تو ماه گذشته تو خصوصی گفتن تو چند تا تاپیک بیا. گرچه واقعا در حد نظر دادن و پیشنهاد دادن هم نیستم. ول یخب میگن.
یکیشون که بماند کی بود که خیلیا هم اینجا میبیننش یه بار من غلاف سنسور نیاز داشتم نمیدونستم از کجا تهیه بکنم تو تعداد بالا که ارزون بیفته این میگفت من 1000 تومن تهیه کردم. زمین و زمان زدم نگفت از کجا گرفته و چی استفاده کرده که غلافی که من زیر 5000 تومان پیدا نمیکنم رو تونسته 1000 تومن تهیه بکنه. در این حد تنگ. (با عرض معذرت) بعد ماهی یه بار تاپیک میزنه اصراری هم داره که بیام بگم چیکار کنه. انصافا فهمیدن اینکه فن میچرخه یا نه کاری داره؟ د آخه منم مفت و مجانی اینا رو یاد نگرفتم. هر چند کم ولی برای همین هم هزینه کردم. انتظار رابطه دو طرفه دارم.
-------------------------------
یکی دیگه که تو خصوصی پیغام میه که چرا خسیس بازی در میاری نمیگی این ای سی رو چطور تنظیم کنم. میگم بابا منم مثل تو دارم دیتاشیت رو میبینم. تا حالا از این قطعه استفاده نکردم. بعد شروع کرده به تیکه انداختن که شما 4 تا کار بچگونه بلدین یکی ازتون مک میخواد بخیل میشین و نمیگین بهش.
باز یکی دیگه میاد میگه شما خیلی بدبختین. درکتون میکنم. انقدر بیکار و علافین دارین اینجا میچرخین. اینده شما تو جوب آبه. حالا این حرفا رو میزنه چون بهم پیشنهاد همکاری سر یه پروژه داد و من بهش جواب منفی دادم.
اخه خداییش با این جو حس و حال کاری میمونه؟ من قراره در رزو یه ساعاتی رو توی اینترنت بچرخم. ترجیح میدم یه جایی باشم که حتی اگر بهم خوش نمیگذره حالم رو بد هم نکنه. حالا نمیدونم چی این اعجوبه ها رو باید به فیسبوک ترجیح بدم؟ میرم همونجا خداییش هم این یکی دو ساعت خوش میگذره.
حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت
توی این چند ساله هر چند وقت یکبار افراد تازه واردی دیدم ....که اطلاعات خوبی داشتن و با شور و اشتیاق
پست میزاشتن ...و بعد از مدتی یا نا پدید شدن یا کمرنگ ...مثل اینکه این قانون نا نوشته انجمن های علمی هست...
یه عده هم هستن فقط دنبال طرح و ایده بو میکشن کافیه اینجا طرحتو بزاری تو بازار کار مشاهدش کنی....
اینها هستن که طلبکارن...بدجور هم طلبکارن....یه عده دیکه هم هستن کم سن و سالن اونها هم کمی تا قسمتی
طلب دارن.....البته افراد خوب هم همه جا هست... اضافه شده در تاریخ :
اون اوایل یه لیست سیاه تهیه کرده بودم وقتی اون شخص رو در تاپیکی میدیدم سئوال کرده یا وارد تاپیک نمیشدم یا
اون شخص رو مخاطب خودم قرار نمیدادم.....تا مدتی بسیار اعصاب راحتی داشتم...بعد از مدتی تعدادشون زیاد شد دیگه
حافظه یاری نکرد...گذاشتم کنار ....اگر گزینه ای وجود داشت میشد افراد رو تیک دار کرد فکر میکنم بسیاری از مشکلات
بر طرف میشد ....حتی قبل از برخورد شخص میشد هر کسی که در تاپیک ها برخورد بد میکنه رو تیک دار کرد و از برخورد
با شخص جلو گیری کرد......کم کم خود به خود این افراد حذف میشن چون چهره شناخته شده کم مخاطبی کسب میکنن.... اضافه شده در تاریخ :
هر دم از این باغ بری میرسد...نمیدونم چرا آدم باید برای اثبات خودش این همه آسمون ریسمون بی معنی ببافه......
