اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فعال نبودن همکاران علمی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فعال نبودن همکاران علمی

با سلام

اول از همه بگویم که من هم موافقم که با اسپمر ها باید شدیدا برخورد کرد چرا که تا جایی که من میدانم همین اسپمرها بودند که افرادی مثل آقای نوربخش راد و آقای اسدی و..... را از ادامه کار مایوس کردند و متاسفانه برخوردی با آنها صورت نگرفت

وهمچنین:

با دوستانی که میگویند "من خیلی وقت است که مطلب جدیدی که ارزش داشته باشد را دیگر در سایت ندیدم " درک میکنم oo: oo: oo:
    ولی خوب این انجمن مال تک تک همه ماست کدام یک از ماها میتوانیم ادعا بکنیم چیزی بواسطه این انجمن یاد نگرفتیم :icon_razz: :icon_razz: :icon_razz:
    مشکل را همه متوجه شدیم حالا بیاییم راه حل بدهیم

راه حل پیشنهادی من :

مقدمه : من به اکثر پست هایی که مهم شدند ویا تعداد پاسخ و بازدید زیادی داشتند را یک نگاه جزئی انداختم :read: :read: :read: وبه این نتیجه رسیدم که اکثر این پست ها توسط مدیر سایت ویا اعضای هیئت علمی ایجاد و اداره شده اند

راه حل: بیاییم موضوعات مهم که دارای بار علمی خوب است و بیشترین دغدغه حال حاضر بچه ها است را تعیین و با ایجاد پست توسط اساتید واداره آنها ( باید قدرت پاک کردن اسپم ها ی آن پست را نیز به ایشان تفویض نمایند) تا به نتیجه رسیدن ادامه داد

نتیجه : پیشنهاد من چنانچه در بالا ذکر کردم تعیین موضوع در کنار برخورد شدید با اسپمرها و توهین کنندگان به جای گریه و زاری از دست اسپمر ها است

دیدگاه

راه حل: بیاییم موضوعات مهم که دارای بار علمی خوب است و بیشترین دغدغه حال حاضر بچه ها است را تعیین و با ایجاد پست توسط اساتید واداره آنها ( باید قدرت پاک کردن اسپم ها ی آن پست را نیز به ایشان تفویض نمایند) تا به نتیجه رسیدن ادامه داد
      پیشنهاد که زیاده باید دید آیا اراده ای برای انجام اونها وجود داره؟ اصلا" امکانات سرور و سایت یک چنین پیشنهادایی رو براورده میکنه ؟ من از مسائل فنی مربوط به سایت و هزینه های اون مطلقا" هیچ نوع اطلاعاتی ندارم فکر میکنم خیلی ها هم نداشته باشن ولی فکر میکنم وقتی تاپیکی برای گرفتن پیشنهاد توسط مدیر سایت ایجاد میشه باید به اونها توجه کرد یا حداقل کاربران توجیه بشن که چه کاری میشه انجام داد و چه کاری نمیشه
      با تمام این مشکلات اولین صفحه ای که بعد از باز کردن مرورگرم باز میکنم همین سایت هست ، من واقعا" به اینجا و کاربرانش مدیونم

دیدگاه

با سلام
        جالب اینه که مدیران سایت هیچ نظری نمیدن
        مشکل اینجاست که رویکرد مدیران بیشتر کسب درامد شده تاانجمن علمی،البته نمیگم نباید کسب درامد کنند اما در سالهای قبل از راه اندازی فروشگاه و تا الان میشه دید افت علمی چه تفاوتی داشته باز هم میگم اصلا منظورم عدم کسب در امد نیست اما به نظرم باید هم برای فعالیتهای علمی وقت و انرژی و برنامه ریزی باشه هم کسب درآمد اما الان اصلا برای فعالیتهای علمی برنامه ای نیست به نظرم برای حل این مشکل مدیران سایت باید دست به کار بشن و با برنامه ریزی درست مشکل را حل کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
          خسته کننده ترین حسی که اینجا به همکارای علمی القا میشه حس تکراری بودنه.
          تو تاپیکها خیلی جاها راجع به طراحی ترانس فلایبک مطلب هست. انقدری که نه فقط محاسبات توش باشه بلکه دید ایجاد بکنه برای موارد خاص که از راه محاسبات به نتیجه نمیسریم. ولی هنوزم یکی در میون پیغامها طراحی ترانس فلایبکه. کاربرها تنبلی میکنن و فقط انتظار پاسخ دارن. که البته برای کسی که تا حالا یه موضوع رو همینجا دهها بار توضیح داده و میدونه که تو اینترنت و کتابها ده ها برابرش مطلب هست این موضوع خیلی خسته کننده س.
          من این دلیل رو مهمترین دلیل میدونم.

