اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیشنهاد چت رم برای این سایت ( رأی دهید )

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پیشنهاد چت رم برای این سایت ( رأی دهید )

نوشته اصلی توسط محمد م
    رضا جان به نظر من همونطور که بقیه دوستان هم گفتن باید اعضایی که وقتشون رو برای پاسخ گویی و حل مشکلات بقیه دوستان می ذارن بیشتر مورد توجه قرار بگیرن .من هم با این حرف شما رضا جان که میگی سایت ساکن شده موافقم (البته من یکی دو ماهی بیشتر نیس عضو شدم ولی چندین ساله دارم از مطالب این سایت اسفاده می کنم و با اون در ارتباطم). خوب برای رفع این مشکل به نظر من (که البته شاید به نظر خیلی ها خنده دار باشه ) بیاین و هر چند مدت برای اینکه از حالت سکون در بیاد یک دوره مسابقات طراحی (حالا نه حتما عملی ......) توی سایت بذارین تا هر کس بیاد و دراون مسابقه شرکت کنه و طرح خودش رو بده .بعد هم از چند طرح برگزیده یک تقدیر هرچند کوچک (نمی خواد حتما مالی باشه) مثلا استفاده از امکانات فروشگاه با تخفیف و....... تقدیر بشه. این طوری بچه ها هم بیشتر به وجد میان و هم بیشتر مورد توجه قرار میگیرن.
    من هم موافقم و این هم میتونه یکی از روش های تشویق کاربران باشه.البته در گذشته هم بود ولی الان دیگه خبری ازش نیست
    خودم که دو سه سال پیش کاربر فعال شدم 6تا dvd نرم افزار از فروشگاه سایت مجانی خریداری کردم.
    راستش دروغ نباشه یکی از دلایل مهم موندن من توی این سایت همین تشویق بود.

نوشته اصلی توسط محمد م
    البته ببخشید که کلا بحث تاپیک عوض شده ولی چون صحبت از این حرف ها شد گفتم که نظرم رو بدم شاید بدرد فروم بخوره.
    نه محمد جان
    موضوع قبلی رو که گفتم بحثش تموم شد.این موضوع خیلی واجب تر از موضوعات قبل هست
    یاز هم هر کسی نظری داره اعلام کنه
    خوشحال میشیم :nerd:
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

منم با این نطر تشویق موافقم
      یه چیزی باشه مثل تشکر هرچقدر تشکراش بیشتر باشه یه تشویقی صورت بگیره
      به جای تشکر یه چیز دیگه باشه مثلا بالای ارسال هر کار بده محدوده عددی باشه برای دادن امتیاز :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan m
        یه چیزی باشه مثل تشکر هرچقدر تشکراش بیشتر باشه یه تشویقی صورت بگیره
        پس اگه اینطوری باشه من اولین جایزه رو میبرم :wow:
        چون تعداد تشکر های دریافتیم فعلا از تعداد ارسال هام 172 تا بیشتره :icon_razz:
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
          پس اگه اینطوری باشه من اولین جایزه رو میبرم :wow:
          چون تعداد تشکر های دریافتیم فعلا از تعداد ارسال هام 172 تا بیشتره :icon_razz:
          مرحوم اقای رضا اقازاده کاربر 7 هستن :cry2: :cry2:
          شما کاربر 27 هستید
          منم کاربر 112 هستم

http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=mlist;sort=thank_you_post_became; start=0;desc

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : پیشنهاد چت رم برای این سایت ( رأی دهید )

نوشته اصلی توسط erfan m
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=mlist;sort=thank_you_post_became; start=0;desc
            این لیست رو تا حالا ندیده بودم! oo:
            مال چیه؟ :-?

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

لیست کاربرا به ترتیب تشکر
              منم 4 ام !!!
              It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

اقا این اعداد از کجا اومدن؟
                شما کاربر 27 هستید منم 112؟
                همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

بنده خدا یک ساعت نشسته شمرده!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                    به نظر من یکی از علت هایی که سایت ساکن شده اینه که پروژه های ساده و متوسط به اشباع رسیده و دانشجویان کاردانی و کارشناسی هم تا همین حد از سایت انتظار دارند. حال شخصی که نیاز به مطالب جدی تر داره تو این سایت مطلبی پیدا نمی کنه و مهم تر اینکه چون اکثر افرادی که میان اینجا نیازهاشون برآورده میشه نیازی به مطرح کردن چیزای دیگه نمی بینند.
                    حال سوال من اینه که چرا با وجود اینهمه نیروی فعال هنوز هیچ تولید علمی قابل ملاحظه ای صورت نمی گیره؟ به خاطر اینکه روحیه همکاری مون ضعیفه.
                    به نظرم به راحتی میشه با استفاده از اعضای این سایت چندین مقاله ISI چاپ کرد منتها متاسفانه چون خودمون رو ملزم به تحویل سر موقع وظایفمون نمی دونیم پس خیلی سخت به نتیجه میرسیم!!!
                    کلا تجربه ثابت کرده که نه تنها اینجا بلکه در کل جامعه امون تلاش فردی خیلی خیلی بیشتر از تلاش گروهی جواب میده و ماکزیمم تعداد نفراتی که میتونن فعالیت مفید باهم داشته باشن 2 نفر هست!!!
                    مقاله ISI و هزار و یک کار دیگه میشدو میشه که انجام بشه اما حتی اگر همین الانم استارت بخوره احتمال شکستش بالای 50% هست!

