اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول افزاینده ولتاژ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول افزاینده ولتاژ

سلام دوستان
    من یه ماژول افزاینده ولتاژ ۵۰۰ وات آلومینیومی dc به dcدارم.ورودی ولتاژ من ترانس با اینورتر بود.فکر کنم ترانس همون لحظه اول نوسان کرد وماژول دیگه کار نمیکنه.ولتاژ ورودی و خروجی یکی هست با چرخوندن مقاومت هیچ تغییری نمیکنه آیا کل ماژول سوخته و یا یه قطعا اش سوخته؟
    جدیدترین ویرایش توسط Reza2589; ۱۸:۵۰ ۱۴۰۵/۰۱/۲۲.

سلام.
    میشه عکس ماژول رو قرار بدید؟
    احتمال میدم آی سی اصلی سوخته باشه

دیدگاه

عکس نمیشه آپلود کرد ولی محصول تو سایت هست

دیدگاه

سلام.
        روی برد نگاه کنید جای سوختگی نیست؟
        قطعه ای منفجر نشده؟
        اگر لحظه خراب شدن در انجا بودید صدای خاصی از برد نشنیدید؟
        اگر ورودی نوسان کند و خازن ها و دیود ها نتوانسته باشند دفعش کنند به احتمال زیاد ایسی زیر سلف تیروئیدی سوخته باشد.

عکس را می توانید در این سایت اپلود کنید و لینکش را اینجا قرار دهید.

دیدگاه

جدیدترین ویرایش توسط Reza2589; ۱۵:۵۱ ۱۴۰۵/۰۱/۲۳.

دیدگاه

سلام.

نگاه کنید هیچ کدوم از خازن ها از بالا برآمده نشده اند؟
            اگر برامده نشده اند از زیر سوراخ نشده اند؟
            چیزی نشت نکرده؟
            هرکدام از این نشانه ها را داشتند عوضشان کنید.
            به پتانسیومتر ها هم مشکوکم ممکنه انها خراب شده باشند، انهارا خارج کنید و با مولتی متر تست کنید.
            اگر مولتی متر ندارید پس عوضشان کنید.قیمت بالایی ندارند.

دیدگاه

من به این خازن ها مشکوکم
              جدیدترین ویرایش توسط Alireza2025; ۱۷:۲۷ ۱۴۰۵/۰۱/۲۳.

دیدگاه

سلام
                توی این عکس چیزایی که میشه دید اینا هستن
                ۱- آی سی tl494 دوروبر آپ امپ دوم، یعنی پایه ۱۵ و ۱۶ اش یدونه خال روی آی سی دیده میشه که امیدوارم ایراد از نحوه عکس گرفتن باشه وگرنه شاید ایراد از آی سی باشه
                ۲- خازن های ورودی و خروجی هر دو بادکرده به نظر میان ، اگه نور عکس باعث اشتباه نشده باشه حتی میشه به وضوح دید یکی از خازن های خروجی کاملا ترکیده و روی سطح بالاییش ترک قابل مشاهدست

دیدگاه

درود،
                  اول ببینید روی پایه امیتر ترانزیستور Q1 ولتاژ حداقل 10 ولت رو دارید ؟ موقع تست بهتره ولتاژ ورودی به ماژول بین 12 تا 18 ولت باشه.
                  اگر این ولتاژ رو دارید ، تنها قطعاتی که میتونن معیوب باشن ، آیسی TL494, ماسفت زیر سلف و مولتی ترن ها هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Reza2589 نمایش پست ها
                    سلام دوستان
                    من یه ماژول افزاینده ولتاژ ۵۰۰ وات آلومینیومی dc به dcدارم.ورودی ولتاژ من ترانس با اینورتر بود.فکر کنم ترانس همون لحظه اول نوسان کرد وماژول دیگه کار نمیکنه.ولتاژ ورودی و خروجی یکی هست با چرخوندن مقاومت هیچ تغییری نمیکنه آیا کل ماژول سوخته و یا یه قطعا اش سوخته؟
                    درود.
                    وقتی ولتاژ ورودی و خروجی یکی هست یعنی ماسفت روی برد اتصال کوتاه شده و ولتاژ ورودی رو مستقیم میده به خروجی.
                    میتونه ایسی هم سوخته باشد.
                    جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۱۶:۰۵ ۱۴۰۵/۰۱/۲۴.
                    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X