اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهادات و انتقادات

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهادات و انتقادات

بنده ضعف اجرایی به دلیل کمبود شدید نیرو رو کاملا قبول دارم و امیدوارم در آینده به کمک دوستان حل بشه.
    متشکر
    I ❤️ ECA

دیدگاه

حامیان ECA علاوه بر Donate در نظارت بر پست ها هم میتونند کمک کنند.
      مطمئن باشد چندین برابر روش اول در نظارت میتونند سهیم بشند. البته تا زمانی که
      شما ازشون بخواهید مثل همون پستی که برای روش اول هست و یک لینک در امضا
      با مضمون حمایت معنوی و ... .

دیدگاه

1 وقتی دکمه تشکر میزنی صفحه از اول رفرش میشه که وقتگیر هست.
        2 وقتی کاربر پستی میزنه به صفحه اون پست نمیره بلکه به یک صفحه قبل میره و باید دوباره رو موضوع خودش کلیک کنه تا اون رو ببینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arsalan681
          1 وقتی دکمه تشکر میزنی صفحه از اول رفرش میشه که وقتگیر هست.
          2 وقتی کاربر پستی میزنه به صفحه اون پست نمیره بلکه به یک صفحه قبل میره و باید دوباره رو موضوع خودش کلیک کنه تا اون رو ببینه
          مورد دوم رو از داخل مشخصات شخصیتون قسمت تنظیمات انجمن میتونید تغییر بدید.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

مورد اول چی ؟ چون بعضی وقتها واقعا اذیت میکنه ادم عصبی میشه

دیدگاه

فعلا قابل تغییر نیست مگر سیستم پدیت بشه
              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام

1-مدرک تحصیلی ها پریده از کنار اسممون !

2-این مشکل تشکر رو حل کنید صفحه رفرش نشه

3-اگه میشه پیش فرض بزارید که وقتی یه کاربر پست میده تو همون صفحه بمونه نره تو یه صفحه دیگه

4-دکمه های پاسخ های جدید و موضو ع های جدید من نفهمیدم کاربردش چیه ؟! اگه میشه یه ارسال های امروز بزارید که جدید ترین ارسال های کل فروم رو نشون بده

ممنون
                موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
                (ادیسون)

دیدگاه

سلام

من اول پیشنهادهای قبلی را تکرار میکنم چون اکثرشون جا برای عمل شدن دارن:

1- خودفرم سایت و پوسته آن که خیلی با فروم های مطرح کنونی فاصله دارند به عنوان مثال IPB مثلا ببینید وقتی شما مطلبی را در تگ کد یا نقل قول قرار می دهید چقدر پستتون زشت میشه و کلا ادیتور ضعف داره و برای خود من شده که چندین دفعه مجبور به ارسال یک پست بشم تا اینکه بتونم آن را ارسال کنم. همچنین پنل کاربران هم خیلی قوی نیست
                  2- جستجوی سایت ضعیف هست و علاوه بر آن به طور اتوماتیک ی و ک ها استاندارد نمیشن
                  3-سایت سطل آشغال نداره تا اگر پستی بدون محتوا بود یا از قبل موضوعی با عنوان مشابه موجود بود پست جدید به آن منتقل بشه و بعد از مثلا سه روز به طور اتوماتیک حذف بشه .
                  4- کاربران عملا در خودشون تعهدی نمی بینن که قبل از ارسال یک موضوع جستجو کنند که البته همانطور که گفتم بخشی از آن هم تقصیر جستجوی ضعیف سایت هست . چون اگر هم قوانین را رعایت نکنند هیچ مجازات قابل توجهی وجود نداره .
                  5- وقتی کاربری در چندین بخش پست میزنه و مثلا یک سوال یکسان میپرسه مدیران بجای اینکه حداقل یک اخطار به شخص خاطی بدن و همه پست ها به جز پستی که در بخش مربوطه زده شده را پاک کنند فقط مینویسند منتقل شد و یا اینکه تاپیک قفل میشه در حالی که باید حذف بشه یا به سطل آشغال منتقل بشه تا وقتی یک مطلب را در انجمن جستجو می کنیم با به جای 10 صفحه پست که 50 درصدش بی ارتباط هست با 5 صفحه پست مرتبط مواجه بشیم .
                  6-حالا که انجمن به لوگین نیاز نداره و تقریبا همه مطالب آن قابل دسترسی هست بهتره ثبت نام بسته بشه و فقط در ایام خاصی باز بشه و یا دعوت نامه ای باشه و همچنین کاربرانی که فقط استفاده کنند هستند و یا مدت هاست که به انجمن سر نزدند یا دسترسی شون قطع بشه و یا اینکه براشون محدودیت گذاشته بشه . مثلا تو دانلود فایل ها . و البته بهتره تشویق هایی که در نظر گرفته بشه .

