اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد فرستنده و گیرنده (دیتا)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد فرستنده و گیرنده (دیتا)

سلام.
    من یک فرستنده گیرنده دیتا دارم ولی نتونستم بین دوتا میکرو به صورت سریال ارتباط برقرار کنم.میخواستم ببینم کسی میتونه در این مورد به من کمک کنه :redface:
    اسم گیرنده cdr03 وفرستنده cdt01 فرکانسش هم 433MH
    سعی می کنم عکساشون رو هم براتون بگذارم.

پاسخ : سوال در مورد فرستنده و گیرنده (دیتا)

البته من با pt2262,pt2272 به صورت موازی تونستم ارتباط برقرار کنم ولی خیلی جالب نشد .مدام قطع و وصل می شه و خیلی مطمئن نیست .
    اگه کسی با این ای سی ها کار کرده خواهش می کنم مقاومت هایی که استفاده کرده رو بهم بگه. :smile:

دیدگاه

این هم عکساشون:

دیدگاه

من از مقاومت های 1.2M , 220K استفاده کردم .

دیدگاه

با 300b/s هم امتحان کردم ولی جواب نگرفتم. :cry2:

دیدگاه

البته در مورد اسمشون من خودم هم مطمئن نیستم.(این اسما رو فروشنده گفته).اگه کسی در مورد این ماجولها اطلاعاتی داره بگه.
            اتصالات درسته .( بعضی اوقات جواب می ده ولی قطع می شه). :angry:
            من اینها رو روی برد بورد بستم ممکنه اشکال از همین باشه؟؟؟

دیدگاه

5v وصل کردم.

دیدگاه

من که بی خیال این ماجولها شدم. :cry:
                اگه کسی فرستنده گیرنده ی مطمئن (که جواب گرفته باشه :nice سراغ داره بگه.اگه فرستنده گیرنده سر هم باشه بهتره.
                این فرستنده گیرنده رو واسه ارتباط سریال بین دو میکرو میخوام.یک میکرو یک سری دیتا واسه میکروی دوم میفرسته ومیکروی دوم دریافت اطلاعات رو تایید میکنه.
                سرعت انتقال زیاد مهم نیست.بردش هم از100متر بیشتر باشه. :agree:

دیدگاه

اگه با منبع 12ولت مدارم کار بکنه نیازی به فرستنده گیرنده جدید نیست
                  من این ماجولها رو واسه پروژه تخصصی میخوام .همین قدر که توی یک اتاق 4*3 (با هر باد ریتی) کار بکنه کافی :nerd:.(امیدوارم استاد پروژم این رو نخونه)
                  ولی بدم نمیاد حالا که زحمت درست کردنش رو کشیدم .یک فرستنده گیرنده خوب بهش وصل کنم البته با توجه به قیمتش. oo:
                  قیمتش هم تا12هزار خوبه .
                  اما مهمترین نکته : اون ماجول رو بتونم توی فروشگاه های اینترنتی پیدا کنم .تویrf phone, chip electronic چند تا بود ولی اطلاعاتی در موردشون نداشتم.
                  من توسایت chip electronic دو تا ماجول دیدم لطفا نظرتون رو در مورد اینها بدین.hm_rt,rfm 12. با توجه به اینکه قیمتhm_rt (بابرد بالای 500متر تا 1 کیلومتر)دو برابر rfm 12 (با برد کمتراز500متر)
                  البته من با pt بیشتر از50متر هم جواب گرفتم.(با همین ماجولهایی که دارم).

دیدگاه

سلام
                    من دانشجوی رشته الکترونیکم و دنبال یه مدار فرستنده و گیرنده دیتا هستم که حدود 200 متر برد داشته باشه
                    من 25 تا از این فرستنده و گیرنده ها لازم دارم تا بین 25 میکرو ارتباط بر قرار کنم پس قیمتش باید پایین در بیاد هر چه ارزونتر بهتر سایر پارامتر ها مهم نیست
                    پیشاپیش از همکاری شما دوستان مخابراتی ممنونم.
                    my e-mail:sozalah@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zinetex
                      rfm12bp با برد بالای 3 کیلومتر می تواند دیتا ارسال کند تو تهران یک جا دارد چیپ الکترونیک پاساز امجد دارد و از همه جا مازول هاش ارزانتره نمایندگی اون مازول هارو داره البته چیزاهای دیگه داره که به مشتریهای خاصش می ده
                      ازش بپرسین....................

