اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

چه جالب شما دقیقا مثل من عمل کردین منم ازین ماژول خریدم با همون آنتن ، بله کسانیکه استفاده کردند میگن آنتن دهیش خیلی بالاست و تا اندازه ای زیر سقف!

ولی من تازه میخوام راش بندازم!

ماژول شما بیش از اندازه معمول داره دریبری بیرون میده!!!!
    هنوز وقت برای پیشرفت باقیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meisamb
      سلام دوستان
      من مدتی بود خودم دنبال GPS بودم و کلی هم با سیمولاتور ها و میکرو کار کردم و جواب گرفتم.
      بعد رفتم و یه ما»وال خریدم روش نوشته LEA-5H-0-007 ولی پایه هاش و قیافش شبیه LEA-4H هست.
      خیلی مصیبت سر راه اندازیش داشتم تا اینکه یکی انجمن eca رو بهم معرفی کرد تو این چند روز همه مطالب اینجا رو کامل خوندم و نوت برداری کردم.
      حالا با max232 وصل کامپیوترکردم ولی وقتی اطلاعات خروجی رو دید تو ذوقم خورد، خیلی در هم برهم و بهم ریخته بود صبر هم کردم ولی بهتر نشد، یه آنتن گرفتم واسش 17،500 تومان.
      فروشنده rfphone می گفت این آنتن زیر سقف هم جواب میده منم الان زیر سقف روشنش کردم.
      یه عکس از ترمینال امولتور کدویژن و بیسکام میزارم.
      لطفا راهنماییم کنید. :sad:
      شاید BaudRate درستی انتخاب نکردید
      دیتاشیت ماژولتونرو ببینید یا باودریتهای مختلف رو تست کنید
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

من دیدم جاهای دیگه دوستان همین مشکل رو داشتند و با تنظیم همون باد ریت به 4800 مشکل حل شده !

شما باد ریت میکرو را روی 4800 بزار و تست کن ، یبار کامپیوتر رو روی 4800 بزار و... .........................درست میشه

خبرشم اینجا بده

دیدگاه

سلام
          آقا من برنامه u-center رو دانلود کردم این برنامه واسه خود شرکت u-blox هست.
          و میشه روی ماژوال های این شرکت هر تنظیمی رو انجام داد و frimware رو به روز کرد. و از همه مهمتر خروجی ماژول رو تحلیل میکنه و میگه مشکلش کجاست.
          پیشنهاد میکنم دانلود کنید :
          http://www.u-blox.de/products/u_center.html
          خودتون متوجه میشید که چقدر قوی هست.

حالا من ماژولم رو وصل کردم ، ولی این برنامه اصلا نمیشناستش یعنی همه نمودارهاش خاموش هستند و می نویسه:
          NO answer received...
          همونجوری که پست های قبلی اومده بود وصلش کردم، و خروجیم هم توی امولاتور همونی هست که عکسش رو گذاشتم.
          همه باود ریت ها رو هم امتحان کردم .
          ولی جالبیش اینه وقتی برنامه رو میذارم رو حالتی که خودش باودریت مناسب رو پیدا کنه روی 4800 فیکس میشه و خروجی تغییر نمیکنه! :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meisamb
            سلام
            آقا من برنامه u-center رو دانلود کردم این برنامه واسه خود شرکت u-blox هست.
            و میشه روی ماژوال های این شرکت هر تنظیمی رو انجام داد و frimware رو به روز کرد. و از همه مهمتر خروجی ماژول رو تحلیل میکنه و میگه مشکلش کجاست.
            پیشنهاد میکنم دانلود کنید :
            http://www.u-blox.de/products/u_center.html
            خودتون متوجه میشید که چقدر قوی هست.

حالا من ماژولم رو وصل کردم ، ولی این برنامه اصلا نمیشناستش یعنی همه نمودارهاش خاموش هستند و می نویسه:
            NO answer received...
            همونجوری که پست های قبلی اومده بود وصلش کردم، و خروجیم هم توی امولاتور همونی هست که عکسش رو گذاشتم.
            همه باود ریت ها رو هم امتحان کردم .
            ولی جالبیش اینه وقتی برنامه رو میذارم رو حالتی که خودش باودریت مناسب رو پیدا کنه روی 4800 فیکس میشه و خروجی تغییر نمیکنه! :angry:
            اگر نمیشناستش پس 2 حالت داره
            1.ماا¾ول سوخته
            2.درست نتونستی روشنش کنی
            ولتاا¾ و کلید پاور رو چک کن
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

آنتن رو سر جاش محکم بستی؟

در ضمن چون اولین راه اندازیه تو فضای آزاد تست کن و زیر سقف نباشه و یک چیز دیگه ماژول بعد از تقریبا 1 تا 2 دقیقه به ماهواره ها کانکت میشه و اطلاعات درست میده ها!!!!!