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=111833.msg727381#msg727381
سلام
چند چیز آفت سایتهای علمیه
آدمهای لجباز ( چه با سوادش چه بیسوادش به عبارت دیگه اونایی که تو نظر خودشون پافشاری میکنن )
آلوده شدن انجمن به مسائل مالی حالا میخواد فروشگاه باشه یا اینکه یکی از مدیران سایت نماینگی فروش یک برند خاص رو داشته باشه ) یا اسپانسر سایت مثلا فلان شرکت باشه . دیگه نمیشه اسم برند گیه یا قطعه دیگه ای رو در اون سایت
آورد
آدمهایی که برای انجام پروژه شون دنبال اطلاعات مفت میگردن میان یه سوالی میکنن برای انجام پروژه شون ( درسی - دانشگاهی یا کار بیرون ) تا مشکلشون رفع شد گم و گور میشن تا مشکل بعدی براشون پیش بیاد .
آدمهای طلبکاری که بقول دوستان فکر میکنن پول ایترنت و مالیات اونا توجیب پاسخ دهنده میره .
در کل فرد پاسخدهنده باید از کمکی که به سوال کننده میکنه احساس رضایت کنه . نه اینکه یه آدم بیسواد تو ذوقش بزنده ممکنه دفعه اول یا دفعه دوم کنار نکشه ولی بار های بعد مطمئنا پاسخ مشکل رو نخواهد داد .
من در این سایت باکس خرده حساب ندارم ولی در این سایت معمولا پاسخ این دو کاربر رو نمیدم
1- "شازده" : چون همیشه طلبکاره
2- "آقای دکتر" : چون هر وقت گیر میافته سرو کلش اینجا پیدا میشه و بعد جواب گرفتن گم و گور میشه تا مشکل بعدی
چون هر وقت گیر میافته سرو کلش اینجا پیدا میشه و بعد جواب گرفتن گم و گور میشه تا مشکل بعدی
سلام
این افراد وجود دارن وتعدادشون زیاده...تا زمانی که فقط راهنمایی میخوان و در کمال ادب رفتار کنن و توقع نا بجا نداشته باشن...
مشکلی پیش نمیاد....اگر کسی دوست داشت جواب میده.....اگر هم نه کسی جواب نمیده...
مشکل زمانی بروز میکنه که شخص طلبکارانه برخورد ...میکنه... oo:
متاسفانه معنی راهنمایی در سایت بد جا افتاده..............
راهنمایی یعنی شخصی بسیار زحمت کشیده و بسیاری از کار رو پیش برده و در درصد کمی از کار به مشکل خورده
و راهنمایی لازم داره....یا اینکه شخص روند طراحی یک پروژه رو نمیدونه که با راهنمایی راه جلو روی خودش رو
روشن میکنه تا با طی مسیر اشتباه وقت و هزینه کمتری هدر بده.......
اما اینجا توقع دارن از صفر تا 100 یک پروژه رو برای شخص قرار بدی...حالا اگر این کار رو انجام داد خودش خواسته دستش درد نکنه.....اما وظیفش محسوب نمیشه.........مشکل اینه که بعضی محبت رو وظیفه تلقی میکنن....
یه مدت تو یه محله زندگی میکردم ......یه روز یکی از همسایه ها ازم در مورد مشکل کولر آبی راهنمایی خواست...
منم رفتم براش تعمیر کردم آقایی که شما باشی چشمت روز بد نبینه....از فرداش همسایها هجوم اوردن ....از تعمیر لباسشویی و
یخچال و تعویض لامپ انجام دادم ....دیدم از کار و زندگی افتادم ...از اون محله فرار کردم.....
