طریقه ارسال و دریافت داده با این ماژول به چه شکله؟ آیا این ماژولهارو باید باهم شبکه کرد و توسط سوکت پروگرامینگ به ip خاصی داده ارسال کرد یا اینکه مثل یک RF فقط داده روش گذاشته میشه و ارسال میشه و هرچنتا از این ماژول که باشن همگی اون دادرو دریافت میکنند؟ اگر اینطوره چطور میشه به یک ماژول خاص داده ارسال کرد؟
سوال آخر : توسط WireLess گوشی چیزی ارسال شه این میتونه دریافت کنه؟
طریقه ارسال و دریافت داده با این ماژول به چه شکله؟ آیا این ماژولهارو باید باهم شبکه کرد و توسط سوکت پروگرامینگ به ip خاصی داده ارسال کرد یا اینکه مثل یک RF فقط داده روش گذاشته میشه و ارسال میشه و هرچنتا از این ماژول که باشن همگی اون دادرو دریافت میکنند؟ اگر اینطوره چطور میشه به یک ماژول خاص داده ارسال کرد؟
سوال آخر : توسط WireLess گوشی چیزی ارسال شه این میتونه دریافت کنه؟
اگر کسی جواب این چنتا سوال مارو میدونه لطف کنه بگه لنگش موندم
برد این ماژول را نمیشه دقیق گفت.این ماژول به مانع خیلی حساسه.یعنی دو تا دیوار بیاد جلوش دیگه فک نکنم کارایی داشته باشه.کیفیت ساختش هم مهمه.با همین ماژول های معمولی و سرعت 1 مگابیت و حداکثر توان توی خونه من 15 متر از برد گرفتم ولی فک کنم تو فضای باز بیشتر باشه.
این ماژول ها دارای آدرس قابل برنامه ریزی هستند.پس اینطور نیست که هر چیزی یه طرف بفرسته همه بگیرند.باید آدرسشون و فرکانس و سرعت و توان گیرنده و فرستنده با هم مطابقت داشته باشه.مگر نه به هم وصل نمیشند.
توسط وای فای گوشی یا لپ تاب هم نمیشه بهشون وصل شد.
آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟
ممنون که جواب دادید
پس مزیت این نسبت به این ask ها چیه , تازه ask قیمتش زده 3500 و این ماژول زده 5500
چه ماژولی هست که بشه با وایرلس گوشی براش چیزی فرستاد و با اون هم چیزی بفرسته وایرلس گوشی بگیره
------
یکم در مورد این آدرسهائی که گفتین توضیح میدین؟ فرض کنید 5 گیرنده هست و با یک فرستنده بخواهیم در هر لحظه به هر کدام از گیرنده ها چیزی بفرستیم
ممنون که جواب دادید
پس مزیت این نسبت به این ask ها چیه , تازه ask قیمتش زده 3500 و این ماژول زده 5500
چه ماژولی هست که بشه با وایرلس گوشی براش چیزی فرستاد و با اون هم چیزی بفرسته وایرلس گوشی بگیره
------
یکم در مورد این آدرسهائی که گفتین توضیح میدین؟ فرض کنید 5 گیرنده هست و با یک فرستنده بخواهیم در هر لحظه به هر کدام از گیرنده ها چیزی بفرستیم
مزیتش سرعت بالا و خطای نزدیک به صفرشونه.تا جایی که من میدونم از ماژول ask برای انتقال داده استفاده نمیشه چون خطای بالایی داره.
من چند وقت پیش همین nrf ها را 4200 خریدم.
والا نمیدونم.ولی تا جایی که من میدونم با ماژول بولوتوث میشه.البته من ماژول wifi هم شنیدم.
خوب فرستنده باید آدرس گیرنده ای را که میخواد باهاش ارتباط برقرار کنه را تو یکی از رچیسترهاش قرار بده.
ادرس هم 5 تا عدد 8 بیتیه که 1099511627776 حالت به وجود میاره.پس امنیت قابل قبولی هم داره.
ماژول هائی مثل Ask هیچ مزیتی به nrf بدون آنتن دارد؟
والا دقیق نمیدونم ولی مثلا اینجا نوشته 100 متر برد داره
http://robona.ir/?p=1726
که خوب خیلی نسبت به nrf معمولی بهتره.این جور که اینجا توضیح داده از این ماژول ها برای انتقال داده هم استفاده میشه.(یعنی حرف قبلی من اشتباه بوده).بهترین راه اینه که شما خودتون عملی تست کنید. :job:
داده که معلومه انتقال داده میشه چون اصلا ask یک نوع پروتوکل مدولاسیون داده روی موج است اما این پروتوکل خطاش نسبت به GFSK بالاتره , GFSK پروتوکل مدولاسیونیه که بلوتوث هم استفاده میکنه (nrf هم gfsk استفاده میکنه)
از لحاظ برد , nrf بدون آنتن هم میگن 100 متر تو فضا آزاد برد داره (اونم تو فضای آزاد 100 متره)
اما واقعا ask هیچ مزیتی داره یا نه نمیدونم
دیدگاه