اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در رابطه با gps

جواب parsa2 :
    تا جایی که من میدونم ، برای این کار به یک حافظه عظیم نیازه که نقشه ها و درجه بندی جغرافیایی رو تو خودش جا بده . در کل نقشه های gps هم یک نقشه عادی هستن .
    دوستان عزیز ، m3hd1 و pmomeni ، مدل gps ی که باهاش کار میکنین رو بگین ، تا سرفرصت یه نگاه به دیتاشیتاشون بندازم و بهتر بتونم راهنمایی تون کنم.
    راستی یه نکته مهم :
    برای کار با باودریت 9600 در avr ها ، حتما از کریستال خارجی 3.6864 استفاده کنین و اونو دقیقا define کنید . برای اطلاعات بیشتر به تاپیک های مرتبط موجود در انجمن رجوع کنید.
    مشغول در این دنیای آکل و ماکول .......

دیدگاه

پاسخ : سوال در رابطه با gps (ماژول و مرکز مختصات آن)

دوست عزیز آقای جعفری از اینکه به سوالات پاسخ می دهید بسیار متشکرم :applause:

از ماژول TTL_LEA_4H استفاده می کنم از آراف فون تهیه کردم
      محدوده ولتاژ ان 2.7 تا 3.3 ولت میباشد البته نوشته بود 5V tolerant inputs
      منظورش چی بود؟؟؟؟؟
      من به آن ولتاژ 5 ولت یا کمی کمتر 4.2 ولت وصل کردم ممکنه براش مشکلی پیش بباد؟؟
      براای اتصال GPS به کامپیوتر فقط باید ان را به MAX232 متصل کنم و در هایپر ترمینال خروجی ها را مشاهده کنم لطفا دراین خصوص کمی بیشتر توضیح دهید
      با تشکر

دیدگاه

خواهش میکنم.
        با این ماژول کار کردم ، ولتاژ 3 ولت به gps اعمال کنید و ولتاژ max232 رو حتماااااااا خوب رگوله کنید از gps و بین 3.5 تا 4.2 ولت استفاده کنید.
        اگر به این اعداد دقت نکنید و ولتاژ بیشتری به max وارد کنین ، max به سیگنالهای gps بی تفاوت میشه .
        TTL_LEA_4H در ولتاژ بالای 4 ولت ، مدام restart میشه.
        برای اتصال به pc هم ، بله ، همین کار کافیه . فقط قبل از اتصال ، با اون روشی که گفتم ، صحت ارتباطتونو چک کنید.

دیدگاه

من به مشکلی در هایپر ترمینال بر خوردم و ان اینه که نمی توانم در ان تایپ کنم علت چیست ؟؟
          به طور مثال برنامه ایی نوشتم که نامی رو میگرفت و همراه با پیامی نشان میداد در ترمینال بیسکام توانستم نام را وارد کنم ولی در هایپر به صفحه کلید جواب نمیده یعنی هرچی تایپ می کنم یا اینتر میزنم عکسالعملی نشان نمی دهد و اگه زیاد انجام بدهم هایپر هنگ میکنه

دیدگاه

این حالت معمولا وقتی به وجود میاد که پورتو اشتباه انتخاب کرده باشی . وقتی وارد هایپر ترمینال شدی ، یک new connection بساز و تنظیمات اونو روی پورت سریال دلخواهت و با باود ریت و ... دلخواه تنظیم کن .
            از ترمینال موجود در code vision استفاده کنی ، بهتره . امکان مشاهده ورودی به صورت hex یا اسکی ، به صورت real time رو هم بهت میده.

دیدگاه

بلاخره راه افتاد (البته با کمک دوست عزیزم آقای جعفری)
              ولی یک مشکل جدید و آن اینکه فقط پیغام GPTXT,01,01,02,u-blo
              روی صفحه میاد این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              کسی میدونه
              آنتن بیرون از اتاق است چون سیمش بلند بود از پنچره دادمش بیرون

دیدگاه

خوشحالم از این که جواب گرفتی .
                این که فقط GPTXT در خروجی داری ، معنیش اینه که آنتنت دید کافی نداره .
                توی فضای باز امتحان کن ، این ماژول درحالی که دید کامل داشته باشه ، برای شروع حداقل 2 دقیقه طول میکشه تا ماهواره ها رو پیدا و محاسباتشو انجام بده !

