اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

خب من خیلی وقته که با کمک این تاپیک ماا¾ول TTL LEA 4H رو راه انداختم بسیار هم باهاش دست و پنجه نرم کردم و انواع پارامتر هاشو بیرون کشیدم . اما اون کیفیتی که مورد نظر من هست رو نداره!!! من یه بار دیگه هم گفتم دو تا از این ماا¾ژول رو گرفتم و همزمان با هم روشن کردم (یعنی با دو تا میکرو جداگونه راشون انداختم) اما اعداد مربو به طول و عرض جغرافیایی یکی نیبود هم چنین مدت زمان پیدا کردنه ماهواره ها بسیار زیاد بود . منظورم اینه که این ماا¾ول کیفیته جالبی نداره حالا از دوستان می خوام که اگه ماا¾ژولی با کیفیت بالا سراغ دارن یا باهاش کار کردن معرفی کنن . با تشکر

دیدگاه

کسی هس که اینو به صورت پروژه اراعه کرده باشم با basic????????????????????
      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام پارسا جان.
        از قرار معلوم اطلاعاتی که ما از ماژول های GPS دریافت می کنیم خام هستند باید برای صحیح و بی خطا شدن اونها یک سری پارامترهای دیگه رو که خود GPS میده رو با فرمولی در اعداد خام تاثیر کنیم.اینطوری نتیجه مطلوب بدست میاد.من می گردم و اگه به تیجه ای رسیدم خبر میدم.
        لطفا شما هم منو بی خبر نگذارید.با تشکر.

دیدگاه

دقت GPS های دستی در ایران حداکثر 5 متر می باشد

دیدگاه

ماژولهای شرکت Ublox سری LEA-4H فوق العاده با کیفیت هستند حتی می تونم بگم از GPS های دستی شرکت معروف گارمین هم بهتر عمل می کنند چونکه سیستم Super Sense دارند یعنی حتی در زیر مکانهای پوشیده هم تا حدی عمل میکنند
            ولی توقع نداشته باشید که اگر صدتا ماژول GPS هم در کنار هم روشن کنید نتیجه یکسانی بدهند چونکه نحوه محاسبات مختصات آنها بسیار پیچیده میآ‌باشد و مختصات بدست آمده با توجه به میزان خطای محاسبه شده در یک بازه مشخص می آ‌باشد و طبیعی است که اعداد با هم یکی نباشند
            معمولا خطای محاسباتی آنها در مناطق شهری به 10 متر هم میرسد

دیدگاه

اگه اینطوره که شما میگید و یکی از بهترین ماا¾ول هاست پس چرا وقتی داده های خروجی رو دریافت می کنیم اعداد مربوط به به طول و عرض جغرافیایی ثابت نیستند و مدام تغیر می کنن حالا صدم و دهم ثانیه هیچی در حد ثانیه تغییر می کنن . یعنی کم کم با اختلاف 30 متر !!!!!!!!!!!

دیدگاه

سلام دوباره
                بحثارو پیگیری میکنم ولی چون اکثرا سوالات یا نظراتی که دوستان میگن در صفحات قبل مورد بحث قرار گرفته ، چیزی نمیگم.
                در مورد تصحیح اطلاعات ماژولها که M.M.-T گفت ، در اول فکر خوبی بود. یعنی با فرض درست بودن اطلاعات یک ماژول ، اون یکی رو تصحیح کنیم.
                من یه جدول داده از 2 تا gps در آوردم ولی متاسفانه با یک تبدیل خطی سهل الوصول قابل تبدیل به هم نیستن.
                اگر دوستان ایده ای برای بدست آورن یک تبدیل مناسب دارن ، بگن تا بحث کنیم.
                مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

سلام دوستان. تشکر از بیان اطلاعاتتون

1.دوستان میشه توضیح بدین برای ساخت و تولید یک جی پی اس ردیاب کوچیک و کاملا کم حجم و دقیق چه قطعات و چه فاکتور هایی لازمه؟
                  برای ساخت چنین سیستمی که بر مبنای Gsm/Gprs باشه، چه قطعاتی رو پیشنهاد میدید؟
                  اگر لطف کنید تشرح سیستم بکنید فوق العاده میشه.

تشکر.

دیدگاه

سلام Daw عزیز
                    ورودتو به انجمن خوش آمد میگم.
                    لطفا مشکلتونو دقیق تر بیان کنید. منظورم اینه که اگر بخوایم درباره " ساخت و تولید یک جی پی اس ردیاب کوچیک و کاملا کم حجم و دقیق " کلا صحبت کنیم ، بحث خیلی گسترده میشه. شما باید دقیقا بگین که چی مدنظرتونه و با چه قسمت هایی خودتون آشنا هستین و کجاها مشکل دارین.

