اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

سلام
    باز من اومدم با یه پیشنهاد .... من که کار دیگه ای نمی تونم برای این سایت بکنم ... فکر کنم آخرش جزو اعضای فعال قسمت پیشنهادات و انتقادات بشم oo:
    در هر صورت زیادم بد نیست ... مقام خوبیه ... در نوع خودش بی نظیره ... :wow:
    حالا پیشنهادم چی بود ؟ ... یادم رفت ... oo:

آهان یادم اومد .... یه قسمت درست کنید که در اون قسمت آموزشهای تصویری ( به صورت ویدئویی) وجود داشته باشه .... که در اون قسمت نرم افزارها و چه میدونم ..خلاصه هر چی که بشه به صورت تصویری آموزش داد رو در اونجا ارائه بدن ....
    این طوری یه تفاوت خیلی آشکاری بین این سایت و سایت های دیگر برق ، ایجاد می شه و هم چنین آموزش تصویری خیلی بهتر از آموزش گفتاری و تایپی هست ( اگر چه : لنگه کفشی در بیابان نعمت هست و من این همه کمکی که بچه ها اینجا بهم کردند از همین راه رو فراموش نمی کنم و .....)

یا علی. :redface:
    لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
    اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.

دیدگاه

لنگه کفشی در بیابان نعمت هست
      دستتون درد نکنه oo:

در این باره نمیتونم نظری بدم ! شما مثلا یک فیلم آموزشی ساختید (نمگیم که چطور!) ولی چطور میخواین پلود کنید 200 مگ رو ؟ و من چطور میخوام دانلود کنم و یاد بگیرم؟
      این روش درسته که خیلی مفید هست ولی روش متداولی در سایت های عمومی نیست . میتونیم سعی کنیم که فیلم های آموزشی رو جمع کنیم ولی اینکه یک قسمت جدا براش اختصاص بدیم فعلا مقدور نیست .
      اگر تعداد به حد مطلوب رسید حتما بخش جداهم ایجاد میکنیم
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        لنگه کفشی در بیابان نعمت هست
        دستتون درد نکنه oo:

در این باره نمیتونم نظری بدم ! شما مثلا یک فیلم آموزشی ساختید (نمگیم که چطور!) ولی چطور میخواین پلود کنید 200 مگ رو ؟ و من چطور میخوام دانلود کنم و یاد بگیرم؟
        این روش درسته که خیلی مفید هست ولی روش متداولی در سایت های عمومی نیست . میتونیم سعی کنیم که فیلم های آموزشی رو جمع کنیم ولی اینکه یک قسمت جدا براش اختصاص بدیم فعلا مقدور نیست .
        اگر تعداد به حد مطلوب رسید حتما بخش جداهم ایجاد میکنیم
        لذومی نداره با آخرین کیفیت و با حجم زیاد و یک سره ارائه بدن .... می تونن .... با پسوند های MP4 , MOV , Divx و .... ارائه بدن ....
        خوب دیگه انشالله بعدا ... که آموزشها بیشتر شد ...

راستی من منظوری نداشم از این که گفتم لنگه کفش ... می خواستم برتری آموزش تصویری رو به آموزش تایپی نشون بدم ..اینو گفتم ... :nerd:
        اگه بد منظورم رو رسوندم شرمندم . :sad:

یه پیشنهاد دیگه .... : قسمت "هنر " رو به "هنر و ادبیات" تغییر بدین فکر کنم بهتر باشه ....
        لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
        اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.

دیدگاه

سلام دوستان ، راستش چند وقتی هست که میخواستم چند تا انتقاد را مطرح کنم وقت نمشد.

چرا قوانین سایت رو تو به صورت فایل PDF قرار دادین ، همه انجمن ها کای میکنند که قوانین در معرض چشم کاربر باشه وشما کاری کردید که کمتر به چشم بیاد .

