پاسخ : ارسال دیتا به 5 ایستگاه در فاصله 5 کیلومتر در محیط شهری
واللا من چندسال پیش یه آنتن تی پی لینک مدل TL-ANT2424B گرفتم به این شکل:

که هنوز هم دارمش
با این و با استفاده از بررسی و دقت رو تمام اون پارامترهایی که خدمتت گفتم و با کمک این صفحه www.tp-link.com/iq/support/calculator/ و انتخاب درست تجهیزات، با یه 5210 و یه آنتن و اون طرف دیگه فقط یه 5210 تونستم خیلی کارا بکنم. برای فاصله های کم حتی اون آنتن هم نیازی نیست. اون صفحه محاسبات خیلی کمکم کرد...
ایشاالله موفق باشی داداش، امیدوارم آنتنی که میسازی از واسه خود TP-Link هم بهتر و قویتر بشه
:nice:
نه، خرج خاصی نداره. اگه از همین 5210 یه جفت داشته باشی کلی کارت راه می افته. تازه تکیش هم مشکل گشاست! :biggrin:
واللا کار که خیلی چیزا. حسن این تجهیز تو اینه که باهاش با قیمت خیلی پایینتر از راههای دیگه میشه یه شبکه تو فاصله دور داشته باشی. مثلا من دوره نامزدی با این دستگاه و یه نرم افزار سرور VoIP یه سرور تلفنی راه انداخته بودم بین خونه خودمون و نامزدم
و از این سیستم برای کاهش هزینه های تلفنی استفاده میکردم! دوستم با این روش بین خونه و مغازش لینک زده و دوربین های IP Camera مغازشو از خونه نگاه میکنه و منت اینترنت و سرعت پایینش و هزینه ماهیانش رو هم نمیده. و خیلی کارهای دیگه از جمله فایل سرور، مدیا سرور، ایمیل سرور! و کلی کار دیگه که بسته به نیازت میتونی انجامشون بدی. اگه در این زمینه ها سوالی داشتی PM بده در خدمتم (علامت چشمک (خوب چیکار کنم انجمن چشمک نداره
)).
اتفاقا منم از اون آدماشم :wow: :nice:
سرم درد میکنه واسه این کارا. بار اولی که هنوز خودم 5210 رو نخریده بودم واسه راه اندازی فلت یکی از دوستام شاید 20 بار فاصله 15-20 کیلومتری بین دوتا فلت رو رفتم و برگشتم تا راهش انداختم

نوشته اصلی توسط یه ارشد علاف!

که هنوز هم دارمش
با این و با استفاده از بررسی و دقت رو تمام اون پارامترهایی که خدمتت گفتم و با کمک این صفحه www.tp-link.com/iq/support/calculator/ و انتخاب درست تجهیزات، با یه 5210 و یه آنتن و اون طرف دیگه فقط یه 5210 تونستم خیلی کارا بکنم. برای فاصله های کم حتی اون آنتن هم نیازی نیست. اون صفحه محاسبات خیلی کمکم کرد...
ایشاالله موفق باشی داداش، امیدوارم آنتنی که میسازی از واسه خود TP-Link هم بهتر و قویتر بشه

نه، خرج خاصی نداره. اگه از همین 5210 یه جفت داشته باشی کلی کارت راه می افته. تازه تکیش هم مشکل گشاست! :biggrin:
واللا کار که خیلی چیزا. حسن این تجهیز تو اینه که باهاش با قیمت خیلی پایینتر از راههای دیگه میشه یه شبکه تو فاصله دور داشته باشی. مثلا من دوره نامزدی با این دستگاه و یه نرم افزار سرور VoIP یه سرور تلفنی راه انداخته بودم بین خونه خودمون و نامزدم

اتفاقا منم از اون آدماشم :wow: :nice:

دیدگاه