اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بدعت ناخوشایند

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بدعت ناخوشایند

.جواب دادن هم که زوری نیست. هر کی نخواست جواب نده خوب نده. هر کی هم داد باید تا اخرش بایسته و صابون برخورد های طرف را هم به تنش بزنه.
    دوست عزیز طرف خدایی نکرده جواب فحش ناموسی رو که نداده تا صابون همه چی رو به تنش بماله.شما چه اصراری دارید که حرکت این کاربر مورد نظر رو توجیه کنید؟ادب حکم میکنه به کسی که کمکمون کرده حداقل با متانت صحبت بشه.یاز یک طرف میفرمایید که جواب دادن زوری نیست.خوب ما هم میدونیم زوری نیست.پس این فرمایشتون چه معنایی داره؟
    حالا اگه کسی نمی آمد و جواب نمی داد به نظرتون الان من اینجا بودم که جواب جنابعالی را بدم؟
    خوب اگر همه همینطور فکر میکردند و جواب نمیدادند که بقول شما نه خودتون و نه خیلیهای دیگه اینجا پابند نمیشدند.شاید بخاطر اینکه شما سابقه زیادی در این مورد ندارید این معضل رو حس نکرده باشید اما در این انجمن این موارد کم نبوده همون کاربرایی که جوابشون داده نمیشه با ادامه پستها با انشاء های آنچنانی سایت و مدیران و کاربران رو خطاب قرار میدن..شما منظورتون اینه که اگر طرف جواب بدردش نخورد چون تازه وارده هر طوری برخورد کرد اشکالی نداره جواب دهنده باید صبر داشته باشه و توقعش رو کم کنه؟!!!؟
    ضمنا اینم بگم که خیلی از تازه وارد ها خودشون یواش یواش با قوانین اشنا میشن.
    قوانین سایت رو نخوندن به کنار آیا آداب اجتماعی رو هم یاد نگرفتند؟
    حالا اگه یکیشون بی ادب باشه دلیل بر بی ادبی همه اونا نیست
    اگر فکر کردید منظور من از ایجاد این پست انتقاد از همه تازه واردهاست لطفا یکبار دیگه پست اول رو بخونید.شما همه جور استدلالی آوردید که آخرش ثابت کنید حرکت این کاربر اشکالش از برخورد سایت و جواب دهنده کمتره؟
    نمی دونم چرا سیاست های این سایت اینقدر خصمانست. بعد اعدعاهای آنچنانی میبینیم.
    اگر برخورد و سیاستهای سایت خصمانه بود که اینهمه کاربر نداشت و یکیش خودتون که فرمودید به خیلی از سایتها سرزدید ولی اینجا ماندگار شدید.
    در ثانی ما باید اینقدر ادم صبوری باشیم که با یک برخورد از کوره در نریم
    باز هم عرض میکنم پست اول رو درست بخونید و ببینید که این موضوع یک برخورد مقطعی نبوده شحصا با موارد بسیاری از این قبیل درگیر بودم

