اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نتایج کنکور 90

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نتایج کنکور 90

نوشته اصلی توسط parsmahmoud
    سلام دوستان کسی اطلاع داره آخرین رتبه قبولی شیراز و صنعتی شیراز واسه قدرت چنده؟؟؟؟
    با 670 کجا قبول میشه شد؟؟؟؟؟؟؟ :question:
    اگه افزایش ظرفیت رو هم لحاظ کنیم بازم خیلی بعیده شیراز قبول شی ، ولی شاید صنعتی شیراز بیاری.
    با 670 سال پیش روزانه سمنان قبول شدن ولی دانشگاههای دیگه رو نمیدونم..
    دنیا دو روز است:
    یک روز با تو و یک روز علیه تو
    روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sangesaria
      با توجه به قبولی های 2 سال پیش ، بدون در نظر گرفتن افزایش ظرفیت هم کنترل روزانه شاهرود قبول میشی.
      سلام مهندس ، تو مطمئنی پارسال با رتبه ی 1220 کنترل روزانه شاهرود قبول شدن ؟ اگه اینجوری باشه که عالیه ، خیلی به من امید دادی ، خیلی گلی .... :bye

دیدگاه

یه سوال دیگه داشتم :
        تو ارشد سهمیه ی بومی بودن تاثیر داره یا نه ؟

دیدگاه

سهمیه بومی تاثیر نداره
          دوستان مهندسی پزشکی به نظرتون بهتره یا مخابرات؟ من خودم مهندسی پزشکی رو بیشتر از مخابرات دوست دارم ولی شنیدم بازار کارش خیلی بده از طرفی هم اصلا دوست ندارم ایران بمونم آخه oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MostafaFaramin
            سلام مهندس ، تو مطمئنی پارسال با رتبه ی 1220 کنترل روزانه شاهرود قبول شدن ؟ اگه اینجوری باشه که عالیه ، خیلی به من امید دادی ، خیلی گلی .... :bye
            خواهش میکنم.
            تو صفحه اول این پست مهندس Saem یه فایلی گذاشته که ماله قبولی های سال 88 ،نه پارسال
            ولی به احتمال زیاد امسالم میاری.
            میتونی خودت بری ببینی بیشترم خوشحال بشی ، فقط شیرینی ما یادت نره
            دنیا دو روز است:
            یک روز با تو و یک روز علیه تو
            روزی که با توست مغرور مشو و روزی که علیه توست مایوس نشو. چرا که هر دو پایان پذیرند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elnaz_88
              سهمیه بومی تاثیر نداره
              دوستان مهندسی پزشکی به نظرتون بهتره یا مخابرات؟ من خودم مهندسی پزشکی رو بیشتر از مخابرات دوست دارم ولی شنیدم بازار کارش خیلی بده از طرفی هم اصلا دوست ندارم ایران بمونم آخه oo:
              مخابرات که قطعاً بهتره. اما اینها همشون سلیقه ای هست. در ضمن برای بازار کار هم نگران نباش. کسی که تخصص داشته باشه و کار بلد باشه، هیچ وقت بیکار نمی مونه.
              دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام دوستان
                شاهکار من

:angry:

دیدگاه

دوستان تاپیکی هست که در مورد شیوه آموزش محور توضیح داده باشه ؟

ممکنه در مورد شیوه ی آموزش محور اطلاعاتی رو بدین
                  گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

????
                    گاهی تمام چیزهایی که یک نفر می خواهد، فقط دستی است برای گرفتن دست او، و قلبی است برای فهمیدن وی ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dr.data
                      دوستان تاپیکی هست که در مورد شیوه آموزش محور توضیح داده باشه ؟

ممکنه در مورد شیوه ی آموزش محور اطلاعاتی رو بدین
                      توی دفترچه به اندازه کافی توضیح داده که. همون اول. اونجا رو یه نگاهی مینداختی اول.
                      دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام
                        بچه ها کسی در مورد دانشگاه ارومیه اطلاعاتی داره ؟سطحش چطوره ؟استاداش؟
                        به نظرتون ترتیب این دانشگاه ها رو چطور بزنم؟ یزد گیلان سمنان ارومیه برای مخابرات ...شاهرود زنجان سمنان ارومیه اراک برای الکترونیک
                        سوال آخر :به نظرتون شبانه دانشگاه های پایین ارزش رفتن داره یا علوم تحقیقات؟ اخه شنیدم مدرک آزاد دکتری سراسری نمی تونه بخونه و امکان پذیرش از دانشگاه های خارج هم براش کمه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط goldax84
                          سلام
                          بچه ها کسی در مورد دانشگاه ارومیه اطلاعاتی داره ؟سطحش چطوره ؟استاداش؟
                          به نظرتون ترتیب این دانشگاه ها رو چطور بزنم؟ یزد گیلان سمنان ارومیه برای مخابرات ...شاهرود زنجان سمنان ارومیه اراک برای الکترونیک
                          سوال آخر :به نظرتون شبانه دانشگاه های پایین ارزش رفتن داره یا علوم تحقیقات؟ اخه شنیدم مدرک آزاد دکتری سراسری نمی تونه بخونه و امکان پذیرش از دانشگاه های خارج هم براش کمه.
                          دانشگاه ارومیه خوابگاه نداره.اگر می خوای بری الکترونیک به ترتیب گیلان ارومیه شاهرود زنجان سمنان اراک و مخابرات یزد گیلان ارومیه سمنان.

دیدگاه

سطح علمی الکترونیک دانشگاه ارومیه خیلی بالاست

مخابرات سیستم هم خیلی خوبه

ولی مخابرات میدان گلابیییییییییییی :wow:
                            مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

دوستان اطلاعی دارین که اگر کسی شبانه در بیاد و نره سال بعد محرومه؟ تو دفتر چه چیزی ننوشته.امروز شنیدم برای یه نفر این اتفاق افتاده و وقتی با سنجش تماس گرفته بهش گفتن از اردیبهشت این قانون تصویب شده..حالا نمی دونم واقعیت یا جو انتخاب رشتس.اخه اگه از اردیبهشت هم تصویب شده باشه برای سال بعد اجراش می کنن.نه؟

دیدگاه

آقا تو رو خدا یکی بیاد بگه آخرین رتبه قبولی سراسری روزانه شبانه تو دانشگاه ها چنده ؟ دیگه آخرش ؟!!! :cry2:
                                (با توجه به افزایش ظرفیت ها )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X