اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بدعت ناخوشایند

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بدعت ناخوشایند

با سلام .بارها میخواستم به این موضوع اشاره کنم ولی باز هم منتظر موندم شاید رویه یا بهتر بگم بدعت ناخوشایندی که بعضی دوستان تازه وارد و بعضا زیر 18 سال !! دارند باب میکنند همونجوری که اومده،بساطش رو جمع کنه .قضیه از این قراره که پست میدن با این عناوین"کمکم کنید" یا شما رو بخدا جواب بدید مهمه" و از این قبیل التماسها.وقتی به جوابها نگاه میکنی میبینی هیچ کس جواب نداده و بنده خدا معطله!روش من و خیلی از دوستان دیگه اینه که معمولا اینجور پستها رو با یک جواب کامل یا ناقص درحد علممون ادامه دار کنیم تا بقیه نسبت به ادامه بحث رغبت نشون بدن و وارد بحث بشن.اما وقتی اولین جواب رو به بعضی از این پستها میدی میبینی طرف با لحن حق به جانب و توپ پر در جواب عبارتی رو بکار میبره که بقول معروف میزنه توی برجکت و تازه میفهمی با یک دانشمند جامع العلوم و متواضع طرف بودی و انگار نه انگار که تا قبل از جواب شما داشته التماس میکرده.حتی زحمت ارسال یک تشکر رو هم به خودشون نمیدن.برای نمونه به تاپیک زیر توجه کنید:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=38496.0
    البته همونطور که گفتم این موضوع تازه داره باب میشه و این فقط یک نمونه از دهها موردی هست که شخصا باهاشون طرف بودم چه در پیام خصوصی و چه در انجمن.والا زمانی که من تازه وارد بودم اگر کسی زحمت میکشید و جواب سوالم رو میداد حتی اگر جوابش بدرد من نمیخورد همینقدر که زحمت کشیده و برای گره گشایی از کارم اقدام کرده نه تنها تشکر میکردم بلکه سعی میکردم در پستهای ارسالی طرف در سایر بحثها هم تشکر کنم.البته این روند همچنان کمابیش ادامه دارد.ولی متاسفانه بعضی تازه واردین انگار وارد ملک ارثیشون شدند!!!؟؟؟؟!!!

پاسخ : بدعت ناخوشایند

بهروز جان یان باب نشده و مقطعی هست
    معمولا آخر ترم وقت امتحانات که میشه دانشجوهای عزیز مجبوووووور میشند برای پیدا کردن پروژه و نمره گرفتن از استاد وارد دنیای عجیب اینترنت بشند و واقعا نحوه برخورد و ... رو بلد نیستند چون میدونن که هدفشون فقط گرفتن جواب و رفتن هست ! بعد 1 ماه این روند از بین میره و ماهم نمیتونیم کاریش بکنیم

ولی یک راه حل مهم هست
    وقتی تاپیکی با عنوان کمک کنید - خواهشم میکنم - .... میبینید به اونها جواب ندید بلکه دکمه گزارش به مدیر رو بزنید تا ما پست رو به کل پاک کنیم. وقتی فرد قوانین سایت رو توجه نمیکنه حتما که به جواب های شما هم توجهی نخواهد کرد !

موفق باشین
    I ❤️ ECA

دیدگاه

بله دوستان که جواب ندن این رسم هم برچیده میشه ولی وقتی دوستان و همکاران جواب میدن به احترام اونا نمی تونیم تاپیک رو پاک کنیم.
      It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

این آقا که زده اول دبیرستان!!!
        آفلاین mohamadjavad810

کاربر تازه وارد سطح سوم
        *
        -دریافتی: 5
        ارسال: 25
        اول دبیرستان
        آخه یه اول دبیرستانی با 20 آمپر میخواد چی کار کنه؟!
        وای یه تیکه از پست 4 این آقا خیلی باحاله. انتظار داره ازش تشکر هم بشه:
        که زیر وندای 1و2 یعنی اولیه و ثانویه
        -----------------------------------------------
        تشکر نمی کنین
        ----------------------------------
        تشکر کردن بد نیست ها
        -----------------------------------
        کسی نیست توضیح بیشتری بده؟ آی مسلمونا
        انصافا برخورد با این افراد حوصله میخواد.خدا صبرتون بده.
        [img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]

