اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد چت رم برای این سایت ( رأی دهید )

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد چت رم برای این سایت ( رأی دهید )

هنوز آرأ نسبت به کاربران این سایت به حد کافی نیستن...!
    دوستان لطفا در نظر سنجی بالای تایپیک همین صفحه شرکت کنید.

[move] متتظر رأی شما هستیم [/move]
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با این کار فروم دیگه معنی نداره این فروم از هم میپاشه
      بعد هم اگه چت روم باشه یکی همیشه باید آنلاین باشه جواب بده چون چت روم که ذخیره نمیمونه اگر هم بمونه که همون فروم میشه!
      بعد هم چند نفر یک مشکل رو دارند برای مثال اونوقت کسی حوصله داره برای تک تک این افراد توضیح بده؟
      بهترین چیز همون مسنجر هست که اگه کسی حوصله داشت به سوالات جواب بده و ... آیدی خودش رو میزاره مثل من و شما که آیدی یاهومون رو اینجا گذاشتیم

دیدگاه

دوستان این موضوع بیش از 20 بار مطرح شده و جواب های ما هم تکراری خواهد بود. همین انجمن رو سرچ کنید چندین تاپیک در این مورد خواهید دید.
        جواب آخر شهریار کاملا درسته و دیگه جای توضیح اضافی نمیمونه.
        متاسفانه این طرح پیاده نخواهد شد.

موفق باشین
        I ❤️ ECA

دیدگاه

والا همینجوریم این مدتها بار علمی فروم کاهش پیدا کرده و کاربرهای جدید خیلی تحقیق و مقاله و پروژه ای نیاوردن و فعالیتهای جالبی ندارن.احساس می کنم بار علمی و پویایی دو سه سال پیش وجود نداره و خیلی از قدیمی ها دیگه نمیان!!! حالا چت روم بیاد که دیگه هیچی یک عده فقط کارشون میشه دادن پستهایی که در فروم اسپم محسوب میشه و حرفی از علم نمیمونه
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
            والا همینجوریم این مدتها بار علمی فروم کاهش پیدا کرده و کاربرهای جدید خیلی تحقیق و مقاله و پروژه ای نیاوردن و فعالیتهای جالبی ندارن.احساس می کنم بار علمی و پویایی دو سه سال پیش وجود نداره و خیلی از قدیمی ها دیگه نمیان!!! حالا چت روم بیاد که دیگه هیچی یک عده فقط کارشون میشه دادن پستهایی که در فروم اسپم محسوب میشه و حرفی از علم نمیمونه
            این چند وقته خیلی از اساتید سایت رو از دست دادیم
            مرحوم اقازاده که به رحمت خدا رفتند
            دایی جان که دیگه به سایت سر نمیزنند
            اقای فارادی که از سایت رفتند
            دیگه انجمن اون جو قدیمی رو نداره...

دیدگاه

با این حرف که جو سایت دیگه مثل قبل نیست موافقم. اخیرا بحث گفتگو آزاد خیلی پر رونق شده جای بقیه قسمت ها.هنوز اعضای خیلی خوبی داریم اما انگیزه کم شده.هرکی یه آموزشی رو شروع کرده بعد یه مدت ولش کرده چون احساس کرده داره واسه خودش حرف میزنه.همین جو سکون باعث شد مجله از ماهنامه به دوماه نامه و به گاه نامه تبدیل بشه.انتخاب اعضای فعال تعطیل بشه.پست های اسپم زیاد بشه.آموزش ها رها بشه و......
              الان مدت هاست عضو جدیدی که فعالیتی داشته باشه رو نداشتیم. خیلی از قسمت های انجمن دیگه تخصصی نیست چون حداقل 1 نفر فرد متخصص توش نیست. انجمن داره تبدیل میشه به جایی که بعضی دانشجو ها که دنبال پروژه هستند عضو بشند و بعد 2-3 تا پست......امیدوارم به اونجا نرسیم.
              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                متاسفانه این طرح پیاده نخواهد شد.
                متاسفانه و یا خوشبختانه با توجه به آرا و همچنین نظر مدیر سایت جناب بلورجیان....این پرونده بسته خواهد شد :read:
                از همه دوستان و عزیزان هم برای نظراتشون تشکر میکنم
                ولی اگر باز هم نظری هست بیان کنید خوشحال میشیم..... :nerd: :agree: :applause:
                موفق باشید...
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

صحبت دوستان درمورد اینکه خیلی از اساتید یا نیستند یا نقششون کمرنگ شده موافقم ولی تا حدودی این سیکل همیشه وجود داشته و انشالله نیروهای جوان جای بقیه دوستارو پر میکنن.
                  یک دوره ای وجود داره که از زمان دانشجویی شروع میشه میره جلو و سربازی و ....شاغل شدن و ازدواج و ..... نمیشه انتظار داشت دوستان همیشه مثل روند دوران دانشجوییشون در سایت باشند ولی قطعا همه عزیزانی که بودند و هستند علاقه خودشون رو به این جو حفظ کردند و هروقت فرصت کنند سرمیزنن.
                  انشالا بتونیم جو رو یکم فعالتر کنیم و کارهایی هم در این مورد تو عید انجام خواهیم داد. البته همه چی به دوستای عزیزمون که شما باشی برمیگرده