خب بابا اون بیچاره ای که مغازه زده منتظر مشتریه دیگه بخدا اونم گناه داره....
سلام
اینهایی شما گفتید بنده هم تجربه کردم.......
بدترین حالت ممکن وقتی هست بعد از کلی راهنمایی با احساس بدهکاری از تاپیک خارج میشم..... :rolleyes:
وقتی وارد تاپیک های کم ارزش و پیش پا افتاده نمیشیم.......
دا د و فغان خیلی ها بلند میشه که آی چرا همکاران علمی فعال نیستن.......چرا انجمن سکوته.......چرا یکی نمیاد
راهنمایی کنه....چرا یکی جواب ما رو نمیده.....وقتی که وارد میشی و اذیت میشی با انواع بی منطقی های عجیب
و غریب رو به رو میشی......فوقش میگن ما که نگفتیم بیا جواب بده....میخواستی وارد تاپیک نشی......
همین دوست عزیز جناب sina1359که با زحمت زیاد تاپیک اینورتر سینوسی رو پیش برد......
برید ازش بپرسید آیا باز حاضره .....یک بار دیگه یک طرح به این خوبی رو تو سایت قرار بده ...از بس که اذیت شده...
بنده میخواستم آموزشی بسیار ساده از کوره القایی قرار بدم تا همه افراد بتونن با حدالقل دانش تجربه ساخت کوره رو بدست بیارن.......یا موارد بسیار جالبی از ساخت اینورتر جوش قرار بدم ...الانم دارم با بعضی از دوستان در pm
تبادل اطلاعات میکنم...اما خوب pm محدودیت زیادی داره و نمیشه با تعداد بالا ارتباط داشت.......
یا اینکه دوست داشتم درباره منابع تغذیه رزونانسی تبادل اطلاعات داشته باشم.....اما متاسفانه انجمن ظرفیت لازم رو نداره....
ای کاش اینجا هم میشد ...تالار خصوصی ایجاد کرد تا افراد هم سطح و هم فکر هم لحاظ فنی و روحی میتونستن
در کنار هم فعالیت کنن.....همین الان هم خبر دارم عده ای دارن سعی میکنن افراد با استعداد سایت رو جذب
تالار های خصوصی در اینستاگرام وجاهای دیگه بکنن.......روزی میرسه که دیگه از افراد با استعداد کسی رو نخواهید دید
الانشم بسیاری رفتن و بسیار کم به سایت سر میزنن.....
سلام استاد عزیز
از اینکه برخی از دوستان کم لطفی میکنند شکی نیست
ولی گناه ما چیست در این زمونه با تجربه و سن کمتر برای اینکه به بعضی از الودگیها دچار نشیم به الکترونیک پناه اوردیم پس جنبه معنوی را هم میشود در نظر گرفت
از شما تقاضا دارم لطفا اموزشهاتون رو در مورد اینورتر جوش و کوره القایی و غیره قرار بدین
شما حق بزرگی به گردن من و امثالهم دارین
سلام استاد عزیز
از اینکه برخی از دوستان کم لطفی میکنند شکی نیست
ولی گناه ما چیست در این زمونه با تجربه و سن کمتر برای اینکه به بعضی از الودگیها دچار نشیم به الکترونیک پناه اوردیم پس جنبه معنوی را هم میشود در نظر گرفت
از شما تقاضا دارم لطفا اموزشهاتون رو در مورد اینورتر جوش و کوره القایی و غیره قرار بدین
شما حق بزرگی به گردن من و امثالهم دارین
شما یکی از ابعاد موضوع رو میبینید......اینجا کاملآ در رصد همه نوع اندیشه هست ......
عده ای ایمیل میزنن ...ارتباط خصوصی داشته باشیم...عده ای شاکی هستن که نون بری میکنیم....