دیدگاه

بهروز جان یان باب نشده و مقطعی هست
          بله آقای بلورچیان.من هم منظورم این نیست که باب شده برای همین هم اسمش رو گذاشتم بدعت چون اگر به این بدعتهای ناخوشایند بی اعتنا باشیم کم کم باب هم میشن.البته باز هم مقصود از بی اعتنایی فقط مدیران عزیز سایت نیست بلکه همه کاربرانی هم که احساس وابستگی به سایت ECA دارند رو هم شامل میشه.
          وقتی تاپیکی با عنوان کمک کنید - خواهشم میکنم - .... میبینید به اونها جواب ندید بلکه دکمه گزارش به مدیر رو بزنید تا ما پست رو به کل پاک کنیم.
          بله حق با شماست.من از این ببعد همین کار رو میکنم و از بقیه هم خواهش میکنم برای بقای جو سالم و دوستانه سایت این کار رو انجام بدن.

دیدگاه

هر کسی یه سطح فکری داره -- نبایس برخورد هم شدید باشه که کاربرای تازه وارد از سایت ..... بشند !!
            من قبول دارم که خیلی هاااا واقعا نحوه پرسیدن سوال و حتی تشکر کردن رو بلد نیستن : من به نظرم تو اینطور مواقع از طرف مدیریت یه پیام خصوصی ارسال بشه به کاربر و اونو مطلع کنه از واقعیت موضوع !!! اینطوری گمان میکنم کاربر ....... میشه @
            [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♣Milad
              هر کسی یه سطح فکری داره -- نبایس برخورد هم شدید باشه که کاربرای تازه وارد از سایت ..... بشند !!
              من قبول دارم که خیلی هاااا واقعا نحوه پرسیدن سوال و حتی تشکر کردن رو بلد نیستن : من به نظرم تو اینطور مواقع از طرف مدیریت یه پیام خصوصی ارسال بشه به کاربر و اونو مطلع کنه از واقعیت موضوع !!! اینطوری گمان میکنم کاربر ....... میشه @
              حرف شما درسته فکر خوبی هست اما ایده ال نگریه چرا؟ چون نیاز به یک تیم چند ده نفره مدیریت بیکار داره روزی 20 تا پیغام خصوصی بدهند و 100تا جواب به جوابهای فردی که حتی راضی نیست قوانین یک سایت را رعایت کنه ..........بعد سایت برق میشه سایت آموزش علوم رفتاری در پیغام خصوصی
              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
              ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                حرف شما درسته فکر خوبی هست اما ایده ال نگریه چرا؟ چون نیاز به یک تیم چند ده نفره مدیریت بیکار داره روزی 20 تا پیغام خصوصی بدهند و 100تا جواب به جوابهای فردی که حتی راضی نیست قوانین یک سایت را رعایت کنه ..........بعد سایت برق میشه سایت آموزش علوم رفتاری در پیغام خصوصی
                حرف شما متین @ نمیگم برا هر کس متن آموزشی و ..... با صرف وقت زیاد ارسال بشه !!! یه چندتا متن رسمی و شیک و پر بصورت آماده اعم از (نحوه پرسیدن درست-نحوه جواب دادن به جوابهای سایر کاربرا -...) باشه و بعد در قالب پیام خصوصی از طرف مدیران ارسال بشه (حتی میتونه برا کم شدن مسئولیت مدیرای کل )این وظیفه به مدیرهای هر انجمن سپرده بشه .
                [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ♣Milad
                  حرف شما متین @ نمیگم برا هر کس متن آموزشی و ..... با صرف وقت زیاد ارسال بشه !!! یه چندتا متن رسمی و شیک و پر بصورت آماده اعم از (نحوه پرسیدن درست-نحوه جواب دادن به جوابهای سایر کاربرا -...) باشه و بعد در قالب پیام خصوصی از طرف مدیران ارسال بشه (حتی میتونه برا کم شدن مسئولیت مدیرای کل )این وظیفه به مدیرهای هر انجمن سپرده بشه .
                  اطمینان داشته باشید کسی که قوانین سایت را یک بار نخونده یا اگر خونده بهش عمل نمی کنه متن آموزشی هم نمی خونه ........شما وارد هر فروم ایرانی بشوید 15 دقیقه وقت بگذارید جو سایت ،نحوه پرسیدن سوال و...........دستتون میاد اما امان از وقتی کسی نخواهد از قوانین پیروی کنه اون وقت جریمه 100هزار تومنی با 200هزار تومنی براش فرقی نداره فقط تا جریمه شد داد و بیدادش راه می افته
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                    اطمینان داشته باشید کسی که قوانین سایت را یک بار نخونده یا اگر خونده بهش عمل نمی کنه متن آموزشی هم نمی خونه ........شما وارد هر فروم ایرانی بشوید 15 دقیقه وقت بگذارید جو سایت ،نحوه پرسیدن سوال و...........دستتون میاد اما امان از وقتی کسی نخواهد از قوانین پیروی کنه اون وقت جریمه 100هزار تومنی با 200هزار تومنی براش فرقی نداره فقط تا جریمه شد داد و بیدادش راه می افته
                    اون قضیه رو نمیشه منکر شد که آدمهای بی ملاحضه ..........
                    این فقط یک پیشنهاد و یه نظر شخصی بود لازمه درست بودن و وحی موقوف به عمل نیست !!
                    امیدوارم که جو سایت هر روز دوستانه تر و شادتر بشه از روز قبلش :applause: :applause:

