اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کارشناسی ارشد1387

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کارشناسی ارشد1387

سلام علیکم
    عرض کنم که من سال گذشته شرکت کردم و موفق نشدم به همین دلیل امسال یه کم زودتر شروع کردم تا الان هم که خدمت شما هستم کل معادلات رو خوندم (پارسال از 6 تا معادلات که اومده بود 5 تا رو زدم و درست) ایشالا دارم ریاضی مهندسی رو شروع می کنم الکترونیک رو هم که فعلا دارم مبحث می خونم و تمرین حل می کنم تجزیه هم همینطور و مغناطیس هم همینطور تر!
    کنترل رو هم که دیاگرام بد به بعد مونده که بخونم این رو هم بگم که از بد به بعد (یعنی بد،دیاگرام قطبیو نایکوئیست و کنترل کننده ها با کمبود شدید مطلب مواجه هستم به نظر من اون منابعی که دارم خوب این مباحث رو جواب نمیده ،دنبال مطالب بهتر و قوی تری هستم من از جزوه استفاده نکردم (دویت دارم بکنم اما خب) فقط کتاب می خونم البته خوب هم می خونم (هر چند توی تست زدن ضعیفم ،یادمه توی کنکور امسال بعضی سوالا رو از دو راه حل می کردم تا مطمئن بشم درسته که نهایتا وقت کم آوردم و استرس همین قضیه هم که خود مزید بر علت بوده که به خیلی از سوالا نرسم) به بقیه درسها هم فعلا یه نیم نگاهی دارم که به مرور بهشون خواهم پرداخت.
    شما هم موفق باشید.
    دانی که بر نگین سلیمان چه نقش بود؟//دل بر جهان مبند که با کس وفا نکرد
    هرکجا مَحرم شدی چشم از خیانت باز دار//ای بسا مَحرم که با یک نقطه مجرم می شود
    شوق خوی صاحبان یقین است
    موفق و موید و پیروز باشید

دیدگاه

دوباره سلام عرض می کنم
      مطلب قبلی رو که فرستادم به فکرم رسید که این سوال رو ازتون بپرسم :کتاب ریاضیات مهندسی دکتر تومانیان کتاب خوبیه؟
      آیا مرجع و منبع مناسبی برای درک و فهم مسایل ریاضی هست یا نه؟منتظر جوابم
      خدانگهدار
      شوق خوی صاحبان یقین است

دیدگاه

دکتر تومانیان استاد بنده هم شدن .... اگر برای درک مطلب میخواهین بله میتونه مفید باشه ولی در صورتی که برای کنکور میخواهین ...نظر من منفی هست !

البته این نظر شخصی هست ... ولی اگر جزوه پارسه رو ندارین برای ریاضی ....انتشارات آشینا کتابی داره که زیر نظر دکتر طلعتی نوشته شده و فکر کنم خیلی بهتر از کتاب تومانیان هست
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          دکتر تومانیان استاد بنده هم شدن .... اگر برای درک مطلب میخواهین بله میتونه مفید باشه ولی در صورتی که برای کنکور میخواهین ...نظر من منفی هست !

البته این نظر شخصی هست ... ولی اگر جزوه پارسه رو ندارین برای ریاضی ....انتشارات آشینا کتابی داره که زیر نظر دکتر طلعتی نوشته شده و فکر کنم خیلی بهتر از کتاب تومانیان هست
          سلام

من هم نظر آقای مهندس بلورچیان رو دارم . دکتر تومانیان استاد بنده هم بودند ولی کتاب و جزوه ایشون زیاد به درد کنکور کارشناسی ارشد نمی خوره .

ولی به نظر من جزوات پارسه خیلی خوبن ، خیلی مختصر ولی خیلی مفیدند .

با تشکر

دیدگاه

سلام علیکم
            متشکرم از راهنماییها
            [move]واما بعد اینکه بروبچه ها هم شروع کردن؟[/move]
            شوق خوی صاحبان یقین است

دیدگاه

قرار دادن نقل قول
              سلام کتاب مریخ بیات رو من دارم ودیگه نمی خوام اگر احتیاج دارین بگین

