اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

گزارش مشکلات فنی سایت به مدیران

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : گزارش مشکلات فنی سایت به مدیران

آدرس لوگو مربوط به خود گوگل هست و خراب نمیشه.احتمالا مشکل دیگه ای هست.
    لینک عکس اینه:
    http://www.google.com/logos/Logo_40wht.gif
    It's nice to be important but it's important to be nice!

از اینکه نمی رسم جواب دوستان را بدم معذرت می خوام.

دیدگاه

مشکل رفع شد گذینه ی show picture رو زدم اومد :eek:
      [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

مال من مشکلی نداره :nerd:

دیدگاه

از دیروز یک صفحه Pop-up به آدرس سایت peyvandha.ir بصورت خودکار توسط سایت eca باز می شود. این مسئله چه دلیلی می تواند داشته باشد؟
          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
            از دیروز یک صفحه Pop-up به آدرس سایت peyvandha.ir بصورت خودکار توسط سایت eca باز می شود. این مسئله چه دلیلی می تواند داشته باشد؟
            همین مشکل رو منم دارم ولی مثل اینکه فعلا نیست

دیدگاه

:eek:
              فایل های پیوست شده
              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

ار نظر سرعت این سایت (انجمنها)در مقایسه با انجمنهای دیگر تخصصی ویا غیره خیلی کند هستش .بیشتر از 7 الی 8 تب بیشتر نمیشه باز کرد در حالیکه در بقیه انجمنها محدویتی از نظر تعداد تب وجود نداره .در ضمن عکس نقشه های داخل انجمن تقریبا هیچوقت باز نمیشه برای پگرید سایت فکری بکنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                  ار نظر سرعت این سایت (انجمنها)در مقایسه با انجمنهای دیگر تخصصی ویا غیره خیلی کند هستش .بیشتر از 7 الی 8 تب بیشتر نمیشه باز کرد در حالیکه در بقیه انجمنها محدویتی از نظر تعداد تب وجود نداره .در ضمن عکس نقشه های داخل انجمن تقریبا هیچوقت باز نمیشه برای پگرید سایت فکری بکنید.
                  من 10-15 تا تب باز میآ‌آ‌کنم و هیچ مشکلی هم نداره.
                  عکس ها هم متاسفانه پاک شدن، چه اونایی که توی پلود سنتر ECA بودن و چه روی سایر هاست ها.
                  متاسفانه نمیشه کاریش کرد مگه اینکه خود نویسنده پست ها بیاد و دوباره پلود کنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
                    در مورد باز کردن تعداد صفحات با اینترنت اکسپلور 9 من بیش از 150 تا ت باز کردم :eek:
                    علت هم این بود میخواستم از یه تاپیک بیش از 9 صفحه پاسخ داشت تشکر بزنم
                    تمامی 10 صفحه باز شد تو 2 دقیقه و الان اینه :eek:
                    تعداد تشکر هارو ببینید میدونید چی شده :read:

دیدگاه

من با دایال پ متصل میشم در حالیکه با انجمنهای دیگر مشکلی ندارم در سایر انجمنها گاهی بیشتر از پنجاه صفحه باز می کنم .شاید به خاطر این باشه که در بعد از ظهر ترافیک سایت زیاد میشه بهر حال به نظر میاد عرض باند سایت جوابگوی تعداد کاربران حداقل در برخی زمانها نیست. باز کردن ده صفحه برای مطالعه افلاین کافی نیست. از توضیحات راجع به عکسها ممنونم اونایی که دایال اپ دارن نظر بدن بد نیست.

دیدگاه

:cry2:
                        تا اونجایی که مدیران گفتن سرور سایت نیمه خصوصی شده
                        حالا من هم قبول دارم جواب نمیده
                        ولی فکر کنم دیگه از این بیشتر هزینه برای سرور بعث ضرر مالی بشه اونم در حالی که دیگه برای تبلیغ اینترنتی زیاد اهمیت قاعل نمیشن

دیدگاه

منظور فقط اطلاع رسانی به مدیران بود یعنی اگر خبر ندارند مطلع بشند

دیدگاه

مشکل در عدم ارسال پست

با سلام ....
                            ببخشید من یه سوال داشتم من بعضی وقت ها وقتی میخوام پست ارسال کنم الارقم اینکه که گزینه ارسال رو هم میزنم اما نمیشه ... فکر کنم در حد یه نصف خط بش ارسال کرد ! قبلا تقریبا یه هفته یه بار اتفاق میفتاد حالا تقریبا شده هر 3 روز یه بار ؛ معمولا تا بازه زمانی تقریبا 3 ساعت یا حتی 6 ساعت هم این وضعیت طول میکشه !!!!
                            و این که سیستمم سالمه ؛مروگر اینترنتم فایرفاکس ورژن 6 هست و خط اینترنت سالم ... دایالاپ هم نیست ...
                            با سایر انجمن هاسایت های دیگه همچین مشکلی رو ندارم و در کل هر چی مربوط به من میشه همه سالمه
                            مصادیق اظهار محبت به همسر
                            بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                            ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                            اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

من هم همین مشکل رو دارم
                              adsl شاتل دارم
                              این مشکل به خاطر اینه که پینگ شاتل به بعضی دیتاسنتر های امریکا و کانادا خیلی زیاد شده
                              رفع میشه انشالله! نمیدونم شما هم شاتل دارید یا نه ولی شاتل قرار شده تا اول هفته بعد درست بشه...

دیدگاه

گزارش مشکلات فنی سایت به مدیران

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                                من هم همین مشکل رو دارم
                                adsl شاتل دارم
                                این مشکل به خاطر اینه که پینگ شاتل به بعضی دیتاسنتر های امریکا و کانادا خیلی زیاد شده
                                رفع میشه انشالله! نمیدونم شما هم شاتل دارید یا نه ولی شاتل قرار شده تا اول هفته بعد درست بشه...
                                با سلام ....

اره شاتل هست !!!! من که بعید میدونم کلا از این وعد ها زیاد میدن !!! اصلا این شاتل خیلی بد شد !!! اوایل خوب بود حالا خیلی بد شد ....مثلا تازگی ها سرعتش رو کردم 1 مگا ولی مثل این که همون 128 هست !!!! :cry2: :cry2: فقط پولم رو ریختم تو چاه !!!!فکر کنم مشترکینش توی منطقه ما به شدت زیاد شده !!!!

ولی بعید میدونم حداقل این یکی از شاتل باشه اخه اگه از شاتل هست باید این موضوع حداقل توی انجمن سایت های دیگه هم صادق باشه ولی این طوری نیست ...
                                مصادیق اظهار محبت به همسر
                                بررسی مسائل جنسی در زندگی زناشویی(فایل صوتی)
                                ویژگی های خانواده سالم - مصادیق احترام (فایل صوتی)
                                اثر قصه گویی برای کودکان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X