دیدگاه

با سلام
                  من ماژول را در فضای باز روی پشت بام هم آزمایش کردم ولی بعد باز هم پیام $GPTXT با همان کد های قبلی روی صفحه مدام ظاهر میشد
                  حدود 5 دقیقه هم صبر کردم ولی تغییری نکرد من از یک انتن که همراه با ماژول خریدم استفاده میکنم قیمت آن در حدود 9500 تومان بود
                  طول سیم آن هم 3 متری هست
                  به نظر شما اشکال کار در کجاست ؟
                  آیا شما هم با این کد روبرو شدید از کجا مطمئن باشم که عیب از کجاست ؟
                  آیا آنتن بهتری میخواد
                  یا اینکه این ماژول این طوریه
                  و..............................................
                  لطفا راهنمایی کنید

دیدگاه

این آنتنی رو که شما میگین دیدم . یه آنتن اکتیوه که خوبم هست .
                    این پک ttl رو هم که تهیه کردی ، pcb آنتنش به بهترین نحو ممکن نویز گیری شده و برای ماژول lea-4h تقریبا میشه گفت مداری بهتر از این وجود نداره ، اگه اشتباه نکنم ، تو سویس هم پک شده .
                    یه چیزیو امتحان کن ، مدارو بدون آنتن راه اندازی کن ، ببین چند آمپر جریان میکشه . بعد همون طور که مدار در حال کاره ، آنتنو بهش وصل کن . اگر آنتنت سالم باشه ، جریان مدار باید حدود 0.01 آمپر افزایش پیدا کنه . در صورت سالم بودن آنتن 2 تا احتمال وجود داره :
                    1- مکانی که شما در اون قرار داری ، دید کافی نداره .
                    2- ماژول شما متاسفانه دارای گیرنده ضعیفیست که باعث این مشکل شده . به جرات میشه گفت تمام سری ماژول های gps موجود در ایران ، ضایعات کارخانه های معتبرند . حتی شما اگر دو ماژول یکسانو در ایران تهیه کنی و در یک نقطه (دقیقا) راه اندازی کنی ، محاله خروجی جغرافیایی یکسان داشته باشی !!!!

دیدگاه

با سلام
                      سید جان خیلی ممنون که جواب میدی
                      مشکل من همچنان ادامه داره ولی نا امید نمی شم باید راش بندازم
                      یکبار دیگه بررسی میکنیم
                      Max 232 که به خوبی کار میکنه بارها تستش کردم ولتاژ 4.8 ثابت داره
                      ولی فکر کنم مشکل تو تغذیه GPS باشه من برای ایجاد ولتاژ 3ولتی از پتانسیومتر 1K استفاده کرده بودم که فکر کنم جریان کافی برای GPS ایجاد نکنه تو دیتا شیت نوشته که جریان کاریش باید 39 میلی آمپر باشه
                      مولتی متر من آمپر مترش سوخته نتونستم هنوز جریانشو اندازه بگیرم

شما برای تغذیه ماژو ل (ولتاژ3 ولت )چه کاری کردی ؟؟
                      ماژول شما تو خانه جواب میده؟
                      مشکل رفتن به فضای باز را هم دارم نوت بوک می خواد با پورت کام که ندارم ولی میشه تهیه کرد...

دیدگاه

1- ولتاژ max رو به کمتر از 4.5 کاهش بده . max در این ولتاژ با pc درست کار میکنه ، ولی با gps نه . چون ولتاژ gps ت 3 ولته ، max سیگنالاشو به حساب نمیاره. :arrow:
                        2- اگر از gps ت سیر شدی ولتاژشو با پتانسیومتر تامین کن . من علاوه بر این که در مدارم ولتاژ ثابت و قابل اطمینانی داشتم ، چندین جا از فیوز استفاده کردم.
                        3- من از رگولاتور ولتاژ مثبت متغیر استفاده کردم .
                        4- در خانه ، فقط لب پنجره گاهی اوقات جواب میده.
                        5- برای فضای باز ، از باتری استفاده کن و رگولاتور. اگر هم لپ تاپت پورت کام نداره ، یک تبدیل usb به db9 تهیه کن که plug and play نباشه .