دیدگاه

سلام
                      حالا به این قضیه جواب های عجیب و غریب رو هم اضافه کنین
                      طرف میاد میگه برای ورودی یه گیرنده رادیویی از فیلتر فعال با پ امپ استفاده کنین .
                      من خودم خیلی اهل کل کل تو فروم نیستم ( احترام محیط علمی فروم رو نگه میدارم )
                      بهش pm میدم آقا جان این کار شما عملی نیست میاد برای من پارت نامبر فلان پ امپ رو میاره میگه این فرکانسش 120 مگه بهم میگه برو دیتا شیتشون رو بخون حالا بعد چند تا pm رد و بدل کردن دیگه شاخ و شونه نمیکشه ولی همون جواب نادرستشو تو تاپیک گذاشته ملتو گمراه میکنه منم بخوام تاپیک رو ادامه بدم باید علنا بگم این آقا اشتباه کرده .
                      شما باشین چیکار میکنین
                      زار زار تاپیک رو دیدم که به بیراهه رفت

حالا بگذریم از بعضی ها که برای کاری که نمیدونن در چه سطحیه راه حلهای گرون قیمت و عجیب و غریب میدن که البته این یکی رو دیگه طاقت نیاوردم و یه جوارایی محترمانه جوابشو دادم

دیدگاه

منم یک تازه واردم. رفتار ما نشاندهنده شخصیت ماست. ما با رفتار درستمون می تونیم به دیگران یاد بدیم.
                        به نظر من باید به سئوالاتشون جواب بدیم. حالا اگه یکیشون بی ادب باشه دلیل بر بی ادبی همه اونا نیست. در ثانی ما باید اینقدر ادم صبوری باشیم که با یک برخورد از کوره در نریم. حالا اصلا فرض کنیم طرف یک حرفی هم بزنه. خوب چیکار کنیم. می خواهید بریم اعدامش کنیم؟
                        من که وظیفه می دونم اگه می تونم جواب بدم و کمک کنم. حالا اگه طرف می دونست یا بدردش نخورد یا ... مشکل خودشه.
                        نمی دونم چرا سیاست های این سایت اینقدر خصمانست. بعد اعدعاهای آنچنانی میبینیم. من با یکی تو همین سایت به طرز بسیار عجیبی آشنا شدم. اونقدر آدم جالب و ... بود که هر چی بگم کم گفتم. بنده خدا وقت می ذاشت pcb طرف را نگاه می کرد می گفت کجای مدارت اشکال داره. اونوقت ماها .........
                        حتما می دونید از کی حرف می زنم؟؟!!!!!!!
                        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                          نمی دونم چرا سیاست های این سایت اینقدر خصمانست. بعد اعدعاهای آنچنانی میبینیم.
                          اینکه که پست هر کسی پاک میشه به حساب دشمنی و خصمانه بودن رفتار گذاشته بشه کار درستی نیست. هر کاری که اینجا انجام میشه برای صلاح انجمن هست تا در نهایت انجمن به مجله خانواده تبدیل نشه! اینکه بیایم به جای تعارفات و حرفهای اضافی که همیشه در جامعه میزنیم اصل مطلب رو بگیم به نظر خیلی بهتره.
                          یک مقدار انتظارمون از خودمون بالاتر باشه خیلی خوبه!