کی حاضره فحش بخوره و کباب بشه برای ثواب ....اونم تو انجمنی که از هر قشری به راحتی توش رفت امد دارن...
فقط خوبه اونهایی که ما وارد تاپیکشون میشیم جواب سئوالهای پیش پا افتادشون رو میدیم فکر نکنن ما بیکاریم....
شما هم مطمئن باش جوینده یابنده هست...........
یه داستان هست بی ربط به این قضایا و اتفاقات نیست!
پیشاپیش از همه عزیزانی که ممکنه بهشون بر بخوره عذر میخوام ، اما بنده نکته انتهاییش مد نظرم هست. حالا هر کسی هر چی دوست داره برداشت کنه!
روزی مردی پیش قاضی آمده و گفت: ای قاضی نگهبان دروازه شهر هر بار که من وارد و یا خارج می شوم مرا به تمسخر می گیرد و در مقابل حتی نزدیکانم دشنامم می دهد. قاضی پرسید چرا؟ این رفتار را می کند مگر تو چه کرده ای آن مرد گفت: هیچ، خود در شگفتم چرا با من چنین می کند .
قاضی گفت بیا برویم و خود با لباسی پوشیده در پشت سر شاکی به راه افتاده و به او گفت به دروازه شو تا ببینم این نگهبان چگونه است. به دروازه که رسیدند نگهبان پوز خندی زد و شروع کرد به دشنام گویی و تمسخر آن مرد بیچاره. قاضی صورت خویش را از زیر نقاب بیرون آورد و گفت مردک مگر مریضی که با رهگذران اینچنین می کنی سپس دستور داد او را گرفته و محبس برده و بر کف پایش ۵۰ ضربه شلاق بزنند .
سه روز بعد دستور داد نگهبان را بیاورند و رو کرد به او و گفت مشکل تو با این مرد در چه بود که هر بار او را می دیدی دیوانه می شدی و چنین می گفتی .
مرد گفت: هیچ
قاضی پرسید پس چرا در میان این همه آدم به او می گفتی؟
گفت: چون می پنداشتم این حق را دارم که با مردم چنین کنم اما هر ضربه شلاق به یادم آورد که باید پا از گلیم خود بیرون نگذارم .
قاضی گفت: عجیب است با این که به تو بدی نکرده بود تو به او می تاختی؟ چون فکر می کردی این حق را داری؟
آن مرد گفت سالها به مردم به مانند زیر دست می نگریستم فکر می کردم چون مواجب بگیر سلطانم پس دیگران از من پایین تر هستند. این شد که کم کم به عابرین آن طور برخورد می کردم که دوست داشتم .
قاضی پس از آن ماجرا پنهانی در کار کارمندان و کارگزاران دستگاه دیوانی دقت کرد و دید اغلب آنها دیگر وظایف خویش را آن گونه که دستور گرفته اند انجام نمی دهند و هر یک به شیوه ای به خطاکاری روی آورده اند. به محضر سلطان شد و شرح جریان را بگفت .
سلطان در دم دستور داد او را بگیرند و به محبس برده و ۵۰ چوب بر کف پای بیچاره قاضی بنوازند. چون قاضی را بار دیگر به پیشگاه سلطان آوردند سلطان گفت: خوب حالا فهمیدی در کار دیوانی دخالت کردن چه مزه ایی دارد. قاضی سر افکنده و گریان گفت: آری و سپاس از چوب سلطان که مرا به خود آورد .
قاضی چون از درگاه سلطانی برون شد با خود گفت: عجبا ! من به پیش سلطان شدم تا خطاهای عوامل حکومت را باز گویم و او به من فهماند زمان چقدر دستگاه و دیوان را عوض می کند. متفکر یگانه کشورمان ارد بزرگ می گوید: ریشه رشد تبهکاری در امنیت بزهکار است و این چنین بود که قاضی دست از قضاوت شسته با خانواده عزم ترک دیار خویش کرد. چون از دروازه خارج می شد دید همان نگهبان بزهکار با ترکه ایی در دست، مردم را مضحکه و مورد ریش خند قرار می دهد.
