اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آیا این ماژول شارژ مناسب کار من هست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط MMDMT نمایش پست ها
    یک روش بسیار مبتدی و اولیه برای شارژ بالانس باتری ها به ذهنم رسید که فکر نمیکنم چندان روش خوبی باشه.

اگر سیم کشی به این صورت باشه عملیات شارژ به درستی انجام میشه آیا؟

منبع تغذیه ۵ ولت ۳ آمپر هست
    (ببخشید اگر به صورت مهندسی نقشه کشی نکردم، یه ادیت ساده راحت تر بود برام)

عکس در Uupload آپلود شده و مدتش ۲۴ ساعته:

اینطوری متصل نکنی خودت و باتری ها میرید رو هوا
    اینطوری مثبت و منفی باتری به هم متصل میشود.و خطر انفجار باتری.

باتری ها رو تک تک شارژ کن بذار کنار.
    بعدش سه تا باتری با هم موازی کن.مثبت ها بهم.منفی ها بهم.
    بعد ۱ ساعت جدا کن.خودشون بالانس میشن باهم.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها

اینطوری متصل نکنی خودت و باتری ها میرید رو هوا
      اینطوری مثبت و منفی باتری به هم متصل میشود.و خطر انفجار باتری.

باتری ها رو تک تک شارژ کن بذار کنار.
      بعد ۱ ساعت جدا کن.خودشون بالانس میشن باهم.
      چون فکر میکردم ممکنه چنین اتفاقی بیوفته تستش نکردم و اومدم سوال کردم

الان دارم باتری هارو همزمان اما به صورت تک سلولی شارژ میکنم اما میخواستم جوری باشه که نیاز نباشه هربار برای شارژ ، تک سلولی بشن.
      الان با روشی که گفتید خودشون بالانس میشن و نیاز به شارژ به صورت بالانس نداره اما بعد از مدتی از بالانس خارج میشه درسته؟ چقدر طول میکشه تا از بالانس خارج بشه؟
      جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۰۳:۰۱ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.

دیدگاه

به نظرم شما صرفا از قابلیت محافظت این بوردهای ابی استفاده کنید و به پورت‌ شارژش اصلا برق ندید.
        فکر میکنم اگر این کار رو بکنید میشه دقیقا معادل اون بردهای سبز باریک تک سلولی.
        از اون طرف برای شارژ یک دونه ماژول افزاینده با کنترل جریان استفاده کنید و جریان خروجی رو روی ۱ امپر و ولتاژ خروجی رو مثلا روی ۱۵ ولت ست کنید.
        حالا شارژر رو وصل کنید، افزاینده خود به خود ولتاژ رو اینقدر میاره پایین که جریان ۱ امپر برقرار بشه. بعد از اینکه اولین باطری کامل شارژ شد، محافظ خود به خود جریان شارژ رو قطع میکنه و عملا مدار شارژ همه باطری‌ها قطع میشه.
        پانوشت: دقت کنید ولتاژ ورودی به افزاینده، از خروجی کمتر باشه. وگرنه بازم باتری ها میرن رو هوا

منم از این نوع راه حل‌ها که منوط به درک عمیق از کارکرد عناصر هست، خیلی خوشم میاد.
        ولی دوتا مشکل هست:
        - اگر مقاومت بین باتری ها نباشه، جریان لحظه‌ای حداکثر میکشه برای بالانس شدن و همین ممکنه باعث خرابی باتری بشه

- در حین کار هم باز ممکنه باتری ها از بالانس خارج بشن (بخاطر تفاوت اندک مقاومت داخلی). پس به نظرم بهتره بالانسر جدا استفاده بشه. البته شایدم اصلا نیازی نباشه.
        جدیدترین ویرایش توسط epsi1on; ۰۷:۳۷ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.