7-کلا به نظر من باید مباحث مربوط به هم در یک تاپیک بحث بحشن به جای اینکه در تاپیک های مجزا بهشون پرداخته بشه
                  مثلا یک تاپیک فقط مربوط به برنامه های پرتابل ، یک تاپیک برای لینک های مفید یا سایت پروژه رایگان و ... نه اینکه هر کی هر چی پیدا کرد سریع تاپیک باز کنه .

8- یک تاپیک هم اگر باشه تا کاربران پست و تاپیک هایی که به نظر خودشون مرتبط می آید را اعلام کنند تا مدیران بعد از بررسی آنها را با هم ادقام کنند.

9- باید قسمت درخواست ها کلا از بقیه انجمن مجزا باشه و در بدترین حالت هر بخش یک زیر مجموعه برای درخواست داشته باشه نه مثل الان که همه چیز قاطی هست و باعث سردرگمی .

10- اینم تا یادم نرفته بگم هیچ قانونی برای عنوان تاپیک رعایت نمیشه مثلا تاپیکی با عنوان "فقط کد هگز دارم " یا ... در حالی که مثلا باید باشه "تبدیل فایل هگز به برنامه ؟" و یا مثلا نباید تو عنوان تاپیک کلمه چگونه و چرا و ... به کار بره بلکه همه اینها باید با علامت سوال مطرح بشه تا جستجو هدفمند بشه . که البته اگر همانطور که گفتم بخش درخواست جداباشه خیلی از مشکلات رفع میشه

میدونم این کارها زمان میبره ولی به شخصه ترجیح میدم سایت یک ماه تعطیل باشه ولی وقتی برگشت با نظم باشه

البته موارد دیگه ای هم بود ولی به نظر خودم اینها اولویت دارند و خودشون منشاء مشکلات زیادی هستند .

دیدگاه

چون حجم زیاد شد بقیه را اینجا میگذارم

این انجمن منظم از نظر من :

PCSEVEN

این عکس صفحه اول انجمن :

می بینید که قسمت سوالات کلا جداست و بخش بندی ها به نظر خیلی خوب میاد (البته می دونم موضوع فعالیت فرق داره)

این قسمت Full Appz :

می بینید که برای هیچ نرم افزاری ( کلا در همه موضوعات فروم ) دو تاپیک باز نشده و اگر هم بشه یا توسط کاربران در تاپیکی که توسط مدیران ایجاد شده هر چند تا تاپیک مشابه که باشه لیست میشه و پیشنهاد میشه با چه تاپیکی ادقام بشه ٬یا در صورت تکراری بودن حذف بشه ٬ یا خود مدیران می بینندش و اگر لازم باشه حذف یا ادقامش میکنن.
                    و به عنوان مثال شما برای هر نرم افزار یا موضوع یک تاپیک دارید و ورژن های جدید همواره در آخرین پست معرفی میشن و ...

اگر دقت کنید می بینید که هر تاپیک علاوه بر عنوان یک توضیح کوتاه هم داره که فوق العاده کمک کننده هست .

این هم نمونه پست :

انجمن چندین نرم افزار آنلاین و آفلاین اختصاصی برای ایجاد پست داره که کاربران با استفاده از آنها به طور خودکار پست های استاندارد و مطابق قوانین تولید می کنند

قوانین انجمن واقعا نیاز به بازنگری و همچنین سخت گیری در عمل داره

پیش دکمه ارسال و پیش نمایش یک دکمه برای دسترسی به اختیارات کامل هم بگذاری بهتره.