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط زوار
          با سلام
          مشکل اینجاست که رویکرد مدیران بیشتر کسب درامد شده تاانجمن علمی،البته نمیگم نباید کسب درامد کنند اما در سالهای قبل از راه اندازی فروشگاه و تا الان میشه دید افت علمی چه تفاوتی داشته باز هم میگم اصلا منظورم عدم کسب در امد نیست اما به نظرم باید هم برای فعالیتهای علمی وقت و انرژی و برنامه ریزی باشه هم کسب درآمد اما الان اصلا برای فعالیتهای علمی برنامه ای نیست به نظرم برای حل این مشکل مدیران سایت باید دست به کار بشن و با برنامه ریزی درست مشکل را حل کنند
          این نظر شماهم تقریبا درست هست.
          اینکه عوامل زیادی باعث این روند شده بحثی نیست ولی باید برنامه های بهتری داشته باشیم. من خودم رو به قدر کافی مقصر میدونم ولی کم کاری نکردم! توان هر تیم محدود هست و هر از چندگاهی دچار افت میشند.
          فقط میتونم بگم برنامه های خیلی خیلی جالبی تنظیم شدند و به زودی یک به یک اجرا خواهند شد. ما همیشه وعده دادیم و در حد توانمون هم اجراشون کردیم ولی اینبار جدیتر از قبل هم هستیم.
          از 1.5 ماه آینده این تغییرات به خوبی ملموس خواهند بود.
          I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام

با دیدن عکس روز تولد ECA و صحبت های خودتون بنده شدیدا مشتاق تغییرات خیلی خوبی هستم و مطمئنم مشکلات پیش اومده در چند ماه اینده حل خواهد شد.

واقعا اینکه سوالات در یک سطح راکد شده انجمن رو کاملا سوت و کور کرده...

امیدوارم بتونم مجددا عضو فعال و کوچکی از تیم محبوب ECA باشم.
            چرا ناراحتی پاتریک!
            + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            محصولات

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
              سلام
              دلایلش یکی دو تا نیست هر کدوم از همکاران شاید دلایل بخصوصی داشته باشن بنده دلایل خودم رو میگم.....
              1_اول مشغله کاری 2_برخوردهای نا متعارف
              برخوردهای نا متعارف خودش به چند دسته تقسیم میشه ......
              یکیش اینه که مدام با سئوالات تکراری رو به رو هستیم ........مثلا یکی از دوستان همین چند روز پیش پیغام داده
              که پست های شما رو خوندم البته وقت نکردم همه رو بخونم میخوام با شما در ارتباط باشم.....
              بسیاری از سئوالات رو قبل پاسخ دادیم .....سئوال جالب و جدید کمتر دیده میشه......
              اما دوستان ظاهرآ وقت ندارن......جستجو کنن سریع تاپیک جدید میزنن......
              دوم برخوردهای طلبکارانه هست ......شخص فکر میکنه از مالیاتش دارن به ما حقوق میدن گاهآ فکر میکنن چون زیر
              نام کاربری ما نوشته همکار علمی باید به خواسته شخص جواب بدیم........یکی پروژه دانشجویی داره.....یکی میخواد کسب درامد کنه. ...آنچنان برخورد میکنن و توقع نا بجا دارن......واقعآ باعث تعجب هست...... oo:
              گاهی هم میای وقت میزاری یه مطلب ساده رو توضیح میدی در نهایت با توهین رو به رو میشی.......
              واقعا از این بابت از جانب دوستان معذرت خواهی می کنم
              این رفتار واقعا ناشایست هستش

