اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول گیرنده لرن پارکینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول گیرنده لرن پارکینگ

سلام
    من میخوام ماژول ریموت درب پارکینگ تولید کنم.
    ولتاژ ورودی بین 12 تا 28 ولت خودرو سبک و سنگین است.
    ماژول های اماده پیدا کردم تو فروشگاه مثل rxc6 که ولتاژ کاری 3.3 تا 5 ولت داره.
    ماژول کاهنده LM2596 رو ایا برای کاهنده پیشنهاد میکنید
    چون کالا تولید انبوه میشه اگر پیشنهاد بهتری در مورد گیرنده و استفاده از کاهنده یا ماژول و قطعات دیگر دارید لطفا راهنمایی کنید.

نوشته اصلی توسط iroption نمایش پست ها
    سلام
    من میخوام ماژول ریموت درب پارکینگ تولید کنم.
    ولتاژ ورودی بین 12 تا 28 ولت خودرو سبک و سنگین است.
    ماژول های اماده پیدا کردم تو فروشگاه مثل rxc6 که ولتاژ کاری 3.3 تا 5 ولت داره.
    ماژول کاهنده LM2596 رو ایا برای کاهنده پیشنهاد میکنید
    چون کالا تولید انبوه میشه اگر پیشنهاد بهتری در مورد گیرنده و استفاده از کاهنده یا ماژول و قطعات دیگر دارید لطفا راهنمایی کنید.
    با سلام و احترام
    جهت پیشنهاد بهتر، اول باید مشخص کنید برای چه منظوری قرار است استفاده شود.

دیدگاه

سلام نوشتم بزرگوار برای باز بسته کردن درب برقی کرکره با نور بالا خودرو
      میخوام ماژول rxc6 که ولتاژ کاری 3.3 تا 5 ولت داره و جریان مصرفی 6 میلی امپر رو براش مدار طراحی کنم که با برق 9تا 16 ولت که مربوط به خودرو سواری است کار بکنه. اگر برق 9 تا 30 ولت هم بشه عالیه ولی الویت نیست، ترجیحا رگلاتور 7805 رو میخوام استفاده کنم دنبال راهنمایی هستم برای کاهش نویز و نوسان از چه خازنی در ورودی و خروجی رگلاتور استفاده کنم که عالی ترین عملکرد رو داشته باشه و نخوام از ماژول های کاهنده شرکتی استفاده کنم.
      جدیدترین ویرایش توسط iroption; ۲۳:۳۴ ۱۴۰۵/۰۵/۱۳.

دیدگاه

یه نقشه پیدا کردم که ممنون میشم بررسی کنید و نظرتپن رو در مورد این مدار بفرمایید هر قسمتی نیاز به تغییرات داره راهنمای کنید

دیدگاه

یه نقشه پیدا کردم که ممنون میشم بررسی کنید و نظرتپن رو در مورد این مدار بفرمایید هر قسمتی نیاز به تغییرات داره راهنمای کنید
          با سلام مجدد
          اگر تنها مصرف مدار شما 6mA است این مدار در ولتاژ ورودی 14 ولت، تلفات حدود 0.1 وات روی رگولاتور ایجاد میکند که بدون نیاز به هیت سینک میتوانید از نقشه ایی که فرستادید استفاده کنید.
          در ولتاژ ورودی 24 ولت با فرض همان جریان مصرفی، تلفات حدود 0.25 وات خواهد شد که باعث میشود رگولاتور کمی گرم شود ولی هنوز هم نیاز به هیت سینک نمیشود.
          در مورد نویز هم قطعا نویز رگولاتور خطی مثل 7805 کمتر از رگولاتورهای سویچینگ است.
          موفق باشید
          جدیدترین ویرایش توسط evergreen; ۱۱:۳۷ ۱۴۰۵/۰۵/۱۴.

دیدگاه

با سلام و احترام
            به عنوان پیشنهاد، اگر میخواهید محصول جدیدی تولید کنید بهتر است گیرنده بر پایه ریموتهای Hopping Code مثل HCS301 تولید کنید که هم از امنیت بالایی برخوردار هستند و هم جای آن در بازار خالی است.
            موفق باشید.

دیدگاه

سپاسگزارم از پاسخگویی شما. پس همین 4 خازن با همین ظرفیت رو استفاده کنم نیاز به تغییرات ظرفیت نداره ؟ در ایده ال ترین حالت برد میخوام باشه.
              در‌مورد پیشنهاد شما از این برد به تعداد خریداری شده انشالله در تولیدات بعدی بتونیم از پیشنهاد شما هم استفاده کنیم.

دیدگاه

سلام احتراما یه بررسی میکنید

دیدگاه

سلام احتراما یه بررسی میکنید
                  با سلام مجدد
                  دوست عزیز این خازنها مناسب هستند، فققط در مورد خازنهای الکترولیت لازم است که از نوع مرغوب باشند و مهمتر اینکه ولتاژ خازن 470 میکروفاراد در ورودی متناسب با ولتاژ ورودی و حداقل 20 درصد بیشتر از آن باشد.

دیدگاه

تا برق ورودی نهایت ۱۶ ولت خودرویی.
                    میفرمایید در ورودی و خروجی چه ولتاژ و ظرفیتی استفاده کنیم. همچنین خازن های عدسی

دیدگاه

تا برق ورودی نهایت ۱۶ ولت خودرویی.
                      میفرمایید در ورودی و خروجی چه ولتاژ و ظرفیتی استفاده کنیم. همچنین خازن های عدسی
                      ظرفیت همینها است. برای 16 ولت در ورودی، ولتاژ خازن الکترولیت ورودی حداقل باید 25 ولت و خروجی حداقل 10 ولت باشه.

دیدگاه

سلام من این ماژول لرن رو‌گرفتم و کد هم بهش دادم با ریموت کد گرفته تغذیه هم با رگلاتور 7805 درستش کردم. میخوام متصلش کنم به خودرو که با زدن نور بالا فرمان ارسال بشه ممنون میشم راهنمایی کنید چکار باید انجام بدم

دیدگاه

عکس از چیزی که درست کردم

دیدگاه

سلام من این ماژول لرن رو‌گرفتم و کد هم بهش دادم با ریموت کد گرفته تغذیه هم با رگلاتور 7805 درستش کردم. میخوام متصلش کنم به خودرو که با زدن نور بالا فرمان ارسال بشه ممنون میشم راهنمایی کنید چکار باید انجام بدم
                            این ماژول مگه گیرنده نیست؟
                            چجوری میخواهید با زدن نور بالا، با آن فرمان ارسال کنید؟

دیدگاه

بله میخوام با زدن نور بالا فرمان ارسال بشه. نمیدونم رله میخواد یا.... وارد نیستم درستش کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X