اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
    برد ماژول خودتون چقدره؟
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

ممــــــــنون از پاسختون(آقا پویان) :smile:
      دقیقا این کاری که گفتید رو انجام دادم و از اینکه قبل فرستنده مدار کار میکنه و رو بلند گو پخش میشه مطمئنما یعنی ورودی پری و پ امپو میدم به adc بعد به dac و بعد به بلند گو بدون مشکل پخش میشه در حد کیفیت 8 بیت !
      ولی بعد از اینکه مدار فرستنده و گیرنده وارد مدارم میکنم چیزی پخش نمیشه ! من خودم فکر میکنم باید تقویت جریان کنم ولی از طرفی خوب ربطی هم نداره چون اگه درست منتقل کنه باید پخش بشه ! حالا باید چی کار کنم ؟
      من میخاستم اس دی بزارم ضبط کنم بعد بفرستم که دیگه 100% باید جواب بده با کیفیت خوب ولی هم بلد نیستم و بعد اینکه پروژه های آماده با این ماژول رو که نگاه کردم آنلاین میفرستن و ذخیره نمیکنن !
      آها داشت یادم میرفت برد ماژول تا 20 متر تست شده ولی احتمالا تا 100 رو جواب بده البته فرستادن تک مقدار رو میگم اگر کمک کنید در راه اندازی ممنون میشم و بعد از کامل شدن پرژم قصد دارم برای استفاده بقیه رو نت منتشرش کنم.
      با تشکر
      گر طالب فضلی افتادگی آموز *****هرگز نخورد آب زمینی که بلند است )

اگر دقت کنید بیشتر مشکلاتمون رو با مدارها تو نت سرچ میکنیم پس اگر شما هم مطلبی کامل بلدی بنویس تا بقیه مشکلشون برطرف شه !

دیدگاه

خواهش میکنم خوب شما مثل قبل توی گیرنده اعداد ای دی سی را بخونید و روی ال سی دی نشون بدید،ببینید اصلا چیزی میاد یا نه.
        نه احتیاج به ذخیره نیست همین شکلی هم باید بفرسته دیگه.سرعت نمونه برداری ای دی سی تون را بگید چقدر بوده؟فرکانس گیرنده فرستنده چقدر بوده؟
        اگه از هدر آقای ایمانی استفاده میکنید کدتون را هم بذارید بیشتر میشه کمک کرد.

دیدگاه

دوستان سلام بنده ب دنبال همچین ماژولی اما با دیتا ریت بالا(تقریبا خیلی بالاتر میگردم...ماژول خواسی مد نظرتون هست؟؟؟میشه راهنمایی کنید؟

دیدگاه

ممنون از همه ی دوستانی که زحمت کشیدند.مخصوصا جناب ایمانی فر
            فایل ضمیمه شده ی صفحه ی اول رو استفاده کردم با اندکی تغییر در مدل میکرو.
            گیرنده: MEGA16
            فرستنده: MEGA32 - واسه فرستنده حوصله نداشتم LCD ببندم! :biggrin:

ضمنا، مدار گیرنده اولش کار نمیکرد، با یه خازن 1000 میکرو تو مسیر بعد از رگولاتور، راضی شد جواب بده! :nerd:

دیدگاه

سرعت adc که 8000 نمونه بر ثانیس و فرکانس کاری میکرو 16 مگ بود گفتن احتمال داره هنگ کنه گزاشتیم 8 مگ
              هدر که همونه
              کد فرستنده :
              کد:
              while(1)
              {
              if(coding==1)
              {
              coding=0;
              .
              .
              .
              a[0]=(char)(((int)'0')+PINA.0);
              a[1]=(char)(((int)'0')+PINA.1);
              a[2]=(char)(((int)'0')+PINA.2);
              a[3]=(char)(((int)'0')+PINA.3);
              a[4]=(char)(((int)'0')+PINA.4);
              a[5]=(char)(((int)'0')+PINA.5);
              a[6]=(char)(((int)'0')+PINA.6);
              a[7]=(char)(((int)'0')+PINA.7);
              }

