اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اعتراض به یکی از قوانین سایت-لطفا همه بخونن و نظر بدن-

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اعتراض به یکی از قوانین سایت-لطفا همه بخونن و نظر بدن-

ماژول چت روم برای سایت ها موجوده...من باهاش کار کردم خیلی هم جالبه.. نمیدونم بشه روی اسن سایت نصب کرد یا نه(میشه) باید ببینیم مدیریت سایت اجازه میده. :agree:
    www.icesi.ir

دیدگاه

دوستان چند باری بحثش شده دلایلی که من موافق نیستم با چت روم :
      1- سایت رو سنگین میکنه
      2- پهنای باند زیادی مصرف میکنه
      3- نظارت میخواد که در حال فعلی نمیتونیم نیروی خاصی برای این قسمت اختصاص بدیم
      4- فعلا هدف خاصی براش وجود نداره یعنی کاری پیشنهد نشده که تو چت روم بشه راحتتر پیادش کرد .
      I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        دوستان چند باری بحثش شده دلایلی که من موافق نیستم با چت روم :
        1- سایت رو سنگین میکنه
        2- پهنای باند زیادی مصرف میکنه
        3- نظارت میخواد که در حال فعلی نمیتونیم نیروی خاصی برای این قسمت اختصاص بدیم
        4- فعلا هدف خاصی براش وجود نداره یعنی کاری پیشنهد نشده که تو چت روم بشه راحتتر پیادش کرد .
        آقا کار نظارتش با من . مثبت تر از منم مگه تو این سایت هست ؟؟؟ :biggrin: تازه اگه خودم هم نبودم جایگزین های بسیار بسیار مناسبی رو برای این منظور دارم . :biggrin:
        آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

- فعلا هدف خاصی براش وجود نداره یعنی کاری پیشنهد نشده که تو چت روم بشه راحتتر پیادش کرد .
          راست میگند. به خصوص اینکه مباحثی که در تاپیک ها مطرح می شند بعد ها هم قابل دسترسی و قابل استفاده اند
          از چارلی چاپلین پرسیدند خوشبخنی چیست ؟
          گفت : فاصله این بد بختی تا بد بختی دیگر !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
            سلام سلام :smile:
            صحبت های دوستان رو خوندم و خوب جالب بود ....

ببینید مهمترین دلیل که ما مخالف برگذاری جلسات چت و کلا صحبت آنلاین هستیم اینکه متاسفانه فرهنگ عمومی مناسبی در این مورد وجود نداره . فکر کنید 10 نفر جمع شدیم و داریم صحبت میکنیم و وسط یکی برگرده یک حرف نامربوط بزنه و کل جمع میریزه به هم . حتی اگر احتمال این مورد 10% هم باشه (که خیلی بیشتره!) من حاضر نمیشم که اون جلسه به مسولیت من برگزار بشه ... اگر من تاپیک بزنم و بگم فلان روز همه آنلاین بشین هر موردی هم پیش بیاد به پای من و سایت نوشته میشه و خوب خودتون میدونید چه تاثیری میتونه داشته باشه.

دلیل دوم اینکه ما اینجا کسی رو نداریم که همه چی بلد باشه ! من آی دی خودم رو یک زمانی گذاشته بودم یکی میومد سوال میپرسید میگفتم بلد نیستم شاکی میشد که ایرانی ها همه اینطوری هستند هیچی به آدم یاد نمی دن .....! 3-4 تا متلک بارمون میکرد و میرفت من بیچاره هم به خاطر موقعیتی که دارم نمی تونم چیزی بگم و فقط :angry: .... :mrgreen:

مورد دیگه دیگه ...
            ما هدفمون حل شدن مشکلات افراد بیشتر با جواب کمتر هست ! یعنی من وقتی دارم جواب شمارو میدم مشکل 2 نفر دیگه هم برطرف میشه و لی این مورد تو پیغام خصوصی امکان پذیر نیست.

بازهم موردی دیگه
            وقت ! من روزی 30 بار آنلاین میشم و به سایت سر میزنم ولی هر بار 10 دقیقه نه بیشتر .... واسه همین نمیتونم بشینم و با دوستان بحث های علمی بلند مدت کنم . البته من فعلا از لحاظ وقت از خیلی از دوستان آزادتر هستم بقیه مشکلات بیشتری دارند.

اینکه شما بتونید با من نوعی صحبت دوستانه داشته باشید بسیار خوب هست و من در خدمتم ولی وقتی من روزی 10 تا پیغام خصوصی دارم که طرف با 0 پست اومده اینو برام فرستاده : "سلام مقاله راجع به .... میخوام حتما فایل ورد باشه شب ساعت 9 سر میزنم اینم شماره تلفنم...." دیگه انتظار دارین من چه جوابی بدم ؟ بشینم قصه بگم که عزیزم این کار شما خیلی بد هست و شما اصلا قدر .... هم ادب ندارین؟!

فکر نکنم تاجال کسی باشه که بخواد با من صحبت دوستانه و کلی داشته باشه و من قبول نکرده باشم ولی بعضی سواستفاده ها باعث این برخورد ها میشه
            کااااااااااااملا موافقم.
            اول باید فرهنگش برا بعضیا بوجود بیاد.
            البته کار از فرهنگ سازی و .... برا این مدل افراد گذشته.
            یعنی اگه بقیه نمیتونن دیگه اینو بهشون یاد بدن. تا خودشون نخوان کسی نمیتونه برا درست کردنشون کاری کنه.
            این جمله رو از این لحاظ گفتم که بعضیا دیگه نیان نگن که اقا تقصیر فلان جاست که اینا اینجوری هستن.

Upload your files Here. Great Azeri Resumable File Host: http://endir.az/index.php?lang=5

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X