورد البته مقدار باری که موتور میتواند ساپورت کند در دورهای مختلف متفاوت خواهد بود(هرچه دور بالاتر میرود مقدار بار باید کاهش یابد

دیدگاه

معمولا جریان نامی در موتور ها براساس ماکزیمم دور و ماکزیمم بار تعریف میشود و به همین دلیل اگر موتوری قابلیت دورهای بالا را داشته باشد مطمئنا به مشکل نخواهد خورد البته مقدار باری که موتور میتواند ساپورت کند در دورهای مختلف متفاوت خواهد بود(هرچه دور بالاتر میرود مقدار بار باید کاهش یابد
                                بله من هم موافقم
                                پس اگر اینورتر هم کیلو وات با موتور باشه و ما موتور رو برای دور بالا و بار مشخص انتخاب کرده باشیم مشکلی پیش نمیاد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X