index++;
              if(index < 8)
              Send_Data(1, &a[index]);
              else
              {
              index=0;
              coding=1;
              }
              .
              .
              .
              }
              کد گیرنده :
              کد:
              while(1)
              {
              .
              .
              .
              if(State==1)
              {
              index++;
              data1=payload[1];
              if(index<8)
              {
              a[index]=data1 - '0';
              }
              else
              {
              index=-1;
              receive=1;
              }
              State =0;
              }

if(receive==1)
              {
              receive=0;
              PORTA.0=a(0);
              PORTA.1=a(1);
              PORTA.2=a(2);
              PORTA.3=a(3);
              PORTA.4=a(4);
              PORTA.5=a(5);
              PORTA.6=a(6);
              PORTA.7=a(7);
              }
              .
              .
              .
              }
              اگر به هم ریخته شد اینجا پلود کردم
              http://s5.picofile.com/file/8172306442/send_recieve.zip.html
              با تشکر

اگر دقت کنید بیشتر مشکلاتمون رو با مدارها تو نت سرچ میکنیم پس اگر شما هم مطلبی کامل بلدی بنویس تا بقیه مشکلشون برطرف شه !

دیدگاه

کاش یه کم توضیح میدادید هر متغیری چیه کلا چیکار کردید.من متوجه نشدم چی به چیه.
                ببینید ای دی سی را 8 بیتی تنظیم کنید.یه کاراکتر ارسال باید بشه اون طرف هم پورت را باید مساوی این کاراکتر قرار داد.اینطوری:
                گیرنده
                کد:
                void main(void)
                {
                nRF_Config(1);
                DDRA=0xFF;
                while (1)
                   {
                   if(State == 1)
                    {
                		PORTA=payload[1];
                    }
                   }
                }
                فرستنده هم:
                کد:
                void main(void)
                {
                // Declare your local variables here

nRF_Config(0);

while (1)
                   {
                   data1=مقدار ای دی سی
                   Send_Data(1 , &data1);
                   }
                }

دیدگاه

ممنون از شما آقا پویان عزیز
                  من از adc میکرو استفاده نکردم و از آی سی خارجی میدم به 8 تا از پایه های میکرو
                  پروژه من طوری که میکرو باید بعد از دریافت کردن مقادیر adc اون رو با یه الگوریتمی کد کنه (همینگ) که یک کد اصلاح خطا تک بیته (مثلا اگر در هوا بیتی از 0 به 1 تغییر پیدا کرد در گیرنده این مشکل مشخص و اصلاح میشه منتها فقط خطای تک بیت نه بیشتر یعنی فقط میتونه 1 بیتو اصلاح کنه ) .
                  یعنی پروژه اینه که صدارو بگیره با همینگ کد کنه بعد بفرسته دیکد کنه و بدم به dac برای تولید موج آنالوگ
                  راستش من قسمت سخت افزار مثل تقویت کنندگی و آی سی adc و dac پری آمپلی فایر و.... کار کردم و دوستم قسمت کدشو انجام داده و این کدی که بالا گزاشتم قسمت کد همینگش حذف شده فقط ارسال و دریافت دیتاش هست که اگر تونستیم جواب بگیریم بعدا کد همینگو بهش اضافه کنیم البته قبل از فرستنده گیرنده(استفاده از ماژول) هم بدون کد همینگ و هم با کد همینگ که 8 بیت رو از adc میگیره و با یه الگوریتمی 12 بیت خروجی میده رو تست کردیم و صدایی حالا با کیفیت پایین تر داشتیم البته برای این کار از spi استفاده نکردیم و 12 تا از پایه های میکرو خروجی بود و اون ور هم 12 تا از پایه ها ورودی و دوباره دیکد میشد و از 8 پایه خروجی میگرفتیم و میدادیم به dac که جواب داد با فرکانس 8 مگ خود میکرو .
                  من به دوستم اطلاع دادم که بیاد و کدی که نوشته رو توضیح بده
                  و باز هم از شما دوست عزیز بابت زمانی که گزاشتید تشکر میکنم

