اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]راه اندازی ماژول +nRF24L01

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

فکر میکنم سوالمو درست نرسوندم
    هر 2 سیستم مستقل هستند اما از یک طرح زده شدن و هر بار برای هر دونه کپی تغییر در سیستم ایجاد نمیشه

دیدگاه

سلام دوستان
      نمیدوم چرا وقتی وقفه همگانی رو فعال میکنم ماژول کار نمیکنه :question: :question:
      #asm("sei&quot

میخوام تایمر صفر رو برای ایجاد تاخیر استفاده کنم..

باید چی کار کنم :question: :question: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ALI micro
        سلام دوستان
        نمیدوم چرا وقتی وقفه همگانی رو فعال میکنم ماژول کار نمیکنه :question: :question:
        #asm("sei&quot

میخوام تایمر صفر رو برای ایجاد تاخیر استفاده کنم..

باید چی کار کنم :question: :question: :cry: :cry: :cry:
        والا چی بگم سوالا میکرویی که جاش اینجانیست
        شبیه سازی کن ببین کجاش مشکل داره نمیدونم والا
        به هم ربطی ندارن خب
        درایور شبکه و nRF24L01
        کاتالوگ محصولات
        کنترلر CNC شش محوره برای پرینتر 3D و Pick n Place
        شبیه ساز تک تیرانداز و سیبل دیجیتال با پردازش تصویر
        فروش اسیلوسکوپ GWinstek GOS-630FC

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
          والا چی بگم سوالا میکرویی که جاش اینجانیست
          شبیه سازی کن ببین کجاش مشکل داره نمیدونم والا
          به هم ربطی ندارن خب
          ممنون حلش کردم تو هدر فایل ابتداش اومدم وقفه همگانی رو غیر فعال کردم

کد:
          void nRF_Config(char mode)
          {
          #asm("cli") // Global enable interrupts

// Port B initialization
            // Func7=Out Func6=In Func5=Out Func4=Out Func3=Out Func2=In Func1=In Func0=In
            // State7=0 State6=T State5=0 State4=0 State3=0 State2=T State1=T State0=T
            PORTB=0x00;
            DDRB=0xB8;

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بسطام بیرامی
            سلام مطمعا باش یه جایی توی کد اشتباه کردی و این که باید تایمینگ ها رو رعایت کنی یعنی ماژول ها نباید با هم ارسال کنند و با یه زمان رندم بعد از دریافت از سرور باید جواب بدن
            برای هر کاری راه وجود داره خب میتونی برقشو قطع کنی اما با یه پایه از میکرو و یه مدار ایجاد کننده تاخیر
            یعنی وقتی خواستی ریست کنی یه پایه رو یک کنی که باعث بشه میکرو ریست شه ( خب پایه 0 میشه ) بعد یه مدار تاخیر راه بیفته ( و پایه رو برات یک نگه داره ) و بعد از مدت مشخصی تغذیه میکرو و ماژولت وصل شه ( یعنی پایه رو صفر کنه )
            اینطوری دستور ریست شدن رو خودت میدی و تغذیت قطه میشه و با تاخیر تغدیه وصل میشه و میاد بالا
            سلام
            با ماژول آنتن دار امتحان کردم داره خوب جواب میده ولی با ماژول بدون آنتن بعضی وقتا جواب میده بعضی وقتا جواب نمیده :cry: :cry: :cry:

بنظر شما مشکل از کجاست :question: :question: :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

من دقیق نفهمیدم مشکل شما چیه؟
              ببینید دو تا ماژول زمانی میتونند به هم وصل بشند که آدرسشون یکی باشه.این آدرس هم 5 تا عدد 8 بیتیه.
              در ضمن باید رجیستر های rf_chanel و rf_setup دو تا ماژول هم یکی باشند.
              حالا اگه شما داری مثلا تعداد 1000 تا موس درست میکنید و میخواید با هم قاطی نشن باید 1000 تا کد با آدرس های مختلف روی میکرو ها پروگرم کنید.
              آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

سلام
                با ماژول آنتن دار امتحان کردم داره خوب جواب میده ولی با ماژول بدون آنتن بعضی وقتا جواب میده بعضی وقتا جواب نمیده :cry: :cry: :cry:

بنظر شما مشکل از کجاست :question: :question: :cry: :cry: :cry: :cry:
                ببین معید میدونم به دلیل آنتن دهی باشه وقتی کنار همن باید کار کنن
                من تا 100 متر رو جواب گرفتم از همین بدون آنتنا و اتفاقا همش هم با همونا کار میکنم
                هدفم افزایش برد از طریف شبکه کردنه نه بالا بردن قدرت و برد ماژول
                شبکه های مش رو بخون متوجه منظورم میشی
                دقیقا بررسی کن ببین کجا دیتا نمیاد یا دیتایی میاد چییه که اینطوری میشه
                باید بتونی خط به خط رو دیباگ کنی تا اشکال کارت رو پیدا کنی
                درایور شبکه و nRF24L01
                کاتالوگ محصولات

دیدگاه

خیلی عجیبه

ماژول آنتن دار خیلی خوب کار میکنه
                  ولی ماژول بدون آنتن که فاصله 20 سانتی کنارش گذاشتم کار نمی کنه یا خیلی بد کار میکنه :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

