سلاممیشه کارت های RFID برای بلیط اتوبوس های شرکت واحد (در مشهد که با نام من کارت شناخته میشن) رو برید و تگ RFID اش رو جدا کرد و اونو چسبوندش به یک دستبند یا ساعت یا چیزی دیگه ای برای سهولت استفاده اش؟کارت ها این شکلی اندhttps://eshop.eca.ir/%D8%A2%D9%86%D8...%B1%DA%AF.html
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
برش RF ID کارت های اتوبوس شهری؟
Collapse
X
-
فکر کنم سال حدود ۸۶ بود که اتوبوس های تبریز کارتی شده بود و من دقیقا همین کار رو انجام دادمنوشته اصلی توسط Rajaee Rad نمایش پست هاسلاممیشه کارت های RFID برای بلیط اتوبوس های شرکت واحد (در مشهد که با نام من کارت شناخته میشن) رو برید و تگ RFID اش رو جدا کرد و اونو چسبوندش به یک دستبند یا ساعت یا چیزی دیگه ای برای سهولت استفاده اش؟
با مقداری حرارت پلاستیک کارت رو نرم کردم و تراشه رو با احتیاط در آوردم دقیقا طول سیم آنتن رو حساب کردم و با همون نمره سیم لاکی یه آنتن جمع و جور درست کردم و به دو سر تراشه لحیم کردم. بعد انجام عایق کاری داخل بدنه ساعت مچیم نصب کردم و تا زمان اتمام شارژ ازش استفاده کردم ولی بعدش واسه شارژ کردن، مسئول ساعت مچیم رو قبول نکرد و دیگه نتونستم استفاده کنم.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
دوست گرامینوشته اصلی توسط Prince_66 نمایش پست ها
فکر کنم سال حدود ۸۶ بود که اتوبوس های تبریز کارتی شده بود و من دقیقا همین کار رو انجام دادم
با مقداری حرارت پلاستیک کارت رو نرم کردم و تراشه رو با احتیاط در آوردم دقیقا طول سیم آنتن رو حساب کردم و با همون نمره سیم لاکی یه آنتن جمع و جور درست کردم و به دو سر تراشه لحیم کردم. بعد انجام عایق کاری داخل بدنه ساعت مچیم نصب کردم و تا زمان اتمام شارژ ازش استفاده کردم ولی بعدش واسه شارژ کردن، مسئول ساعت مچیم رو قبول نکرد و دیگه نتونستم استفاده کنم.
لطفا به تاریخ پست ها دقت کنید
تاریخ این پست براس سال ۹۶ هستش
دیدگاه

eca در 

دیدگاه