دیدگاه

دوست عزیزی که قصدداری بااین ماژول صداجابجاکنی ما یک تیم چهارنفره سه ماه خپدمون کشتیم تاجابجاشدالبته اگه بگم چه طوری کسی باورش نمی شه ولی کلا ماژول مناسبی نیست برای صدا از rfm12pاستفاده کن واز روش pwmوفیلتر این تست شده
                    فدای شما
                    Ali Reza Tarkesh Esfahani

Yahoo: amt_1390@yahoo.com

دیدگاه

راستی عزیز لاقل شما ۳۰تانمونه بردار بعد یک ضرب بفرست ببین چه شما یکدونه ارسال کنی چه ۳۰تا هدد ۸بیتی اختلافش خیلی کمه واینکه تابیایی ۳۰تاراپخش کنی اون ورم هم بگذارنمونه برداری را adcروی ۵۰۰کیلو تا با زمان pwmهات یکی بشه البته تجربی این می گممم!!!واینکه دقت کن وسط پخش وقفه نخوری چون اگه دیتا جدید بیاد دیتاهای قبلیت ازببین می ره البته می تونی پی لود راهم کپی کنی ولی سرعت اجرای کارت میاد پایین ولی بازم مناسب نیست این ماژول چون توی دیتاهای سنگین کم میاره

دیدگاه

علی آقا واقعا ممنون از راهنماییت دوست عزیز و متشکر
                        ما هم داریم سعی میکنیم ولی نمیشه :cry2: البته امکاناتمونم کمه و گرنه میشد با اسکوپ ببینیم چه بلایی سر موج داره میاد
                        در مورد rfm که گفتید فیلتر بزارم من به همین مدارم فیلتر اضافه کردم فقط نویزش بیشتر شد شما از مدار مجتمع استفاده کردی ؟ واسه فیلتر چی بزارم
                        ما از آی سی استفاده کردیم برای dac

اگر مقدور بود براتون ممنون میشم بگید چی کار کردید جواب گرفتید که کلی دعاتون میکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad_bakhtiary
                          علی آقا واقعا ممنون از راهنماییت دوست عزیز و متشکر
                          ما هم داریم سعی میکنیم ولی نمیشه :cry2: البته امکاناتمونم کمه و گرنه میشد با اسکوپ ببینیم چه بلایی سر موج داره میاد
                          در مورد rfm که گفتید فیلتر بزارم من به همین مدارم فیلتر اضافه کردم فقط نویزش بیشتر شد شما از مدار مجتمع استفاده کردی ؟ واسه فیلتر چی بزارم
                          ما از آی سی استفاده کردیم برای dac

اگر مقدور بود براتون ممنون میشم بگید چی کار کردید جواب گرفتید که کلی دعاتون میکنیم
                          DAC خوبه ولی قضیه راجنایی نکن خروجی pwm بده به فیلتر rc بعد صداش گوش کن عین هلو پخش می کنه تونت بگرد ضبط وپخش صدا با avr کلی مقاله میاره روش های نمونه برداری وفرکانس هایی که توی پ.خ واستون گفتم می تونید اصولیش یادبگیرید الان باگوشیم یکم سخته وگرنه لینکشون واستون ارسال می کردم

دیدگاه

خیلی ممنون و متشکر از راهنماییتون علی آقا
                            و مرسی از اینکه وقت گزاشتید پاسخ دادید

دیدگاه

سلام خسته نباشید من این برنامه SEND و RECEIVE را راه انداختم وجواب هم گرفتم اگه به جای کریستال 8MHZ از کریستال 14.7456MHZ استفاده کنم مشکلی پیش نمی آید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

دیدگاه

نوشته اصلی توسط miladheydari72
                                سلام خسته نباشید من این برنامه SEND و RECEIVE را راه انداختم وجواب هم گرفتم اگه به جای کریستال 8MHZ از کریستال 14.7456MHZ استفاده کنم مشکلی پیش نمی آید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
                                سلام دوست عزیز
                                هیچ مشکلی پیش نمیاد من تا 16 مگو امتحان کردم فقط یه سرچ بزن واسه 16 مگ میکرو تاپیکش هست درست تنظیم کن فیوز بیتارو

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X