-----------------------------------------------------------------------------------
یه زمانی ما هم کلی انگیزه داشتیم برای فعالیت و پیشرفت انجمن و کمک به سایرین
اما دست آخر چی نصیبمون شد؟
یه مشت تحقیر و توهین و ....
هر بار هم که گزارش دادیم و گفتیم فکری به حال این قضایا کنید، خودمون سنگ رو یخ شدیم و شدیم سیبل ندانم کاری یه عده دیگه
وقتی با یه خاطی برخوردی صورت نگیره همین قضیه رشد تبهکاری پیش میاد. نمونه اش رو داشتم که طرف دیگه به حدی پررو شده بود که هی چی لایق خودش و خانواده اش بود رو تو ایمیل برام میفرستاد! oo:
یه بار یکیشونو دیدم داره میپیچه به پر و پای فرشاد اکرمی! رفتم گفتم آخه بچه جان مگه تو همسن فرشادی که این اراجیف رو میبافی؟ زشته اینطور تو انجمن صحبت نکن و ....
حملات توپخانه ایش رو از اطراف کنسل کرد و به سمت من گرا داد!!!
اگر خواستید تا برم براتون تراوشات ذهن هنرمندش رو هم بیارم!
این اوضاع حالا حالاها درست شدنی نیست و در صورت بهبود اوضاع آب رفته به جوی بر نمیگرده! شده شبیه قضیه اسید پاشی که مقصر رو ولش کردن هر گندی که میخواد بزنه و مثلا بعد از یکسال دری به تخته بخوره و بیان با عملیات ضربتی بگیرنش! آیا اون چهره هایی که از بین رفته باز درست میشه؟ آیا ضررهای بوجود اومده جبران میشه؟
و ...
من که بعد از پنج شیش سال فعالیت مجبور شدم پا به فرار بگذارم و الانم با این اکانت جعلی میام. اما این اومدن هم فایده نداره و دیگه دل و دماغی و انگیزه ای برای کار نیست!
حملات توپخانه ایش رو از اطراف کنسل کرد و به سمت من گرا داد!!
!
یک بار یه بنده خدایی یک طرح گذاشته بود که به هیچ عنوان درست نبود ...
قصد داشت سیستم جرقه زنی cdi ارتقاع بده الکترونیکش هم زیر صفر بود ....
بهش گفتم به این دلیل طرحش ایراد داره.....ناگهان مثل اینکه کاخ آرزوش فرو ریخت....همونجا چندتا لیچار بارم
کرد گفت وقتی الفبای الکترونیک رو نمیدونی غلط میکنی نظر بدی .. :surprised:
بعد نوبت رسید به ایمیلم......حسابی خودشو خالی کرد....
سلام بر استاد قاصد عزیز و قبولی طاعات و عبادات آقا دل خوش سیخی چنده؟؟! وقتی مدیر انجمن دلش نمیاد بیاد یه خط بنویسه : "به نام خدا دوستان ما دیگه پلود سنتر نداریم هر کس یه فکری برای خودش بکنه"
اونوقت شما انتظار داری این دوستان که هر کدوم احتمالا استاد دانشگاه یا مدیر فنی یه شرکت یا دارای سالها تجربه هستن بیان وقت با ارزش بزارن جواب اسپم بدن تو این انجمن!
با سلام و درود
هزینه های نگهداری فایل در پلود سنتر بالاست مخصوصا وقتی که انجمن پر بازدید باشه پهنای باند زیادی استفاده میشه.
