اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نتایج کنکور 90

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نتایج کنکور

نوشته اصلی توسط حامد پور آزاد
    رتبه های من:

الکترونیک: 914
    مخابرات: 928
    کنترل: 795

فکر می کنید با این رتبه ها می تونم دانشگاه شیراز یا فردوسی رو بیارم؟

در ضمن از بچه هایی که شیرازی هستند یا دانشگاه شیراز درس خوندن اگه می تونن یه توضیحاتی در مورد دانشگاه شیراز بدن ببنیم چطوره.

ممنون.
    منم شاید قدرت شیراز بیارم.
    بچه های که شیراز خوندن اگه مارا راهنمایی کنن ،ممنون میشم ( شیراز بهتره یا صنعتی شیراز؟)
    دنیا دو روز است:
    یک روز با تو و یک روز علیه تو
    روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط (فرشته)
      واقعا افتضاحه...من بعد از 6 ماه خوندن و خوندن و خوندن شدم 2300!!!!!!!!!!!!!

دارم دق میکنم :cry2:

پارسال نخونده 2500 بودم
      واقعا منم همین طور :cry2: حالا باید چیکار کنیم ؟ من که باورم نمیشه :cry:

دیدگاه

سلام
        منم بعد از 6 ماه خوندن انتظار بیشتر از اینا رو داشتم،به نظرم خوب داده بودم ولی نمی دونم چرا این جوری شد!!!!!!!!
        من2500 مخابرات شدم،به نظرتون نا کجا آبادا رو هم نمی یارم؟!
        زندگی تاس خوب آوردن نیست ، تاس بد را خوب بازی کردن است

دیدگاه

سلام
          منم رتبم شده 325 قدرت
          اینم کارنامم

به نظرتون روزانه تهرون به جز عباسپور و شاهد جایی قبول میشم؟
          ادیسون : من هفتصد بار اشتباه نکرده ام ، من یکبار هم اشتباه نکرده ام من زمانی موفق شدم که ،هفتصد راهی را که موفقیت آمیز نبود اصلاح کردم.
          Gmail: Jsoltanii@gmail.com

دیدگاه

به نظرتون با رتبه 830 الکترونیک روزانه صنعتی شیراز رو میارم؟
            روزانه کدوم دانشگاه ها رو میتونم بیارم؟

دیدگاه

نقل قول از دوست عزیزی که در جایی دیگه در خدمتشون هستم و اهل شیراز هستند و امسال 90ارشد برق رتبشون: 6 کنترل و 12 مخابرات و 9 الکترونیک و 223 قدرت و 3 مهندسی پزشکی و 3 مکاترونیک شده است.

***قطعا دانشگاه شیراز قویتر و جایگاه بالاتری دارد.
              دانشگاه شیراز هنوز اسم و رسمی از قدیم یدک میکشه
              در حالی که از نظر ساختمانها و خوابگاهها و تعدااد اساتید چندان رشدی نداشته, از نظر تعداد جذب دانشجو ماشاا...هر سال بیشتر از پارسال
              در نتیجه این سالهای اخیر بسیار شلوغ شده-بخصوص خوابگاههاش

دانشگاه شیراز به صورت پراکنده در سطح شهر و بیرون از شهر چندین دانشکده و خوابگاه داره
              دانشکده برق در دانشکده مهندسی 1 در فلکه نمازی-مرکز شهر و شلوغ ترین و پرترافیکترین جای شهر هست
              ولی تا خوابگاه راهی نیست
              خوابگاه درون پردیس ارم هست که یه مجموعه بزرگ بر بالای یک تپه بالای سر شهر شیراز هست(البته وقتی وارد خوابگاه بشید متوجه میشید اونچه از بیرون میبینید سراب هست)

دانشگاه صنعتی شیراز تا 6-7 سال پیش یکی از دانشکده های دانشگاه شیراز بود(دانشکده صنعت الکترونیک) که بعدا خودش تبدیل به یه دانشگاه شد
              اساتید اکثرا جوان هستند-از مرکز شهر کمی فاصله دارد(تقریبا جنوب شهر-منطقه فضل آباد) - مسلما به اندازه دانشگاه شیراز شناخته شده و با سابقه نیست. ولی با شناختی که از این دو دانشگاه دارم-محیط خوبی دارد.

**برای گرایش کنترل با رتبه 1100: صنعتی بابل(همون دانشکده فنی دانشگاه مازندران سابق) و صنعتی سهند تبریز و قزوین و صنعتی شاهرود و باهنرکرمان شانس دارید.

** مهندس جان شما و دوست عزیز دیگرمون آقای مهندس سلطانی اگر مایل بودید منابعی که برای دروس مختلف بخصوص **ماشین و بررسی سیستم مطالعه کردید را بیان بفرمائید تا دوستانی که قراره در سال آینده 91 در آزمون ارشد برق شرکت کنند از تجربیات شما عزیزان استفاده نمایند.

با تشکر....

دیدگاه

در تکمیل مطالب مهندس saem

دانشگاه شیراز تئوری هست و دانشگاه صنعتی عملی.