می خواستم خواهش کنم مدیران انجنم در حفظ قوانین انجمن یکم بیشتر سخت گیری کنند ، چون واقعا انجمن پر از پست های یک خطی بی ارزش هست که خیلی هاش می تونست فقط با استفاده از دکمه تشکر ، حذف بشه و خیلی ها هم این محیط را با چت روم اشتباه میگیرند و نتیجه هم این میشه که وقتی شما یک موضوع رو جستجو میکنید انبوهی از نتایج غیر مرتبط بوجود میاد .
          هنوز هم سایت پر از پست هایی هست که یا فقط شامل انوع شکلک ها هستند و یا مثلا یک کلمه نوشتند ممنون و بیستا شکلک گذاشتند .

خواهش میکنم برای امضا کاربرا یک محدودیتی در نظر گرفته بشه . البته میدونم برای عکس این محدودیت در نظر گرفته شده اما برای متن هم باید در نظر گرفته بشه ، چون خیلی مواقع پست کاربر جمعا یک یا دو خط هست اما امضاش 8 خط شعر ! شما خودتون حساب کنید تو یک صفحه که مثلا 15 تا پست توش هست و متاسفانه 5 تا کاربر هم چنین امضاهایی دارند ، تفکیک نوشته های مفید از امضاها چقدر سخت هست .

اگر میتونید نوع انجمن را عوض کنید و حداقل به phpBB تبدیلش کنید چون واقعا پوسته های زیبا تری براش موجود هست که یک نمونه اش را میتونید در سایت Projectw.org ببینید .

این انجمن از نظر بار علمی خیلی خوب هست ولی از نظر زیبایی و چشم نوازی متاسفانه باید بگم اصلا خوب نیست ، مثلا کادرهایی که با استفاده از "quote" یا "code" بوجود میان اصلا زیبا نیستند. و خود پست ها هم کادر و محدوده مناسبی ندارند . مثلا به نظرتون این زیباتر نیست (مخصوصا به پایینی که با اینکه طولش زیاد هست اما باعث بهم ریختگی صفحه نشده !) ؟

یعنی در این انجمن یا نمیشه و یا خیلی سخت خواهد بود که پستهایی به این زیبایی و مرتبی فرستاد ، که نمونه اش در لینک های پایین موجود هست :

http://3entre.com/photo/image/1386-09/0b6d2ba93dBabylon.JPG

وقتی از "دیدن نامه های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما" استفاده میکنیم در صفحه ای که ظاهر میشه اشکلاتی وجود داره :

که اگر مثلا یک زیر مجموعه تحت عنوان "انجمن مربوطه" ساخته بشه این اشکالات دیگه نخواهد بود . مثل تصویر زیر :

اگر ممکن باشه انجمن دارای یک زیر مجموعه باشه که تمام درخواست ها در آنجا مطح بشه که این خودش باعث نظم بیشتر خواهد شد ، مثلا به صورت زیر :

نام زیر مجموعه :
          سوالات و درخواست ها
          بخش ها :
          سوالات و درخواست الکترونیک
          سوالات و درخواست مخابرات
          سوالات ودرخواست .....

هنوز هم متاسفانه بعضی اوقات نوشته های فینگلیش در انجمن مشاهده میشه ؟!!! و مدیران آن پست رو پاک نمی کنند.

مسئله دیگر هم نوع نمایش تشکر هاست که خودش فضای زیادی میگره . مثلا نمیشه نمایش کاربرانی که تشکر کردند به این صورت باشه :

در مورد پست های تکراری به نظرم بهتره یا با هم ادغام و یا اضافی ها پاک بشند و در مورد پست های به درد نخور هم همینطور ، چون فکر نکنم اینجا برحسب تعداد پست به کاربر ها
          امکانات داده بشه (که همین هم خوبه) پس کسی هم نباید از پاک شدن پست های چند خطیش ناراحت بشه .

راستی اگر بتونید مثل انجمن PC7 یک POST GENERATOR برای سایت درست کنید تا همه تاپیک ها به شکل استاندارد نوشته بشن خیلی عالی میشه .