و یه مورد که شاید چندین بار با اقای بلورچیان مطرحش کردم و واقعا ازاردهنده هست این قضیه!!
                    اینجا وبسایت تخصصی برق و الکترونیک هست اما چه چیزی اینجا رونق داره؟؟ جواب فقط یه مورد هست...AVR!!!
                    وقتی محتوی فروم رو بررسی کنیم ناخواسته این به ذهن متبادر میشه که مهندسی برق رو باید عوض کنن به جاش بنویسن مهندسی AVR....
                    با این رویکرد میشه گفت انجمن به سمت تک بعدی شدن حرکت کرده و خب قاعدتا الان دیتابیس خوبی برای AVR ایجاد شده و پویایی گذشته از بین رفته.
                    انتظار میره انجمن تخصصی واقعا نیاز همه گروه های برق رو پاسخگو باشه و انگیزه حضور براشون ایجاد کنه اما باهمه احترامی که برای همه اعضا قائلم الان بیشتر نیاز کاردانی رو برطرف میکنه!!

(پی نوشت:امیدوارم جناب بلورچیان نگن صفر و یکی برخورد میکنم!)
                    فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا شفقی
                      به نظر من یکی از علت هایی که سایت ساکن شده اینه که پروژه های ساده و متوسط به اشباع رسیده و دانشجویان کاردانی و کارشناسی هم تا همین حد از سایت انتظار دارند. حال شخصی که نیاز به مطالب جدی تر داره تو این سایت مطلبی پیدا نمی کنه و مهم تر اینکه چون اکثر افرادی که میان اینجا نیازهاشون برآورده میشه نیازی به مطرح کردن چیزای دیگه نمی بینند.
                      حال سوال من اینه که چرا با وجود اینهمه نیروی فعال هنوز هیچ تولید علمی قابل ملاحظه ای صورت نمی گیره؟ به خاطر اینکه روحیه همکاری مون ضعیفه.
                      به نظرم به راحتی میشه با استفاده از اعضای این سایت چندین مقاله ISI چاپ کرد منتها متاسفانه چون خودمون رو ملزم به تحویل سر موقع وظایفمون نمی دونیم پس خیلی سخت به نتیجه میرسیم!!!
                      رضا جان خودمونیم ولی قبول داری نمیشه؟!مثالش هم تیم طراحی.

دیدگاه

دوستان من سعی میکنم زیاد پست ندم و فقط مطالب رو بخونم و از پیشنهادات و حرف ها ایده بگیرم . فقط این پست رو زدم که بگم که این تاپیک کاملا داره مطالعه میشه !

در مورد مقالات ISI به نظرشخصی من ارزش خاصی تو ایران نداره و بجز نمره گرفتن هیچ حسن دیگه ای نداره. دانشگاه های ما اونقدر وضعشون خرابه که مقاله برا چشمک زن 2 لانپی بنویسیم بسیار ارزشمندتر از مقاله ISI هست ! البته این نظر من هست و موضوع بحث نیست ولی کلیت حرف رضا مبنی بر توان اجرای چنین کارهایی قابل قبول هست ولی مشکلاتی که خانم جعفری گفتند و البته تفکر مادی نمیذاره اینجور کارها به طور گروهی خوب جلو بره ولی به هر حال امکانپذیر هست
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

پاسخ : پیشنهاد برای فعال تر شدن سایت

یک پیشنهاد برای بهتر شدن سایت و افزایش استقبال کاربران دارم:
                          خیلی از کاربران سایت در زمینه های مورد علاقه شون تازه کار هستند یا کلاً حتی اطلاعات اولیه هم ندارند، اگه بخش ویکی تقویت بشه (نیاز به همت کاربران باتجربه تر داره) و برای هر بخش از فروم هم یک سری اطلاعات اولیه قرار داده بشه تا با کلیات بحث آشنا بشن، مثلاً من توی یکی از موضوعات راجع به میکروها سوالی دیدم که طرف پرسیده بود فرق میکرو و سی پی یو چیه؟ خب اینها یک سری اطلاعات اولیه خیلی پیش پا افتاده برای خیلی از کاربران هست ولی برای تازه کارها شاید فهمیدنش راهی جز طرح سوال نداشته باشه که باعث میشه هم از موضوع اصلی دور بشیم و هم پست های اضافی تولید بشه، اگه دوستان با تجربه و حرفه ای کمی وقت بذارن باعث میشه بقیه هم به ادامه کار تشویق بشن چون اصولاً کاربرانی که اطلاعات ندارند هر چقدر با هم بحث کنند به جایی نمیرسند. ببخشید پرحرفی کردم ولی امیدوارم پیشنهادم مفید باشه و فروم حالتی پیدا کنه که یک موضوع از صفر تا صد پیگیری بشه. با تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن خوندن.
                          لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                          لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                          با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                          اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                          یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

منم با نظر این دوستمون به شدت موافقم!!!
                            ویکی تقویت بشه و برای بعضی مسائل تکراری از ویکی رفرنس داده بشه!
                            با تشکر

دیدگاه

یه مشکل دیگه ی سایت فروشگاه اون هست. اگه بخوام رک بگم خود من ترجیح میدم از یه شاپ دیگه خرید کنم(حالا خوبه همیشه خودم میرم جمهوری :mrgreen
                              قطعات محدودی تو فروشگاه هست.اگه بخش سفارشات خارجی هم اضافه بشه و با قیمت مناسب بشه وارد کرد که عالی....
                              به نظر من اگه امکانش هست یه نظر سنجی کنیم و قطعاتی که نیاز هست و تو شاپ نیست رو اضافه کنیم....
                              [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

من فقط منتظرم یکی یه چیزی بگه منم بگم اره موافقم

فرشگاه سایت خیلی محصولاتش ناقصه فقط یه نوع ماژول GSM داره GPS هم اصلا نداره ...
                                مال ایران میکرو رو نقا کنید

http://www.kavirelectronic.ir/eshop/product.php?id_product=1200080

چند نوع ال سی دی داره و ... .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X