اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارسال دیتا به 5 ایستگاه در فاصله 5 کیلومتر در محیط شهری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارسال دیتا به 5 ایستگاه در فاصله 5 کیلومتر در محیط شهری

نوشته اصلی توسط یه ارشد علاف!
    از این انتن گرید پک ها یعنی گرفتی؟
    ما از اون ادماش هستیم :rolleyes:

کاربردهای دیگه اش هم بگی ممنون میشم

البته خب انجام اینکارا خرج داره که ما نداریممم
    فعلا دارم یه انتن گرید طراحی میکنم اگه بشه برا این فرستنده استفاده کنم
    واللا من چندسال پیش یه آنتن تی پی لینک مدل TL-ANT2424B گرفتم به این شکل:

که هنوز هم دارمش

با این و با استفاده از بررسی و دقت رو تمام اون پارامترهایی که خدمتت گفتم و با کمک این صفحه www.tp-link.com/iq/support/calculator/ و انتخاب درست تجهیزات، با یه 5210 و یه آنتن و اون طرف دیگه فقط یه 5210 تونستم خیلی کارا بکنم. برای فاصله های کم حتی اون آنتن هم نیازی نیست. اون صفحه محاسبات خیلی کمکم کرد...

ایشاالله موفق باشی داداش، امیدوارم آنتنی که میسازی از واسه خود TP-Link هم بهتر و قویتر بشه :nice:
    نه، خرج خاصی نداره. اگه از همین 5210 یه جفت داشته باشی کلی کارت راه می افته. تازه تکیش هم مشکل گشاست! :biggrin:

واللا کار که خیلی چیزا. حسن این تجهیز تو اینه که باهاش با قیمت خیلی پایینتر از راههای دیگه میشه یه شبکه تو فاصله دور داشته باشی. مثلا من دوره نامزدی با این دستگاه و یه نرم افزار سرور VoIP یه سرور تلفنی راه انداخته بودم بین خونه خودمون و نامزدم و از این سیستم برای کاهش هزینه های تلفنی استفاده میکردم! دوستم با این روش بین خونه و مغازش لینک زده و دوربین های IP Camera مغازشو از خونه نگاه میکنه و منت اینترنت و سرعت پایینش و هزینه ماهیانش رو هم نمیده. و خیلی کارهای دیگه از جمله فایل سرور، مدیا سرور، ایمیل سرور! و کلی کار دیگه که بسته به نیازت میتونی انجامشون بدی. اگه در این زمینه ها سوالی داشتی PM بده در خدمتم (علامت چشمک (خوب چیکار کنم انجمن چشمک نداره )).

اتفاقا منم از اون آدماشم :wow: :nice: سرم درد میکنه واسه این کارا. بار اولی که هنوز خودم 5210 رو نخریده بودم واسه راه اندازی فلت یکی از دوستام شاید 20 بار فاصله 15-20 کیلومتری بین دوتا فلت رو رفتم و برگشتم تا راهش انداختم
    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

باتشکر
      میشه برای یک فرستنده مثلا 3 تا آنتن ( جهت دار ) گذاشت تا سطح وسیع یک منطقه رو پوشش بده . مثلا حتی پشت آنتن رو هم پوشش بده ؟
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
        باتشکر
        میشه برای یک فرستنده مثلا 3 تا آنتن ( جهت دار ) گذاشت تا سطح وسیع یک منطقه رو پوشش بده . مثلا حتی پشت آنتن رو هم پوشش بده ؟
        سلام
        این اکسس پوینت 5210 یه خروجی آنتن خارجی داره، که استانداردش هم استفاده از همون یه پورت برای یه آنتنه. روش اول رو یکی از دوستام انجام داده. از همون خروجی آنتن سیم کشیده و به دوتا آنتن وصل کرده. من تستش نکردم شبکشو، اما خودش میگفت خوبه ولی بردش کم شده. این روش روش اصولی نیست، ممکنه اکسس پوینت رو بسوزونه یا اتصالی بده، کیفیتش هم پایین تره مسلما. روش دوم استفاده از آنتنهای دید بازه، میتونین از لینک زیر همه آنتن های TP-Link رو ببینین که برای فرکانس های 2.4 و 5 گیگاهرتز هستن:
        http://www.tplink.com/ir/products/?categoryid=217
        اون میله ای های وسط صفحه زاویه دید بازتری دارن اما قدرتشون پایینتره.
        راه سومش هم استفاده از چندتا اکسس پوینته که برای هر کدوم یه آنتن جدا بذاری. البته اینم بگم که وقتی به اکسس پوینت 5210 آنتن وصل میکنی همچنان خودش هم کار میکنه ها، میتونی خودشو در جهت عکس آنتنش بذاری و داده بفرستی (البته مسلما با برد کمتر).

اما معمولا برای پوشش دادن منطقه وسیع (در حد چند ده کیلومتر) از روشهای ترکیبی استفاده میکنن. به این صورت که با فلت اکسس پوینت ها رو در فاصله های طولانی به هم لینک میکنن و اکسس پوینت ها هم در محدوده چند کیلومتری خودشون شبکه بیسیم رو توزیع میکنن (برای کارهای ساده تر میشه از خود اکسس پوینت ها هم به جای فلت بصورت پوینت تو پوینت استفاده کرد).

