اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

{دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : {دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

با سلام
    من ماژول sim900 را اندازی کردم میخوام حالا نام اپراطور سیمکارت داخل ماژول روی lcd نشان بدهم با این دستور AT+CSPN ممنون میشم کسی راهنمایی کنه ( بیسیک)

دیدگاه

پاسخ : {دانلود}-برنامه کامل و بدون نقص SIM900 به زبان بسکام -کنترل چند رله و سنسور

سلام من برنامه دومی تو صفحه یکو ریختم همچی خوبه فقط رمز 1111 رو error passمیزنه.چطوری میشه رمز پیش فرظو از داخل برنامه عوض کرد؟مرسی

اضافه شده در تاریخ :
      مشکل پیدا شد :wow:متغیر های Dim Pass2 As Eram String * 4وDim P2 As String * 4 اینجوریش کنین درست میشه.2روزه سر کارم :angry:.به هر حال دمش گرم هرکس این برنامرو گذاشته :nice:

دیدگاه

سلام دوستان وقتتون بخیر
        من این برنامه صفحه یک رو استفاده کردم
        اما متنی که داخل متغییر inmsg ذخیره میشه 61 طول داره و حاوی اطلاعات مثل زمان و تاریخ و شماره موبایل فرستنده اس ام اس هست اما متن اس ام اس نیست که بتونم با اون پسورد مقایسه کنم دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه ؟
        منتظر لطف و محبت دوستان هستیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام هاشم
          سلام دوستان وقتتون بخیر
          من این برنامه صفحه یک رو استفاده کردم
          اما متنی که داخل متغییر inmsg ذخیره میشه 61 طول داره و حاوی اطلاعات مثل زمان و تاریخ و شماره موبایل فرستنده اس ام اس هست اما متن اس ام اس نیست که بتونم با اون پسورد مقایسه کنم دوستان کسی هست که بتونه راهنمایی کنه ؟
          منتظر لطف و محبت دوستان هستیم
          سوال شما خیلی گنگ بود
          مدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...

دیدگاه

سلام
            من ماژول رو از فروشگاه eca خردم. وقتی تغذیه رو روشن می کنم power led که زرد رنگه روشنه، status led که قرمزه خاموشه و net led که زرده با فاصله کمتر از یک ثانبه چشمک می زنه که بر اساس دیتاشیت یعنی دنبال شبکه می گرده. فقط چند بار پیش اومد که وصل شد و وقتی زنگ زدم بهش بوق آزاد می زد. اما پیامک نمی گیره. چون موقع زنگ خوردن پایه RI low می شه اما موقعی که پیامک می دم low نمی شه. هیچ دستوری هم از میکرو نمی گیره و پاسخی هم به پورت سریال نمی ده ، یعنی به نظر میاد ارتباط سریال برقرار نشده. از تغذیه 4.5 ولت 3 آمپر هم استفاده می کنم.
            به نظر شما مشکل از کجاست که اکثر اوقات به شبکه وصل نمی شه و ارتباط سریال هم برقرار نیست؟

دیدگاه

سلام . خدمت شما خوبان.
              دوستان میدونم یکمی عجیبه ولی برنامه تو بسکام کامپایل نمیشه. هی ارور میده. درضمن ورژن بسکام من 2.0.7.8 هست. لطفا کمکم کنید واقعا به این پروژه نیاز دارم با تشکر.

دیدگاه

برنامه مشکلی نداره و خوب کار میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmmiii1234 نمایش پست ها
                  برنامه مشکلی نداره و خوب کار میکنه.
                  ولی برای من کامپایل نمی کنه ارور میده اگه یه لطفی کنی و فایل های bas, و HEX. رو برام قرار بدی ممنون میشم

دیدگاه

سلام خدمت همه دوستان چند وقت پیش این مدار رو با سیم 900 ساختم همه چیز هم خوب کار کرد. این دفعه دارم با sim800 می سازم همه چیز درسته ولی دیتایی که سیم می فرسته رو میکرو اعمال نمی کنه به خروجی .یعنی قسمت پسورد رو رد نمی کنه یا پایه های خروجی رو تغییر نمی ده . در ضمن اطلاعت ورودی و خروجی هم دارم تو کامپیوتر می بینم ارتباط بین میکرو و سیم برقراره به محض ارسال پیام ، اطلاعات دریافت می شود. پایه ri عملشو درست انجام می دهد ولی خروجی ها تغییر نمی کند. لطفا اگه چیزی به ذهنتون می رسه بگید .

دیدگاه

باود ریت رو چک کنید
                      سیم رو به صورت سریال مستقیم به سیستم وصل کنید و ببینید چه فرقی با سیم 900 میکنه
                      مدت زمانی که صرف ایجاد تاپیک و منتظر پاسخ هستید را صرف سرچ کنید...

دیدگاه

سلام وقتی برنامه روکپی میکنی توی بیسکام یه سری دستورات ارورمیگیره ایناچی هستند؟
                        این دستورات که نمیشناسه: "
                        <
                        >
                        &#039

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نمونه هاش:

$regfile = "m32def.dat"

'####################################

Sub Getline
                        Inmsg = ""
                        Do
                        Gps = Inkey()
                        If Gps > 0 Then
                        Select Case Gps
                        Case 13 : If Inmsg <> "" Then Exit Do ' if we have received something
                        Case 10 : If Inmsg <> "" Then Exit Do ' if we have received something
                        Case Else
                        Inmsg = Inmsg + Chr(gps) ' build string
                        End Select
                        End If
                        Loop

End Sub
                        درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed garoosi نمایش پست ها
                          سلام وقتی برنامه روکپی میکنی توی بیسکام یه سری دستورات ارورمیگیره ایناچی هستند؟
                          این دستورات که نمیشناسه:
                          "
                          <
                          >
                          &#039
                          اینها به نظر خطاهائی است که علت آن، وجود یک باگ در ادیتور متن سایت ECA است که قبلا هم به بزرگان سایت گوشزد شده
                          اما همچنان حل نشده باقی مانده است، مثلا quot& را به جای علامت قرار می دهد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهندس نوآور نمایش پست ها
                            اینها به نظر خطاهائی است که علت آن، وجود یک باگ در ادیتور متن سایت ECA است که قبلا هم به بزرگان سایت گوشزد شده
                            اما همچنان حل نشده باقی مانده است، مثلا quot& را به جای علامت قرار می دهد.
                            سلام مهندس عزیز
                            مچکرازپاسختون..مشکلم حل شدوبرای اینکه دوستان دیگه به مشکل نخورن تصحیح شده رومیزارم:

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

به جای
                            "
                            دابل کوتیشن میزاریم "
                            به جای
                            <
                            علامت کوچکتر >
                            بجای
                            >
                            علامت بزرگتر<
                            بجای
                            &#039
                            علامت کوتیشن که برای توضیحات برنامه است '
                            جدیدترین ویرایش توسط saeed garoosi; ۲۳:۱۶ ۱۳۹۶/۰۴/۳۰.
                            درعجبم ازمردمی که به دنیایی مشتاقندکه ازآن دورمیشوندوگریزان ازآخرتیکه که روزبه روزبه آن نزدیک میشوند.

دیدگاه

این برنامه کامل نقص هستش واصلاجواب نمیده
                              وقت نذارین ...من تست کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed garoosi نمایش پست ها
                                این برنامه کامل نقص هستش واصلاجواب نمیده
                                من برای شما برنامه خودم رو فرستادم-- دیدید؟؟؟
                                روش برنامه نویسی این برنامه اشتباه هست وگرنه لگوریتم یکی هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X