اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا این ماژول شارژ مناسب کار من هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها

فکر کنم فقط تو ایران به bms میگن ماژول شارژر.
    چون اصلا در مدیریت جریان شارژ دخل و تصرفی ندارد.
    فقط محافظ اندر شارژ و اور شارژ و اتصال کوتاه هست.بعضی مدل هاش بالانسر هم دارد.

اگه باتری هاتون باتری پاوربانک هست که با جریان کمتر هم شارژ کنید بهتر هست.
    هر چی باتری در حین شارژ کمتر گرم بشود طول عمرش بیشتر میشود.
    حتی اگر باتری ۴.۲ ولتی رو تا ۸۰ درصدش را شارژ کنید یعنی تا ۴ ولت طول عمرش بسته به نوع باتری تا ۲ برابر یا بیشتر افزایش پیدا میکند.
    پس BMS شارژ رو مدیریت نمیکنه، یکم هم برام عجیب بود که نوشته بودن ماژول شارژ چون وظیفه BMS چیز دیگه ایه.
    به هرحال ممنون از کمکتون.
    این ماژول شارژه خودش 5 ولت USB رو میگیره و به مقدار مورد نیاز باتری ها بوست میکنه درسته؟ وظیفه‌ شارژ صحیح باتری هارو هم داره.
    اگر ورودی 5 ولت 3 آمپر باشه باتری ها باید حدودا با جریان 700-800 میلی آمپر شارژ بشن درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها

پس BMS شارژ رو مدیریت نمیکنه، یکم هم برام عجیب بود که نوشته بودن ماژول شارژ چون وظیفه BMS چیز دیگه ایه.
      به هرحال ممنون از کمکتون.
      این ماژول شارژه خودش 5 ولت USB رو میگیره و به مقدار مورد نیاز باتری ها بوست میکنه درسته؟ وظیفه‌ شارژ صحیح باتری هارو هم داره.
      اگر ورودی 5 ولت 3 آمپر باشه باتری ها باید حدودا با جریان 700-800 میلی آمپر شارژ بشن درسته؟
      در اصل بیشتر جاها نوشتن ماژول (محافظ) شارژ و دشارژ.
      اما بعضی فروشگاه ها کلمه محافظ رو نمیزارن.
      بعضی فروشگاه هایی که کمتر تخصص دارن فکر میکن این برد شارژره و بجای شارژر هم میفروشن.تو شهر ما که اینطوریه.

بله بوستر ولتاژ هست.شارژ کل پک رو مدیریت میکند.
      تو نقشه هایی که فروشگاه قرار داده به نظر میاد که بالانسر هم دارد اما چون دیتاشیتش خود ایسی رو من پیدا نکردم نمیتونم با قطعیت بگم بالانسر دارد.

بله.تقریبا ۸۰۰ تا ۷۰۰ میلی امپر .اما دقیق نمیتونم بگم چون با این ماژول کار نکردم.باید بخرم تست کنم زیر بار.

اما من کلگی ۵ ولت ۳ امپر ندیدم.کابل های معمولی usb هم نمیتونن ۳ آمپر عبور بدن مگر اینکه کابل اورجینال باشه یا استاندارد پاور دلیوری داشته باشد.کلا واسه همین فست شارژ اختراع شد چون کابل ها و سوکت ها نمیتونستن جریان بالا رو انتقال بدن.بجاش ولتاژ بالا بردن.

نکته دیگه در مورد این ماژول اینه که تو عکسهای فروشگاه نوشته خود ماژول پشتیبانی از کویک شارژ پانزده وات دارد این یعنی با کلگی فست شارژ جریان خروجی خیلی بیشتر میشود.
      جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۷:۲۵ ۱۴۰۵/۰۱/۰۹.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

در اصل بیشتر جاها نوشتن ماژول (محافظ) شارژ و دشارژ.
        اما بعضی فروشگاه ها کلمه محافظ رو نمیزارن.
        بعضی فروشگاه هایی که کمتر تخصص دارن فکر میکن این برد شارژره و بجای شارژر هم میفروشن.تو شهر ما که اینطوریه.

بله بوستر ولتاژ هست.شارژ کل پک رو مدیریت میکند.
        تو نقشه هایی که فروشگاه قرار داده به نظر میاد که بالانسر هم دارد اما چون دیتاشیتش خود ایسی رو من پیدا نکردم نمیتونم با قطعیت بگم بالانسر دارد.

بله.تقریبا ۸۰۰ تا ۷۰۰ میلی امپر .اما دقیق نمیتونم بگم چون با این ماژول کار نکردم.باید بخرم تست کنم زیر بار.