موفق بشین
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : حمایت از سایت کاهش یافته

صحبت دوستان درمورد اینکه خیلی از اساتید یا نیستند یا نقششون کمرنگ شده موافقم ولی تا حدودی این سیکل همیشه وجود داشته و انشالله نیروهای جوان جای بقیه دوستارو پر میکنن.
                    یک دوره ای وجود داره که از زمان دانشجویی شروع میشه میره جلو و سربازی و ....شاغل شدن و ازدواج و ..... نمیشه انتظار داشت دوستان همیشه مثل روند دوران دانشجوییشون در سایت باشند ولی قطعا همه عزیزانی که بودند و هستند علاقه خودشون رو به این جو حفظ کردند و هروقت فرصت کنند سرمیزنن.
                    انشالا بتونیم جو رو یکم فعالتر کنیم و کارهایی هم در این مورد تو عید انجام خواهیم داد. البته همه چی به دوستای عزیزمون که شما باشی برمیگرده
                    موفق بشین
                    مرسی و متشکر و ممنون
                    ولی امیرعلی جان این حمایت نباید یکطرفه باشه و اخیرا به نظر من فقط از جانب کاربران ,این سایت داره حمایت میشه.
                    در صورتی که خود کاربران هم از طرف سایت نیاز به حمایت دارن
                    حمایتی متقابل
                    ولی خوب مثلا کاربرانی که حتی به درجه کاربر کامل هم توی این سایت رسیدن ...... چه حمایتی از طرف سایت بهشون شده؟
                    و حتی دیگر کاربرانی که هرروزه در این سایت فعالیت دارند!
                    در کل منظور من این بود که به دلیل اینکه حمایت متقابل کاربران از سایت و سایت از کاربران کاهش یافته.....روی کیفیت عملکرد کاربران هم تأثیر گذار بوده.
                    و یکی از دلایلی که ahmadpashaei و RAZORBACK و shahinbahar و دیگر دوستان هم بهش اشاره کردن همین میتونه باشه.

دوستانی هم که موافق هستد با زدن گذینه تشکر نظر تأیید خودشون رو اعلام کنن...متشکرم :agree:

\|/_\/_

دیدگاه

در مورد اینکه باید تبادل دوطرفه باشه موافقم.اگر من یه موضوع رو یاد بگیرم خودم رو موظف میدونم موضوع دیگه ای رو جای دیگه به بقیه یاد بدم.اخیرا به جای رشد تاپیک های آموزش یا جمع شدن برای تحقیق تاپیک هایی که یه سوال توش پرسیده شده داره زیاد میشه و مشکل بدتر این هست که اکثرا به پاسخ مورد نظر نمیرسند.سوال پرسیدن و آموزش در کنار هم باعث پویایی میشه.
                      در مورد اینکه خیلی از دوستان بعد از تموم شدن درس دنبال زندگی خودشون میرن میشه گفت این یه امر طبیعی هست ولی مشکل اینجاست که جایگزین نمیشند.
                      در مورد حمایت هم با آقای چمنی موافقم. یه عکس رو نمیشه رو سایت گزاشت. چند وقت پیش گفتید سواستفاده هایی میشه و تعطیل کردید.حق با شماست بعضی از دوستان که گذری به این سایت میان ممکنه سو استفاده هایی کنند اما اعضای 7-8 ستاره دیگه کامل با قوانین آشنا هستند و میدونند چطور باید استفاده کنند از سرویس ها.
                      به نظر من همه بیاید هم فکری کنیم و سایت رو دوباره پویا کنیم.
                      [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

من هم موافقم
                        ولی بذارین به حساب حجم زیاد کارها نه به حساب عدم حمایت
                        همونطور که گفتم عیدی های زیادی برای دوستان در نظر گرفتیم
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

حمایت؟! :-?

ببین بحث چی بود و به کجا رسید!
                          اما در کل منم با برادر مهران و شاهین موافقم. اگر حمایت هرچند کوچکی از کاربرها بشه مطمئنا کیفیت کار بالا میره
                          خیلی از اساتیدی که در سایت فعالیت میکنند بدون هیچ چشمداشتی دانسته ها و تجربیات خودشون رو انتقال میدن و توقع تشکر رو هم ندارند. منتها جا داره که ما در خودمون این نکته رو ببینیم که به جهت قدردانی هم که شده حداقل یه تشکر خشک و خالی ازشون کنیم
                          پی نوشت:
                          یادمه قدیما جایزه میدادن!!!!!(دلیلش بماند! :mrgreen
                          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
                          بدرود . . .