سلام
                    برای اینکه ماژول دوباره شروع به کار کنه از ترانزیستور BC337 برای سوئیچ زمین ماژول استفاده کردم تو برنامه با تایمر اون رو کنترل میکنم که اگه از یه زمان خاصی از ماژول پاسخی دریافت نکرد زمین ماژول رو قطع و وصل میکنم :nice: :nice: :nice:

فعلا تنها راه همینه :agree: :agree:

از همه دوستان ممنون @};- @};- @};- @};- @};-

دیدگاه

سلام
                      برای اینکه ماژول دوباره شروع به کار کنه از ترانزیستور BC337 برای سوئیچ زمین ماژول استفاده کردم تو برنامه با تایمر اون رو کنترل میکنم که اگه از یه زمان خاصی از ماژول پاسخی دریافت نکرد زمین ماژول رو قطع و وصل میکنم :nice: :nice: :nice:

فعلا تنها راه همینه :agree: :agree:

از همه دوستان ممنون @};- @};- @};- @};- @};-
                      بد نیست ولی به دل من ننشست زیاد
                      بهتره تغذیشو با ماسفت قطع کنی اصولی تره ولی این راه ساده تره
                      حالا تستاتو انجام بده ولی من تا حالا توی کارم نیازی نداشتم برق ماژول رو قطع کنم مشکل از خودته علی با روشا اختراعی خودت سعی نکن حلش کنی سعی کن ببینی علتش چییه و اونو برطرف کنی
                      درایور شبکه و nRF24L01
                      کاتالوگ محصولات

دیدگاه

ای بابا اساتید گران قدر یعنی کسی نیست اینجا بداد ما برسه لطفا جواب بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eictorius
                          ای بابا اساتید گران قدر یعنی کسی نیست اینجا بداد ما برسه لطفا جواب بدین
                          سلام
                          تا حالا میکرو پروگرام کردی ؟؟؟
                          خب اگه پروگرامر داری مدار اتصال میکرو به ماژول رو ببند تا برنامش رو برات آماده کنم :nice: :nice:

دیدگاه

:angry: :angry:سلام علی اقا ممنون ک بالاخره یکی جواب داد پروگرر دارم ولی تا وقتی ک برنامشو ندارم ک بدونم از کدوم پورتهای میکرو استفاده شده یا باصطلاح چ رو باید به کجا وصل کنم بکارم نمیاد یکی از بچهاا باید مردونگی کنه کمکم کنه بهم بگه چون من اطلاعاتم تو این زمینه در حد صفر ممنون

دیدگاه

سلام
                              تا حالا میکرو پروگرام کردی ؟؟؟
                              خب اگه پروگرامر داری مدار اتصال میکرو به ماژول رو ببند تا برنامش رو برات آماده کنم :nice: :nice:
                              نوشته اصلی توسط eictorius
                              :angry: :angry:سلام علی اقا ممنون ک بالاخره یکی جواب داد پروگرر دارم ولی تا وقتی ک برنامشو ندارم ک بدونم از کدوم پورتهای میکرو استفاده شده یا باصطلاح چ رو باید به کجا وصل کنم بکارم نمیاد یکی از بچهاا باید مردونگی کنه کمکم کنه بهم بگه چون من اطلاعاتم تو این زمینه در حد صفر ممنون
                              با سلام

منظور بنده خدا این بود که :
                              همانظور که در پروگرامرهای STK200/300 (معمولی) از پورت SPI برای پروگرام کردن میکرو استفاده میشود برای ارتباط در این ماژول هم از SPI استفاده میشود پس از پایه های MOSI,MISO.SCK,RST,CS میکرو به پایه های هم نام آنها در ماژول ارتباط برقرار بکنید

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : راه اندازی ماژول +nRF24L01

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                                سلام
                                بفرمایید
                                این یکی هم مثله قبلی هست منتها حروف A تا Z رو ارسال میکنه (فک کنم کد اسکی 65 تا 92)
                                تست کنید ببینید درسته؟
                                من وقت کنم با مگا64 هم میبندم. البته قبلش باید ببینم دارم تو وسایلم یا نه
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?a...0;attach=10880

نوشته اصلی توسط علی ایمانی فر
                                سلام
                                اینم از برنامه تست شده برای مگا 8
                                این برنامه برای فرستنده هست. تنظمات فیوز بیت به صورت 8 مگاهرتز داخلی هست
                                پایه ها هم به صورت زیر است
                                IRQ --> PD2
                                MISO --> PB4
                                SCK --> PB5
                                MOSI --> PB3
                                CE --> PB1
                                CSN --> PB2

گیرندم مگا32 بود

در ضمن هدری که کنار برنامه هست بر اساس ATmega8 هست
                                فقط جونه هر کی دوست دارین یه نفر جواب بگیره بیاد اعلام کنه دیگه دارم به خودم شک میکنم :angry: هی میگم نکنه من اشتباهی فک میکنم درسته برنامم
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?a...0;attach=10885

با سلام

دوست بسیار عزیز و محترم فکرمی کنم بهتر بود قبل از اینکه چند پست پشت سر هم از خواهش و تمنا قرار بدهید :eek: :eek: :eek:
                                لااقل 3 صفحه اول همین تاپیک را اگر میخواندید فکر میکنم پست های بالا را می دیدید
                                البته از شما اگر ناراحت شدید عذرخواهی میکنم :smile: :smile: :smile:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X