ادیت : تبلیغات در سایت موجود هست
                      سلام
                      این ماژول به چه نحوی به کامپیوتر وصل میشه؟( در صورت امکان به صورت تصویر و به شکل واضح)
                      برای بردی که گفته شده 3 کیلومتر از چه آنتنی استفاده باید کرد؟
                      سرعت انتقال اطلاعاتش در چه حدی است ( در حد رادیوهای وایرلس هستش)
                      ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed-pc

سلام
                        این ماژول به چه نحوی به کامپیوتر وصل میشه؟( در صورت امکان به صورت تصویر و به شکل واضح)
                        برای بردی که گفته شده 3 کیلومتر از چه آنتنی استفاده باید کرد؟
                        سرعت انتقال اطلاعاتش در چه حدی است ( در حد رادیوهای وایرلس هستش)
                        ممنونم که پاسخ دادید. خسته نباشید :redface:
                        ارائه سرویسهای اینترنت WiFi , ADSL ویژه مجتمع های مسکونی و اداری

دیدگاه

با عرض سلام و خسته به همه اساتید من یک فرستنده گیرنده دیتا میخوام که روی باند fm کار کنه و ترجیحآ اطلاعات با هر باود ریتی که اومد ارسال کنه کسی قبلآ ساخته یا میتونه کمک کنه؟؟؟
                          هیچ و دگر هیچ

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان من یه چند تا سوال مهم داشتم اول از همه من دارم یه مدار فرستنده گیرنده 4 کاناله میسازم که از ای سی های اینکودر و دیکودر pt2262 & pt2272 استفاده میکنم ولی در درجه اول این دو مدار فرستنده و گیرنده هر کدوم جداگانه روی فرکانس رادیویی تاثیر دارند ولی باهم مچ نیستند ظاهرا هر کدووم جداگانه کار میکنند در درجه دوم اگه من بخوام از مدار اسیلاتور هر دو که توو شماتیک اونها هست استفاده نکنم ایا مشکلی پیش میاد چون من مدار فرستنده و گیرنده با فرکانس 27 مگاهرتز میخوام با برد 500 متر و ایا برد یک مدار به فرکانس اون مربوط میشه یا نه و دوستان اگه چنانچه دو مدار اسیلاتور که بدین شکل باشه و عملی هم باشه بزارن ممنون میشم که من بتوونم به این دو ای سی ارتباط بدم و مطلب اخر ایا من میتوونم خروجی ای سی دیکودر pt2272-m6 رو به ورودی ای سی l298 که برای درایور موتور هست ارتباط بدم البته خروجی ای سی رو با 4 عدد مقاوت 560 اهم با تشکر

دیدگاه

سلام

شما این آی سی های انکودر و دیکودر را در هر مدار رادیویی میتوانید استفاده کنید . ولی غالبا مدارات رادیویی در فرکانس های بالا ساخته
                              میشوند . علتش هم مواردی مثل بلندی طول آنتن و وجود بوبین و هسته های فریت در طول موج های بلند است که مشکل ساز هستند .
                              ولی راجع به برد زیاد حق با شماست طول موج های بلند عموما برد سطحی زیادی دارند و انکسار امواج کنتری ایجاد میکنند .
                              -
                              عکس های زیر شماتیک یک فرستنده و گیرنده Am در فرکانس 27 مگاهرتز است . شما به راحتی میتونید خروجی آی سی انکودر رو
                              توسط یک ترانزیستور سویچ به مقاومت امیتر ترانزیستور فرستنده متصل کنید و به روش ASK فرستنده رو فعال و خاموش کنید و متعاقبا
                              همین عمل در گیرنده قابل شناسایی و دکود شدن است .
                              مشخصات بوبین های مدار به شرح زیر است :

L1, L4=9 turns, .15mm wire on 4.5mm diameter tunable ferrite coil former
                              L2=15 turns, .5mm wire, 5mm diameter
                              L3=3.5 turns, .5mm wire, 5mm diameter
                              فایل های پیوست شده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X