اما من کلگی ۵ ولت ۳ امپر ندیدم.کابل های معمولی usb هم نمیتونن ۳ آمپر عبور بدن مگر اینکه کابل اورجینال باشه یا استاندارد پاور دلیوری داشته باشد.کلا واسه همین فست شارژ اختراع شد چون کابل ها و سوکت ها نمیتونستن جریان بالا رو انتقال بدن.بجاش ولتاژ بالا بردن.

نکته دیگه در مورد این ماژول اینه که تو عکسهای فروشگاه نوشته خود ماژول پشتیبانی از کویک شارژ پانزده وات دارد این یعنی با کلگی فست شارژ جریان خروجی خیلی بیشتر میشود.
        از کلگی شارژ گوشی استفاده میکنم 67 وات هست روشم نوشته 5ولت 3 آمپر و حالا ولتاژ های بالاتر، کابلش هم اورجینال خودشه

این BMS که گذاشتم ، نوشته 20 آمپر، محافظت اضافه جریانش چند آمپر فعال میشه؟ میخام اگر بیشتر از 10 آمپر از باتری ها کشیده بشه قطع کنه.
        کد:
        3011015210

از باتری های لیتیوم پلیمری ۱۰,۰۰۰ استفاده میکنم که معمولاً توی پاوربانک ها استفاده میشه، معمولاً c rate شون چنده؟ یک جا شنیدم که حتی 0.5 هم نیست و هر کدوم نهایت 3 آمپر میدن اگر اینطور باشه که افتضاحه
        جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۱۸:۲۶ ۱۴۰۵/۰۱/۰۹.

دیدگاه

از کلگی شارژ گوشی استفاده میکنم 67 وات هست روشم نوشته 5ولت 3 آمپر و حالا ولتاژ های بالاتر، کابلش هم اورجینال خودشه

این BMS که گذاشتم ، نوشته 20 آمپر، محافظت اضافه جریانش چند آمپر فعال میشه؟ میخام اگر بیشتر از 10 آمپر از باتری ها کشیده بشه قطع کنه.
          کد:
          3011015210

از باتری های لیتیوم پلیمری ۱۰,۰۰۰ استفاده میکنم که معمولاً توی پاوربانک ها استفاده میشه، معمولاً c rate شون چنده؟ یک جا شنیدم که حتی 0.5 هم نیست و هر کدوم نهایت 3 آمپر میدن اگر اینطور باشه که افتضاحه

محافظت اضافه جریان ندارد.محافظت اتصال کوتاه دارد.البته همه ی BMS ها این محافظت اتصال کوتاه ندارن.بیشترشون دارن.اونایی دارن که روی برد BMS مقاومت شنت باشه.مدل های ارزان ندارند.

مثلا این مدل bms محافظت اتصال کوتاه ندارد.

مثلا این مدل دارد.

تا ۲۰ امپر یا بیشتر هم جریان بکشید قطع نمیکند.فقط اتصال کوتاه قطع میکند.20 امپر که نوشته منظورش اینه نهایتا از این BMS میتونی ۲۰ امپر بکشید که در عمل کمتره.

معمولا crate پایینه.من خودم یکدونه داشتم ۴ تا ۵ امپر ازش جریان کشیدم به مدت ۱۰ دقیقه کل باتری داغ شد.کلا ساخته شدن واسه کارهایی که جریان کشی زیادی نمیخواد مثل پاوربانک.چراغ قوه و ...
          جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۳:۴۴ ۱۴۰۵/۰۱/۰۹.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

ای بابا من میخواستم باهاش لامپ 100 وات روشن کنم

دیدگاه

ای بابا من میخواستم باهاش لامپ 100 وات روشن کنم
              اینورتر ۱۲ به ۲۲۰ ؟
              اگر لامپ ۱۰۰ وات روشن کنید روی ۱۲ ولت جریانی حدود ۱۵ تا ۱۸ آمپر از باتری میکشد.باید باتری سی ریت بالا بخرید به تعداد زیاد

دیدگاه

اینورتر ۱۲ به ۲۲۰ ؟
                اگر لامپ ۱۰۰ وات روشن کنید روی ۱۲ ولت جریانی حدود ۱۵ تا ۱۸ آمپر از باتری میکشد.باید باتری سی ریت بالا بخرید به تعداد زیاد
                نه، دوتا LED COB که جمعا میشن 100 وات رو میخواستم روشن کنم، هر کدوم 12 ولت 4 آمپر هستن مجموعا میشه 8 آمپر، باتری ها هم سری شده هستن نیاز به بوستر نداره و 8 آمپر از باتری ها کشیده میشه.
                ولی خب فکر نکنم بشه چنین جریانی کشید و باتری ها داغ میکنن احتمالا مجبور بشم led کم مصرف تری استفاده کنم.

