منظورم حجمش نیست.
رندر فایلهای gif اونم این تعدادش , نفس سی پی یو رو میگیره.
الان دیگه مدیا پلیر هم داره ریپ میزنه.همه اش هم بخاطر همینه.
شما ها سیستمهاتون خفنه حتما که چیزیش نمیشه. :icon_razz:
مینیمم سیستمی که XP آرو ره بندازه،نباید با اینها مشکل داشته باشه ...
حتما سیستمتون رو برای ویروس اسکن کنین،یا ببینین کدوم برنامه هست که توو حافظه گیر کرده ...
و در ضمن،یه موضوعی
من مشخصات خر کی رو که میخوام نگاه کنم،پایین می نویسه (مثلا دارم مشخصات امیر رو میبینم)آ:
پست های تشکر
تشکرهای اهدا شده از طرف شما: 21
تشکرهای دریافت شده شما: 30
به نظر میاد همین اسم مناسبیه
گمون نمیکنم اونقدر موضوع مهمی باشه
فقط میخواد منظوررا برسونه که حالا این تشکر اهدا شده یا دریافت
اونقدرمسایل مهمتری هت در سایت که وقت شه به همونا رسیدگی بشه اونم با این وضع همکاریی که دیده میشه :angry:
با عرض سلام و آرزوی توفیق برای شما و همه کسانی که به نوعی در این مجموعه پربار زحمت میکشند.
موضوع مهمی را میخواستم خدمت شما عرض کنم وآن اینکه ما از دانشگاه خودمان "دانشگاه ارومیه" نمیتوانیم وارد سایت شویم خواهش میکنم قضیه را پیگیری بفرمایید و اگر لازم شد پاسخ یا راه حل خود را مستقیما به ایمیل اینجانب ارسال فرمایید.
یان سایت یک نکته عجیب دارد و آن اینکه قسمت تماس با ما وجود ندارد. نه آدرسی و نه ایمیلی و نه تلفن.
یک مسئله مهم دیگر اینکه با پیشرفت روز ما زمان کم داریم. این چه فروشگاهی است که هنوز سنتی دارد کار می کند.
یعنی که چه من برای 2 یا 3 هزار تومان باید بروم بانک فیش بدهم و از آن اسکن کنم و دوباره بیایم ایمیل کنم. در صورتی که اکثر فروشگاه ها با پست قرار داد دارند و ما می توانیم هنگام تحویل مبلغ را کامل به مامور پست بدهیم .
حتما این دو موضوع پیگیری شود.
در حال حاضر من بنده یک سی دی منبع تغذیه را لازم دارم ولی هنوز ظرف یک هفته برایم فرصت رفتن به بانک نبوده
در مورد مسئله اولی که گفتید، چون اینجا فروم هست و همه پست ها رو مدیران میبینن شاید به این خاطر این بخش از چشم ما دور مونده دوستان دیگه هم از طریق پیام خصوصی با افراد در ارتباط هستند. در هر صورت پیشنهاد شما متین هست و انشالله امیر جان پیگیری می کنن.
در مورد مسئله دونم هم باید بگم حدود 3 ماهی میشه داریم پیگیری میکنیم برای همکاری با بانک سامان که خرید ها با همین کارت ها از طریق بانک سامان و بدون نیاز به حضور در باجه های بانک صورت بگیره ولی خب یه سری موانع هم هست که انشالله تا چند وقت دیگه حل میشه.
ممنون از پیشنهاد های خوبتون .
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
دوست عزیز من توضیحاتی را در ایمیل ارسالی به شما دادم که اینجاهم برای بقیه دوستان میگم
چند نکته برای قرار داد با پست و سیستم های پرداختی وجود داره :
1- هزینه پستی بیشتر خواهد شد و باید برای یک محصول 2500 تومانی 1500 تومان هزینه پستی پرداخت کنید که خیلی از دوستان تمایلی به این کار ندارنو خوب منطفی هست
2- در این صورت باید یک فرد مسول تماس گرفتن با خریداران بشه که این خرید ها بعد از ارسال خرید بشن وگرنه هزینه زیادی رو باید سایت بابت اشتباه کاربران پرداخت کنه و این کار با یک خرید اینترنتی خیلی سازگار نیست
طرح در حال بررسی ما استفاده از بانک سامان هست تا از طریق اینترنت بانک نیازی به مراجعه به باتک نباشه
متشکر از نظرتاتون
با سلام به دوستان
من یه چند وقتیه که با سایت مشکل دارم چون اصلا باز نمی شه و من مجبورم که فقط با ف ی ل ت ر ش ک ن بازکنم سایت رو لطفا منو راهنمایی کنید که اشکال کار از کجاست
من با چند تا isp تست کردم با هیچکدوم نتونستم که وارد سایت بشم با isp که ازش اکونت میگیرم تماس گرفتم اونا هم گفتن که مشکل از ما نیست :angry: :angry:
دیدگاه