دوست گرامی ، gprs و gsm هرکدام یک سامانه انتقال داده هستن که اولی برای ارائه خدماتی مثل اینترنت به صورت بیسیم و دومی در کل یک استاندارد مخابراتی است که در شبکه های موبایل استفاده میشه.( gps ( Global Positioning System یک سامانه موقعیت یابی جهانی است که در اینجا به کار شما میاد.
                    ( البته اگر منظور شما بدست آوردن اطلاعات gps از شبکه های موبایل نباشه ، چون اخیرا زیاد میبینم که دوستان به دلیل وجود gps در گوشی هایی مثل n95 و ... ، فکر میکنن که اطلاعات gps از طریق gsm بدست میاد :agree: )
                    برای ساخت همچین سیستمی شما :
                    1- نیاز به یک gps
                    2- بخش پردازش ( که اطلاعات gps و همچنین مختصات جغرافیایی مقصد را بگیرد و با تحلیل آنها دستگاه رو بسمت هدف کنترل کنه. ) ( یه میکروکنترولر کارتونو راه میندازه )

دیدگاه

تشکر از جوابتون آقای جعفری. :redface:
                      راستش من عرض کردم جی پی اس ردیاب. مسلما هر جی پی اس ردیابی اطلاعات گرفته از ماهواره رو محاسبه و بر مبنای یک پهنا به شخص کاربر میفرسته.
                      خب همینطور که میدونید در دنیا از رایج ترین سیستم ها که بر مبنای جی اس ام هستند استفاده میکنن. دستگاه های فوق مختصات رو محاسبه و از طریق سیم کارتی که داخلش هست به موبایل شخص اس ام اس میکنه و بقیه موارد.

- دقیقا میخواستم ببینم شما چه قطعاتی رو برای ساخت توصیه میکنید و بر چه مبنایی؟ مثلا میکرو کنترلر هایAvr? 8051? یا ... چون از خانواده ی میکروکنترلر ها هنوز اطلاعات کاملی ندارم.

منظور شما استفاده از یک چیپ جی پی اس و آنتن و یک میکروکنترلر بود؟.

- اما من میخوام ببینم کدوم میکرو کنترلر ها در زمینه ساخت جی پی اس و برنامه ریزی میکروکنترلر بالا ترین انعطاف برنامه ریزی رو دارن؟
                      - و برای کارایی مثلا در نظر بگیرید میخوام جی پی اس من هر 100 متر یک نقطه رو در حافظه ثبت کنه. حالا میخوام ببینم چطوری میتونم همچین کارکرد و قابلیتی رو برای جی پی اس تعریف کنم. با چه اجزایی؟

تشکر.

دیدگاه

ببینید ، تمام میکروها تا جایی که من اطلاعات دارم ، در خانواده خودشون دارای مدلی هستن که بتونن این نیاز شمارو برطف کنن. منظور اینکه ما برای این کار نه فرکانس بالایی نیاز داریم و نه کاری میخوایم بکنیم که از دست میکرو برنیاد. اما این که کدوم یکی از همه بهتره را من نمیتونم بگم که فقط با pic کار کردم و دید خوبی نسبت به بقیه ندارم. هرکدوم مزایا و معایب خودشونو دارن. :agree:
                        اما درباره بخش های مورد نیاز ( من هنوز منظور شما رو از ردیاب نفهمیدم ، آیا می خواین وسیله مکانیکی رو بسمت هدفی هدایت کنین؟):
                        قطعا نیاز به یک ماژول gps ( با مخلفاتش ، که آنتن هم جزوشه )( حالا از هر شرکتی که میخواد باشه ، بسته به دقت لازمتون ، قیمت ، استانداردهای ارتباطیش و ...)
                        یک بخش پردازش و کنترل ( که اینجا میکرو هست )
                        و یک بخش مکانیکی که قراره کنترل بشه احتمالا
                        دارین.( همین)
                        ( اگر حس میکنین بحث داره از قالب gps جدا میشه ، لطفا در یک تاپیک مجزا و مربوط به همون موضوع بیان کنین تا اونجا روش بحث کنیم)

دیدگاه

آهان
                          حالا فهمیدن ( احتمالا ) شما چی مدنظرتونه.
                          یه وسیله ای که مثلا بذاریمش توی یک ماشینی چیزی ، بعد اون هر جا که میره مختصاتشو برای ما بفرسته.
                          عجب! ( آقا بحث س -ی -ا - س-ی شد، در و پنجره هارو ببندین )
                          شما یه gps ، یک میکرو ، و یه مودم gsm عادی ( که فقط sms بتونه بفرسته ) ( با یک سیم کارت!! ) جوابتو میده.
                          فقط بحث مهم تو این مسائل ، حجم کار، انرژی مصرفی و ... است که معمولا مشکل ساز میشه.
                          یه چیز دیگه هم این که باید ماژولی انتخاب کنی که در جاهای پوشیده خوب آنتن بده.

