اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص ولتاژ ورودی ماژول پاوربانک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تشخیص ولتاژ ورودی ماژول پاوربانک

سلام عزیزان، وقت همگی بخیر
    من یه ماژول پاوربانک رو از یه پاوربانک قدیمی که باتریش خراب شد خارج کردم و میخوابم به جای باتری از برق مستقیم منبع تغذیه استفاده کنم تا بتونم از خروجی‌های ماژول استفاده کنم، شرکت سازنده دیتاشیت رسمی درمورد پاوربانک ارائه نداده، چطور بفهمم ورودی ماژول رو چند ولت بدم که آسیبی به ماژول نرسه؟
    پاوربانک انرجایزر 15000 مدل UE15006 بود که سه تا باتری 5000 لیتیوم پلیمری داشت

عکس پشت و روی ماژول:

نوشته اصلی توسط YaserMostofi نمایش پست ها
    سلام عزیزان، وقت همگی بخیر
    من یه ماژول پاوربانک رو از یه پاوربانک قدیمی که باتریش خراب شد خارج کردم و میخوابم به جای باتری از برق مستقیم منبع تغذیه استفاده کنم تا بتونم از خروجی‌های ماژول استفاده کنم، شرکت سازنده دیتاشیت رسمی درمورد پاوربانک ارائه نداده، چطور بفهمم ورودی ماژول رو چند ولت بدم که آسیبی به ماژول نرسه؟
    پاوربانک انرجایزر 15000 مدل UE15006 بود که سه تا باتری 5000 لیتیوم پلیمری داشت

عکس پشت و روی ماژول:

با سلام ،
    با توجه به وجود آیسی IP5306 ولتاژ اسمی باتری 3.7 ولت هست ، میتونید ولتاژی بین 3.5 تا 4.2 ولت به ورودی اعمال کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ،
      با توجه به وجود آیسی IP5306 ولتاژ اسمی باتری 3.7 ولت هست ، میتونید ولتاژی بین 3.5 تا 4.2 ولت به ورودی اعمال کنید.
      ممنونم، منبع تغذیه رو با پاور کامپیوتر ساختم، برق 3.3 یا 5 یا 12 ولت پاور رو چطور به ولتاژ مورد نیازش حالا بین 3.7 تا 4.2 تبدیل کنم؟

دیدگاه

ممنونم، منبع تغذیه رو با پاور کامپیوتر ساختم، برق 3.3 یا 5 یا 12 ولت پاور رو چطور به ولتاژ مورد نیازش حالا بین 3.7 تا 4.2 تبدیل کنم؟
        3.3 ولت کمه و 5 ولت زیاد.
        دو تا راه دارید ، یا اینکه با مدار/ماژول خارجی ولتاژ 5 ولت رو کاهش بدید به محدوده گفته شده.
        یا اینکه مدار فیدبک پاور رو دستکاری کنید تا ولتاژ خروجی 5 ولت کاهش پیدا کنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

3.3 ولت کمه و 5 ولت زیاد.
          دو تا راه دارید ، یا اینکه با مدار/ماژول خارجی ولتاژ 5 ولت رو کاهش بدید به محدوده گفته شده.
          یا اینکه مدار فیدبک پاور رو دستکاری کنید تا ولتاژ خروجی 5 ولت کاهش پیدا کنه.
          یه ماژول کاهنده مناسب بهم معرفی میکنید؟؟
          یا اینکه این ماژول 3011015001 براش مناسبه؟؟
          ورودی و خروجی ماژول رو چند قرار بدم؟

دیدگاه

یه ماژول کاهنده مناسب بهم معرفی میکنید؟؟
            یا اینکه این ماژول 3011015001 براش مناسبه؟؟
            ورودی و خروجی ماژول رو چند قرار بدم؟
            سلام و درود

اگر نمیخواید هزینه کنید با دو تا دیود سیلیکونی (یعنی 1.4 افت ولتاژ ) کارتون راه میوفته
            دو تا دیود سیلیکونی به همراه برق پنچ ولت متصل کنید به ماژول
            اگر تلفات توان داخل دیود براتون مهم نیست میتونید این کارو بکنید

اگر پاور کامپیوترتون 5ولت ثابت داره چرا از اون استفاده نمیکنید؟
            این ماژول هم در واقع همینکارو میکنه با مبدل بوست کوچیکی که داره برق باتری رو تبدیل به پنچ ولت میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط wither__craft نمایش پست ها

سلام و درود

اگر نمیخواید هزینه کنید با دو تا دیود سیلیکونی (یعنی 1.4 افت ولتاژ ) کارتون راه میوفته
              دو تا دیود سیلیکونی به همراه برق پنچ ولت متصل کنید به ماژول
              اگر تلفات توان داخل دیود براتون مهم نیست میتونید این کارو بکنید

اگر پاور کامپیوترتون 5ولت ثابت داره چرا از اون استفاده نمیکنید؟
              این ماژول هم در واقع همینکارو میکنه با مبدل بوست کوچیکی که داره برق باتری رو تبدیل به پنچ ولت میکنه
              پاور که 5 ولت ثابت داره ولی می‌خوام برق استاندارد ورودی ماژول پاوربانک رو بهش بدم حالا یه ماژول کاهنده مناسب می‌خوام که برق 5 یا 12 ولت پاور رو تبدیل کنه به 3.7 تا 4.2 ولت مورد نیاز ماژول پاوربانک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X