دیدگاه

با اجازه منم یه نظری بدم شاید بدرد خورد.من روش خودم رو میخوام بگم در مورد این موارد.هرچند شاید خودم هم در برخی موارد شامل موارد گفته شده باشم.
      بنظرم هرکسی می خواد یه چیزی یاد بگیره و یا لازم داره . اول خودش باید طالب باشه.یعنی من تا حالا هیچوقت نه اینجا و نه تو هیچ فاروم دیگه ای بدخواستهایی که یه پروژه تعریف میکنن و برنامش رو درخواست میکنن و فکر میکنن ملت بیکار هستن بشینن واسشون برنامه بنویسن جواب نمی دم . اما از کسی هم که این درخواست رو داره ناراحت نمیشم. فقط در حد راهنمایی جواب میدم و اگر هم چیزی بگه میشه گذاشت به حساب ... و مهم نیست .هر کسی باید خودش در پی یادگیری باشه و کسی که نباشه بهترین کار جواب ندادن هست بنظرم
      موفق باشید.
      همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrouz_t
        دوست عزیز طرف خدایی نکرده جواب فحش ناموسی رو که نداده تا صابون همه چی رو به تنش بماله.شما چه اصراری دارید که حرکت این کاربر مورد نظر رو توجیه کنید؟ادب حکم میکنه به کسی که کمکمون کرده حداقل با متانت صحبت بشه.یاز یک طرف میفرمایید که جواب دادن زوری نیست.خوب ما هم میدونیم زوری نیست.پس این فرمایشتون چه معنایی داره؟خوب اگر همه همینطور فکر میکردند و جواب نمیدادند که بقول شما نه خودتون و نه خیلیهای دیگه اینجا پابند نمیشدند.شاید بخاطر اینکه شما سابقه زیادی در این مورد ندارید این معضل رو حس نکرده باشید اما در این انجمن این موارد کم نبوده همون کاربرایی که جوابشون داده نمیشه با ادامه پستها با انشاء های آنچنانی سایت و مدیران و کاربران رو خطاب قرار میدن..شما منظورتون اینه که اگر طرف جواب بدردش نخورد چون تازه وارده هر طوری برخورد کرد اشکالی نداره جواب دهنده باید صبر داشته باشه و توقعش رو کم کنه؟!!!؟قوانین سایت رو نخوندن به کنار آیا آداب اجتماعی رو هم یاد نگرفتند؟اگر فکر کردید منظور من از ایجاد این پست انتقاد از همه تازه واردهاست لطفا یکبار دیگه پست اول رو بخونید.شما همه جور استدلالی آوردید که آخرش ثابت کنید حرکت این کاربر اشکالش از برخورد سایت و جواب دهنده کمتره؟اگر برخورد و سیاستهای سایت خصمانه بود که اینهمه کاربر نداشت و یکیش خودتون که فرمودید به خیلی از سایتها سرزدید ولی اینجا ماندگار شدید.باز هم عرض میکنم پست اول رو درست بخونید و ببینید که این موضوع یک برخورد مقطعی نبوده شحصا با موارد بسیاری از این قبیل درگیر بودم
        اول از همه ممنون که اینقدر وقت گذاشتین تا جواب منو تک تک به جملاتم بدین. ولی اگه اینقدر وقت واسه اون دوست به قول شما بی ادب می ذاشتین و باهاش صحبت می کردین این تاپیک اینقدر طولانی نمی شد. من انچه شرط بلاغت بود گفتم خواه پند ....... بگذیریم. راستی من نگفتم که به خیلی از سایتها سر زدم و اینجا موندگار شدم. این برداشت شماست. لطفا از صحبتهای من تفسیر به رای نکنید.
        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

ولی اگه اینقدر وقت واسه اون دوست به قول شما بی ادب می ذاشتین و باهاش صحبت می کردین این تاپیک اینقدر طولانی نمی شد
          اگر کسی توی این سن نمیدونه چطوری باید جواب بده وظیفه من نیست که رسم و راه جواب و ادب رو یادش بدم.ومطمئنا اگر میخواستم به این مباحث بپردازم بحث منحرف میشد و متشنج.این از اون مواردیه که حداقل کاربرای قدیمی تر باید مراعات کنند

دیدگاه

سلام

ضعف مدیریت است چون راهی جز فیلترینگ در پیش نمی گیرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soltanfarid
              سلام

بیشتر توضیح بدید لطفا!
              It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

مشکل همینه ! همه منتظرن یکی بیاد مدیریتشون کنه و حاضر نیستند کوچکترین قدمی بردارند .....
                ماهم تو این جامعه عادت کردیم ایراد رو بندازیم گردن بالایی و بگیم خوب کردم !
                I ❤️ ECA

دیدگاه

کار اون دوستمون اصلا جالب نیست .. ولی به نظر من بهتر، اینه که دوستان وقتی میبینند کسی بی احترامی میکنه چند کلمه هم اضافه کنن تا اون شخص بدونه که کارش نادرست بوده و باعث رنجش پاسخ دهنده شده .. بقیه هم با تشکر از اون پست میتونن نشون بدن که رفتار اون شخص درست نبوده ..
                  لزومی هم نداره کل کل کنیم با طرف همین که نشون بدیم ناراحت شدیم کافیه .. یکی دو پست اضافی گمان نکنم باعث متشنج شدن تایپیک بشه ..
                  چند صد نفر اون بحث رو دیدن ولی کسی چیزی نگفته .. واکنش مناسب و به موقع بهتر از باز کردن این تایپیکه :smile:
                  زندگی پر ز وجود است ولی ..
                  ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinbahari
                    این آقا که زده اول دبیرستان!!!آخه یه اول دبیرستانی با 20 آمپر میخواد چی کار کنه؟!
                    شاید برای یه موتور می خواد.