دیدگاه

ممنون آقای جعفری. دقیقا متوجه شدین منظورم چیه. اما دیگه س ی ا .. بودن کجاشه؟ این همه داریم از وزارت مخابرات و اطلاعات مجوز قانونی میگیریم.
                            اگه اشتباه نکنم منظور شما از ماژول اینه که یک پک آماده بگیرم و مونتاژ کنم یا اینکه ماژول یک پک قطعات نیمه مونتاژ شده هست! درسته؟
                            اما دیگه بحث من یک مودم جدا و یک کیت جدا نیست میخوام سیستمی طراحی کنم که بتونه حرفی برای گفتن داشته باشه و از Gsm Gps های بازار خیلی کم نداشته باشه و البته میدونم حتما باید یک آدم باتجربه بالا سرم باشه تا به بیراهه نرم. علت این کارم اینه که برای تولیدی که مد نظرم هست میخوام تسلط بیشتری فعلا پیدا کنم و بعد کار رو به کسی بسپرم. نمونه های مشابه البته چینی رو ببینید.
                            کسی از چیپ های Sirfstar 3 اطلاعاتی داره؟ به نظرتون تو ایران میشه پیدا کرد مثلا تعداد 5-6 تا؟ برای آزمون و خطا کردن؟ و بدست آوردن یک حالت پایدار و قابل قبول برای کارکرد؟

دیدگاه

سلام آقای جعفری عزیز.
                              به نظرم میرسه که باید کار کالیبره کردن اطاعات رو با استفاده از پارامترهایی که خود gps در اختیار ما قرار می ده مثل موقعیت و تعداد ماهواره ها و پارامترهایی نظیر H-DOP , V-DOP انجام بدیم. شما بسیار پیگیر هستید اگر راهی پیدا کردید یا به نکته مهمی برخوردید مارو هم مطلع کنید.
                              با تشکر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Daw
                                ممنون آقای جعفری. دقیقا متوجه شدین منظورم چیه. اما دیگه س ی ا .. بودن کجاشه؟ این همه داریم از وزارت مخابرات و اطلاعات مجوز قانونی میگیریم.
                                اگه اشتباه نکنم منظور شما از ماژول اینه که یک پک آماده بگیرم و مونتاژ کنم یا اینکه ماژول یک پک قطعات نیمه مونتاژ شده هست! درسته؟
                                اما دیگه بحث من یک مودم جدا و یک کیت جدا نیست میخوام سیستمی طراحی کنم که بتونه حرفی برای گفتن داشته باشه و از Gsm Gps های بازار خیلی کم نداشته باشه و البته میدونم حتما باید یک آدم باتجربه بالا سرم باشه تا به بیراهه نرم. علت این کارم اینه که برای تولیدی که مد نظرم هست میخوام تسلط بیشتری فعلا پیدا کنم و بعد کار رو به کسی بسپرم. نمونه های مشابه البته چینی رو ببینید.
                                کسی از چیپ های Sirfstar 3 اطلاعاتی داره؟ به نظرتون تو ایران میشه پیدا کرد مثلا تعداد 5-6 تا؟ برای آزمون و خطا کردن؟ و بدست آوردن یک حالت پایدار و قابل قبول برای کارکرد؟
                                منظور من از ماژول خود بسته lea-4h به طور مثال هست ( چون شما قرار نیست خود gps هم بسازین ) . اما درباره gsm مودم من نمیدونم که میشه در اندازه کوچیک و خود قطعاتو پیدا کرد یا نه ، فقط بردهای آماده اند!
                                دربارهsirfstar3 :
                                http://en.wikipedia.org/wiki/Sirf
                                یک شرکت سازنده gps هست ( مثل antaris ) ( اینا خود قطعه gps رو میسازه ، و مثلا شرکتی مثل ublox ، leadtek , locosys یا ... میاد اونو رو یک برد جدا مچ میکنه ، بعد شما استفاده میکنی.( شما خود چیپ gps که مثلا در lea-4h استفاده شده رو نمی تونی جدا پیداکنی در ایران .(منطقی هم نیست استفادش ) )
                                از نظر کیفیت محصولات sirfstar3 بهتر از antaris نیست( حتی در مواقعی بالعکس ) . مثلا چیپ دوتا ماژول lea-4h و mg-s01sp رو با هم مقایسه میکنیم:
                                lea-4h : ( antaris4 module

4 Hz position update rate
                                -158 dBm tracking sensitivity
                                Receiver Type 16 channel
                                cold start 34 sec

mg-s01sp: ( sirf star3 module

1 Hz position update rate
                                159dBm SiRF Star III LP
                                Receiver Type 20 channel
                                cold start 42 sec

خیلی فرقی ندارن. :agree:

چند تا مدلی ( از sirfstar3 ) که من میشناسم و تهران هم میتونی پیدا کنی :
                                ls2302x
                                دیتاشیت: http://www.fileupyours.com/view/189455/LS2302x_datasheet_v1.0.pdf
                                ls2002x
                                دیتاشیت : http://www.fileupyours.com/view/189455/LS2002x_datasheet_v1.0.pdf
                                mg-s01sp
                                دیتاشیت : http://www.fileupyours.com/view/189455/MG-S01SP_v1.02.pdf

من چند تا از مدل های این سایترو دیدم :
                                http://www.alibaba.com/product-gs/209902323/GPS_GSM_Tracker.html
                                و
                                http://www.alibaba.com/product-gs/208562401/GPS_Tracker_with_monitor_software_and.html
                                چیز ، خاصی نداره ، اطلاعاتشونو با gsm مودم send میکنن، فقط تو بعضی مدلها اومده نقشه رو هم ( در قسمت گیرنده اطلاعات ) باهاش تلفیق کرده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X