سلام خوشحال می شم اگه بتونین این کتاب رو در اختیار من ... :redface:قرار بدین
              به قول قدیمی ها نیکی و پرسش؟؟؟؟؟
              یاور همیشه مومن تو برو سفر سلامت غم من مخور که دوری برای من شده عادت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط joya
                سلام علیکم
                عرض کنم که من سال گذشته شرکت کردم و موفق نشدم به همین دلیل امسال یه کم زودتر شروع کردم تا الان هم که خدمت شما هستم کل معادلات رو خوندم (پارسال از 6 تا معادلات که اومده بود 5 تا رو زدم و درست) ایشالا دارم ریاضی مهندسی رو شروع می کنم الکترونیک رو هم که فعلا دارم مبحث می خونم و تمرین حل می کنم تجزیه هم همینطور و مغناطیس هم همینطور تر!
                کنترل رو هم که دیاگرام بد به بعد مونده که بخونم این رو هم بگم که از بد به بعد (یعنی بد،دیاگرام قطبیو نایکوئیست و کنترل کننده ها با کمبود شدید مطلب مواجه هستم به نظر من اون منابعی که دارم خوب این مباحث رو جواب نمیده ،دنبال مطالب بهتر و قوی تری هستم من از جزوه استفاده نکردم (دویت دارم بکنم اما خب) فقط کتاب می خونم البته خوب هم می خونم (هر چند توی تست زدن ضعیفم ،یادمه توی کنکور امسال بعضی سوالا رو از دو راه حل می کردم تا مطمئن بشم درسته که نهایتا وقت کم آوردم و استرس همین قضیه هم که خود مزید بر علت بوده که به خیلی از سوالا نرسم) به بقیه درسها هم فعلا یه نیم نگاهی دارم که به مرور بهشون خواهم پرداخت.
                شما هم موفق باشید.

میشه یک کم در مورد منابع که مطالعه می کنین توضیح بدین....
                :sad: :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                  مدار و ریاضی مهندسی پارسه خیلی خوب هست ولی بقیش ...... :redface:
                  برای تجزیه کتاب مریخ بیات هم خوبه البته یکم تیرازش کمه ولی خوب بد نبود....ولی مال راهیان ارشدم خوبه انصافا
                  دعا کنید من کنکور امسال آزاد قبول شم مستقیم یک کپی از جزوه های پارسه رو براتون میفرستم :icon_razz: (دعا کنیا !)
                  :biggrin:

من قول می دم که خیلی دعا کنم
                  ولی یک سوال به نظر شما جزوه های پارسه و کلا این کتاب تست ها کمک خوبی هستن یا حتما باید کلاس رفت؟
                  منظورم اینه که اگه توضیحات این جزوات خوب باشه کافیه یا تو کلاسهای کنکور چیزهایی هست که تو جزوه نباشه

دیدگاه

سلام
                    راستی من امروز باخبر شدم گفتم شاید بد نباشه که حالا اینجا مطرح کنم ...

شرکت توزیع برق استخدام می کنه به سایتش یک سر بزنین www.azmoon-niroo.com

دیدگاه

بازم سلام
                      اینم خلاصه فصل توابع مختلط ... می خواستم pdf کنم ولی تکنولوژی از کار افتاد

http://www.4shared.com/file/21345603/6ce687e8/riazi1.html

دیدگاه

خوب ....
                        خیلی ممنون جالب تنظیم شده بود ولی جاش این تاپیک نبود
                        اگر براتون مقدوره یک تاپیک در قسمت جزوات ...ریاضی.... ایجاد کنید با عنوان جزوات ریاضی برای کارشناسی ارشد
                        منم 2-3 تا فصل رو خلاصه کرده بودم...سعی میکنم بزارمشون :nerd:

منتظرم
                        I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
                          اول)من از منابع مختلف استفاده می کنم مثل پردازش راهیان و آشینا و همزمان از برخی کتب مرجع مثل شفیعی ،چنگ،اپنهایم
                          ثانی)اینکه آیا این تایپیک خلاصه دروس رو که ایجاد کردید فقط برای ریاضی هست یا برای سایر دروس هم هست؟ایشالا که ادامه بدید

ثالث) این یکی خیلی مهمه اونم اینه که آزمون امسال کی هست من فقط می دونم بهمن ماه برگزار میشه اما زمان دقیقش رو نمی دونم آیا شماها باخبرید؟[
                          شوق خوی صاحبان یقین است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azadeh86
                            قرار دادن نقل قول
                            سلام کتاب مریخ بیات رو من دارم ودیگه نمی خوام اگر احتیاج دارین بگین

سلام خوشحال می شم اگه بتونین این کتاب رو در اختیار من ... :redface:قرار بدین
                            به قول قدیمی ها نیکی و پرسش؟؟؟؟؟
                            باشه بهم بگید چطوری به دستتون برسونم.
                            موفق باشید
                            خبر آمد خبری در راه است---- خرم آندل که ازو گاهست

دیدگاه

سلام
                              من مشکلاتم تو الکترونیک زیاده ...
                              کسی می دونه من چه جزوه ای بخونم یا چه کتابی که کمک باشه

دیدگاه

سلام
                                دو سال پیش قلم چی آزمون برای کارشناسی ارشد هم داشت و من تست ها و خلاصه مطالب اون دارم ، البته خیلی تست هاش استاندارد نیست.

ولی به نظر شما خوبه که با برنامه آزمونهای اون پیش برم و تست هاشو بزنم .
                                منظورم اینه که شما این روش برنامه ریزی رو قبول دارین ؟ :sad:

من از الان استرس دارم به شدت .... :cry:
                                یه جورایی باید قبول شم حتما امسال و از طرفی هم باید تهران باشه
                                به نظر شما با چه رتبه ای میشه تهران قبول شد؟ (چه روزانه و چه شبانه ) :cry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X