دیدگاه

من هم موافقم
                            ولی بذارین به حساب حجم زیاد کارها نه به حساب عدم حمایت
                            همونطور که گفتم عیدی های زیادی برای دوستان در نظر گرفتیم
                            درست میفرمایید
                            ولی این سایت جزوٍ یکی از بزرگ ترین سایت های برق و الکترونیک کشور هست
                            و دارای بیش از 118,279 کاربر دارای عضویت هست وتعدادشون هم در هر لحظه بیشتر هم میشود و روزانه تعداد بسیار زیادی کاربر مهمان و دارای عضو از این سایت استفاده میکنند
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=stats
                            پس باید محکم تر از این سایت حمایت کنید
                            از مدیر های بیشتر و همکارهای بیشتری برای بخش های مختلف سایت استفاده کنید
                            از راه های گونانونی برای تشویق آنها استفاده کنید
                            و...
                            اما متاسفانه اینطور که میبینم تعداد همکاران سایت اعم از : [تیم مجله نویــز] [همکاران افتخاری] [همکاران بخش ویکی] [همکاران بخش نظارتی، فرهنگی] [همکاران علمی] [کاربران فعال] بسیار کم هستن و از اون بد تر فعالیتشون هم مستمر نیست !
                            جوری که اگه خودتون هم ببینید همه آنها تعداد آنلاین بودنشون کمتر از انگشتان دست هست.

البته همکارانی هم هستن که تقریبا پا به پای مدیریت در اینجا فعالیت دارن که در اونها بحثی نیست :nerd:

موفق باشید..

\|/_\/_

دیدگاه

به نظر من یکی از علت هایی که سایت ساکن شده اینه که پروژه های ساده و متوسط به اشباع رسیده و دانشجویان کاردانی و کارشناسی هم تا همین حد از سایت انتظار دارند. حال شخصی که نیاز به مطالب جدی تر داره تو این سایت مطلبی پیدا نمی کنه و مهم تر اینکه چون اکثر افرادی که میان اینجا نیازهاشون برآورده میشه نیازی به مطرح کردن چیزای دیگه نمی بینند.
                              حال سوال من اینه که چرا با وجود اینهمه نیروی فعال هنوز هیچ تولید علمی قابل ملاحظه ای صورت نمی گیره؟ به خاطر اینکه روحیه همکاری مون ضعیفه.
                              به نظرم به راحتی میشه با استفاده از اعضای این سایت چندین مقاله ISI چاپ کرد منتها متاسفانه چون خودمون رو ملزم به تحویل سر موقع وظایفمون نمی دونیم پس خیلی سخت به نتیجه میرسیم!!!
                              It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                                به نظر من یکی از علت هایی که سایت ساکن شده اینه که پروژه های ساده و متوسط به اشباع رسیده و دانشجویان کاردانی و کارشناسی هم تا همین حد از سایت انتظار دارند. حال شخصی که نیاز به مطالب جدی تر داره تو این سایت مطلبی پیدا نمی کنه و مهم تر اینکه چون اکثر افرادی که میان اینجا نیازهاشون برآورده میشه نیازی به مطرح کردن چیزای دیگه نمی بینند.
                                حال سوال من اینه که چرا با وجود اینهمه نیروی فعال هنوز هیچ تولید علمی قابل ملاحظه ای صورت نمی گیره؟ به خاطر اینکه روحیه همکاری مون ضعیفه.
                                به نظرم به راحتی میشه با استفاده از اعضای این سایت چندین مقاله ISI چاپ کرد منتها متاسفانه چون خودمون رو ملزم به تحویل سر موقع وظایفمون نمی دونیم پس خیلی سخت به نتیجه میرسیم!!!
                                رضا جان به نظر من همونطور که بقیه دوستان هم گفتن باید اعضایی که وقتشون رو برای پاسخ گویی و حل مشکلات بقیه دوستان می ذارن بیشتر مورد توجه قرار بگیرن .من هم با این حرف شما رضا جان که میگی سایت ساکن شده موافقم (البته من یکی دو ماهی بیشتر نیس عضو شدم ولی چندین ساله دارم از مطالب این سایت اسفاده می کنم و با اون در ارتباطم). خوب برای رفع این مشکل به نظر من (که البته شاید به نظر خیلی ها خنده دار باشه ) بیاین و هر چند مدت برای اینکه از حالت سکون در بیاد یک دوره مسابقات طراحی (حالا نه حتما عملی ......) توی سایت بذارین تا هر کس بیاد و دراون مسابقه شرکت کنه و طرح خودش رو بده .بعد هم از چند طرح برگزیده یک تقدیر هرچند کوچک (نمی خواد حتما مالی باشه) مثلا استفاده از امکانات فروشگاه با تخفیف و....... تقدیر بشه. این طوری بچه ها هم بیشتر به وجد میان و هم بیشتر مورد توجه قرار میگیرن.

البته ببخشید که کلا بحث تاپیک عوض شده ولی چون صحبت از این حرف ها شد گفتم که نظرم رو بدم شاید بدرد فروم بخوره.
                                تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                                دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                                مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                                حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X