ادیتور اشکال داره مثلا تو لیست رنگ ها و ...

یک سایت استاندارد برای پلود عکس و حداکثر سایز عکس را تعیین کنید یا با اسکریپت های موجود عکس هایی که گذاشته میشه را به طور خودکار کوچک کنید .

پیشنهاد خود من : kimag.es

اگر بشه سایت تیم پلودر داشته باشه و یا برای فایل های سایت قالب winrar و ... در نظر گرفته بشه و ... خیلی خوب میشه .

به هیچ عنوان به هیچ کاربری در مرود پسورد فایل ها جواب داده نشه . یک دهم پست های انجمن تکرار این مطلب هست که پسورد فایل ها www.eca.ir هست !!!!!!!!

و ....

دیدگاه

سلام
                      جای بخش مخابرات گرایش میدان که گرایش بسیار پرجمعیتی هست توی فرومتون خالیه !
                      مباحثی مثل مدارات فعال طراحی آنتن ادوات مایکرویوی و..... کجا باید بحث بشه
                      من خودم ارشد میدانم
                      اگر چنین بخشی راه بیافته حاضر به هر نوع همکاری هستم
                      گاه باش که مومن عاشق فرصت سرگرمی ندارد (ع.ص)

دیدگاه

یه پیشنهاد داشتم آقا بلورچیان . اگه می شه یه فضایی ایجاد کنید تا کاربران آنلاین بتونند چت کنند این جوری سرعت عمل تو بحث ها بالا تر می ره و کارا سریع تر راه می افته.
                        تو می تونی پس بخواه.

دیدگاه

سلام
                          ضمن خسته نباشید
                          یک آماری از کارهایی که در مورد توجه به پیشنهادات و انتقادات و تغییراتی که در سایت با توجه به پیشنهادات و انتقادات انجام دادید بگزارید
                          مشخص نیست که چه کارایی شده
                          چه کارایی قراره در آینده بشه
                          شما در چه موضوعاتی اولویت در پیشنهادات دارید.
                          ممنون

دیدگاه

با سلام و ضمن خسته نباشید
                            چند روز پیش فایلی رو به قسمت ترجمه فرستادم،جوابی به دستم نرسید.برای رسیدگی پیغام دیگه فرستادم،دوباره جوابی نگرفتم.چطوری می تونم این قضیه رو پیگیری کنم؟
                            با تشکر
                            چه رنجی می برد آن کس که انسان است و از احساس سرشار است.. *دکتر شریعتی*

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ulduz
                              با سلام و ضمن خسته نباشید
                              چند روز پیش فایلی رو به قسمت ترجمه فرستادم،جوابی به دستم نرسید.برای رسیدگی پیغام دیگه فرستادم،دوباره جوابی نگرفتم.چطوری می تونم این قضیه رو پیگیری کنم؟
                              با تشکر
                              شما ایمیل خودتون رو به همراه متن پیغامی که به بخش ترجمه زدید تو پیغام خصوصی برای من بفرستید تا بررسی بشه .
                              ولی به احتمال زیاد به خاطر سرور باید باشه . چون چند روز قبل به خاطر جابه جایی سرور بعضی بخشها درست کار نمی کردند .

دیدگاه

NASA_DE جان به خاطر لطفی که به من داریو هنوز هم اسمم بعد از ایم همه سال یادت هست ممنونم.امروز شانسی با شخصی راجع به موضوعی حرف می زدم که این پست رو به من نشون داد ! راستش زیاد دوست ندارم جایی اسمی ازم برده بشه. اصطلاحا :فعلا فراموش بشوم بهتر است :mrgreen:
                                نمی خواستم پستی بدم اما احساس کردم این چند خط رو بنویسم بد نیست :
                                به هیچ وجه با هیچ کس اینجا هیچ مشکلی نداشتم و ندارم ! توو تیم مدیریت هم امیر علی رو دورادور در حد چند بار چت کردن میشناسم هم با محمد نحوی عزیز 6-7 ما 1 بار SMS نیمه سوال جوابی رد بدل می کنیم با هر 2 تا هم همیشه فقط دوست بودم و بس . کس دیگه ای رو از تیم نمشناسم و فقط سبک فعالیت یکی 2 آی دی که هیچ شناختی از مسئولش ندارم با دید من به زندگی سازگار نیست که این هم نمی تونه دلیل بد بودن اون شخص باشه ! (چون از کجا بدونم که دی من صحیح هست؟ )