                          It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

فکر می کنم اگه جواب به این جور تاپیک ها رو تا وقتی که مطمئن نشدیم سوال کننده واقعاً خودش هم دنبال جوابه و از اون آدمایی نیست که دنبال لقمه حاضر و آماده میگرده، حداکثر در حد لینک دادن به مطالب مرتبط توی انجمن یا اینترنت باشه و یا راهنمایی های کلی باشه بهتره. این طوری هم برای کسی که برای وقت و دانش شما ارزش و احترام قائل نیست، وقت بیخودی نمیذارین و هم تازه واردهایی که قابلیت یادگرفتن رفتار درست در انجمن رو دارن، فراری نمیشن.
                            البته اون تاپیک هایی که قوانین رو رعایت نمیکنن استثنا هستن و بهتره اصلاً جواب داده نشه.
                            تا حد امکان هم از جواب دادن به سوالاتی که امکان طرح در تاپیک رو دارن در پیام خصوصی خودداری کنید.
                            لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                            لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                            با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                            اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                            یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

حرفتون درسته اینجا جای تعارف نیست ولی عنوان تاپیک و بحث راجع به تازه واردهاست. شما هم که اقا رضا استاد و عشق پاک کردن هستی. البته این حرف را نه به خاطر پاک کردن پست های خودم میگم. بلکه به خاطر نحوه برخورد با دوستان نا اشنا با اینترنت و فرومها میگم. بزار همینجا یک اعترافی بکنم. من مهندس نرم افزار تا حالا تو این سن و سال تو هیچ فرومی عضو نبودم و تازه چند ماهه که دارم پست می زنم. ولی تو این مدت هر سئوالی پرسیدم دوستان اومدن و مخلصانه جواب دادن و کمک کردن. حتی ممکنه که بعضا عناوین تاپیک هایی که ایجاد کردم هم درخواست کمک بوده باشه. حالا اگه کسی نمی آمد و جواب نمی داد به نظرتون الان من اینجا بودم که جواب جنابعالی را بدم؟
                              به هر حال من بر خودم وظیفه می دونم که جواب بدم ولی باید ضمن جواب دادن دوستان را با شرایط آشنا کرد.جواب دادن هم که زوری نیست. هر کی نخواست جواب نده خوب نده. هر کی هم داد باید تا اخرش بایسته و صابون برخورد های طرف را هم به تنش بزنه. ضمنا اینم بگم که خیلی از تازه وارد ها خودشون یواش یواش با قوانین اشنا میشن. لازم نیست اینطوری که برخی میگن برخورد بشه. به هر حال این نظر و عقیده و تجربه من بود.

راستی بفرما تا غذا سرد نشده یه لقمه بزن. (از حیث تعارف اونم از نوع اصفهانی)
                              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X