دیدگاه

بله آنتن رو خوب بستم.
                فعلا به خاطر کمبود امکانات نمیتونم ببرم تو فضای آزاد ( لپ تاپ ندارم).
                ولی اون زمان صبر کردم (ولی بازم زیر سقف).

یه چیز دیگه، آقا من وقتی ماژول رو وصل می کنم به سیستم و u-center رو بازمیکنم.
                باید لااقل بگه که به ماهواره دید ندارم یا اینکه نمودارهایی که مربوط به مشخصات ماژول هست روشن بشه.
                ولی برنامه انگار داده هایه درستی رو دریافت نمیکنه. :sad:

به یکی از بچه ها گفتم، گفت بجای max232 از max3232 استفاده کن که رنج ورودیش از 3 ولت تا 5 ولته!
                به نظر شما میشه مشکل این باشه؟ (آخه اینجا همه با Max232 جواب گرفتن). :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meisamb
                  به یکی از بچه ها گفتم، گفت بجای max232 از max3232 استفاده کن که رنج ورودیش از 3 ولت تا 5 ولته!
                  به نظر شما میشه مشکل این باشه؟ (آخه اینجا همه با Max232 جواب گرفتن). :sad:
                  تغذیهٔ MAX232 رو چند ولت دادی ؟
                  چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

بین 4 تا 4.5 میدم.
                    خود مدار فعلی ماکس مشکل نداره چون وقتی Rout و Tin رو به هم وصل میکنم، توی امولاتور هرچی تایپ کنم همونو واسم برمیگردونه!

دیدگاه

ماژولم 110میلی آمپر جریان میکشه، این یکم زیاد نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meisamb
                        ماژولم 110میلی آمپر جریان میکشه، این یکم زیاد نیست؟
                        نه زیاد نیست چون چند تا قسمت داره : گیرنده ، آی سی محاسباتی و... من فقط فکر میکنم مشکل ماژول شما همون باد ریت باشه اینقدر با اون باد ریت ماژول و کامپیوتر ور برین تا اطلاعات درست بیاد در ضمن قبل از اون حتما برین تو فظای باز البته آنتنش هم فقط تو فظای باز باشه کافیه ! چیز دیگه ای به نظرم نمیاد مگر ماژول سوخته باشه بر اثر اضافه ولتاژ یا .....

دیدگاه

سلام دوستان
                          آقای bozonghare شما جواب گرفتین؟
                          من هنوز توی فضای باز تستش نکردم ولی بخاطر اینکه برنامه u-center ماژول رو نمیشناسه، تصورم بر اینکه احتمالا سوخته.
                          میخوام یه ماژول دیگه بخرم، این دفعه میخوام یه ماژولی بگیرم که وصل کردنش به میکرو و کامپیوتر آسون باشه، سخت افزار اتصالش راحت باشه، کارکردن باهاش هم راحت باشه.
                          دوستان چه ماژولی رو پیشنهاد میکنن؟

دیدگاه

سلام
                            من یک ماژول گارمین usb گرفتم به قیمت 85 تومان.
                            توی خونه و زیر سقف 5 درصد امکان اتصال به ماهواره رو داری
                            معمولا هم سرعت اتصال 4800 بیت هست .
                            نوفن پردازش هوشمند

دیدگاه

فکر میکنم اگه یه ماژول باشه که خروجیش rs232 باشه از همه راحت تره، چون هم با یه max232 وصل میکرو میشه، هم مستقیم وصل کامپیوتر.
                              نظر شما چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پشه 007
                                سلام
                                من یک ماژول گارمین usb گرفتم به قیمت 85 تومان.
                                توی خونه و زیر سقف 5 درصد امکان اتصال به ماهواره رو داری
                                معمولا هم سرعت اتصال 4800 بیت هست .
                                چه مدلی گرفتی و از کدوم فروشگاه؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X