فرض بر اینکه 3000 فایل در مرکز پلود انجمن پلود بشه(با توجه به کاربران انجمن این مقدار خیلی بیشتر هم میشه) با میانگین 2 مگابایت(اگر فیلم یا تصاویر حجیم پلود بشه این مقدار خیلی بیشتر خواهد بود) اگر هر کدوم روزی 10 بار دانلود بشه و یا اگر تصویر باشه روزی 10 بار بازدید بشه میشه روزانه حجمی به مقدار 58.59 گیگابایت که اگر در 30 روز ضرب کنیم میشه حجمی به مقدار 1 ترابایت و 757 گیگابایت که هزینه ی زیادی رو به سایت تحمیل می کند.
و همچنین مراکز پلود خوبی در کشور وجود داره که می تونید با ایجاد حساب کاربری به مدیریت فایل ها بپردازید. اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط سایمون
من وبعضی از دوستان چندین بار از مدیران انجمن خواستیم (یعنی پیشنهاد دادیم) عضویت در این سایتو پولی کنن یا اینکه قسمت عمومی سایت رو جدا کنن و انجمنی تخصصی تر !! ایجاد بشه که عضویت در اون پولی باشه. البته منظورم از پولی مبلغ های بالا نیست . حتی اگر شده هزار تومن . این دریافت پول میتونه واقعا جلوی پست های اسپم رو بگیره چون در حال حاضر ساخت اکانت جدید خرجش یک ایمیله. فکر میکنم این سایت به قدری خوب بوده ( بخصوص تا یکی دو سال پیش) که ارزش اینو داره که به معنای واقعی یک سایت علمی مرجع باشه و با سایت های مشابه فرق داشته باشه.اما شاید در نظر گرفتن ملاحضات اقتصادی از نظر تعداد باز دید و یا احیانا" خرید از سایت مانع این کار باشه شاید هم مسائل فنی و یا علت های دیگه دلیلش باشه اما تا زمانی که فکری به حال پست های اسپم نشه تغییری ایجاد نخواهد شد.و همینطور دوستان بیشتری از این محیط خواهند رفت
کاربر بوده که فیلم های هولناک رو قرار داده توی امضاش و چند بار گزارش دادم ولی برخوردی نشده. اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
من این دلیل رو مهمترین دلیل میدونم.
اضافه شده در تاریخ : این نظر شماهم تقریبا درست هست.
اینکه عوامل زیادی باعث این روند شده بحثی نیست ولی باید برنامه های بهتری داشته باشیم. من خودم رو به قدر کافی مقصر میدونم ولی کم کاری نکردم! توان هر تیم محدود هست و هر از چندگاهی دچار افت میشند.
فقط میتونم بگم برنامه های خیلی خیلی جالبی تنظیم شدند و به زودی یک به یک اجرا خواهند شد. ما همیشه وعده دادیم و در حد توانمون هم اجراشون کردیم ولی اینبار جدیتر از قبل هم هستیم.
از 1.5 ماه آینده این تغییرات به خوبی ملموس خواهند بود.
سلام و درود
کم کم داریم به اون قولی که داده بودید و گفته بودید 1.5 ماه آینده تغییراتی رخ خواهد داد نزدیک می شویم.!
چندتا پیشنهاد به ذهنم رسید برای ارتقاء سطح انجمن :
1- ساخت بخش هایی که دسترسی به آنها فقط برای اعضای خاصی مقدور باشد (که نمونه آن را میتوان در انجمن های ایرانی و خارجی که متخصصان زیادی در آن فعالیت میکنند مشاهده کرد و نتایج خیلی خوبی هم در آن انجمن ها به دست آمده است) بدین ترتیب ساختار کلی انجمن و free بودن آن برای تمام کاربران با هر سطح اطلاعاتی حفظ میشود و در کنار آن متخصصان در محیط های علمی تر به گفت و گو می پردازند.