این لینک آخرین ورژن POST GENERATOR انجمن PC7 که برای اینکه منظورم رو متوجه بشید اینجا قرار میدم :

کد:
          http://amgh.parsehgig.com/eca%20image/PC7_POST-GENERATOR_ver0.9.2.zip

دیدگاه

با سلام.
            دوست عزیز به مجموعه نکات جالبی اشاره کردید ....که اکثرشون چه خوشم بیاد و چه خوشم نیاد باید بپذیرم چون واقعا مشکلاتی وجود داره......
            ولی یک نکته که باید بگم این هست که کار واقعا حجیم و بزرگ است و نیاز به همکاری همه دوستان داره حدود 20 نفر همکار موجود حقیقتا برای اداره این خحم کار خیلی کم هست و باید این کادر افزایش پیدا کنند ولی خوب به دلیل دانشجویی بودن اینجا یکم استفاده از دوستان به طور مستمر سخت هست ....

این موارد شما 100% مورد توجه من و بقیه دوستان قرار خواهد گرفت و قولش رو میدم که با توجه به امکاناتمون در حد توان اقدام خواهیم کرد. از شماهم خواهش دارم که حتما این چنین پیشنهاداتی رو ارائه کنید و البته اگر مقدور هست یکم ریز تر بررسی کنید مثلا راهکارهایی هم ارائه بدین براشون

متشکر از نظرات ارزشمندتون
            I ❤️ ECA

دیدگاه

راستش در زمینه راهکار چندان کمکی از دستم بر نمیاد چون تا الان زیاد به طراحی وب و اینجور مسایل نپرداختم ولی به قول "معروف نخوردیم نون گندم ،ولی دیدیم دس مردم " و این انتقادها هم از همین باب بودند .

راستی به نظرم بهتر آمد که این را هم بگم . ما همه دانشجو هستیم و مثلا باید در مسائل پیشرو باشیم ، اما جایی تو انجمن یادم هست که دوستان گفته بودند برای حل مشکلات جستجو در انجمن باید از "ی" استفاده کنیم در حالی که طبق استاندارد صفحه کلید فارسی بصورتی است که در لینک زیر آمده است :

کد:
              http://fa.farsiweb.ir/fawiki/Keyboard_Layout
              و بهتر هم هست که از قلم های استاندارد فارسی مثل قلم هایی که در لینک زیر موجود هست استفاده کنیم :

کد:
              http://fa.farsiweb.ir/fawiki/Persian_Fonts
              و این هم دلایلی چند برای بکار گیری این قلم ها :

کد:
              http://fa.farsiweb.ir/fawiki/Standard_Font_and_Keyboard
              و این هم لینک صفحات مرتبط در پایگاه موسسه استاندارد :

کد:
              http://www.isiri.org/std/2901.htm

http://www.isiri.org/std/6219.htm
              و در خیلی از فروم ها دیدم که جوری ویرایشگر سایت را تنظیم کردند که اگر هم کاربر از "ی" و ... عربی استفاده کرد به طور خودکار اصلاحش می کنند.

ابزاری هم که در انتهای پست قبلی گذاشتم میتونه در این زمینه خیلی کمک کننده باشه .

در انتها هم این هدیه رو از من داشته باشید ، که باهاش میتونید به راحتی صفحه کلیدتون رو استاندارد کنید (البته بگم کار خودم نیست):

کد:
              http://amgh.parsehgig.com/eca%20image/KeyboardChanger.rar

دیدگاه

سلام علیکم
                خسته نباشید و بسیار از سایت خوبتون ممنونم.
                پیشنهادی داشتم:
                آیا امکان ایجاد بخشی مخصوص ایده های نو هست؟
                تاپیک کنونی به اندازه ی کافی نمی تونه پاسخ گوی ایده های دوستان باشه.
                بنابر این هرکس که ایده ای داشت در این انجمن مطرح کنه بعد دوستان تو هر تاپیک فقط درباره ی اون ایده بحث کنن
                من فکر می کنم که این انجمن می تونه یکی از زیر مجموعه های انجمن کنونی (انجمن آزاد باشه) باشه.
                با توجه به استقبال فراوانی که ازش شده ولی پراکندگی بیش از حدش فکر می کنم که این ارزش رو داشته باشه که بتونه لا اقل یک انجمن زیر مجموعه ( یا زیر گروه ) باشه .
                راستش من تمام پستای این تاپیک رو نخوندم اگر کسی از دوستان دیگر هم این پیشنهاد رو دادن من هم از ایشون هم از مدیران محترم عذر می خوام.
                به وبسایت ما هم یه سری بزنید :
                http://asemans.ir