نوشته اصلی توسط زوار
              با سلام
              نظر من هم با شما هم راستا هستش قبلنا فکر میکنم خیلی بهتر بود البته شاید زیاد نتونم خرده ای بگیرم چرا به هر حال توان هر فردی مقدار ثابتیه یه زمان(قبل از ایجاد فروشگاه) روی خود سایت و بالا بردن سطح علمی بوده بعد اینکه فروشگاه و بالطبع بحث شیرین پول! پیش میاد توجهات به مرور زمان از انجمن کاسته میشه اما نباید به این قضیه کم توجه بود که اگر فروشگاه eca تونسته به موفقیتی برسه در درجه اول به خاطر فرومی بوده که داشته و اگر بخوان به این قضیه بی اعتنا باشن به مرور زمان از بازدید کننده ها کاسته میشه و در نتیجه فروشگاه هم کمتر مخاطب خواهد داشت

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : فعال نبودن همکاران علمی

نوشته اصلی توسط Shapour-Ardebil
                تا جایی که من میدانم همین اسپمرها بودند که افرادی مثل آقای نوربخش راد و آقای اسدی و..... را از ادامه کار مایوس کردند و متاسفانه برخوردی با آنها صورت نگرفت
                مدیریت این انجمن نمی تونه کاری انجام بده که اینجور اساتید رو برگردونه ؟

دیدگاه

سلام
                  وقتی میگم واقعآ آدم میترسه وارد تاپیک ها بشه...حرف گزافی نزدم..سر یک مقاومت و زینر چهار صفحه بحث شده..
                  آخر هم دوست عزیز شاکی هست...خدا رحم کنه اگر بخواهیم یک مدار پیچیده رو تحلیل کنیم باید بریم تیمارستان.
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=111965.45

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

وقتی پست مثبت میزارم و نتیجه شاید دو سه سال کارم رو رایگان با تمام توضیحات در اختیار دیگران میزارم پشتش 20 تا پیام میاد که توش میگن به توچه که این کارو کنی یا مارو داری از نون خوردن میندازی یا خیلی هام که رفتن و مدارها رو بستن و لحیم کاری بلد نیستن هنوز میان میگن که مدارت که خرابه ! من بستم کار نکرده! بعد که میپرسی ازشون میبینی اصلا حتی توضیحاتی هم که دادی نخونده رفته میخواد مونتاژ کنه .

اونهایی هم که به جواب میرسن که دیگه گمو گور میشن و درحالی که میتونن بیان و بگن چه تجربیاتی دارن

خیلی ها بدون اینکه حتی توی گوگل سرچ کنن میان و جای پرسیدن یه سری سوالاتی رو از ما میگیرن نمونش توی تاپیک محاسبات " کوره القایی و سوئیچینگ " اینقدر سوالات چرت و پرت از استاد پرسیدن که استاد دوست نداشت جواب منو کامل بده چون میدید سوالات خیلی زیاده

من خودم تا بحال بالای 10 تا پست داشتم که حتی یک نفر هم بلد نبوده یا دوست نداشته جوابشو بده

اینجا پلود نمیشه کرد درحالی که (به کسی لطفا بر نخوره) توی دره پیت ترین انجمن ها پلود سنتر دارن

در نهایت اینم بگم که مشکل از کسانی که جوابه پست ها رو میدن نیست مشکل از مهمان هایی هست که میان برای روشن کردن یه ال ای دی با برق ماشین پست میزارن و اینجا مدیری نیست که بگه بابا برو یه سرچ کن بعد بیا پست بزن چون اون اصلا قوانین رو هم نخونده پس حال و حوصله خوندنه جوابه پست خودش رو هم احتمالا نداره
                    مدت هاست نیستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix
                      وقتی پست مثبت میزارم و نتیجه شاید دو سه سال کارم رو رایگان با تمام توضیحات در اختیار دیگران میزارم پشتش 20 تا پیام میاد که توش میگن به توچه که این کارو کنی یا مارو داری از نون خوردن میندازی یا خیلی هام که رفتن و مدارها رو بستن و لحیم کاری بلد نیستن هنوز میان میگن که مدارت که خرابه ! من بستم کار نکرده! بعد که میپرسی ازشون میبینی اصلا حتی توضیحاتی هم که دادی نخونده رفته میخواد مونتاژ کنه .