دیدگاه

چون فکر میکردم ممکنه چنین اتفاقی بیوفته تستش نکردم و اومدم سوال کردم

الان دارم باتری هارو همزمان اما به صورت تک سلولی شارژ میکنم اما میخواستم جوری باشه که نیاز نباشه هربار برای شارژ ، تک سلولی بشن.
          الان با روشی که گفتید خودشون بالانس میشن و نیاز به شارژ به صورت بالانس نداره اما بعد از مدتی از بالانس خارج میشه درسته؟ چقدر طول میکشه تا از بالانس خارج بشه؟
          اگر نمیخوای هر بار جدا کنی برای بالانس تنها راه حلش ماژول شارژ بالانسر هست.
          مدت زمان مشخصی ندارد بستگی به کلی پارامتر دارد مقاومت داخلی باتری و میزان شارژ و دشارژ در روز دارد و ....
          شاید بعد ۳ روز شاید بعد ۳ سال.
          باید مداوم تست بشود.
          جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۰:۲۷ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.
          ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها

منم از این نوع راه حل‌ها که منوط به درک عمیق از کارکرد عناصر هست، خیلی خوشم میاد.
            ولی دوتا مشکل هست:
            - اگر مقاومت بین باتری ها نباشه، جریان لحظه‌ای حداکثر میکشه برای بالانس شدن و همین ممکنه باعث خرابی باتری بشه
            .
            زمانی که ۳ تا باتری پر پر باشن و بهم متصل باشن که اونقدر جریان بالایی از همدیگه نمیکشن.
            شاید هر باتری تفاوت ولتاژی حدود ۲ دهم ولت با هم دیگه داشته باشن.
            بابت بالانس کردن این مقدار کم شاید جریانی بین ۵۰ میلی امپر بین باتری ها رد و بدل بشود
            جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۳:۵۱ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.

دیدگاه

زمانی که ۳ تا باتری پر پر باشن و بهم متصل باشن که اونقدر جریان بالایی از همدیگه نمیکشن.
              شاید هر باتری تفاوت ولتاژی حدود ۱۰ میلی ولت با هم دیگه داشته باشن.
              بابت بالانس کردن این مقدار کم شاید جریانی بین ۵۰ میلی امپر بین باتری ها رد و بدل بشود
              این فرمایش شما هم درسته.
              ولی خوب به نظرم بخاطر ۱۰ میلی‌ولت تفاوت که باتری‌ها بالانس شدن نمیخوان.
              همینطور که شما گفتین بعد از شارژ باتری‌ها بصورت تک‌تک، تقریبا ولتاژها یکسان هست و منم دقت نکرده بودم.
              بهر حال ممنون بابت توضیحات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط epsi1on نمایش پست ها
                به نظرم شما صرفا از قابلیت محافظت این بوردهای ابی استفاده کنید و به پورت‌ شارژش اصلا برق ندید.
                فکر میکنم اگر این کار رو بکنید میشه دقیقا معادل اون بردهای سبز باریک تک سلولی.
                از اون طرف برای شارژ یک دونه ماژول افزاینده با کنترل جریان استفاده کنید و جریان خروجی رو روی ۱ امپر و ولتاژ خروجی رو مثلا روی ۱۵ ولت ست کنید.
                حالا شارژر رو وصل کنید، افزاینده خود به خود ولتاژ رو اینقدر میاره پایین که جریان ۱ امپر برقرار بشه. بعد از اینکه اولین باطری کامل شارژ شد، محافظ خود به خود جریان شارژ رو قطع میکنه و عملا مدار شارژ همه باطری‌ها قطع میشه.
                پانوشت: دقت کنید ولتاژ ورودی به افزاینده، از خروجی کمتر باشه. وگرنه بازم باتری ها میرن رو هوا

ولی دوتا مشکل هست:

- در حین کار هم باز ممکنه باتری ها از بالانس خارج بشن (بخاطر تفاوت اندک مقاومت داخلی). پس به نظرم بهتره بالانسر جدا استفاده بشه. البته شایدم اصلا نیازی نباشه.
                محافظت این برد خیلی ضعیفه بیشتر از 1 آمپر بکشی میسوزه.