مرسی
        تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان

البته اینم بگم که وقتی به اکسس پوینت 5210 آنتن وصل میکنی همچنان خودش هم کار میکنه ها، میتونی خودشو در جهت عکس آنتنش بذاری و داده بفرستی (البته مسلما با برد کمتر).
          بدون آنتن بردش چقدره ؟

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
          باهاش یه لینک دارم بین خونه خودمون و پسرخالم که فاصله حدودا 10 کیلومتری داره و مثل یه شبکه کامپیوتری ساده فیلمهامونو به اشتراک میزاریم باهم :biggrin:
          مگر نباید امواج 2.4 گیگ فقط بصورت خط مستقیم ارسال میشن و بشقاب ها همدیگر رو ببینن ؟ تو محیط شهری که همچین چیزی امکان نداره شما چطوری به این فاصله دست پیدا کردی؟ میشه یک عکس از گوگل ارث بزاری که بصورت حدودی هم خونه شما هم خونه پسر خالتون ( محله هاش کافیه ) توش مشخص بشه .
          البته قصد فضولی ندارم . فقط یک مساله ای است اگر این حل بشه اون وقت من میتونم با چندنفر از دوستام اینترنت نامحدود 10 مگ رو باهم استفاده کنیم هزینش سرشکن بشه .
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
            بدون آنتن بردش چقدره ؟

مگر نباید امواج 2.4 گیگ فقط بصورت خط مستقیم ارسال میشن و بشقاب ها همدیگر رو ببینن ؟ تو محیط شهری که همچین چیزی امکان نداره شما چطوری به این فاصله دست پیدا کردی؟ میشه یک عکس از گوگل ارث بزاری که بصورت حدودی هم خونه شما هم خونه پسر خالتون ( محله هاش کافیه ) توش مشخص بشه .
            البته قصد فضولی ندارم . فقط یک مساله ای است اگر این حل بشه اون وقت من میتونم با چندنفر از دوستام اینترنت نامحدود 10 مگ رو باهم استفاده کنیم هزینش سرشکن بشه .
            سلام
            دروغ چرا، تا حالا بدون آنتن تهشو در نیاوردم، اما شبکه ای رو که باهاش ساختم حدودا 6 کیلومتر دورتر گرفتم با لپ تاپ. البته اگه خودش بخواد شبکه های دیگه رو بگیره بدون آنتن بیشتر از اینها هم میگیره (بین برد ارسال شبکه ساخت خودش با برد دریافت شبکه های دیگه تفاوت داره). البته خاصیت Repeaterش خیلی جالبتره چون شبکه هایی که اطرافش وجود دارن رو میگیره و تقویت میکنه. اگه اون لینک محاسبه رو که گذاشته بودم ببینین متوجه میشین که بدون آنتن تو فاصله 11.22 با سرعت 2Mbps و تو فاصله 18.408 با سرعت 1Mbps میتونه داده رد و بدل کنه (البته تو استاندارد IEEE 802.11b) در شرایط معمولی و با نویزهای موجود و دقت کار یه آماتور مثل من تقریبا تو فاصله 8 الی 9 کیلومتر 2Mbps رو میده (البته به شرط استفاده از دو دستگاه پوینت تو پوینت).

اولا که نه، کاملا خطی ارسال نمیشن. گرچه من تخصصم مخابرات نیست و از امواج سررشته ندارم، اما میدونم که انعکاس و غیره باعث میشن ارتباط خطی کامل نباشه و با انحراف همراه باشه. ثانیا این تجهیزات زاویه دیدشون 1 درجه که نیست که کاملا خطی داده بفرستن (تازه اگه 1 درجه هم باشه بعد از چند کیلومتر خودش پوشش وسیعی میشه). و ثالثا من تو شهرستان زندگی میکنم و ساختمونهای بلند زیادی سر راهم نیستن. نمیگم 100 درصد، اما شاید 50 درصد دید مستقیم به خونه پسرخالم دارم. و چهارما هم من تو طبقه 6 زندگی میکنم و هم اون، این خودش عین 2تا دکل 20 متریه!

شاید با شرایط شما انجام این کار یکم سخت باشه، اما در کل این دستگاه خیلی چیز باحالیه و بدرد بخور. تازه اگه دست و بالش رو بازتر هم کنی و آنتن و سیم مخصوص اتصال آنتن به اکسس پوینت رو براش بگیری خیلی مفیدتر خواهد بود برات.

عکس رو شرمندت شدم. حقیقتا گوگل ارث تحت وب تصویر با کیفیتی از منطقه ما نداد، منم الان شرکتم و رو سیستم اینجا نسخه Desktopش رو ندارم.

اگه خیلی لازمته بگو تا از خونه بفرستمش برات.
            تشکر نکن، صلوات بفرست:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
              باتشکر
              اخه سه تا انتن لازم نیست اصلا
              یه انتن همه جهته یا omni directional بزاری مشکلت حله
              اگه از چندتا انتن برا یه فرستنده استفاده کنی انتن ارایه ای میشه که همین جور نمیشه دربارش حرف زد چون بک لوپ یکی میتونه لوپ اصلی انتن جلویی رو خراب کنه!
              کلا بحثش عوض میشه
              میتونی واسه تشکر اون دکمه جیزه رو فشار بدی!
              D:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X