اونهایی هم که به جواب میرسن که دیگه گمو گور میشن و درحالی که میتونن بیان و بگن چه تجربیاتی دارن

خیلی ها بدون اینکه حتی توی گوگل سرچ کنن میان و جای پرسیدن یه سری سوالاتی رو از ما میگیرن نمونش توی تاپیک محاسبات " کوره القایی و سوئیچینگ " اینقدر سوالات چرت و پرت از استاد پرسیدن که استاد دوست نداشت جواب منو کامل بده چون میدید سوالات خیلی زیاده

من خودم تا بحال بالای 10 تا پست داشتم که حتی یک نفر هم بلد نبوده یا دوست نداشته جوابشو بده

اینجا پلود نمیشه کرد درحالی که (به کسی لطفا بر نخوره) توی دره پیت ترین انجمن ها پلود سنتر دارن

در نهایت اینم بگم که مشکل از کسانی که جوابه پست ها رو میدن نیست مشکل از مهمان هایی هست که میان برای روشن کردن یه ال ای دی با برق ماشین پست میزارن و اینجا مدیری نیست که بگه بابا برو یه سرچ کن بعد بیا پست بزن چون اون اصلا قوانین رو هم نخونده پس حال و حوصله خوندنه جوابه پست خودش رو هم احتمالا نداره
                      سلام
                      اینهایی شما گفتید بنده هم تجربه کردم.......
                      بدترین حالت ممکن وقتی هست بعد از کلی راهنمایی با احساس بدهکاری از تاپیک خارج میشم..... :rolleyes:
                      وقتی وارد تاپیک های کم ارزش و پیش پا افتاده نمیشیم.......
                      دا د و فغان خیلی ها بلند میشه که آی چرا همکاران علمی فعال نیستن.......چرا انجمن سکوته.......چرا یکی نمیاد
                      راهنمایی کنه....چرا یکی جواب ما رو نمیده.....وقتی که وارد میشی و اذیت میشی با انواع بی منطقی های عجیب
                      و غریب رو به رو میشی......فوقش میگن ما که نگفتیم بیا جواب بده....میخواستی وارد تاپیک نشی......
                      همین دوست عزیز جناب sina1359که با زحمت زیاد تاپیک اینورتر سینوسی رو پیش برد......
                      برید ازش بپرسید آیا باز حاضره .....یک بار دیگه یک طرح به این خوبی رو تو سایت قرار بده ...از بس که اذیت شده...
                      بنده میخواستم آموزشی بسیار ساده از کوره القایی قرار بدم تا همه افراد بتونن با حدالقل دانش تجربه ساخت کوره رو بدست بیارن.......یا موارد بسیار جالبی از ساخت اینورتر جوش قرار بدم ...الانم دارم با بعضی از دوستان در pm
                      تبادل اطلاعات میکنم...اما خوب pm محدودیت زیادی داره و نمیشه با تعداد بالا ارتباط داشت.......
                      یا اینکه دوست داشتم درباره منابع تغذیه رزونانسی تبادل اطلاعات داشته باشم.....اما متاسفانه انجمن ظرفیت لازم رو نداره....
                      ای کاش اینجا هم میشد ...تالار خصوصی ایجاد کرد تا افراد هم سطح و هم فکر هم لحاظ فنی و روحی میتونستن
                      در کنار هم فعالیت کنن.....همین الان هم خبر دارم عده ای دارن سعی میکنن افراد با استعداد سایت رو جذب
                      تالار های خصوصی در اینستاگرام وجاهای دیگه بکنن.......روزی میرسه که دیگه از افراد با استعداد کسی رو نخواهید دید
                      الانشم بسیاری رفتن و بسیار کم به سایت سر میزنن.....