دانشکده برق در میدان نمازی واقع شده اما پرترافیکترین نیست!نترسید :rolleyes:

خوابگاه تا جایی که شنیدم شدیدا بد اما همشون همون حوالی مرکز شهر و نزدیک دانشکده هستن!!

دانشکده صنعتی جنوب غربیه شیرازه (فکر کنم) قدمتش کم نیست اما اوایل فقط کاردانی بوده و بعد فقط مخابرات رو میگرفته الان حدودا 5 ساله که همه رشته ها رو داره.البته اساتیدش اونقدرا همون جوون نیستن!خوابگاه هم داخل دانشگاه هست.
                البته زمزمه هایی بود که دانشگاه رو انتقال بدن به شهر جدید صدرا که خارج از شهر هست...اما فعلا درحد حرف باقی مونده!

فقر ، شب را " بی غذا " سر کردن نیست ................ فقر ، روز را " بی اندیشه" سر کردن است

دیدگاه

1403مخابرات کجا میشه؟ oo:

من ولی الکی خوشی خوندم

کنترلم یه ذره بهتر شد البته
                  بسیار سفر باید....

دیدگاه

من می دونم که احتمال قبولیم تو دانشگاه شیراز کمه، اما بیشتر می خوام بدونم با این رتبه (790 کنترل) اصلاً شانسی هست یا نه. مثلاً از قبولی های پارسال، آخرین رتبه ای که فبول شده.
                    و دیگه اینکه خود دانشگاه وضعیت برقراری ارتباظ با خارج چطوره. اینا برای من مهمه.

در ضمن مهندسی پزشکی هم شدم 650. آمار اولیه ای که دارم اینه که میشه باهاش تربیت مدرس یا خواجه نصیر قبول شد. شیراز هم مهندسی پزشکی داره؟
                    دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sangesaria
                      دوست عزیز رتبه کنکور کارشناسیتو گذاشتی یا ارشدو؟
                      اگه اون رقم یکانتو ور داری شاید یه جایی قبول بشی.
                      دوست نسبتا عزیز تو تاپیک ارشد که که رتبه کارشناسی رو نمیزارن .شاید شما قبلا از این تجربه ها داشتی

دوستان رتبه های پیام نور و غیر انتفاهی من این جوری شده . به نظرتون به اینم امید نداشته باشم ؟! :(

الکترونیک 3636
                      مخابرات 3788

اینم درصدام . نمی دونم چرا رتبه روزانه و شبانه هام اینقدر کم شده ! (الک و مخ 12 هزار شدم) :cry2:

18/89 زبان عمومی وتخصصی
                      -2/37 ریاضیات /معادلات دیفرانسیل -ریاضی مهندسی -
                      6/67 مدارهای الکتریکی 1و2
                      7/14 الکترونیک 1و2
                      سفید ماشینهای الکتریکی 1و2
                      21/43 سیستمهای کنترل خطی
                      سفید الکترومغناطیس
                      8/89 تجزیه وتحلیل سیستم ها
                      11/11 بررسی سیستمهای قدرت 1
                      2/22 مدارمنطقی وریزپردازنده ها
                      4/76 مقدمه ای برمهندسی پزشکی

گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

دوستان که رتبشون 2000 و 3000 شده میشه درصد هاشون رو هم بزارن تا یه مقایسه ای بکنیم ..
                        گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
                          دوستان که رتبشون 2000 و 3000 شده میشه درصد هاشون رو هم بزارن تا یه مقایسه ای بکنیم ..
                          اینم شاهکار من :sad:
                          زندگی تاس خوب آوردن نیست ، تاس بد را خوب بازی کردن است

دیدگاه

سلام....

*** ببخشید از دوستان کسی برای انتخاب دوم *مهندسی ابزاردقیق شرکت نکرده ؟؟؟! چه رتبه ای تونستید که بیارید؟!

تشکر....

دیدگاه

با تبریک به همه کسانی که رتبه خوبی آوردن
                              این تجربیات خودمه از پارسال:
                              طبق آماری که من از صنعتی شیراز پارسال گرفتم،الکترونیکش خوب نیست البته همچنین گرایشش که تاپارسال اپتیک بود،فکر کنم تا 1000اوردن
                              آخرین رتبه قبولی پارسال(روزانه) الکترونیک-سیستم دانشگاه صنعتی بابل 836و الکترونیک-میکروالکترونیک فکرکنم زیر 750 بود
                              دانشگاه تبریز الکترونیک(آنالوگ و دیجیتال) فکر کنم اونم زیر750 بود
                              صنعتی اصفهان با 550 آورده بودن
                              به نظرم مهمتری چیز زیرگرایشی هست که انتخاب میکنی،آیندت به اون بستگی داره
                              دادنه یه مقاله ژورنالی میتونه خارج رفتن تضمین کنه نه این که فقط دانشگاه مطرحی باشی، پس فکرنکنید اگه فقط دانشگاه های تهران یا دانشگاه مطرح باشید فقط میتونید apply بگیرید

Speech Enhancement

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
                                اینم دسته گل بنده یکی بگه کجا قبول میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X