اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برش RF ID کارت های اتوبوس شهری؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

برش RF ID کارت های اتوبوس شهری؟

سلاممیشه کارت های RFID برای بلیط اتوبوس های شرکت واحد (در مشهد که با نام من کارت شناخته میشن) رو برید و تگ RFID اش رو جدا کرد و اونو چسبوندش به یک دستبند یا ساعت یا چیزی دیگه ای برای سهولت استفاده اش؟کارت ها این شکلی اندhttps://eshop.eca.ir/%D8%A2%D9%86%D8...%B1%DA%AF.html

پاسخ : برش RF ID کارت های اتوبوس شهری؟

به خاطر حالتقرار گیری آنتن که در حاشیه کارت هست و تزریقی بودن پلاستیک روی چیپ و آنتن امکان برش کارت وجود ندارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rajaee Rad نمایش پست ها
      سلاممیشه کارت های RFID برای بلیط اتوبوس های شرکت واحد (در مشهد که با نام من کارت شناخته میشن) رو برید و تگ RFID اش رو جدا کرد و اونو چسبوندش به یک دستبند یا ساعت یا چیزی دیگه ای برای سهولت استفاده اش؟
      فکر کنم سال حدود ۸۶ بود که اتوبوس های تبریز کارتی شده بود و من دقیقا همین کار رو انجام دادم
      با مقداری حرارت پلاستیک کارت رو نرم کردم و تراشه رو با احتیاط در آوردم دقیقا طول سیم آنتن رو حساب کردم و با همون نمره سیم لاکی یه آنتن جمع و جور درست کردم و به دو سر تراشه لحیم کردم. بعد انجام عایق کاری داخل بدنه ساعت مچیم نصب کردم و تا زمان اتمام شارژ ازش استفاده کردم ولی بعدش واسه شارژ کردن، مسئول ساعت مچیم رو قبول نکرد و دیگه نتونستم استفاده کنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Prince_66 نمایش پست ها

فکر کنم سال حدود ۸۶ بود که اتوبوس های تبریز کارتی شده بود و من دقیقا همین کار رو انجام دادم
        با مقداری حرارت پلاستیک کارت رو نرم کردم و تراشه رو با احتیاط در آوردم دقیقا طول سیم آنتن رو حساب کردم و با همون نمره سیم لاکی یه آنتن جمع و جور درست کردم و به دو سر تراشه لحیم کردم. بعد انجام عایق کاری داخل بدنه ساعت مچیم نصب کردم و تا زمان اتمام شارژ ازش استفاده کردم ولی بعدش واسه شارژ کردن، مسئول ساعت مچیم رو قبول نکرد و دیگه نتونستم استفاده کنم.
        دوست گرامی
        لطفا به تاریخ پست ها دقت کنید
        تاریخ این پست براس سال ۹۶ هستش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X