دیدگاه

نمیآ‌خواستم وارد بحث بشم ولی...
                      دوستان و اساتید عزیز، از این که در این انجمن فعالیت میآ‌کنید و با راهنمایی هاتون گره از مشکل کسی باز میآ‌کنید، تشکر میآ‌کنم.
                      نکتهآ‌ای که وجود داره و باید بهش توجه کنید اینه که شما مجبور نیستید به کسی کمک کنید.یعنی وظیفهآ‌ای ندارید و اگر هم کمک میآ‌کنید نشان دهنده بزرگواری شماست.

بهترین راه برای برخورد و تادیب افراد بی ادب، بیآ‌توجهی و جواب ندادن به اونآ‌هاست. اگه لحن صحبت و متن پستآ‌هاشون زننده و مشکل دار بود کافیه که گزارش تخلف بدید. ما در اسرع وقت بهش رسیدگی میآ‌کنیم و بدون هیچ توضیحی پست یا تاپیک مورد نظر رو حذف میآ‌کنیم. به همین راحتی.
                      چون ما وظیفه نداریم که ادبی و تربیتی رو که خانواده و مدرسه به بچه باید میداده و نداده رو جبران کنیم.
                      علم خوبه ولی مهم تر از علم و دانش، ادب و تربیت و شعوره.

دیدگاه

سلام
                        اول باید یاد گرفت بعد یاد داد

در گذشته در همین سایت زمان که آقای حیاتی فعالیت می کردند یادم هست وقتی می خواستند پستی را حذف یا جابه جا کنند قبل از آن در پیغام خصوصی علت این کار را می گفتند و اطلاع می دادند

دیدگاه

در گذشته انجمن به این اندازه بزرگ نشده بود و تعداد تخلفات هم کمتر بود
                          الان حجم کار زیاده و نمیشه مثل گذشته برای تک تک موارد وقت زیادی صرف کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                            در گذشته انجمن به این اندازه بزرگ نشده بود و تعداد تخلفات هم کمتر بود
                            الان حجم کار زیاده و نمیشه مثل گذشته برای تک تک موارد وقت زیادی صرف کرد.
                            اگر فرهنگ سازی شود تخلفات هم خود به خود کم می شود

دیدگاه

هر شخصی در بازه خاصی از عمر ش دوست داره خود نمایی کنه
                              اگه توی خانواده ای بزرگ بشه که اهمیتی به خواسته های بچه شون ندادن /بچه مجبور میشه بیرون از خونه یا محیط هایی مثل اینترنت خود نمایی کنه !!
                              بعضی ها دوست دارن خودشونو بزرگ نشون بدن !! یا مثلا بگن چرا تشکر نمیزنی ؟؟
                              بعضی ها دوست دارن فحش بدن تا همه برگردن بهشون نگاه کنن
                              بعضی ها دوست دارن بگن میخوام ترانس 110 ولت 20 امپر بسازم !!
                              هرکی پستشو دید بگه عجب ادم خفنیی !! تشکر بکنه !!
                              بعضی ها هم کلا دوست دارن با ایراد گرفتن از بقیه خودشونو نشون بدن
                              بیخال شما این اقا رو ول کردین دارین هم دیگه رو میزنین !!!
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اگر فرهنگ سازی شود تخلفات هم خود به خود کم می شود
                                اگه به حرف شما باشه باید زندانآ‌ها رو خالی کرد و به جاش فرهنگ سازی کرد
                                فرهنگ سازی به عهده خانواده و مدرسهآ‌ هست نه به عهده ما

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X