--- پیشنهاد برای قوانین این بخش :
قوانین عضویت در این بخش :
1- عضویت متخصصان و همکاران علمی به صورت رایگان
2- عضویت برای کاربران دیگر به صورت پرداخت هزینه ماهانه (مقدار آن میتواند کم باشد مثلا در حد چند هزار تومان اما به عقیده بنده تاثیر مهمی در اعضای این بخش خواهد گزاشت)
3- ایجاد تاپیک هایی خاص در این بخش توسط متخصصان مانند طراحی سیستم های مختلف یا نکات کاربردی یا تجربیات اساتید که برای دیدن این تاپیک ها باید اعضای این بخش دارای تعدادی
مشخص پست مفید(تایید شده توسط مدیران یا متخصصان) باشند.
4- قوانینی دقیق و سخت در مورد پست های اسپم بدین صورت که اگر کاربری پست اسپم بدهد(یا تعدادی مشخص) عضویت آن لغو شود.(بدون استرداد حق عضویت)
2- ایجاد بخشی در پروفایل کاربران (به صورت رسمی) که کاربران در آن قسمت شماره کارت خود را قرار دهند و کاربران دیگر بتوانند در هر مورد یا در هر پست که آن را مفید دانستند هر مبلغی که خواستند از آن شخص تشکر کنند.
چندتا پیشنهاد به ذهنم رسید برای ارتقاء سطح انجمن :
1- ساخت بخش هایی که دسترسی به آنها فقط برای اعضای خاصی مقدور باشد (که نمونه آن را میتوان در انجمن های ایرانی و خارجی که متخصصان زیادی در آن فعالیت میکنند مشاهده کرد و نتایج خیلی خوبی هم در آن انجمن ها به دست آمده است) بدین ترتیب ساختار کلی انجمن و free بودن آن برای تمام کاربران با هر سطح اطلاعاتی حفظ میشود و در کنار آن متخصصان در محیط های علمی تر به گفت و گو می پردازند.
--- پیشنهاد برای قوانین این بخش :
قوانین عضویت در این بخش :
1- عضویت متخصصان و همکاران علمی به صورت رایگان
2- عضویت برای کاربران دیگر به صورت پرداخت هزینه ماهانه (مقدار آن میتواند کم باشد مثلا در حد چند هزار تومان اما به عقیده بنده تاثیر مهمی در اعضای این بخش خواهد گزاشت)
3- ایجاد تاپیک هایی خاص در این بخش توسط متخصصان مانند طراحی سیستم های مختلف یا نکات کاربردی یا تجربیات اساتید که برای دیدن این تاپیک ها باید اعضای این بخش دارای تعدادی
مشخص پست مفید(تایید شده توسط مدیران یا متخصصان) باشند.
4- قوانینی دقیق و سخت در مورد پست های اسپم بدین صورت که اگر کاربری پست اسپم بدهد(یا تعدادی مشخص) عضویت آن لغو شود.(بدون استرداد حق عضویت)
2- ایجاد بخشی در پروفایل کاربران (به صورت رسمی) که کاربران در آن قسمت شماره کارت خود را قرار دهند و کاربران دیگر بتوانند در هر مورد یا در هر پست که آن را مفید دانستند هر مبلغی که خواستند از آن شخص تشکر کنند.
برخی سایت های حرفه ای هستند که اگر فردی سوال مسخره یا مبتدی بپرسه با امتیاز کاربران مطلبش حذف میشه و یا حساب کاربریش ارتقا پیدا میکنه(با امتیاز مثبت). حالا اگر بخواهیم سایت را از این مشکل نجات بدهیم میتونیم از یک چنین سیستمی استفاده کنیم
برخی سایت های حرفه ای هستند که اگر فردی سوال مسخره یا مبتدی بپرسه با امتیاز کاربران مطلبش حذف میشه و یا حساب کاربریش ارتقا پیدا میکنه(با امتیاز مثبت). حالا اگر بخواهیم سایت را از این مشکل نجات بدهیم میتونیم از یک چنین سیستمی استفاده کنیم
فکر میکنی چند نفر براشون مهمه طرف چی گفته.......اینجا تمام حرکت سمت درامد هست....