درمورد رفتنم هم 2 دلیل داشت :
                                1- انجمن شدیدا محیط عمومی شده بود. الان چند روزی هست بعد از 2 سال نیومدنم بک اینجا آی دی جدیدی باز کردم تا به دکمه :
                                دیدن موضوع های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما
                                دسترسی داشته باشم پست های 4-5 کاربر که از فعالیتشون خوشم میاد رو بخونم . هنوز هم در جمع از 6 صفحه تاپیک های جدید، فقط 4 تا تاپیکش (به نظر من! ) به درد می خوره. به عبارتی یا باید جلوی فعالیت همه رو گرفت و به چند نفر متخصص اجازه فعالیت داد که عملا خیلی بیهوده و خشک میشه، یا باید مثل من فرار کرد ( هر چند تازگی ها فکر می کنم اگر فقط خواننده باشی ، اون4 تا تاپیک ارزش خوندن اون 6 صفحه تاپیک رو داره )

2-فقط وقتی که پی کسب درآمد نبودیم و از گرسنگی مردیم می تونیم بقیه رو به خاطر فعالیت های اقتصادی سرزنش کنیم. اینکه دید هام درست هست یا غلط تا وقت که سعی نکردم اون رو به دیگران دیکته کنم ، زیاد مهم نیست . فقط احساس کردم اینکه من خیرخواهانه به خاطر علاقه ای که به یاد دادن دارم فعالیت کنم، بقیه پول بگیرن ! زیاد برام قابل تحمل نیست. با خودم گفتم بگذار بقیه فعالیت کنند من استفاده کنم ! خواهشا هم این جمله ها رو ترجمه بچه گانه : من فعالیت می کنم امیر علی و مجمد نیاز داشتن !!! و پول میگرفتن نکنین !!!محیط جمعی متخصص هست و انتظار دارم برداشت ها از این جمله هام سخیفانه نباشه !
                                فقط همینقدر که تا وقتی هدفم کسب درآمد از این مدل فعالیت نیست، دیگه در جمع های عمومی که هدف اکثریت اون جمع کسب درامد هست فعالیت نمیکنم ! انشالله روزی که خواستم تغییر رویه بدم، اعلام و فعالیت میکنم.
                                امیدوارم کسی از نوشته هام ناراحت نشه و بهم حق بدین.

از چند تاکاربر هم که توو پ.خ تشکر کرده بودم اینجا هم تشکر میکنم. منتهی اسمی از شخصی نمیارم(به دلایل واضح )

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                                چند پست بنده که ارتباط چندان کمی هم با علم نداشت بدون اطلاع بنده پاک شده.

مانند : دانشگاه هانها , دانشگاه ماها
                                ایرانیان ساکن فضا و ...

اموزش زبا ن ژاپنی به درد کسی میخوره ؟ ترفند کامپیوتر ه که دیگ هنمیخواد سرچ کنی و
                                با وارد کردن چند کلمه از اون هم میتونی بهش دسترسی داشته باشی به درد میخوره؟
                                ایا توهین به چند تا ایرانی با گفتن یک داستان ابلهانه به درد میخوره؟

یا باید کل تاپیک های بنده رو برگردونید _ یا کسی که پست ها رو پاک میکنه باید از من معذرت خواهی بکنه.

البته این رو هم عرض بکنم که پست های بنده هیچ مغایرتی با قوانین مملکت نداره که هیچ ,
                                هیچ مغایرتی با قوانین سایت هم نداره . چون زمانی خودم از همکاران سایت بودم و قوانین رو به دقت و وسواس
                                در معنی و مفهوم مطالعه کردم. از این سایت کاملا بعیده .
                                چنین برخورد هایی زننده باعث شده افراد زیادی از سایت برند.
                                مانند دکتر ... که از کارمندان و طراحان NASA بود Khepelesıbılo که الان -- شده اسمش
                                برید ببینید چقدر پست مفید داشت. حامد پروشانی و ... .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X