دنبال یه راه حل بودم که بدون شارژر بالانسر دار بتونم قضیه رو سر هم بیارم ولی انگار نمیشه

توی فروشگاه eca شارژر بالانسر دار مناسب سراغ دارید؟
                گشتم چیزی پیدا نکردم.
                (البته بجز اون اکولایزر ۱.۲آمپری)
                جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۱۵:۲۰ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.

دیدگاه

من این BMS رو هم دارم، البته فکر نمیکنم بالانسر داشته باشه، میشه از ظاهرش متوجه شد؟

دیدگاه

محافظت این برد خیلی ضعیفه بیشتر از 1 آمپر بکشی میسوزه.

دنبال یه راه حل بودم که بدون شارژر بالانسر دار بتونم قضیه رو سر هم بیارم ولی انگار نمیشه

توی فروشگاه eca شارژر بالانسر دار مناسب سراغ دارید؟
                    گشتم چیزی پیدا نکردم.
                    (البته بجز اون اکولایزر ۱.۲آمپری)
                    زیاد حساسیت به خرج نده.
                    فوقش ماهی یکبار ولتاژ سلول ها را چک کن.
                    من خودمم آدم کمال گرا هستم باید همه چیز اصولی باشد تا خیالم راحت باشه شب خوابم ببره
                    ????
                    جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۸:۱۲ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.

دیدگاه

من این BMS رو هم دارم، البته فکر نمیکنم بالانسر داشته باشه، میشه از ظاهرش متوجه شد؟

اون ۳ تا مقاومت smd بزرگ بالا سمت راست که روش نوشته ۱۰۱ میبینی ؟ اگر روی ماژولت اون ۳ تا هست یعنی بالانسر دارد.
                      اگه نیست یعنی بالانسر ندارد.

دیدگاه

اون ۳ تا مقاومت smd بزرگ بالا سمت راست که روش نوشته ۱۰۱ میبینی ؟ اگر روی ماژولت اون ۳ تا هست یعنی بالانسر دارد.
                        اگه نیست یعنی بالانسر ندارد.
                        عه، خب این مقاومت هارو داره انگار، پس بالانسر داره، ایول

خروجی و ورودیش همونP+وP- هست دیگه؟ به صورت خودکار خودش تشخیص میده که خروجیه یا ورودی؟
                        جدیدترین ویرایش توسط MMDMT; ۱۸:۱۴ ۱۴۰۵/۰۱/۲۱.

دیدگاه

اون شارژر که اول پست گفتی میخوای باهاش شارژ کنی تایپ سی بود بوستر اون شارژر هم خودش بالانس شارژ میکند.نیازی به بالانسر نیست.

دیدگاه

خروجی و ورودیش همونP+وP- هست دیگه؟ به صورت خودکار خودش تشخیص میده که خروجیه یا ورودی؟
                            بله.خودکار تشخیص میده????????
                            چرا ایموجی هایی که من میزارم کار نمیکنه علامت سوال میاد

دیدگاه

اون شارژر که اول پست گفتی میخوای باهاش شارژ کنی تایپ سی بود بوستر اون شارژر هم خودش بالانس شارژ میکند.نیازی به بالانسر نیست.
                              اون بالانسرش فقط برای ۲سل هست فکر کنم، تازه همون ۲ سل رو هم که تست کردم ماژول به درستی کار نمیکرد. کلا ماژول عجیبیه در حالت NO BMS هم که خروجی 12.6 ولت باید بده گاهی وقتا کار میکنه گاهی وقتا کار نمیکنه

دیدگاه

بله.خودکار تشخیص میده????????
                                چرا ایموجی هایی که من میزارم کار نمیکنه علامت سوال میاد
                                ایموجی های کیبورد رو علامت سوال میزاره، از مال سایت استفاده کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X