اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماژول RX480

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ماژول RX480

سلام دوستان خسته نباشید
    من میخواستم با استفاده از این ماژول 60 عدد LED 5mm رو به هم موازی کنم ( هر کانال 15 LED موازی) و در حالت jog ازش استفاده کنم.
    آیا میتونم صرفا با متصل کردن درست مدار به LED و مقاومت ها با ولتاژ منبع 3.7 ولتی 2200 mA به ماژول ، با ریموت روشنشون کنم یا نیاز به قطعه ثالثی هست؟ مثل درایور یا آردوینو یا رله یا هرچیز دیگه ای
    بنده دانشجو هستم پس اطلاعات تخصصی کافی ندارم. صرفا از مطالعات اخیر یسری نگرانی ها برام پیش اومده که نکنه چیزی رو از قلم انداختم یا این مدار نیاز به قطعات بیشتری داره تا کامل بشه
    متشکرم

درود.
    منظورت این ماژول هست ؟
    لینک

این ماژول روی خودش کنترلر دارد و نیاز به اردینو ندارد.
    فقط خروجی های ماژول ضعیف هستند فقط در حد فعال کردن یک ترانزیستور.
    خروجی ماژول رو باید تقویت کنید تا بتونید الیدی بهش وصل کنید.
    میتونید از ایسی بافر uln2003 استفاده کنید.
    خروجی ماژول بدید به ایسی uln2003

با uln2003 اشنایی دارید ؟
    جدیدترین ویرایش توسط majidmalvandi; ۲۳:۳۳ ۱۴۰۴/۱۲/۲۲.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

بله همین ماژول

خروجی های فقط این ماژول ضعیف هستن یا rxc6 و rm03 هم همینطور هستن؟

خیر آشنایی ندارم با این آیسی
      اگر امکانش هست لینک درباره این آیسی و عملکردش و نحوه استفادش بهم بدید ????????

دیدگاه

کلا ماژول ها خروجیشون ضعیف هستن.
        اینترنت که کلا قطعه همه عکسها اتصال این ایسی تو گوگل بود.
        دیتاشیتش ببین
        لینک
        خروجی ماژولت باید بزنی به پایه های ۱ تا ۸
        پایه ۹ به منفی
        پایه های ۱۱ تا ۱۸ وصل میشه به منفی الیدی ها
        ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
          کلا ماژول ها خروجیشون ضعیف هستن.
          اینترنت که کلا قطعه همه عکسها اتصال این ایسی تو گوگل بود.
          دیتاشیتش ببین
          لینک
          خروجی ماژولت باید بزنی به پایه های ۱ تا ۸
          پایه ۹ به منفی
          پایه های ۱۱ تا ۱۸ وصل میشه به منفی الیدی ها
          و در آخر پای مثبت ال ای دی ها رو به مقاومت وصل کنم و بعد همه رو موازی کنم به ولتاژ +5 وصل کنم؟

خیلی ممنونم ازتون لطف کردید

فقط اینکه اگر بخوام به یکی از خروجی های آیسی ، 2 تا لامپ ال ای دی 1 وات وصل کنم به صورت موازی ، باز هم جوابگو هست؟
          با وجود اینکه خروجی آیسی 500 میلی آمپره ولی مصرف این ال ای دی های 1 واتی هر کدوم 350 میلی آمپر ساعته؟

دیدگاه

بله.

خواهش.

معمولا پاور الیدی ها ۳۵۰ میلی امپر نیستن و کمتر جریان میکشن حدود ۲۰۰

میتونی ۲ تا ورودی و۲ تا خروجی ایسی رو موازی کنی و بزنی به یک کانال ریموت اینطوری جریان دوبرابر میشه.اصولی نیست اما من تست کردم جواب میده.
            یا اینکه از ماسفت IRFZ44 استفاده کنی که با ۵ ولت فعال میشه تقریبا.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
              بله.

خواهش.

معمولا پاور الیدی ها ۳۵۰ میلی امپر نیستن و کمتر جریان میکشن حدود ۲۰۰

میتونی ۲ تا ورودی و۲ تا خروجی ایسی رو موازی کنی و بزنی به یک کانال ریموت اینطوری جریان دوبرابر میشه.اصولی نیست اما من تست کردم جواب میده.
              یا اینکه از ماسفت IRFZ44 استفاده کنی که با ۵ ولت فعال میشه تقریبا.
              سپاسگزارم ازتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X