اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ماژول hm-r

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ماژول hm-r

با سلام
    ظاهرا HM-T یا TM-R تنها یک نوع در بازار وجود دارد پا 232 یا TTL
    کسی می دونه کدوم نوعش هست چون حتی توی دیتا شیتش هم دقیقا نگفته کدومشه ولی حدس می زنم چون نگفته نباید 232 باشه ولی روی خودش یه چیپ شبیه MAX232 وجود داره ، که شاید من اشتباه می کنم .

دیدگاه

سلام
      بله اگر روی برد تراشه max232 رو دیدین از نوع RS232 هست مستقیما می تونین به کامپیوتر متصل کنین و در غیر اینصورت سطح منطقی TTL رو براتون ظاهر می کنه.

برنامه کانفیگ این ماژول هم می تونین از لینک زیر دانلود کنین

http://www.hoperf.com/upload/rf_app/HM-TR_SETUP.exe
      هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

بله اگر روی برد تراشه max232 رو دیدین از نوع RS232 هست مستقیما می تونین به کامپیوتر متصل کنین و در غیر اینصورت سطح منطقی TTL رو براتون ظاهر می کنه.
        مهندس این رو که می دونم!
        منظورم اینه که مطمن نیستم این چیپ 232 باشه یا نه ؟ و فروشگاه جوان هم میگه در مدلهای تکی که یا گیرنده هستند یا فرستنده تنها یک نوع وجود دارد و اینها یا 232 هستند یا TTL و دیتا شیت رو نگاه کنید .
        در دیتا شیت هم اصلا نگفته که 232 هستند یا نه !
        می خواستم بدونم کسی که استفاده کرده 232 بودند ؟

دیدگاه

سلام آقا عباسی
          حالا دقیقا نمی دونم منظورتون رو درست متوجه شدم یا خیر
          اگر روی hm-r یک آی سی smd با خازن های بایاسش باشه RS232 هست و اگر این آی سی وجود نداشته باشه یا جای آی سی خالی باشه یعنی TTL

حالا امیدوارم سوالتون رو به درستی فهمیده باشم.

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X