دیدگاه

اها.اوکی.
                  این cob ها واقعا ۴ آمپر جریان میکشد ؟ تست کردین ؟
                  باید تست زیر بار بگیرید کیفیت باتری بستگی به کیفیت پاوربانکتون دارد.من که هر چی پاوربانک دستم رسیده همشون روی باتری هاشون نوشته ۱۰ هزار اما زیر تست بیشتر از ۵ هزار تا نبودن.

دیدگاه

اها.اوکی.
                    این cob ها واقعا ۴ آمپر جریان میکشد ؟ تست کردین ؟
                    باید تست زیر بار بگیرید کیفیت باتری بستگی به کیفیت پاوربانکتون دارد.من که هر چی پاوربانک دستم رسیده همشون روی باتری هاشون نوشته ۱۰ هزار اما زیر تست بیشتر از ۵ هزار تا نبودن.
                    تست نکردم طبق اطلاعات داخل سایت میگم، باتری هارو هم باکیفیت ترین باتری توی بازار رو پیدا کردم و گرفتم هرکدوم 170 گرم هست ولی خب هنوز به دستم نرسیده تست کنم، کلا این سوال هارو برای این پرسیدم چون هنوز قطعات به دستم نرسیده بود وگرنه خودم همشو تست میکردم.

دیدگاه

تست کنید نتیجه اش رو اینجا اعلام کنید برای بقیه دوستان تجربه بشود.

دیدگاه

تست کنید نتیجه اش رو اینجا اعلام کنید برای بقیه دوستان تجربه بشود.
                        حتما

دیدگاه

بالاخره امروز همه اش به دستم رسید. منتهی باتری هارو که به Bms متصل کردم ، BMS نه خروجی میده و نه ورودی رو میپذیره.

یعنی از پایه های منفی و مثبتش نمیتونم خروجی بگیرم یا شارژ کنم

کد :

3011015210

اتصالات باتری هم اینطوری هست:

باتری اول : منفی به 0V ولت مثبت به 4.2
                          باتری دوم : منفی به 4.2 ولت مثبت به 8.4
                          باتری سوم : منفی به 8.4 ولت مثبت به 12.6

با ولت متر که میسنجم ولتاژ خروجیش 5.5ولت هست وقتی میره توی بار میشه 0.8 ولت
                          جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۱۲:۳۴ ۱۴۰۵/۰۱/۱۶.

دیدگاه

بالاخره امروز همه اش به دستم رسید. منتهی باتری هارو که به Bms متصل کردم ، BMS نه خروجی میده و نه ورودی رو میپذیره.

یعنی از پایه های منفی و مثبتش نمیتونم خروجی بگیرم یا شارژ کنم

کد :

3011015210

اتصالات باتری هم اینطوری هست:

باتری اول : منفی به 0V ولت مثبت به 4.2
                            باتری دوم : منفی به 4.2 ولت مثبت به 8.4
                            باتری سوم : منفی به 8.4 ولت مثبت به 12.6

با ولت متر که میسنجم ولتاژ خروجیش 5.5ولت هست وقتی میره توی بار میشه 0.8 ولت
                            5.5 ولت تقسیم بر سه میشه حدود ۱.۹ ولت. یعنی هر باتری الان ۱.۹ ولت هست. درست حساب کردم؟
                            اگر با bms شارژ نمیشه اول تک تک شارژشون کنید بعد بزارید امتحان کنید. (با چیری مثل ماژول tp4056)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها

5.5 ولت تقسیم بر سه میشه حدود ۱.۹ ولت. یعنی هر باتری الان ۱.۹ ولت هست. درست حساب کردم؟
                              اگر با bms شارژ نمیشه اول تک تک شارژشون کنید بعد بزارید امتحان کنید. (با چیری مثل ماژول tp4056)
                              مشکل از باتری ها نیست، باتری ها حدود 80 درصد شارژ هستن، بدون BMS راحت حدود 12 ولت میدن. مشکل از BMS هست

دیدگاه

مشکل از باتری ها نیست، باتری ها حدود 80 درصد شارژ هستن، بدون BMS راحت حدود 12 ولت میدن. مشکل از BMS هست
                                جالبه. یعنی bms خرابه؟
                                منم چند وقت پیش با همین نوع bmsها (مال من ۴ تایی بود) به مشکل مشابهی برخوردم. اخرش مجبور شدم از ۴ تا محافظ تک سلولی استفاده کنم:
                                3011015200​
                                ادیت: البته من جریان زیادی نیاز نداشتم در حد ۱ امپر هم برام کافی بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X