دیدگاه

اولا که یوزر قشنگی داری قاصد دل
                        با توجه به پستایی که از شما دیدم یه جورایی بهتون میاد.
                        ----------------
                        یه بخشی از گلایه ها شاید مربوط به سنمون باشه(منم تقریبا با شما هم سن هستم)
                        آدم انتظار داره بحث های علمی خوب بشه اما نمیشه
                        اینجا بیشتر انجمن avr هست تا بحث های دیگه
                        یه عالمه هم راجع بهش بحث شده و به نظرم خسته کننده شده
                        شاید بگم اگر پستها سرو سامان داشت دیگه نیازی به تاپیک جدید نبود
                        موضوعات جدید هم که کلا تعطیل هست
                        شاید کثالت آور بودن مربوط به اینها هم باشه
                        ولی در کل
                        تا شقایق هست ، زندگی باید کرد
                        بهتره زیاد بهش فکر نکنیم،چون تا حالا هرچی گفتند و گفتیم و فکر کردیم در این مورد فایده نداشت
                        موفق باشید
                        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نکته ای هم که به ذهن من میرسه اینه که بعضی یا بگم اکثر کاربران انتظار دارند مساله حل شده و کامل بهشون تحویل داده بشه.
                          یعنی راهنمایی که می کنی فایده نداره. قدم به قدم باید باهاشون بری جلو.
                          نکته بعدی هم که امیدوارم سوتفاهم نشه قدرنشناس بودن بعضی از کاربران هستش.
                          آخر هم دوست عزیز شاکی هست...خدا رحم کنه اگر بخواهیم یک مدار پیچیده رو تحلیل کنیم باید بریم تیمارستان.
                          به جای اینکه اون دکمه تشکر زده بشه، به جای اینکه تشکر لفظی بشه.
                          پ.ن. امیدوارم واسه کسی سوتفاهم پیش نیاد که بهش توهین میشه. بالاخره هر کسی یک مرامی داره، درست یا غلط.
                          ---------
                          .
                          .
                          ...........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasalifix

یکی از کاربرا شماره منو نمیدونم از کجا گیر آورده بود و نمیدونم چه خصومتی با من داره که تا همین ماه پیش زنگ میزد و تهدید میکرد که حق نداری بیای انجمن .... :eek: oo: oo:

بگذریم....

یه چند ماهی میشه میانگین سن کاربرا خیلی پایین اومده ... این از طرفی خوبه و از یه طرف خیلی خیلی بد بد......
                            روی خوشش اینه که الکترونیک داره به سن های پایین نفوظ میکنه و روی بدش اینه که چون سن این کاربرا کمه و کمتر توی جامعه بودن ، بی احترامیشون زیاده ....

من الان چه چهار پنج ماهی میشه که فعالیتم توی انجمن کم شده .... یه دلیلش همینی بود که گفتم ... دلیل دیگش هم گرفتاری های شغلی هست .... کارای شرکت نمیذاره با رفیقات بری تفریح .... چه برسه به انجمن .....

سلام
                            اینهایی شما گفتید بنده هم تجربه کردم.......
                            بدترین حالت ممکن وقتی هست بعد از کلی راهنمایی با احساس بدهکاری از تاپیک خارج میشم..... :rolleyes:
                            وقتی وارد تاپیک های کم ارزش و پیش پا افتاده نمیشیم.......
                            دا د و فغان خیلی ها بلند میشه که آی چرا همکاران علمی فعال نیستن.......چرا انجمن سکوته.......چرا یکی نمیاد
                            راهنمایی کنه....چرا یکی جواب ما رو نمیده.....وقتی که وارد میشی و اذیت میشی با انواع بی منطقی های عجیب
                            و غریب رو به رو میشی......فوقش میگن ما که نگفتیم بیا جواب بده....میخواستی وارد تاپیک نشی......
                            همین دوست عزیز جناب sina1359که با زحمت زیاد تاپیک اینورتر سینوسی رو پیش برد......
                            برید ازش بپرسید آیا باز حاضره .....یک بار دیگه یک طرح به این خوبی رو تو سایت قرار بده ...از بس که اذیت شده...
                            بنده میخواستم آموزشی بسیار ساده از کوره القایی قرار بدم تا همه افراد بتونن با حدالقل دانش تجربه ساخت کوره رو بدست بیارن.......یا موارد بسیار جالبی از ساخت اینورتر جوش قرار بدم ...الانم دارم با بعضی از دوستان در pm
                            تبادل اطلاعات میکنم...اما خوب pm محدودیت زیادی داره و نمیشه با تعداد بالا ارتباط داشت.......
                            یا اینکه دوست داشتم درباره منابع تغذیه رزونانسی تبادل اطلاعات داشته باشم.....اما متاسفانه انجمن ظرفیت لازم رو نداره....
                            ای کاش اینجا هم میشد ...تالار خصوصی ایجاد کرد تا افراد هم سطح و هم فکر هم لحاظ فنی و روحی میتونستن
                            در کنار هم فعالیت کنن.....همین الان هم خبر دارم عده ای دارن سعی میکنن افراد با استعداد سایت رو جذب
                            تالار های خصوصی در اینستاگرام وجاهای دیگه بکنن.......روزی میرسه که دیگه از افراد با استعداد کسی رو نخواهید دید
                            الانشم بسیاری رفتن و بسیار کم به سایت سر میزنن.....
                            من هم حسی مثل شما دارم

