اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در مورد چرخیدن بریده بریده ارمیچر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد چرخیدن بریده بریده ارمیچر

دوستان من یه ارمیچر شیشه بالابر ماشین رو اوردم میخوام باهاش یه دریل کنم و یه سه نظام ببندم روش جهت سوراخ کاری کار های طریف،،حالا یه مشکلی که دارم این هست که وقتی ادابتور رو بهش وصل میکنم ارمیچر یم دور نیم دور میچرخه،،،ولی یکی از قطب های منفی و مثبت رو که به حالت قطع و وصل میزنم یه سیم ارمیچر و چنتا جرقه میزنه یهو شروع میکنه به چرخیدن یک نواخت،،،خواستم اساتید راهنمایی کنن که چه قطعه یا قطعاتی رو باید سر راهش قرار بدم که با وصل کردن یکی از قطب ها ارمیجر شریع شروع به چرخیدن کنه و اینجوری بریده بری ه نچرخه،،
    ممنون میشم اگر راهنمایی کنید،،

احتمالا اداپتور شما سوئچینگ هست.
    لحظه اول ارمیچر برای استارت جریان زیادی میکشد و اداپتور شما محافظت اتصال کوتاه فعال میشود.
    اداپتور امپر بالاتر استفاده کنید.یا اداپتور ترانسی استفاده کنید.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نمیشه خازنی ترانزیستوری چیزی سر مسیر بزارم که با وصل کردن مثبت و منفی ادابتور ارمیچر شروع به چرخش کنه؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
        نمیشه خازنی ترانزیستوری چیزی سر مسیر بزارم که با وصل کردن مثبت و منفی ادابتور ارمیچر شروع به چرخش کنه؟؟؟
        با سلام ،
        از مدار سافت استارتر استفاده کنید ، ساده ترین نمونه ممکن رو در پیوست قرار دادم .
        Click image for larger version

Name:	Soft_Start_1.png
Views:	67
Size:	9.9 کیلو بایت
ID:	1163150
        ( روی تصویر کلیک کنید تا با کیفیت اصلی بالا بیاد )

نمونه های بهتر رو میتونید با آیسی NE555 و TL494 و UC3843 بسازید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ،
          از مدار سافت استارتر استفاده کنید ، ساده ترین نمونه ممکن رو در پیوست قرار دادم .
          Click image for larger version  Name:	Soft_Start_1.png Views:	13 Size:	9.9 کیلو بایت ID:	1163150
          ( روی تصویر کلیک کنید تا با کیفیت اصلی بالا بیاد )

نمونه های بهتر رو میتونید با آیسی NE555 و TL494 و UC3843 بسازید.
          درود
          ممنون بابت راهنمایی که کردین،،،فقط من چنتا سوال در مورد این مدار دارم،ممنون میشم جواب بدین
          ۱_اون مربع زرد رنگ مون کلید روشن و خ ا موش مدار هست
          ۲_اون ntc منظورتون همون خازن مشکی ها هست که شبیه خازن عدسی هست با این تفاوت که مشکی هست،،
          ۳_سیم های مثبت و منفی ارمیچر رو به کدوم قسمت های این مدار باید وصل کنم
          با سپاس فراوان
          جدیدترین ویرایش توسط M.multii; ۱۸:۲۷ ۱۴۰۵/۰۱/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها

درود
            ممنون بابت راهنمایی که کردین،،،فقط من چنتا سوال در مورد این مدار دارم،ممنون میشم جواب بدین
            ۱_اون مربع زرد رنگ مون کلید روشن و خ ا موش مدار هست
            ۲_اون ntc منظورتون همون خازن مشکی ها هست که شبیه خازن عدسی هست با این تفاوت که مشکی هست،،
            ۳_سیم های مثبت و منفی ارمیچر رو به کدوم قسمت های این مدار باید وصل کنم
            با سپاس فراوان
            1- مربع زرد رله 12 ولتی هست
            2- NTC در نقشه با NTC1 مشخص شده ، البته مقدارش در نقشه 10 اهم درج شده که برای موتور شیشه بالابر بهتره از نوع 5 اهمی استفاده کنید.
            قطر NTC هم بین 10 تا 15 میلی متر باشه.
            3 - سیم منفی آداپتور و موتور به GND وصل میشه.
            سیم مثبت آداپتور به +IN و سیم مثبت موتور به +OUT

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X