یک سوال هم من میپرسم.....
آیا با بحث و امورش روی بعصی از مباحث درسی در این سایت موافقید؟
مثلا اگر یکی بیاد بعضی جزوات رو اسکن کنه و رفع اشکال کنه آیا مفید میشه؟
من که موافقم!
وحتما موافقم!!!
و حتما حتما از شما ممنونم!
[move]:.:.:.:.:.:.: who cares ? :.:.:.:.:.:.:[/move]
خوب .....
من از شنبه کار جدی رو شروع میکنم.....فقط تا وقتی ادامه میدم که دوستان همکاری کنند ! چون خداییش فکر کنم خیلی وقت گیر و دراز مدت باشه........
از شنبه اسکن شده جزوه ها و کتاب های مختلف .... :mrgreen:
با سلام خدمت دوستان
من ارشد الکترونیک اراک(آزاد) قبول شدم. :angry:
ولی برای من که مشغول کارم به سرم هم زیاده . :eek:
کسانی که فکر آزادند بگم شهریه 12 واحد من شد یک میلیون ده هزار تومان :surprised:
با آرزوی موفقیت :nice:
دود اگر بالا نشیند کسر شآن شعله نیست.
جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است.
سلام
تبریک میگم ......
ولی خداییش این مبلغ خیلیم زیاد نیستا !!!! کاری با مبلغش نداشته باشین اگر مقایسه کنید میبینید مبلغ نسبتا مناسبی هست ! کارشناسی معماری آزاد ترمی 950000 تومن تموم میشه حالا واسه ارشد این مقدار ارزش نداره؟ یا مثلا من اگر میموندم سال بعد و شبانه تهران قبول میشدم یک خونه خیلی خیلی خرابه هم میگرفتم ترمی برام 1.5-2 تومن تموم میشد oo:
البته اینارو میگم که دوستانی که واقعا می خوان ادامه تحصیل بدن انگیزشون رو از دست ندن...
با سلام خدمت دوستان
من ارشد الکترونیک اراک(آزاد) قبول شدم. :angry:
ولی برای من که مشغول کارم به سرم هم زیاده . :eek:
کسانی که فکر آزادند بگم شهریه 12 واحد من شد یک میلیون ده هزار تومان :surprised:
با آرزوی موفقیت :nice:
سه سوالی شما که آزاد اراک قبول شدید درصدها و رتبه کنکور سراسری ارشدتون چطوری بوده ؟ برای مقایسه میهوام بدونم
خوب .....
من از شنبه کار جدی رو شروع میکنم.....فقط تا وقتی ادامه میدم که دوستان همکاری کنند ! چون خداییش فکر کنم خیلی وقت گیر و دراز مدت باشه........
از شنبه اسکن شده جزوه ها و کتاب های مختلف .... :mrgreen:
اگه میشه اول جزوه ها رو سکن کنید چون کتاب رو میشه تهیه کرد اب تشکر
رتبه آزاد و سراسری رو مقایسه نکنید..... مگر کسی در هر دو آزمون آمادگی کامل داسته باسه که بعید میدونم!!!!
من خودم رتبه سراسریم از همه همدوره ای هام بدتر بود ولی از بین اونا فقط من قبول شدم واسه آزاد ....باید دید آیا با هدف در آزمون شرکت کرده یا نه
آقا یه سوال دیگه از بچه هایی که تجربه دارن : من پارسال نشستم و درسها رو خوندم اما کلاسی نرفم و آزمونی ندادم و رتبم 2800 شد امسال از حدود 2 ماه پیش شروع کردم و درسها رو تموم کردم و تقریبا بلدم میخوام بدونم که آیا رفتن کلاس میتونه واسه من مفید باشه یا وقت تلف کردنه و سطح کلاسها چطوره ؟ البته امسال دیگه صد در صد آزمون رو شرکت میکنم چون خیلی مفیده . با تشکر از دوستان
به نام خدا
سلام
دوستان برای الکترونیک و مغناطیس چه منبع یا منابعی رو پیشنهاد می کنید؟
دانی که بر نگین سلیمان چه نقش بود؟//دل بر جهان مبند که با کس وفا نکرد
هرکجا مَحرم شدی چشم از خیانت باز دار//ای بسا مَحرم که با یک نقطه مجرم می شود
شوق خوی صاحبان یقین است
موفق و موید و پیروز باشید
آقا یه سوال دیگه از بچه هایی که تجربه دارن : من پارسال نشستم و درسها رو خوندم اما کلاسی نرفم و آزمونی ندادم و رتبم 2800 شد امسال از حدود 2 ماه پیش شروع کردم و درسها رو تموم کردم و تقریبا بلدم میخوام بدونم که آیا رفتن کلاس میتونه واسه من مفید باشه یا وقت تلف کردنه و سطح کلاسها چطوره ؟ البته امسال دیگه صد در صد آزمون رو شرکت میکنم چون خیلی مفیده . با تشکر از دوستان
سلام.امیر جان به نظر من میتونه مفید باشه. اگه بتونید برنامه زمان بندی مطالعه و تست زدنتون رو با کلاس هماهنگ کنید میتونه مفید باشه.
توی کلاس یه چیز هایی میگن که هرگز بهش برخورد نکردید.
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
سلام.امیر جان به نظر من میتونه مفید باشه. اگه بتونید برنامه زمان بندی مطالعه و تست زدنتون رو با کلاس هماهنگ کنید میتونه مفید باشه.
توی کلاس یه چیز هایی میگن که هرگز بهش برخورد نکردید.
موفق باشید.
[/quote]
محمد جان ممنونم ازت ولی یه سوالی شما خودت تجربه این کلاسها رو دارید ؟ و اگر دارید کدوم کلاسها رو پیشنهاد میکنی
سلام.
من کلاس رفتم بله. ریاضی مهندسی سیگنال و مدار. دوتای اولی رو پاس نکردم برای همین باید میرفتم کلاس دومی هم خیلی مفید بود. البته خیلی حجیم بود نرسیدم جمع بندی کنم ولی مفید بود.
بستگی به استادش داره. فرقی نداره کجا.
فکر کنم توی یه فایل کامل توضیح دادم. یه جستجو کنید پیدا میکنید.
موفق باشید.
شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآی جهاد فیآسبیلآالله.
هجرت، هجرت از سنگینیآهاست و جاذبهآهایی که تو را به خاک میآچسباند.
چکمهآهایت را بپوش، رهآتوشهآات را بردار و هجرت کن.
سلام
من از دانشگاه صنعتی تبریز، گرایش کنترل قبول شدم . هیچ کلاسی هم نرفتم .
البته چند تا نکته هست که به ذهنم می آید:
1. اولا طوری زمان بندی بکنید که بتونید تمام کتاب ها را لااقل 2 یا 3 بار مرور کنید؛
2. دور اول را سعی کنید مفهومی بخوانید و برای دورهای دوم و بالاتر از جزوات خوب و خلاصه های خودتون ( که واقعا چاره سازه ) استفاده کنید؛
3.در ضمن قبل از اینکه بپرسید رتبم هم 510 بود؛
4.جزوه های پارسه و منابعی که خودم از اون ها مطالعه کردم را اگه بخواهید میتونم براتون بزارم؛
5.با این قضیه آخر هم موافقم و اگه کمکی از دستم بربیاد در خدمتم.
دیدگاه