نوشته اصلی توسط DDR3
                            اولا که یوزر قشنگی داری قاصد دل
                            با توجه به پستایی که از شما دیدم یه جورایی بهتون میاد.
                            ----------------
                            یه بخشی از گلایه ها شاید مربوط به سنمون باشه(منم تقریبا با شما هم سن هستم)
                            آدم انتظار داره بحث های علمی خوب بشه اما نمیشه
                            اینجا بیشتر انجمن avr هست تا بحث های دیگه
                            یه عالمه هم راجع بهش بحث شده و به نظرم خسته کننده شده
                            شاید بگم اگر پستها سرو سامان داشت دیگه نیازی به تاپیک جدید نبود
                            موضوعات جدید هم که کلا تعطیل هست
                            شاید کثالت آور بودن مربوط به اینها هم باشه
                            ولی در کل
                            تا شقایق هست ، زندگی باید کرد
                            بهتره زیاد بهش فکر نکنیم،چون تا حالا هرچی گفتند و گفتیم و فکر کردیم در این مورد فایده نداشت
                            موفق باشید
                            انجمن بیشتر شده کارای تفریحی الکترونیک تا avr

در کل آقای اکرمی و بلورچیان گفتن که تا چند وقته دیگه انجمن به وضع سابق برمیگرده و کاربرا فعال تر میشن

بید نشست و دید که چه اتفاقایی میوفته

نوشته اصلی توسط ajapyy
                            نکته ای هم که به ذهن من میرسه اینه که بعضی یا بگم اکثر کاربران انتظار دارند مساله حل شده و کامل بهشون تحویل داده بشه.
                            یعنی راهنمایی که می کنی فایده نداره. قدم به قدم باید باهاشون بری جلو.
                            نکته بعدی هم که امیدوارم سوتفاهم نشه قدرنشناس بودن بعضی از کاربران هستش. به جای اینکه اون دکمه تشکر زده بشه، به جای اینکه تشکر لفظی بشه.
                            پ.ن. امیدوارم واسه کسی سوتفاهم پیش نیاد که بهش توهین میشه. بالاخره هر کسی یک مرامی داره، درست یا غلط.
                            این موضوع هم از نظر من بیشتر به سن کمه کاربرا بر میگرده

دیدگاه

تهدید میکرد که حق نداری بیای انجمن ....
                              oo: oo:
                              شاید در پستی خودت شمارتو گذاشتی......
                              می فهمم واقعآ اعصاب خورد کن میشه...
                              جالبه وقتی هم گیرش بندازی مثل موش تو دادگاه جلوت معذرت میخواد...
                              بهتر بود شکایت میکردی تهدید جزای کمی نداره....

دیدگاه

oo: oo:
                                شاید در پستی خودت شمارتو گذاشتی......
                                می فهمم واقعآ اعصاب خورد کن میشه...
                                جالبه وقتی هم گیرش بندازی مثل موش تو دادگاه جلوت معذرت میخواد...
                                بهتر بود شکایت میکردی تهدید جزای کمی نداره....
                                حوصله شکایت و دادگاه رو اصلا ندارم . عوضش شماره طرف رو پخش کردمو و پدرش رو سوزوندم > > >

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X