دیدگاه

با عرض سلام مجدد خدمت دوستان
                          ببخشید من چند روزی نبودم این تاپیک و پیگیری نکردم
                          آقای جعفری من از ماژول mg_s01sp استفاده می کنم
                          خوشبختانه نیازی به آنتن نداره یعنی خودش داره- من هنوز مشکل راه اندازی دارم با avr کار می کنم و شما با pic
                          مشکل پشت بوم هم از همه بد تر
                          اگه میشه برنامه ای که شما نوشتید رو برای من بفرسید تا من یه جوری تبدیل کنم به avr-فکر کنم بتونم همچین کاری کنم
                          از آقای m3hd1 هم یک سوال دارم -اونم اینکه شما با avr کار می کنید یا با pic
                          اگه می شه شما هم برنامتون و برام بفرستید شاید دری باز شد :icon_razz:

دیدگاه

با سلام
                            دوست عزیز pmomeni
                            من با ماژول lea-4h کار میکنم که TTL است و USART را هم پشتیبانی مکند و یک آنتن اکتیو داره
                            من قصد دارم با AVR و بیسکام کار کنم ولی در حال حاضر مشکل در راه اندازی ماژول دارم در ابتدا می خوام به کامپیوتر وصلش کنم تا تمامیکدها و قالبهای ان را دیده و سپس برنامه نویسی را شروع کنم برنامه نویسیش نباید زیاد سخت باشه ولی را اندازیش حالم وگرفت ولی همچنان مشغولم اگه جواب گرفتم خبرشو میدم شما هم بگید با چه زبانی وبرای چه میکرویی کار میکنی
                            راستی شما ماژول را چند خریدی امکاناتش چیه و آنتن دهیش چطوره آیا به کامپیوتر وصلش کردی

دیدگاه

سلام
                              من با bascomavr کار می کنم ماژول من نیاز به آنتن نداره 75000 تومن خریدمش
                              تا اونجایی که تحقیق کردم باید با دستور input داده هاتو ازش بگیری منم این کار رو کردم جواب نگرفتم
                              نمیدونم مشکل کجاست
                              چراغ gps روشن خاموش می شد اما lcd هیچی نشون نمی داد
                              می بایست حداقل یه چیزی نشون می داد
                              اگه چیزی فهمیدی برام بفرست
                              pmomeni آی دی یاهو مسنجر مه خواستی اد کن تا با هم بیشتر در ارتباط باشیم

دیدگاه

این بخشی از برنامه منه که اطلاعاتو وارد میکنه ، هرچند هنوز فکر میکنم به دردتون نمی خوره:
                                on interrupt goto charin
                                trisc=%10011111
                                spbrg=25
                                rcsta=%10010000
                                txsta=%00100100
                                rcsta.4=0
                                rcsta.4=1
                                intcon=%11000000
                                pie1.5=1

disable
                                charin:
                                b0=rcreg
                                resume
                                enable

دیتاشیت mg_s01sp و دیدم:
                                ارتباط سریالش usart :
                                Band rate 9600 bps,
                                Data bit : 8, stop bit : 1
                                پزوتکل داده خروجی :
                                Default: NMEA-0183 .
                                [glow=red,2,300]ولتاژ کاری :
                                3.3VDC+10%[/glow]
                                این مدار سادرو که در دیتاشیت هست ببند :

در ضمن شما هم دقت کن که ولتاژ کاری مدارت 3.3 ولته. پس ولتاژ max232 رو حتمااا حدود 4.2 بده . اینو دقت کن ، در غیر این صورت جواب نمی گیری. :arrow:
                                اگر برنامتو درست نوشته باشی ، این که رو lcd هیچ چیز نمیبینی منطقیه . یک بار دلیلشو گفتم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X