اونجا حرکت سمت علم هست.......اینجا وقتی دو نفر صحبت میکنن یکی درست میگه یگی اشتباه....
از 400 نفری که بازدید میکنن......شاید یک نفر هم براش مهم نباشه....میخونه رد میشه میره.....
گاهی خود سئوال کننده .......به سئوال خودش هم اهمیت نمیده...اینقدر دیگه سطح امده پایین
طرف حال نداره سرچ کنه کمی زحمت بکشه.....میاد سریع تاپیک میزنه ....دیگران میرن سرچ میکنن
تحقیق میکنن براش میزارن......
بعضی هم بیخیال هستن جوابشون درست باشه یا نباشه براشون مهم نیست.....فقط تایپ میکنن میرن...
گاهی نظریه های جدید میدن........ پیری گفت بیخیال باش تا کام روا شوی
ما هم به دیده منت حرف پیر را سرمه چشم کنیم......
همین تازگی چیز جدید یاد گرفتیم...
الکترون ازاد فقط توی مبحث الکترواستاتیک(الکتریسیته ساکن) مطرحه.
در حالیکه در مدارهای الکتریکی یا جریان متناوب اصلا االکترون ازادی نداریم که بخوایم بهش بپردازیم.
و بحث دوستمون درمورد مفهوم پتانسیل فک کنم بیشتر در مورد مدارهای الکتریکی یا جریان متناوبه
فکر میکنی چند نفر براشون مهمه طرف چی گفته.......اینجا تمام حرکت سمت درامد هست....
اونجا حرکت سمت علم هست.......اینجا وقتی دو نفر صحبت میکنن یکی درست میگه یگی اشتباه....
از 400 نفری که بازدید میکنن......شاید یک نفر هم براش مهم نباشه....میخونه رد میشه میره.....
گاهی خود سئوال کننده .......به سئوال خودش هم اهمیت نمیده...اینقدر دیگه سطح امده پایین
طرف حال نداره سرچ کنه کمی زحمت بکشه.....میاد سریع تاپیک میزنه ....دیگران میرن سرچ میکنن
تحقیق میکنن براش میزارن......
بعضی هم بیخیال هستن جوابشون درست باشه یا نباشه براشون مهم نیست.....فقط تایپ میکنن میرن...
گاهی نظریه های جدید میدن........ پیری گفت بیخیال باش تا کام روا شوی
ما هم به دیده منت حرف پیر را سرمه چشم کنیم......
همین تازگی چیز جدید یاد گرفتیم...
سلام
من با جمله ای که گفتید "اینجا تمام حرکت سمت درامد هست....
اونجا حرکت سمت علم هست......."
موافق نیستم.
توی همین انجمن تاپیک هایی راه افتاده که ده ها صفحه دارند و ایجاد کننده ی اون اصلا قصد درآمد نداشته و چیز هایی که بلده رو رایگان در اختیار دیگران قرار میده
سلام
من با جمله ای که گفتید "اینجا تمام حرکت سمت درامد هست....
اونجا حرکت سمت علم هست......."
موافق نیستم.
توی همین انجمن تاپیک هایی راه افتاده که ده ها صفحه دارند و ایجاد کننده ی اون اصلا قصد درآمد نداشته و چیز هایی که بلده رو رایگان در اختیار دیگران قرار میده
اول اینکه استثناء نمیتونه کلیت موضوع رو عوض کنه..........این اشخاص در برابر خیل عظیمی از کاربر و خیل عظیمی از مهمان
که در این سایت عضو هستن یا روزانه در حال بررسی تاپیک ها هستن ........هیچ بشمار میان..........ولی خب هستن...
فکر کنم همین قدر کافی باشه....والا حرف بسیار هست.... :redface:
دیدگاه