اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تقویت کننده و فیلتر برای SI5351

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تقویت کننده و فیلتر برای SI5351

سلام و خسته نباشید به همه دوستان

اولش عذرخواهی می‌کنم اگه جیزیو اشتباه گفتم چون درباره الکترونیک و مخابرات چیز زیادی نمی‌دونم اما خیلییییی علاقه‌مندم.

می‌خواستم یه فرستنده با ماژول SI5351 بسازم که در فرکانس ۱۴ مگاهرتز دیتا رو ارسال کنه ولی خب این ماژول توان کمی داره و من حداقل نیاز دارم که تا شعاع حداقل صد کیلومتری رو پوشش بده (می‌دونم نمیشه برد مشخصی رو تعیین کرد و به چیزای دیگه هم بستگی داره).

می‌خواستم یه تقویت کننده و فیلتر پایین گذر بسازم ولی نه هوش مصنوعی مداراش فایده دارن و نه چیز درست و حسابی توی گوگل پیدا کردم.

البته نمی‌دونم به چیزای دیگه هم نیاز داره یا نه. ممنون میشم اساتید بزرگواررررر نظر بدین
    جدیدترین ویرایش توسط AbolfazlX; ۱۱:۳۴ ۱۴۰۵/۰۵/۲۲.

نوشته اصلی توسط AbolfazlX نمایش پست ها

اولش عذرخواهی می‌کنم اگه جیزیو اشتباه گفتم چون درباره الکترونیک و مخابرات چیز زیادی نمی‌دونم اما خیلییییی علاقه‌مندم.

می‌خواستم یه فرستنده با ماژول SI5351 بسازم که در فرکانس ۱۴ مگاهرتز دیتا رو ارسال کنه ولی خب این ماژول توان کمی داره و من حداقل نیاز دارم که تا شعاع حداقل صد کیلومتری رو پوشش بده (می‌دونم نمیشه برد مشخصی رو تعیین کرد و به چیزای دیگه هم بستگی داره).

می‌خواستم یه تقویت کننده و فیلتر پایین گذر بسازم ولی نه هوش مصنوعی مداراش فایده دارن و نه چیز درست و حسابی توی گوگل پیدا کردم.

البته نمی‌دونم به چیزای دیگه هم نیاز داره یا نه. ممنون میشم اساتید بزرگواررررر نظر بدین
    با سلام و احترام
    ماژول SI5351 یک مولد موج مربعی هست و بدرد ساخت فرستنده رادیویی نمیخوره.
    در مرحله بعد هم فرکانس 14 مگاهرتز خیلی مناسب برای ساخت فرستنده با شعاع ارسال حداقل صد کیلومتری نیست
    و در آخر هم ساخت و استفاده از چنین فرستنده ایی مجاز نمی باشد.
    و جدا از همه اینها ساخت فرستنده با چنین شعاع پوششی برای افراد باتجربه و دارای دستگاههای اندازه گیری خاص مورد نیاز هم چالشهای فراوانی دارد و کار ساده ایی نیست.
    موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط evergreen نمایش پست ها

با سلام و احترام
      ماژول SI5351 یک مولد موج مربعی هست و بدرد ساخت فرستنده رادیویی نمیخوره.
      در مرحله بعد هم فرکانس 14 مگاهرتز خیلی مناسب برای ساخت فرستنده با شعاع ارسال حداقل صد کیلومتری نیست
      و در آخر هم ساخت و استفاده از چنین فرستنده ایی مجاز نمی باشد.
      و جدا از همه اینها ساخت فرستنده با چنین شعاع پوششی برای افراد باتجربه و دارای دستگاههای اندازه گیری خاص مورد نیاز هم چالشهای فراوانی دارد و کار ساده ایی نیست.
      موفق باشید.
      ممنون بابت پاسختون

با تلاش بالاخره یه راهی پیدا میشه

کانال‌های رادیویی sw خیلیا از همین فرکانس استفاده میکنن پس فکرکنم برای برد زیاد مناسبه.

مجوزشم میگیرم

تا اساتید محترم انجمن هستن، می‌تونم از تجربیاتشون استفاده کنم

فعلا الان مساله ساختنشه
      جدیدترین ویرایش توسط AbolfazlX; ۰۰:۳۴ ۱۴۰۵/۰۵/۲۳.

دیدگاه

فعلا یه مدار ساختم. ممنمون میشم سربزنید و نظر بدین:
        سلام دوستان، وقت همگی بخیر من یه مدار PA برای موج مربعی خروجی از si5351 طراحی کردم. البته مبتدی هستم و ممنون میشم بررسی بفرمایید و نظر بدید:various_035: حتی مطمئن نیستم کار کنه یا نه ولی از نظر تئوری اوکیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AbolfazlX نمایش پست ها

با سلام،
          پیرو پاسخ دوستمون،
          دست یافتن به فرستنده ای با برد چند صد کیلومتری با قطعات معمول غیر ممکن هست ، به اجبار باید از ترانزیستور های تخصصی Power RF استفاده کنید که قیمت بسیار بالایی دارن ،
          نمونه :

گذشته از این ، یک ترانزیستور Power RF هر چقدر خفن ! به تنهایی نمیتونه هیچ کاری انجام بده و نیازمند مدارات فیلتر و پیش تقویت کننده و... بسیار دقیق و حرفه ای هستید که مجموع هزینه انجام شده برای پروژه میتونه به بالای 50 میلیون برسه...

فرستنده با برد حداکثر 10 کیلومتر (در شرایط ایده آل) معقول تر هست.
          جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۱:۵۵ ۱۴۰۵/۰۵/۲۵. دلیل: افزودن لینک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام،
            پیرو پاسخ دوستمون،
            دست یافتن به فرستنده ای با برد چند صد کیلومتری با قطعات معمول غیر ممکن هست ، به اجبار باید از ترانزیستور های تخصصی Power RF استفاده کنید که قیمت بسیار بالایی دارن ،
            نمونه :

گذشته از این ، یک ترانزیستور Power RF هر چقدر خفن ! به تنهایی نمیتونه هیچ کاری انجام بده و نیازمند مدارات فیلتر و پیش تقویت کننده و... بسیار دقیق و حرفه ای هستید که مجموع هزینه انجام شده برای پروژه میتونه به بالای 50 میلیون برسه...

فرستنده با برد حداکثر 10 کیلومتر (در شرایط ایده آل) معقول تر هست.
            سلام و تشکر از پاسختون؛

موافقم که چند صد کیلومتر دیگه خیلیییی هدف بزرگیه
            ولی فرستنده‌هایی رو دیدم ‌که با کمتر از ۳۰ وات حداقل ۱۰۰ کیلومتر برد دارن. تاثیر یه آنتن مناسب و استاندارد رو هم فراموش نکنیم.

ماسفتی هم که لینکش رو گذاشتین برای توان نزدیک به ۱۰۰۰ وات هست. این که حتی آهن رو داغ میکنه

میدونم تجهیزاتم ابتدایی ولی ممنون میشم کمک کنید با همینا یه تقویت کننده یک واتی بسازم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X