دیدگاه

پیشنهاد خوبی هست .....
                  من فکر کنم میتونیم در قسمت مباحث دیگر علم الکترونیک زیر بخشی ایجاد کنیم به نام ایده های نو .....
                  نظر بقیه دوستان چی هست ؟
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

خیلی جالب هست. امیدوارم این زیر مجموعه به زودی ایجاد بشه. :nerd:

دیدگاه

خیلی عالیه.
                      فقط اگه درست کردید ، لطف کنید این ایده ما رو به اونجا انتقال بدید.ممنون.
                      کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

آقا بالاخره چی شد؟
                        این تاپیک ایده ها؟
                        ممنون می شم اگر رسیدگی کنید.
                        به وبسایت ما هم یه سری بزنید :
                        http://asemans.ir

دیدگاه

ببینید من منتظرم ببینم کس دیگه ای هم مشتاق این کار هست یا نه .
                          فعلا فقط 3 نفر این تقاضا رو داشتند !
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

افزایش امکانات مهمانآ‌ها

با سلام
                            من تا قبل از اینکه به این فروم بیام یکی دوبار با سرچ به eca بر خورده بودم ولی وقتی نوشتهآ‌های دوستان رو میآ‌خوندم، چون عضو نبودم لینکآ‌های توی پستآ‌ها رو نمیآ‌تونستم باز کنم. به نظرم زیاد جالب نیست که یکی از بیرون دنبال یه موضوعی بوده رسیده به این سایت و داره پستآ‌ها رو میآ‌خونه چون عضو نیست نتونه لینکآ‌ها رو دنبال کنه!!! این سایت که این همه اعضا داره و از کیفیت بالایی نیز برخورداره، نیاز نداره که برای جلب اعضای بیشتر دسترسی مهمانآ‌ها رو محدود کنه (علاوه بر این قصد این سایت کمک به جامعه مهندسین و علاقهآ‌مندان به الکترونیک است نه بزرگتر کردن ابعاد سایت با به زحمت انداختن میهمانآ‌ها). من پیشنهاد میآ‌کنم که این امکان برای مهمانآ‌ها باز بشه که بتونن راحت پستآ‌ها رو دنبال کنند.
                            با تشکر فراوان از مدیران محترم و دوستان که برای سایت زحمت میآ‌کشند
                            من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

با سلام
                              فرمایش شما تا حدی درست هست ولی این کار ما دلیل دیگه ای هم داره.در صورتی که لینک ها قابل نمایش باشند ممکن هست یک SPIDER لینک مارو کشف کنه و تمام پهنای باند سایت رو در مدت 2 روز تموم کنه!!!! درسته که روش های مقابله وجود داره ولی چون یک سری همچین مشکلی برامون پیش اومده دیگه به ریسکش نمی ارزه.
                              در کل ثبت نام در انجمن حدودا 1 دقیقه طول میکشه فکر کنم بهتر هست که همه دوستان ثبت نام کنند .
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                                برای ارسال تشکر و پست صفحه جدید باز میشه که به خاطر سرعت کم ما و صرفه جویی در پهنای باند شما ، بهتره از تکنولوژی آزاکس در طراحی صفحاتتون استفاده کنید.
                                یکی از نیازهای شدید کاربران غیر تهرانی این سایت ، دسترسی به یک فروشگاه اینترنتی هست. مثلا در یک تاپیک چندتا آیسی معرفی میشه که توی شهرستان گیر نمیاد. اگر شما بخشی برای خرید ایسی راه اندازی کنید و قطعات جدید و درخواستی بچه ها رو قرار بدید ، هم منبع درآمدی برای شما میشه ، هم باعث جذب یوزر های بیشتر می شه ، و هم کار ما راه میوفته. اگر هم خودتون وقتشو ندارید با یکی از این فروشگاه های قطعات الکترونیکی قراداد ببندید تا اون براتون انجامش بده.

مثلا همین ایسی mp3 decoder vs1003 ، من کل اصفهان رو زیر پا گذاشتم ولی گیرم نیومد.منم بی خیال کل پروژم شدم.
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X